View Full Version : Viata Noastra
neamtzu
05.06.2005, 03:17:20
Trebuia sa se numeasca initial "Zece Ani". Este vorba de materialul aniversar pe care b.u.g. mafia o sa-l lanseze in curand, cu prilejul implinirii a 10 ani de cand a fost lansat primul album al trupei ("Mafia", 20 septembrie 1995).
Albumul va iesi in doua volume, separate de o distanta de 2 luni. Primul volum va lovi piata la sfarsitul lunii iulie, al doilea urmand sa i se alature la sfarsitul lunii septembrie.
Fiecare CD va contine 15 ID-uri, mai exact 14 piese din discografia formatiei si una noua. Toate piesele mai vechi vor fi re-mixate si re-inregistrate, cu alte cuvinte, hiturile cu care v-ati obisnuit si ati tocit banda casetei in deck, cu un sound actual. Piesele nu vor fi impartite cronologic pe cele doua volume.
Se va face si cel putin un clip, nu se stie deocamdata la ce melodie.
Urmeaza "o vara incendiara doamnelor si domnilor...", b.u.g. mafia preia controlul, asa cum v-ati obisnuit. Fiti cu ochii pe site si forum pentru noutati !
sisu_liber
05.06.2005, 03:27:59
hohohohooh....abia astept sa apara si sa mi-l cumpar
Si eu abia astept numai ca m-ai avem ceva de stat.Asta e..........dupa Strazile am stat vreo 6 luni!!!!!!!
RapMaster
05.06.2005, 10:28:57
Eu nu mai am incredere in Mafia atunci cand e vorba de anuntarea datelor de lansare.Deci daca e sa ne luam de intarzierile albumelor de pana acum,inseamna ca primul disc va iesi in octombrie iar al doilea pe la sfarsitul lui ianuarie.
Oricum important e ca CDurile vor iesi si o sa rupa gura.
nu ma,albumele 100% ies anu asta! 1 la sfarsitu lu iulie,si 2 la sf lu septembrie. ganditi-va,ca acum textele sunt facute,linile la fel,se reface mult mai usor decat sa faci o piesa noua cap coada... plus ca treaba merge f repede din kte am auzit . Asa k puneti banu la ciorap! ;)
RapMaster
05.06.2005, 11:11:34
Eu abia ieri am cumparat STRAZILE dar pana iasa Viata Noastra mai fac eu rost de alti bani.Daca limbaj De Cartier suna super super tare refacute,dati-va seama cum va suna "Poveste fara sfarsit" sau "Dupa blocuri"...ai de **** mea...
KaDaFI
05.06.2005, 12:13:13
Totusi , originalu o sa fie tot timpu mai tare...la oricare din piese...parerea mea...
Parerea mea este ca remixu bate originalul....Oare o sa fie si poze pe cd-uri?Sau poate cate un concert....cine stie............
RapMaster
05.06.2005, 12:23:00
Remixu bate originalul(in unele cazuri) pentru ca au avansat sculele si experietna mafiotzilor cu ani buni.
sisu_liber
05.06.2005, 13:07:03
daca ai vorba de un clip as vrea sal faca la poveste fara sfarsit(doar daca remixu' ai mai bun decat originalu)
RapMaster
05.06.2005, 13:20:59
da...poveste fara sfarsit merita un clip frate...neaparat!!Sau piesa "De cartier"...ai de **** mea ce ar rupe aia topurile...
Mirel_ciorditorul
05.06.2005, 13:26:03
sa iasa cat mai repede....abia astept.si cateodata remixul ii mai tare ca originalaul ex.poezie de strada remix nascut si crescut in p.t.m etc...sa apara cat mai repede ahhh da va aparea si pe acseta sau doar pe cd ??
BAD BOY '87
05.06.2005, 14:07:44
Va contzine shi ceva videoclipuri pe cd? k asha se zvonea mai demult...
parerea mea e k intotdeauna originalu' e baza, e advarat k unele remixuri suna mai bine insa... Originalu' e original :D
sper sa faca remix si la fara sentimente
gangsta_grl
06.06.2005, 16:04:07
abia ashtept sa iasa pe piatza...cred c`o sa depasheask tot ce`au facut pana acum... ;)
Flash
06.06.2005, 18:31:35
Sper sa fie tare si sa rupa tot.Stie careva care vor fi melodiile rimixate????
M@fiotu
06.06.2005, 20:02:21
Om trai si om vedea ce va fi...in orice caz va fi ceva ce nu s-a mai vazut la noi.Sper si eu sa scoata un videolcip la piesa "Poveste fara sfarsit" care mi se pare cea mai buna piesa al lor din toate punctele de vedere si ar fi pacat sa nu aibe un videoclip.....PACE!
xBaSs
07.06.2005, 06:56:45
marpha...daca primu volum iasa la sfarshitu lu iulie o sa pot sa il savurez cu baietii din romania :)
RapMaster
07.06.2005, 12:05:11
Eu nu cred ca o sa iasa la sfarsitul lui iulie.M-am obisnuit deja cu lansarile pe care le face Mafia.Cred ca o sa iasa prin mijlocul lui septembrie
vol 1 iese in iulie , si volumu 2 in septembrie !
RapMaster
07.06.2005, 13:21:57
am inteles Gyno...sa traiesti
Caddillac
10.06.2005, 20:45:32
Abia Astept Sa Iasa!!!
Numai Tu?//......hmm O Tara Intreaga,sa Mor Eu!
Ganja999
19.06.2005, 21:55:09
Sa mai traim pana atuncia...si sa fim cu buzunarele pline!Pana atunci tinetiva bine:P,k urmeaza o vara de milioane:)
mreana
20.06.2005, 00:29:00
Sa mai traim pana atuncia...si sa fim cu buzunarele pline!Pana atunci tinetiva bine:P,k urmeaza o vara de milioane:)
bine zis o vara de milioane....si cu concertele de la mare...o sa fie perfect
last 1
20.06.2005, 12:43:09
shtie cineva playlist-ul????...........ar fi k lumea sa-l shtim shi noi....
Oara cam cat o sa coste primul volum???
mai frate,doar n-o costa 70 de milioane....ce ,crezi ca o avea pret special?zic ca va fi pret de cd obisnuit...
RapMaster
20.06.2005, 17:23:40
Pai o sa coste tot cam asa...intre 140 si 200 de mii, depinde de oras...si de magazin...cam ca la STRAZILE o sa fie preturile
Pai atunci nu inteleg de ce le scot asa de distante...Tataee a zis ca vor fi scoase la distanta pt ca romanii nu au bani......... Parazitii au scos ambele volume de odata.Eu cred ca mai au de lucru la al-2lea volum si le mai trebuie timp.
Parazitii au scos asa.Si primul volum a avut vanzari f mici,pt ca nu aveau decat piese vechi,in comparatie cu cel de-al 2lea care avea si 4 piese noi.Daca il scoteau macar pe primu intr-o luna,si pe al 2-lea in luna urmatoare, se vindea.Si crede-ma... au fost vanzari f mici la volumu 1...
Pai atunci nu inteleg de ce le scot asa de distante...Tataee a zis ca vor fi scoase la distanta pt ca romanii nu au bani......... Parazitii au scos ambele volume de odata.Eu cred ca mai au de lucru la al-2lea volum si le mai trebuie timp.
]
nu cred ca toti ar da 400 sau mai mult de mii ca sa ia intregul pachet deodata,pt ca nu toti isi permit.....pe cvand daca apare doar cate un volum la o distanta,ai timp sa mai economisesti,si de ce sa nu zicem...una e sa dai 200 si alta 400...rezultatul in final va fi acelasi...tot vei avea amandoua volumele....plus ca daca apar la o distanta anumita de timp,ai timp sa asculti prima parte ca lumea
BAD BOY '87
26.06.2005, 18:32:51
Nu imi place sa ma repet, insa.... O sa fie shi ceva materiale video (videoclipuri) p Viatza noastra?
last 1
28.06.2005, 20:43:59
nu-o sa aiba pretzuri speciale...da' daca eshti fan bug tre'sa le ai in original...TOATE...
