PDA

View Full Version : B.U.G. Mafia a fost scoasa de pe scena si acuzata de obscenitate

weedclaw
04.07.2005, 01:05:00
Concertul B.U.G. Mafia, sustinut in fata a mii de aradeni prezenti pe Stadionul Vagonul din Arad, la cea de-a saptea editie a Festivalului Berii, a fost intrerupt de organizatori la putin timp dupa ce a inceput. Acestia au hotarat ca baietii de la B.U.G. Mafia nu mai pot sustine recitalul programat din cauza textelor obscene care au putut fi auzite de un numar foarte mare de copii prezenti pe stadion. Organizatorii Festivalului Berii si-au cerut scuze fata de spectatorii care au platit bilete de intrare sau abonamente si care au parasit stadionul in cateva minute, intr-un cor de fluieraturi. Componentii formatiei B.U.G. Mafia au declarat ca acest incident nu le va afecta viitorul carierei muzicale. "Am ramas surprinsi cand am vazut ca suntem opriti sa mai cantam, mai ales ca am vazut ca publicul se simtea bine. imi pare rau ca s-a intamplat asa ceva si imi cer scuze fanilor care au dat niste bani sa ne vada si sa ne asculte. Vom continua sa cantam si sa participam la festivaluri atat timp cat va exista cerere pentru B.U.G. Mafia", a declarat Daddy Caddy, component al formatiei. articol din libertatea http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=magazine&detail=article&aid=119769 Nr. 4725 - Luni, 4 Iulie 2005

neamtzu
04.07.2005, 02:16:24
articolu asta e mai "decent". uitati-va (http://www.hotnews.ro/articol_25873-BUG-Mafia-interzisi-la-Festivalul-National-de-Bere-de-la-Arad.htm) in schimb cat ***** se poate manca de catre presa. multa **** autorului!

Danny
04.07.2005, 06:39:53
imbecili....amatori...da-i dreaq..nici nu stiu ce mai e de zis...se vede profesionalismul din romania....bineinteles ....trebuie sa ii iau si eu mortii aia proaspeti in **** retardului de a scris articolul ala....la ce sa te astepti de la un imbecil!

Blu
04.07.2005, 08:41:46
***** , atata ****** mancat pentru niste *****i de copii de 10 ani care daca nu erau cu parintii isi bagau **** in stanga si in dreapta ca ce ***** canta mafia si ca ce tari is ei ca sunt la concert mafia
organizatorii trebuiau sa asculte piesele mafia inainte si sa ii sfatuiasca sa cante piese care pot fi cenzurate daca poti sa o iei asa
organizatorii la noi in romania sunt retarzi psihic , nici ei nu stiu ce vor de la viata .. aaa ba daa ... BANI

RapMaster
04.07.2005, 09:55:33
mah, nu stiu ce poate fi zis...asta e Romania, astia sunt oamenii de ***** si o sa ramana asa multa vreme.

Iustin
04.07.2005, 10:42:36
ma da faza cu "aradenii sunt de *****" e pe bune sau presa iar mananca kk ?!?!?

cs34mst
04.07.2005, 10:54:39
Din toata stirea asta cred ca doar esenta e adevarata: BUG Mafia au fost scosi de pe scena.

Cum e posibil sa chemi o formatie si sa nu stii ce canta?
Cum a zis si Blu, pustanii aia ar fi fost cei mai bucurosi daca nu erau cu parintii.

Exact asa a fost in Ring asta-vara, ieseau toti parintii care venisera cu copii. La ce **** mea iti duci copii la asa ceva, doar ca sa ai de ce sa comentezi?

Cris_
04.07.2005, 11:40:03
Va lamuresc eu cum a fost toata treaba,uitati-va la sectiunea concerte ca am scris acolo ce s-a intamplat.Oricum articolele din ziare sunt niste minciuni jalnice.Chiar azi am citit in Adevarul de Arad acelasi lucru ca si in articolul sus mentionat.Mafia NU a injurat nici publicul,nici organizatorii,ci doar au cantat O MELODIE necenzurata(limbaj de cartier).TATAEE CHIAR SI-A CERUT SCUZE ORGANIZATORILOR pt ca au incalcat intelegerea de a canta cenzurat.Organizatorii au fost injurati doar de catre fani(inclusiv eu) pt ca au intrerupt concertul cand toata lumea se simtea bine.Asa ca eu as alinia toti bulangii din presa,i-as stropi cu niste benzina si le-as da fos...ca la gunoaie...mortii lor de incompetenti !