Fanii adevarati vor face cele mai mari eforturi sa-si ia albumu. Vor fi unii care vor lua albumu mai tarziu. Am patit si yo k ep-u Strazile l-am cumparat abia acu 2 sapt. k n-am avut sa dau 200.000. Dar cel mai important e k l-am luat.
nu-o sa aiba pretzuri speciale...da' daca eshti fan bug tre'sa le ai in original...TOATE...
Sa nu-mi spui k ai toate materialele Mafia in ORIGINAL k nu te cred
Caddillac
30.06.2005, 16:38:25
tu nu le ai?:)
Eu aveam de la De cartier tot original dar mi-a fost sparta casa si mi le-au furat pe toate....
tu nu le ai?:)
Pai nu le am pe toate in original. In magazinele din Mures ceva mai vechi decat "CASA" nu gasesti. :mad:
DARi0
05.07.2005, 13:00:35
hai ca deja o dati in offtopic :P
abia astept " Pantelimonu` petrece " in varianta re-facuta
cu Villy pe refren - cel putin asa a fost la concert aici la Arad -
deci ii NEBUNIEEEEEee negativu !!!!
peace :cool:
Jimmy Lee
05.07.2005, 15:38:52
Dar de ce au asteptat atat de mult pana sa scoata acest album aniversar?Oare k au vazut k Parazitii au scos deja un album si au avut succes (nu prea mare,dar destul)?Puteau sa-l scoata din 2004,dar nu...inca mai asteptam dupa el...si asteptam...
Macho_V.I.P.
10.07.2005, 12:47:32
pt ca parazitii scot mai multe albume ca asa sunt ascultati shi ei..................
daca scot un album se asculta o saptamana shi gata...............
pe cand mafia orice scoate oricand............albumul lor e ascultat zi de zi.............intotdeauna pt totdeauna.....................
Mafia pa viata........................frati defapt
Sa fiti iubiti
Macho
stati frate linistiti ca in iarna sigur avem albumu` asa ca nu va mai crizati.dk o tin in ritmu` asta cu scosu`albumelor cred ca o sa mai piarda din fani,ca unii mai descopera si alceva in afara de mafia.prea mult dureaza in **** mea.,nici aia din state nu stau cate 3 ani sa scoata un lp.macar de lucrau la alti artisti da io m`am plictisit din 2003 de cand trebuia sa iasa in iarna albumu lu villy si in vara 2003 grasuXXL.asta chiar Tataee a zis in interviu.deci ce ***** se intampla de asteapta fanii atata.mare greutati ce sunt sa tragi din nou versurile si sa le pui pe negativ refacut,ori`s prea lenesi ori nu mai au respect pt fanii astia care tot asteapta si asteapta.
In iarna il ai tu ca noi o sa-l avem peste 20 de zile.........primu volum
In iarna il ai tu ca noi o sa-l avem peste 20 de zile.........primu volum
SA TE AUDA MAICA DOMNULUI SI SFANTUL DOLAR!!!! azi e 12...asteptam....
Pai asa a zis Tataee si Swamp...........
prietene fara suparare dar tatee a zis acum cativa ani ca villy iese in 2003 la fel si XXL.deci ce sa mai creada fanii zi si tu?! ??
Eu sunt sigur ca va iesi la sfarsitul lunii asteia
Cris_
12.07.2005, 20:54:33
pt ca parazitii scot mai multe albume ca asa sunt ascultati shi ei..................
daca scot un album se asculta o saptamana shi gata...............
Macho
tu chiar crezi ce spui ?
Mirel_ciorditorul
13.07.2005, 01:16:56
yo'l cred
Cris_
13.07.2005, 13:21:06
inseamna ca te stii la muzica :)
Macho_V.I.P.
14.07.2005, 11:02:34
Cris
sa-ti zic o vorba:
o trupa din romania...........oricare..............poate sa scota intr-o saptamana n
albume.................mafia in acelas timp sau dupa o zi,doua,noua.... sa scoata o sg melodie........faci pariu cu mine ca mafia va fi ascultata in masini...........blocuri.......cluburi..........di scoteci.........
si pt asta iti dau un exemplu............
in Valcea in momentu asta...........de nu stiu exact cat timp.........se asculta peste tot melodia ''Hai cu mine''............iti spun ca sunt manelisti care au masini ''bastane'' si care ascultau numai pa peste salam si parizer.....acum insa numai "Hai cu mine" auzi......toata lumea fredoneaza melodia asta..........
Respect
Mafia pa viata
SA FITI IUBITI!!!!!!!!
Macho
Cris_
14.07.2005, 12:16:03
daca in Valcea se asculta doar mafia nu inseamna ca in alte zone se asculta tot la fel , sau ca Parazitii se asculta o saptamana si dupa aia ii lasa lumea balta.Eu la chestia asta am facut observatie , nu ca mafia nu se asculta ....intelegi?uita-te mai sus sa vezi ce am pus intre ghilimele din citatul tau.
peace
Macho_V.I.P.
14.07.2005, 13:47:53
ok
nu e nici o problema..............si eu am spus cum e in valcea..........cei mai multi fani mafia.........mai ales cei din ostroveni........
Sa fi iubit!!!!!!
neamtzu
14.07.2005, 13:51:46
lasati offtopicul va rog
M@fiotu
14.07.2005, 17:59:24
Ma eu nu inteleg ce va tot certati atata.Important ii ca o sa scoata MAFIA album.Cine vrea il cumpara, cine nu NU.Nimeni nu te obliga sa cumperi,sa asculti mafia.Asculti de placere si daca iti place mai asculti si tot asa...Ceea ce as vrea as vrea ca baietii sa scoata un videoclip la piesa "Poveste fara sfarsit" care este piesa care mie imi place cel mai mult dintre toate piesele care le-am auzit de cand mama mo facut!!!
intradevar Poveste fara sfarsit este cea mai tare piesa........Eu sper sa iasa la sfarsitul lunii Viata Noastra.......Da Domane sa se tina de cuvant baietii.
evil_Angel
16.07.2005, 23:13:35
chiar asa...cu totii asteptam si astept si eu rau de tot sa iasa acum ca sunt in bani!!!Oricum mai am si alocatia pusa pt zile negre asa ca....eu astept albumu' ca banii ii am!!
si daca e sa ne gandim cat e de ascultata mafia,va spun eu ca (DE EXEMPLU)in mures sunt ascultate mai toate albumele...si in ziua de azi si sunt ascultate zi de zi.
Se apropie sfarsitul lunii........nu mai am rabdare
ovi_ro
21.07.2005, 10:48:14
care stie in ce data exat iese?
O data exacta nu se stie.
CrackHouse
21.07.2005, 13:42:22
Important este ca va iesi, nici eu nu mai am rabdare ca si voi toti, o sa fie ceva super tare !!
Eu atat vreau: SA IASA CUM S_A PROMIS.........eu cred ca o sa iasa la sfarsitul lunii deoarece mi-a convirmat si Swamp acum 2 zile.
vallett
25.07.2005, 22:23:08
o sa rupa remixurile dar vreau mai repede sa iasa
RapMaster
25.07.2005, 23:22:16
Deja e cam gata ;luna iulie.Albumul nu a aparut si nici nu se aude ca ar aparea zilele astea.Nici albumul Parazitilor nu e pe drum...
neamtzu
26.07.2005, 01:31:01
Primul volum o sa apara la inceputul lunii august.
BEBEBAD
26.07.2005, 11:39:18
Va iesi asta e cel mai important lucru!
Eu deja stransesem bani ca doar se apropie sfarsitul lunii dar daca acum am aflat la inceputul lunii august m-am suparat putin dar trebuia sa ma astept la asta ca cam asa se intampla la toate albumele.......:(((((
Am vorbit acum cu Swamp si mi-a zis ca sigur iese la sfarsitul lunii.......
Am vorbit acum cu Swamp si mi-a zis ca sigur iese la sfarsitul lunii.......
sper ca ai dreptate
trebuie sa recunosatem ca punctualitatea nu e o calitate a formatie!:-))
toti o sa cumparam albumul indiferent ca are sau nu videoclipe
Jimmy Lee
30.07.2005, 01:27:56
da...poate :D
si nici a romanilor in general...
Pe mine nu ma intereseaza daca are sanu nu video clipuri eu vreau doar sa iasa ca nu mai pot sa astept
lluchiano
30.07.2005, 10:21:50
nici eu ....imi dau drumu :)))
BEBEBAD
30.07.2005, 12:44:00
Oricum de iesit iese !Stiu ca toti il vrem acum dar nu depinde de noi !!
Va iesi si va fi tare !!!hai norok!
Am vb azi iar cu Swamp si a zis ca prin 10 August.....dar nu e sigur
Jimmy Lee
30.07.2005, 18:09:27
si nici a romanilor in general...
de aceea imi place sa nu intarzii de fiecare data :D
Andrei
30.07.2005, 20:24:04
hai cu primu vol..
Terrabyte
01.08.2005, 15:12:02
Deci pana la urma, in jurul datei de 10 august apare? sau nici asta nu e sigur ... daca intarzie vol 1 .. va dati seama ca nici volumul 2 nu va iesi la timp :(
RapMaster
01.08.2005, 15:15:43
Eu daca as fi in loc la Mafia, as scoate volumul 2 in 20 septem,brie, ca atunci se implinesc exact 10 ani de cand a iesit primul album Mafia
Flash
02.08.2005, 16:17:52
mai iete mult pana iasa???? bagamias **** de cand il astept
BEBEBAD
02.08.2005, 17:13:06
Inca 8 zile !!!si Vine !!!!!!!!!!sper :)
hai ca o sa vedem de iesit tot trebuie sa iasa!!
Hai norok!si sa aveti rabdare!Mafia rulez
Asteptatu asta ma omoara incet.......dar cand am vb cu swamp mi-a zis ca daca vrei sa iasa ceva klumea tre sa lucrezi si ca lor le ia mai mult sa retuseze melodia decat o sa o faca.......sa speram ca iese pe 10
De unde stiti ca va iesi pe 10? Swamp o zis ceva sigur? NU! Yo o sa fiu bucuros daca va iesi in august. Si in 2003 cu Baietii Buni era nashpa. S-a zis ca va iesi un album nou pe la inceputul verii " interzis sub 18 ani" si a iesit abia in decembrie, numit Baietii Buni. Am rezistat acum 2 ani jumat de an, mai rezsistam cateva saptamani. Sper sa iasa pana la sf. lu august.
iese fff curand ! :) fiti cu oki-n 16 :)
Greuceanu
03.08.2005, 20:17:37
Garo daca zici ca vb cu Swamp , intreaba-l cum se numeste piesa la care se va face(daca nu s-a facut pana acum) clip (sau daca nu-i secret) si eventual propune-i sa dea clipu si celor de la Atomic sa-l vedem si noi in Cluj.Clipu la Strazile l-am vazut la TV de 2 ori pe Pro TV...
Sanatate
Bai tata ar fi nesimtire din partea mea sa-l intreb asa ceva.......mi-a zis oricum destule asa ca poate iese pe 10 si atunci o sa afli melodia cea noua.....deci crede-ma ca si eu sunt la fel de nerabdator ca si voi toti.
Andrei
03.08.2005, 23:44:43
ba.. tot tre sa iasa intr`un final si videoclipu si primu volum.. dupa cum se vede, se aude, nu mai e mult :)
RIP_Makiavelli
05.08.2005, 13:11:09
eu o sa fiu plecat din orash :lol: asa ca s-ar putea sa imi tradez litoralul si sa cumpar albumul din alt judetz ... nasol de tot ... lil TRAITOR me
Andrei
05.08.2005, 15:09:44
eu o sa fiu plecat din orash :lol: asa ca s-ar putea sa imi tradez litoralul si sa cumpar albumul din alt judetz ... nasol de tot ... lil TRAITOR me
lol :) no offence... dar mai bine doar ai citi ce te intereseaza :)
BEBEBAD
05.08.2005, 18:59:13
De cate ori sa va zic va iesi !!!Rabdare!Cu un pic de rabdare o sa iasa!
DAca mai au de lucru la el iti dai seama ca nu va iesi dar cum il va termina va iesi si il vom cumpara!
De cate ori sa va zic va iesi !!!Rabdare!Cu un pic de rabdare o sa iasa!
DAca mai au de lucru la el iti dai seama ca nu va iesi dar cum il va termina va iesi si il vom cumpara!
Eu zic ca e terminat....
Andrei
05.08.2005, 23:21:38
ba important e ca iese .. si curand :) so patience..
uzzi_9mm
06.08.2005, 01:06:47
ma cand kkt iese ba ca macar decat sa ne zica la sfarsitu lu iulie si nici ei nu"s siguri mai bine mai baga o luna in plus la anuntu lansarii si asa ar iesii la timp! m-am plictisit nu mai am ce sa ascult deschit calc si il inchid la loc!
Flash
06.08.2005, 01:17:24
nu stiti va fi vreo melodie noua pa primu volum????
nu stiti va fi vreo melodie noua pa primu volum????
Vor fi 14 refacute si una noua
radu c.
06.08.2005, 21:47:48
De abia astept sa vad cum suna "Poveste Fara Sfarsit" si "Lumea E A Mea" refacute...
Mai sunt patru zile pana-n zece si oricum nu cred ca ajunge in Brasov fix pe zece. Si dupa "Sinuciderea Unui Inger" am stat vreo 10 zile pana sa ajunga aici...
De abia astept sa vad cum suna "Poveste Fara Sfarsit" si "Lumea E A Mea" refacute...
Mai sunt patru zile pana-n zece si oricum nu cred ca ajunge in Brasov fix pe zece. Si dupa "Sinuciderea Unui Inger" am stat vreo 10 zile pana sa ajunga aici...
Si eu sunt din Brasov iar cand s-a lansat Strazile in Bucresti a -2a zi a fost si in Brasov
radu c.
06.08.2005, 22:28:08
Da, e adevarat, Strazile a aparut mai repede, dar "Sinucidera Unui Inger" a aparut tarziu.
Am si eu o intrebare, ca-s nou p-aici. De ce mi-a aparut acel "Giovane D'Honore" sub numele meu? Ca eu n-am scris asa ceva cand m-am inregistrat....
Da, e adevarat, Strazile a aparut mai repede, dar "Sinucidera Unui Inger" a aparut tarziu.
Am si eu o intrebare, ca-s nou p-aici. De ce mi-a aparut acel "Giovane D'Honore" sub numele meu? Ca eu n-am scris asa ceva cand m-am inregistrat....
Cu cat ai mai multe mesaje scrise ala o sa se schimbe.......in alt nume
radu c.
07.08.2005, 13:53:12
Aaaa, mersi!
Y@SEZ
08.08.2005, 01:24:43
Se mai aude ceva nou de VIATA NOASTRA-VOL 1...ca nu ma rezist...
Mie imi zici?????Eu visez noaptea cam cum ar suna melodiile rafacute....:D
Bizzy
08.08.2005, 21:12:14
Abia astept sa ascult melodiile refacute...mai ales hoteluri, jucator adevarat, poveste fara sfarsit....s.a.
RapMaster
08.08.2005, 21:49:31
Eu vreau sa aud "Lacrimi"...refacuta piesa
Caddillac
08.08.2005, 23:34:11
cine n-ar vrea sa auda
sa iasa odata! :)
"gata de orice" si "sunt eu un maniac" sunt printre preferatele mele :)
Jimmy Lee
09.08.2005, 17:03:31
Mah a aparut si maxi singleul Parazitilor pana scoate Mafia albumu asta...
uzzi_9mm
09.08.2005, 18:22:30
oare cum suna dupa blocuri refacuta cred ca iar va fi hit sau fata in fata si un 2 si 3 de 0
Bizzy
10.08.2005, 03:06:39
da....cred ca un 2 si 3 de 0 o sa fie printre cele mai tari
ovi_ro
10.08.2005, 07:51:59
nu prea cred ca o sa fie si un 2 si trei de 0 pe album ca deja au un remix la piesa
daca materialul apare azi, 10 august 2005, promit sa ma tund la chelie! :D
ovi_ro
10.08.2005, 08:31:06
du-te bah ca nu iese azi, io imi tai **** jos daca iese azi...
Jimmy Lee
10.08.2005, 11:08:09
dk iti tai ****,i-o tai si eu la unu d p strada :)
Yo ii tai **** lu taicamiu in somn daca iese azi......dar nu prea cred.....:(
RapMaster
10.08.2005, 13:55:59
Eu ii tai **** lui mama daca iese luna asta...
mah imi plac Parazitii astia...apare o stire si dupaia imediat se cnfirma, apare clipul volent repede...dar la Mafia se exagereaza cu intarzierile asteamah...
Si cu hainele Gherila se amana de ani intregi, iar Parazitii nu au facut niciodata reclame la haine ca oi sa scoata ei sau ceva si totusi au tricourile alea cu 20cm din clipul violent, tricouri super tari care sunt si de vanzare...
taiati-va pulile voastre,ca nu iese nimic......stiam si noi ceva...un promo ceva nici videoclip si vreti sa apara deja?.....mai avem cel putin o saptamana(doamne ajuta)si tot innebunim aici ca sobolanii pe caldura....cam asta e acum "viata noastra"
singuru album pe care il astept asa curios ca viata noastra ie detox. un promo mp3 ca la assalt raggafonic n-ar fi rau. ieu zic ca vineri apare
si daca nu apare vineri ce-ti facem?
si daca nu apare vineri ce-ti facem?
nu stiu da nu ie ceva pentru care merita sa "i-ti tai ****"
era o forma de a ne arata nerabdarea.....nu cred ca e cineva in stare de asa ceva!
era o forma de a ne arata nerabdarea.....nu cred ca e cineva in stare de asa ceva!
ciar?am crezut ca vorbiti serios
hai sa fim seriosi.....nu e vorba de copilarii!
hai sa fim seriosi.....nu e vorba de copilarii!
ai dreptate dar asa incet incepe sa ma inebuneasca albumu asta!http://www.bugmafia93.ro/forum/images/icons/icon10.gif
Veschy
10.08.2005, 18:38:06
mah deocamndata...cumparati Parazitii-Violent...nu stiu dak este deja pe piatza...da incercati...k yo nu l-am gasit...las k apare si Viatza Noastra...da aveti umpic de rabdare...k nu moare nimeni...
R.A.C.R.
10.08.2005, 23:04:03
Eu cred ca va mai trebui sa asteptam, ptr. ca prima oara ar trebui sa iasa clipu' si probabil la o saptamana, doua o sa iasa albumu'. *****, macar de-am avea un playlist... si tot m-as multumi, ca-s curios ce piese sunt pe el. Singura piesa de care suntem siguri ca e pe el e "Limbaj de cartier" (cu Cheloo).
ovi_ro
11.08.2005, 03:57:39
Ba R.A.C.R. mi-ai furat vorbele, si eu tot acelasi lucru ma gandeam, ca ar fii dragut din partea lor, daca tot amana albumu, sa ne dea si noua un playlist, sau
2 strofe dintr-o melodie , cum au facut cu strazile ...
Eu cred ca va mai trebui sa asteptam, ptr. ca prima oara ar trebui sa iasa clipu' si probabil la o saptamana, doua o sa iasa albumu'. *****, macar de-am avea un playlist... si tot m-as multumi, ca-s curios ce piese sunt pe el. Singura piesa de care suntem siguri ca e pe el e "Limbaj de cartier" (cu Cheloo).
Hai ma fi serios cum dracu sa iasa dupa 2 saptamani de cand s-a lansat video clipu.........Om traii si-om vedea
R.A.C.R.
11.08.2005, 10:22:03
"Strazile" cand a aparut???
"Baieti Buni" cand a aparut??? Scuza-ma, dar a iesit la cateva saptamani de cand a aparut "Romaneste" la TV, cel putin eu asa imi amintesc.
"Baieti Buni" cand a aparut??? Scuza-ma, dar a iesit la cateva saptamani de cand a aparut "Romaneste" la TV, cel putin eu asa imi amintesc.
Strazile a iesit prima oara maxis-ingle-ul si apoi video clipu.......;)
ovi_ro
11.08.2005, 10:54:25
bah Garo, tu tot ziceai ca vb cu swamp, **** mea intreaba-l ce face ? cand iese albumu, da pe bune,, daca e sa iasa anu viitor atunci anul viitor sa ne zica nu tot date de-a-m-****
bah Garo, tu tot ziceai ca vb cu swamp, **** mea intreaba-l ce face ? cand iese albumu, da pe bune,, daca e sa iasa anu viitor atunci anul viitor sa ne zica nu tot date de-a-m-****
Deci vb serios ca am cu el acum o saptamana si mi-a zis ca pe 10.....acum eu ce sa fac daca n-a iesit???
ovi_ro
11.08.2005, 11:13:19
nush bah, mai vb cu el sa-ti dea macar playlistu
Andrei
11.08.2005, 11:33:28
Ba R.A.C.R. mi-ai furat vorbele, si eu tot acelasi lucru ma gandeam, ca ar fii dragut din partea lor, daca tot amana albumu, sa ne dea si noua un playlist, sau
2 strofe dintr-o melodie , cum au facut cu strazile ...
pentru ce ?
ne`a dat tataee strazile si pentru ce..ca atunci ca cand a iesit maxi-singleu n`a fost asa misto.. cel putin piesa.. s-a pierdut elementu surpirza.. si se stia si versiunea live deci .. mai bine asteapta ca o sa iasa.
romaneste a aparut intr-o luni pe 1 decembrie,ca fusese ziua mea...si albumul s-a lansat pe 6......deci nu a fost distanta mare de timp
uzzi_9mm
11.08.2005, 16:32:07
am stat atitia ani impreuna cu bug mafia si am asteptat an de an aparitia albumelor si nu mai rezistam noi o amarata de zi sau saptamana?! ziceti voi mai baieti!
Dupa ce a zis Swamp nu cred ca iese nici saptamana viitoare.......
Eu nu cred ca o sa iasa la sfarsitul lui iulie.M-am obisnuit deja cu lansarile pe care le face Mafia.Cred ca o sa iasa prin mijlocul lui septembrie
RapMaster ai scris de mult asta si cred ca ai dreptate
daca compari toata cestia asta cu america, cei mai buni rapperi si trupe fac cam lafel ca mafia si pentru aia scoate tot timpu ceva special si foarte tare. VN vol.1 si vol.2 osa fie cele mai tari albume 2005, cu siguranta
daca compari toata cestia asta cu america, cei mai buni rapperi si trupe fac cam lafel ca mafia si pentru aia scoate tot timpu ceva special si foarte tare. VN vol.1 si vol.2 osa fie cele mai tari albume 2005, cu siguranta
Daca o sa iasa in 2005.......
RapMaster
11.08.2005, 20:09:33
RapMaster ai scris de mult asta si cred ca ai dreptate
Din pacate am dreptate.Ce sa mai zic...astept si iar astept...si cand o sa iasa o sa aflu si eu...
v-am zis sa ne bucuram daca iese acum in august. Dar nu prea cred. Nu se aude nimic oficial, numa presupuneri.
Caddillac
11.08.2005, 22:39:43
mai asteptam, ce sa facem. asta e. numai sa iasa.
Eu daca as fi in locul lor nu as mai anunta nimic.........le-as zice fanilor ca o sa iasa anu asta si gata.
Nu cum zic ei......ba ca la sfarsitul lui iulie ba pe 10 august ba ca **** mea,,,,,scoateti albumu ala ca m-am saturat de altele..........:D
newmitza
11.08.2005, 22:55:34
Am vb cu Uzzi la mare sambata si a zis ca iese cam in 2-3 saptamani...
R.A.C.R.
11.08.2005, 23:21:16
2, 3 saptamani????? imi bag ****, eu nu mai am rabdare, si probabil ca o sa mai bage dupaia inca un adaos de vreo 2 saptamani
BEBEBAD
11.08.2005, 23:37:04
mda!Ba R.A.C.R nu am zis ca trebuie sa fi un obsedat de B.U.G. Mafia dar nici sa nu ai nici cea mai vaga idee de mafia!Ma rog tot ce pot sa zic e : MDAAAa..!!!
R.A.C.R.
12.08.2005, 00:10:09
in primu' rand nu-s nici obsedat si nici nu ma dau atotstiutor cand vine vorba de b.u.g. mafia, pur si simplu astept si eu cd-ul asta de cateva saptamani si m-am saturat sa tot astept.
poate ca nu stiu asa de multe chestii despre ei ca tine, dar imi plac multe piese de la ei si sunt oricum destul de informat despre ei. deci am mai mult decat o "vaga idee", pot sa te asigur de asta....
newmitza
12.08.2005, 00:26:32
Apropo...negativul de la Poveste fara sfarsit de pe Viata Noastra mi se pare foarte reusit...cat am auzit din el la concert pt ca era nebunie...
Caddillac
12.08.2005, 01:42:22
hai bahhhh..omoara-ne incet incet...
gerry
12.08.2005, 02:50:56
Eu ceva nu intzeleg adica trebuie sa vb. unu cu Swamp altul cu Uzzi ca sa apucam cate o stire?? Suntem pe situl Fanilor de la BUG si eu cred ca daca apare vreo stire noua si interesanta cred ca printre primi care o va primi este Neamtzu si el o si baga imediat, asa ca baietzi nu mai vb. cu unul cu altul ca data exacta (cand va fi una) va fi pusa imediat.
newmitza
12.08.2005, 09:43:02
Nu am avut pretentia sa va dau ceva oficial si important dar daca tot am fost acolo l-am intrebat pe Uzzi si m-am gandit sa nu tin pentru mine...poate ca nu e exact dar e ceva ce a zis unul din membrii trupei...poate el stie mai bine nu? Si cu siguranta e mai direct decat ai afla de la Neamtzu care tot de la unul dintre ei ar stii ceva.
Deci e clar ca volumu 1 iese in septembrie si vol 2 iese in 2006
Flash
12.08.2005, 12:23:48
de unde sti ba ca numa in srptembrie iasa vol.1??? Ii adervarat sau ase crezi tu???
Pai din ce zic astia pe aici cam asa ar trebuii sa iasa.....
Mamafaka
12.08.2005, 15:19:57
io zic ca ies ambele vol. in sept fix la 10 ani... ca la paraziti... poate vor fi chiar 3 intr-un tetrapack... :D
le astept ca painea calda...
BEBEBAD
14.08.2005, 12:57:59
I-o zic sa iasa de 10 septembrie !Ar fi cel mai fain cadou de ziua mea!
Sa iasa macar unu ,nu ambele dar cel putin unu sa iasa!
Hai norok!
Sincer nu as vrea sa iasa chiar asa de tarziu....eu sper ca iese in august
Eu zic sa iasa anul asta as vrea sa aud remixul pieselor "Pana cand moarte ne va desparti" "Am sa iti zbor capatzana" "Jaf Armat" " Sunt eu un maniac" "Lacrimi" "Ucigas in serie" :D cam tot ce inseamna albumu 3 care ruleaza :d dar stiu ca nu se poate si ma multzumesc cu ce o'sa fie :) si de pe albumu 4 as vrea sa aud "Baietii sunt baieti si femeile sunt tarfe" "respect pt cartel" "Jucator adevarat" :D sincer as vrea toate albumele refacute :))
I-o zic sa iasa de 10 septembrie !Ar fi cel mai fain cadou de ziua mea!
Sa iasa macar unu ,nu ambele dar cel putin unu sa iasa!
Hai norok!
"Muzica mea nu e un cadou de ziua ta, e viata mea si tot ce am invatat din ea"
BEBEBAD
15.08.2005, 15:57:40
Auch Garo!mi-ai stricat buna dispozitie!Dar eu tot vreau sa ascult albumu de ziua mea!
De cate ori in viata fac 18 ani pai nu?
asta am de zis: Mafia rulez !!!!!
vorba lu Garo : "Fan B.U.G.Mafia pe viata!!!"
Hai norok!
Flash
15.08.2005, 16:50:48
in **** mea ca de iasa numa in 10 Septembrie io ma musc de ****
Auch Garo!mi-ai stricat buna dispozitie!Dar eu tot vreau sa ascult albumu de ziua mea!
De cate ori in viata fac 18 ani pai nu?
asta am de zis: Mafia rulez !!!!!
vorba lu Garo : "Fan B.U.G.Mafia pe viata!!!"
Hai norok!
Nu am avut nici cea mai mica intentie sa te jignesc dar mi-am adus aminte de versu ala si cam asa e.......eu iti zic LA MULTI ANI!!! de pe acum ca poate atunci uit.Oricum nu as vrea sa iasa asa de tarziu ca il astept de mult si pur si simplu nu mai am ce sa ascult.Vreau doar sa iasa in august
R.A.C.R.
18.08.2005, 20:30:03
Mai are cineva ceva informatii despre "Viata Noastra"?
BEBEBAD
18.08.2005, 22:32:09
Stiu garo si eu il astept de mult!nu este nevoie sa-ti ceri scuze dar eu conceptia mea de cum ar trebui sarbatorita ziua de nastere si apai daca as fi sa primesc un asa cadou as pica!DAr sa speram ca iasa maine !Eu doar vreau sa iasa!ca beton va fi!
Oricum sunteti constienti ca nu depinde de noi!Daca ei vor sa-l scoata in ziua in care implinesc 10 ani asa va fi! Sa speram ca iasa maine !!!!Hai norok!
Nu am vazut emisiunea din pacate ca nu am fost acasa dar pana la urma tataee a zis la vrajeala ca iese maine sau chiar asa e????
LordCaddy
18.08.2005, 22:40:03
cred ca a zis la caterinca...
sch_7
18.08.2005, 22:40:43
eu unu nu prea il stiu pe Tataee sa faca glume dastea... adik sa fi glumit atunci cand a spus ca maine va iesi, putea sa zica foarte simplu doar: "Incurand scoatem album" fara sa mai zica si maine
deci este posibil sa-l scoata maine... stiti vb aia: tot ce-i posibil !!! :)
Scenariu:
10 Septembrie 2005 - Mafia scoate albumul aniversar "Viata Noastra". Avand in vedere cererile anterioare enorme pentru albumele scoase de-a lungul timpului la fiecare lansare, de data aceasta albumul este lansat in 500000 de unitati in diferite locatii din tara. Lumea nu este sigura ... fanii inca se intreaba daca albumul este sau nu pe piata, dar le este lene sa lase forumul http://www.bugmafia93.ro/forum/ si sa mearga la magazin. Unii trag prea tare la Crims, altii la San Andreas. Seara, membrii formatiei anuntza in direct la mai multe statzii TV ca albumul ESTE pe piatza de dimineatza.
...
11 Septembrie 2005 - Inca de la ora 8:00 am multi fani se inghesuie in fatza magazinelor de specialitate. Usile acestora se deschid la 10:00 am. Din ce in ce mai multi fani se aduna in diverse locuri, mergand impreuna catre magazine. Totul devine un miting, o manifestatie... lumea se repede sa ia parte la manifestatie, nestiind ce se intampla de fapt. Unii cred ca se dau ajutoare, altii zic ca se schimba leii noi cu cei vechi inapoi, etc... "Unde mergeti, maica?" intreaba o baba urata. "Sa luam Mafia!", raspunde mandru si plin de el un pushti prea tanar, care se impiedica de blugii mult prea largi si cade. Lumea se panicheaza, pustiul sangereaza abundent si moare subit. Endreea Asca transmite panicata, live, ca azi, dupa 4 ani de la evenimentele World Trade Center, Pentagon si Pensilvania, a venit randul Bucurestiului. In timp ce transmite se tot uita pe sus, doar-doar vede vreo libelula. Se pare ca ii este mare dor de pu...tzin mai tarziu adoarme cu microfonul in gura. Basescu mobilizeaza armata, armata cheama Armata Ultra, care il injura pe Becali, Becali pasa pe partea stanga la Stoica, Stoica in fatza portzii, face o fenta... inca o fenta, shut si... ... ... vorbeam de altceva...
In Socului, in apartamentul lui cu o camera, statea ****ea tolanit pe lavitza, cu prietena lui lucrand la un "blow" (nota autorului: [to blow - a sufla, blowjob - traba suflata = ****]) de toata frumusetzea. El ii zise: "Mai si trage, nu mai sufla atata, ca fac cocoasha si te bat". Apoi cazu pe ganduri: "Sa le zic astora de pe forum de fata asta care mi-o suge acum ca e femeia visurilor mele sau sa pun direct o poza cu ea? Hmmm... de cand o cunosc? In NUMAI doua saptamani mi-am dat seama: EA este femeia visurilor mele. Sor'sa a fost femeia visurilor mele inainte de ea. Deci, in **** mea, e familia visurilor mele. Ii *** pe toti si gata." Brusc, se ******i, la aceste ganduri necurate si auzind galagie afara, isi lua bata semnata de Ruth Babe, AK-47-ul semnat de Stalone, Colt-ul semnat de Clint Eastwood, CD Playerul semnat de Shakur, si levieru'. Coborind scarile, se impiedica de un mobil si cazu pe ultima treapta. Lua mobilul in mana, suna pe Tataee si lasa urmatorul mesaj:
"Hai, ba, cand scoateti albumu' ala? Ba ca ieri, ba ca maine... ba ca **** mea. Ce dracu', tre' sa va sun la fiecare album?"
Si... s-au trezit cu sudori pe ele.
BAFTA!
sch_7
18.08.2005, 23:12:52
bravo tata, ai ceva imaginatie... chiar mi-a placut :))
si parca vad ca o sa ai dreptate ;)
Deci am ras de m-am ***** la mine.....dey esti tare frate.
LordCaddy
19.08.2005, 00:34:19
:lol2::lol2::lol2:asta a fost tare...:morderas: Bv mah..!!
E o mare caterinca......nu iese azi.....dupa ca nu a iesit cand au promis acum mai fac si glume proaste.O sa vedeti ca o sa iasa in septembrie si de vol 2 nu mai zis ca ala cred ca in vara anului 2006.
lol dey, l-ai facut pe penis deodata! lol, de ce nu ai mai scris ca eram in problema, eram dispus sa mai citesc...
KaDaFI
19.08.2005, 13:05:50
Dey ... vad ca iti place sa ataci ... caruri de astea alegorice poti sa faci ... s-ar putea sa nu se prinda nimeni... cat despre Viata Noastra ... apoi sa speram ca va aparea pe la sfarsitul vietii noastre....
E o mare caterinca......nu iese azi.....dupa ca nu a iesit cand au promis acum mai fac si glume proaste.O sa vedeti ca o sa iasa in septembrie si de vol 2 nu mai zis ca ala cred ca in vara anului 2006.
"WORD"
Jimmy Lee
19.08.2005, 15:40:24
DEY,nu pot decat sa zic... :lolsign: :morderas: :lol:
..mai astept d-astea,dar pe la Caterincoteca...
PEACE !!!
Flash
19.08.2005, 21:31:53
ba yo cred ca o sa iase amandoua in septembrie intrun pack,bine si o sa coaste mai mult sigur.yo zic ca intre 40-50 lei.
ovi_ro
19.08.2005, 21:34:43
ce draq mah, n-au reusit sa scoata un disc cu 15 piese la timp, l-au amanat cu cred ca mai mult de o luna si acum crezi ca o sa scoata doua discuri,
mi-ar placea si mie, dar uita chestia asta ca nu se intampla
Flash
19.08.2005, 22:25:48
Ba nu sa stie.De ce lo amanat??? Poate deaia sa scoata amandoua deodata nu sa stie da ar fi tare sa iese amandoua deodata asea intrun pack.
Jumy2010
23.08.2005, 20:41:37
cand iese frate ca m-am saturat ?
M-am satuarat deja de vorbele Mafiotilor. In **** mea sa zica k albumu va iesi undeva prin toamna, sa nu zica o data exacta k sigur nu va iesi atunci. Presimt ca primul vol iesi prin septembrie cand e ziua lu Caddy, si al 2 vol in octombrie, in jur de 17 cande e ziua lu Tataee.
PS. Dey ai zis-o k lumea frate.
BEBEBAD
23.08.2005, 23:49:20
Fratilor stiu ca suntem toti dezamagiti dar incercati sa nu uitati ca suntem toti fani Mafia !!Stiiti foarte bine cata tiganie e in lumea asta!
Crezi ca Daca ar fi putut nu l-ar fi scos?!
Eu unu zic ca va iesi !!!Asta este sigur si ar trebui sa fie destul ptr moment!
Toti il /le asteptam ca painea calda !!!(((Eu unu zic ca nu se va raci!))lol
Flash
24.08.2005, 01:54:31
De iesit sigur o sa iese, da nu sa stie cand.Sa speram ca iasa in Septembrie
In 12 august la gherla cand a fost concert bug mafia ,l-am intrebat pe tataee si pe swamp cand va iesi "viata noastra" si mi-au raspuns ca la inceputul lui septembrie!!!sa speram ca va fi asa ,dar dupa cum au amanat atata timp nu mai stiu nici eu ce sa cred!!!sa speram ca va iesi!!!sper sa merite amanarile astea!!!bug nu ne-a dezamagit niciodata!!!nu?
Jumy2010
24.08.2005, 16:31:48
mda....asa e.....cand o iesi o iesi.....asta e.....dar asteptarea asta a inceput sa ma dispere
maine plec in romania si pe 20 septembrie ma intorc in germania daca in timpu ala nu apare inebunesc ca trebe sa astept pina la iarna sa mil iau original
ovi_ro
28.08.2005, 21:32:26
bai, se apropie septembrie... nu se aude nimic de album? reclame pe la tv?
pt ca eu nu sunt in tara si n-am de unde sa stiu
deci...peste o luna incep si eu viata de student...daca va fi lansat pana atunci voi fi cel mai multumit....o sa ma incurajeze...e pacat ca s-a amanat de 7 mii de ori pana acum incat lumea nu mai stie ce sa creada
nu se aude nici pe dracu........Swamp a zis ca inca se lucreaza deoarece vor sa iasa excelent....asa ca nu se stie inca nimic
Flash
28.08.2005, 22:51:19
Mai bine mai tarziu si bun,de cat iute si naspa.eu cred ca o sa merite timpu asta ce am asteptat
oooo foarte bine. shtiu ce o sa cer de la mos craciun!
Flash
29.08.2005, 01:17:58
baa chiar asa tarzau sa speram ca nu iasa
mie lene sa compun un articol cum ca albumu ar iesii pe 1 sept... n-am nici imaginatie nici timp.... dar cred ca ati pune botu
uzzi_9mm
29.08.2005, 09:57:38
ma lesina asteptarea cred tataee ne pune la incercare rabdarea da nu mai suport de maine ma fuck roacher si imi feliez **** si odau la balta! help o sa o yau razna cat de curand vreau o mel noua !
Veschy
29.08.2005, 14:21:44
dak nu mai apre de lok bah???
v-ati gandit la asta???poate s-au razgandit...si nu mai skot nimik:) :) :)
glumeam...si eu tampesk deja de ciuda...
asta e...asteptam si poate da domnu sa iasa odata...pola mea k m-am saturat sa astept....:)
uzzi_9mm
29.08.2005, 19:47:02
yo daca as fi in locul lor cand e sa iasa un album nou nu il anunt decat in ziua lansarii
pt ca unii traiesc in chinuri!
Eu daca as fi in locul lor nu as mai da o data de lansare cat as fi eu in hip-hop-ul romanesc......Ei totusi au in cap albumu asta aniversar de prin 2003.....si totusi o sa fie doar o piesa noua deci mai raman doar 13 de refacut pt ca Limbaj de cartier a fost bagat pe Strazile........in fine.....
sch_7
29.08.2005, 20:49:27
am incercat sa ma abtin ca sa nu se zica ca sunt prea critic... din contra sunt fan inrait mafia dar dupa parerea mea baietii o fac intentionat si tot timpul au facut asa... imi este imposibil sa cred ca dupa atatia ani de facut muzica (vb aia sunt deja veterani) nu sunt in stare sa aprecieze exact data cand vor termina albumul respectiv.
Eu cred ca ei odata ce se apuca de un album stiu exact cand il vor termina pentru ca au o experienta mult prea mare... dar tot timpul dau date false pt ca lumea sa devina nerabdatoare... tipic mafia
:D parerea mea :D
cs34mst
29.08.2005, 23:10:20
ideea de album aniversar au avut-o din 1998, imediat dupa lansarea albumui 'De Cartier'. Au zis intr-un interviu la Caransebes, dupa un concert. Inca mai am caseta cu interviul.
Ar fi trebuit sa apara in 99, asa ca degeaba va tot plangeti . RABDARE !! :D
uzzi_9mm
30.08.2005, 01:57:09
yo cred ca iese in 2006 dar stiti cum e speranta moare ultima !
ovi_ro
30.08.2005, 10:31:10
eee sa-mi bag eu **** daca iau originalul...daca asa isi respecta mafia fanii, asa o sa respect si eu pe mafia
Trebuia sa se numeasca initial "Zece Ani". Este vorba de materialul aniversar pe care b.u.g. mafia o sa-l lanseze in curand, cu prilejul implinirii a 10 ani de cand a fost lansat primul album al trupei ("Mafia", 20 septembrie 1995 ).
scris de neamtzu pe prima pagina
inca o data: 20 septembrie 1995
+10 =
20 septembrie 2005
cam asa iese calculul....cum zicea si sisu: lor le place sa faca totu matematic
cel mai plauzibil pare ce a zis sept....chiar se leaga..asa ca ....mai tineti banii la pusculita!
Al 2lea volum e preconizat pe 20 septembrie.
Daca iese PRIMU volum pe 20 septembrie eu sunt fericit.........
KaDaFI
30.08.2005, 15:06:20
Io-s fericit oricand ar iesi... mai bine mai tarziu , si cizelat ...decat scos asa in pripa
snuffy
30.08.2005, 22:06:04
mai demult scria pe site ca iese in 20 iulie, dupa 10 ani de cand a fost lansat primu. acuma s-a facut asa dintr-odata septembrie?
Primu album a iesit pe 20 septembrie.........1995
RapMaster
30.08.2005, 22:56:40
20 septembrie 1995 [/b]
+10 =
20 septembrie 2005
cam asa iese calculul....cum zicea si sisu: lor le place sa faca totu matematic
Atunci ar trebui sa iasa volumul 2, asa zicea Gyno, dar nimeni nu poate sti sigur
uzzi_9mm
30.08.2005, 23:43:38
Yo Zic Ca O Sa Scoata Albumu De 12 Ani ! Cea Ce Nu S-a Intamplat Niciodata In Muzica! Hahahahhahahhahaha
eu sunt de parere ca albumele o sa fie scoase la 2-3 saptamanii diferentza.
dar,exista si niste teorii:
- primul album,sa iasa pe 20 septembrie
- al 2-lea album sa iasa pe 20 septembrie,siar primul cu 2-3 saptamani inainte
- primul album sa iasa la inceputul lui septembrie,si pe 20 septembrie sa fie doar o lansare mare , apoi la 1-2 luni sa iasa si volumul 2.
- sa iasa ambele volume pe 20 septembrie,intr-n paket
- pe 20 septembrie sa apara ceva clip , si ulterior la cateva zile,sa iasa si albumu.
cam astea ar fii variantele..dupa parerea mea. Totusi,tin sa inclin inspre varianta cu volumu 1,si volumu 2 la 2-3 saptamani,pe 20 septembrie,unde sa aiba loc si o lansare.
Mamafaka
31.08.2005, 14:16:11
Vor iesi ambele la 20 septembrie 2005, exact la 10 ani... Nu are nici un farmec golul dintre 2 albume care de fapt intruchipeaza acelasi lucru - 10 ani de muzica...
Sunt amblele gata isi asteapta doar momentul aparitiei...
Asa au facut si Parazitii asa vor face si ei... dar mai reusit... mult mai reusit :)
cs34mst
31.08.2005, 14:23:20
Se exagereaza de ambele parti.
Pe de o parte nu ar mai trebui anuntate date de lansare care sa nu fie respectate, pe de alta parte trebuie intelesi pentru ca vor sa-l imbunatateasca.
Eu sincer prefer sa mai astept si sa am un album pe care sa-l ascult inca 2 ani de acum incolo, asa cum am cam facut cu toate albumele Mafia.
Am ramas de prea multe ori dezamagit de albumele scoase in graba de altii care aveau o melodie bine lucrata pe care o promovau si cand luam albumul celelalte melodii parca le-as fi lucrat eu. Ex: vezi albumul lui Sisu.
Sa nu uitam ca si albumul 'Baieti Buni' trebuia lansat in primavara si pana la urma am asteptat pana in decembrie, dar ce a iesit a fost mai mult decat beton.
BEBEBAD
31.08.2005, 14:57:30
Tu ce zici KADaFi ???
Cand va iesi !??
Eu zic ca prin 10 septembrie iasa clipu si in 20 Albumele!
DAr bineinteles ca acestea sunt dorintele mele!
Oricum va ramane de vazut!
Hai norok!
RapMaster
31.08.2005, 14:57:42
Nu sunt de parere cu tine Mamafaka.Eu sunt sigur ca va fi pauza intre albume.Parazitii nu sunt un exemplu bun,ei doar au facut copy paste,dar Mafia reface toate piesele.
Eu am o presimtire ca o sa iasa maine primul volum....si al-2lea pe 20 septembrie
Ca Parazitii nu vor face sigur!
Paraziti au scos ambele volume deodata. Primu volum,avea piesele vechi,nici o piesa noua,iar al 2-lea volum avea 4 piuese noi,si restu vechi.
Primu volum s-a vandut sub 10.000
Al 2-lea volum s-a vandut in jur de 30-40.000
:) Ei au bagat piesele cum le auveau,nu au mai lucrat la ele,si nici nu au pus macar cate 2 piese noi pe fiecare volum.. si asta a fost rezultatul...
Eu am o presimtire ca o sa iasa maine primul volum....si al-2lea pe 20 septembrie
Tu deja de o luna presimti ca iese ziua urmatoare, dupa cum ashtepti albumul
Mamafaka
31.08.2005, 17:59:14
Pai de aia zic si eu ca vor lansa "mult mai reusit" datorita pieselor modificate... am zis: "ca paraztii" adica ambele odata...
Tin minte il intrebase cineva pe Tataee: "de ce sa dau bani pentru doua piese de pe maxi-single-ul STRAZILE cand de fapt pot lua de aceiasi bani un album intreg"...
Tataee ia zis sa nu-l ia si a bagat 2 piese bonus pa acel maxi... ceva nemaiintalnit...
Dupa cum a zis si el: "BUG Mafia de-a lungul anilor si-a format o imagine care nu lasa loc de indoieli"... ceva de genul asta...
Deci, drept recompensa pentru timpul asta de asteptare mafiotzii ne vor da 2 albume odata... cred eu... sau poate nu :(...
noroc
brigante
01.09.2005, 13:15:39
Mi-a zis cineva ca l-a intrebat pe Caddy vara asta la mare si ca trebuiau sa iasa mai devreme, asa cum se stabilise, dar au intervenit niste probleme legate de aparatura de studio sau cam asa ceva si s-a mai intarziat un pic.Acum nu stiu ce sa zic, dar am zis sa va spun si voua ce am auzit...Sper sa iasa in septembrie macar unul...Noroc.
Jumy2010
03.09.2005, 21:08:08
hai frate ca a venit si septembrie...........sper sa nu treaca la fel ca august
BEBEBAD
04.09.2005, 00:02:23
sa te auda cine trebuie!!!
Hai norok!!
sch_7
04.09.2005, 12:41:36
Ca Parazitii nu vor face sigur!
Paraziti au scos ambele volume deodata. Primu volum,avea piesele vechi,nici o piesa noua,iar al 2-lea volum avea 4 piuese noi,si restu vechi.
Primu volum s-a vandut sub 10.000
Al 2-lea volum s-a vandut in jur de 30-40.000
:) Ei au bagat piesele cum le auveau,nu au mai lucrat la ele,si nici nu au pus macar cate 2 piese noi pe fiecare volum.. si asta a fost rezultatul...
ai dreptate dar investitia parazitilor in albumul asta a fost aproape 0... nu au facut decat sa aleaga niste piese vechi si atata tot... banuiesc ca sunt foarte multumiti de vanzarile pe care le-au avut, ...cine nu ar' fi ?
in cazul mafiotzilor se schimba placa... ai trebuie sa aiba o cifra de vanzari mare la cat tam-tam s-a facut... sa speram ca o sa iasa odata, ca de vandut cred ca se va vinde bine
nu cred ca sunt asa multumiti.. pt ca s-a investit mult in cate bucati a frost editat albumu... dak au fost 100.000 fiecare volum.. sigur nu au iesit in pierdere ? :) think ;)
Eu cred ca nici pe 10 septembrie nu va aparea,ar fi mult prea frumos sa apara asa devreme,sper sa ma insel dar nu cred
BEBEBAD
04.09.2005, 22:17:01
Va aparea!!!!
RAbdare oameni buni!Va aparea in 10 septembrie,daca nu in 11 sau in 12 sau in 20 sau in luna octombire!!
Bagami-as !
SA mor Eu va iesi .....!!
VA iesi RAbdare Stiu ca toti asteptati dar ce rezolvati daca va mancati nervi cu Iesirea acestui nou album???
Ma repet (lucru care nu-mi place sa fac):Toti suntem Fani Mafia !Si eu astept albumu asta ca painea calda !DAR am prea multe fire albe in cap ca sa ma enervez!
Apropo Vo iacum ati iesit din casa ptr prima oara!?
PE voi nimeni nu va amagit niciodata??
Nimeni nu va promis ceva si nu si-a tinut cuvantu??
Hai Lasati-ma!
sch_7
04.09.2005, 22:28:00
nu cred ca sunt asa multumiti.. pt ca s-a investit mult in cate bucati a frost editat albumu... dak au fost 100.000 fiecare volum.. sigur nu au iesit in pierdere ? :) think ;)
plm... e posibil sa ai dreptate... dar nu-mi vine sa cred ca Parazitii chiar au crezut ca vor vinde 100.000 din fiecare
ovi_ro
05.09.2005, 10:10:16
Sincer imi bag ****-n mafia si-n albumul lor.... chiar sunt de kkt cu intarzierea mamai lor.... deci o sa-mi faca cea mai si cea mai mare placere sa le iau albumul de pe net si o sa-l dau la toti care au de gand sa-l cumpere..
ovi_ro , te-ai gandit ca poate nu e vina lor? Ai tu idee cum e treaba la cat music?
sti.. ce-i ca tine au pe albume piese dedicate gen .. " unii sug ****.. " Si sti,daca faci asa,sa nu te miri ca si urmatoru ar intarzia.
-----------
avand in vedere ca ultimele albume parazitii au sarit de 80-90.000 la vanzari.. eu cred ca credeau ca asta aniversar,sa rupa norma...
Mamafaka
05.09.2005, 11:18:50
Sincer imi bag ****-n mafia si-n albumul lor.... chiar sunt de kkt cu intarzierea mamai lor.... deci o sa-mi faca cea mai si cea mai mare placere sa le iau albumul de pe net si o sa-l dau la toti care au de gand sa-l cumpere..
sa-mi bag **** ce ***** de user...
Flash
05.09.2005, 14:22:57
Tre sa iasa in 20 septembrie ca atunci incep yo scola.As fi cel mai fericit la scola daca iasa atunci :D
bai sa-mi bag **** ,ovi-ro asta precis nu e fan mafia,tre sa fie vre-un manelist,numai fanii adevarati pot astepta
Andrei
05.09.2005, 14:46:53
Hahahahahahahahhahaahahhahahahhahahaha
RapMaster
05.09.2005, 14:55:59
Am vazut azi iar concertul ala de la Arad.Si negativu de la n-a fost acolo.Vreau albumu in **** mea...sa apara odata ca nu mai pot.
Negativu de la n-ai fost acolo mi-a placut si mie cel mai mult........suna super mortal...........Haideti Mafiotilor cu albumu ca fac spume....
Y@SEZ
05.09.2005, 16:08:36
NU mai rezist nici yo...E greu sa traiesti cu ideea ca poate apare maine...si maine cand te uiti pe site pt ceva informatii...fix ****...si apoi zici...lasa ca iese maine..si tot asa...in fiecare zi yo zic ca tre sa iasa maine.....OARE PANA UNDE AJUNG?
sisu_liber
05.09.2005, 16:09:42
deja io mam saturat de asteptat....in **** mea zici ca filmeaza un serial
Flash
05.09.2005, 19:39:07
sigur o sa fie ceva super deaia lo tat amanat,sigur o sa sparga tatttt
sa speram ca luna asta iasa
Mie mi-a placut si instrumentalul de la Pantelimonu' petrece,si vocea lui villy pe refren suna perfect.Dar N-ai fost acolo rupe tot.ce mai
Flash
05.09.2005, 22:57:41
ai dreptate instrumentalu de la Pantelimonu petrece ii super si ala de la n-ai fost acolo ii fain
deabea satept sa apara albumu.
uzzi_9mm
06.09.2005, 22:43:03
turbez am intrat in agonie ma luat paranoia!
ba.. mie mi se pare ca ala de la n-ai fost acolo.. e caleas :) dece oare ziceti k suna bine si etc.. ca doar il stim, ./. :)
BEBEBAD
07.09.2005, 10:46:46
CE **** mea!!?!?!?!Plec si eu 2 zile si deja se gaseste unu ca are **** mai mare ???
Ovi ro !!!!SA fi atent ca poate imi sugi **** !!!
In primu rand aici nu-i loc de aia care indraznesc sa zicace ai scris tu!
Aici suntem toti fani B.U.G.Mafia dar vad ca sunt si fakeri!!!!
Fi cuminte si numai scrie prostii de genu ce ai scris!!
Albumu va iesi !!Putini dintre noi stiu ce inseamna sa scoti un album asa ca Gura mica !!Hai norok!
bugmafia93.ro