Iustin
04.07.2005, 11:46:03
aaa.... dupa ce ca sunt vai mortii lori mai sunt si dezinformati ... ziaristii pizdii !!! Sa inteleg ca labari au interpretat piesa Limbaj de cartier ca o dedicatie pentru fani !!! Vai de **** lor ....

Johnny23
04.07.2005, 12:27:37
Ziaristii astia sunt mari mancatori de caca ....mereu inventeaza ei cate ceva ..doar asa din auzite.........oricum de la noi si toti baietii care ar vrea sa le sparga gura .....stiti voi continuarea ...Auzi Mafia i-a injurat... maine poimaine zice Mafia si-a chemat fanii in club si i-a jefuit .....

KaDaFI
04.07.2005, 13:10:34
Deci...ziaristii scriu orice numa sa ii citeasca lumea....nu e nevoie sa credem tot ce auzim

last 1
04.07.2005, 15:41:03
cum **** mea au putut sa scrie asha ceva??? marii cunoscatori de hip hop din romania......ar mai fi nevoie de o melodie gen 'Unii sug ****''.....

ML42
04.07.2005, 15:48:09
pai organizatorii erau prosti? credau k mafia canta despre dragoste flori si randunele k alti fraieri? Atunci de ce n-au adus pe blondy, 3 sud est, pe astia de la care ti se face greata.Articolu e ***** rau de tot. nu cred niciodata k mafia ii injura pe propii fani.

pentru ala care a scris articolu: "Ziaristule! Paparazzi ai fost si-o sa ramai, ala care SUGE **** pentru zvonuri"

Iustin
04.07.2005, 15:53:12
nu are ma vreo adresa de mail ????? Ziaristul....

Garo
04.07.2005, 16:10:36
Eu am dat la contact si le-am trimis un mesaj.......

Iustin
04.07.2005, 17:05:13
http://www.hotnews.ro/dynforms_form.php?ID_form=30

Caddillac
04.07.2005, 17:09:45
oameni tampiti

SUR
04.07.2005, 17:21:38
organizatori de kkt, cand 10.000 de aradeni le strigau numele i-au dat afara de pe scena...ce mai, romania..........

red_dog
04.07.2005, 17:22:59
BUG>>>>>>>>>>>>>>>>>for life

red_dog
04.07.2005, 18:01:56
Uni Zic Ca E Rea ,unii Ca... P# Mea ,unii Zic Ca E Tot Bani,sex Si Droguri

CrackHouse
04.07.2005, 18:45:13
Sunt de ***** toti ziaristii aia, organizatorii la ce sau gandit cand i-au adus pe Mafia... Mafia The Best 4 Ever !!

BAD BOY '87
04.07.2005, 19:05:32
Nu pun botu' la faza cu injuratu' fanilor... O parte din presa preseaza kkt! Nu mai e nimik d zis!

gangsta_grl
04.07.2005, 22:04:09
la faza asta organizatorii s`au facut de kkt...cum poola mea sa`i chemi shi apoi sa`i dai afara de pe scena....ce sa mai vb....oameni proshti ...tzara de kkt...

DARi0
04.07.2005, 23:13:46
Va salut. Nu am mai postat de mult pe acest forum dar simt nevoia sa clarific situatia de la Arad, deoarece din pacate sunt putini din Arad care posteaza pe acest forum.

In primul rand Cris a zis bine ce-a zis, pentru ca stie ce vb - a fost acolo.

SUR [manu] va scria de filmat si poze de la concert, el defapt se lauda cu
materialu meu - filmat cu sony p200. In fine... io ma chinui sa tin camera
drept si el se da mare cu ce-am filmat... cam nesimtire vere...

...revenind la concert... in primul rand am sa va citez exact ce a spus Tataee pe scena, deoarece am filmat. Totul a inceput dupa "limbaj de cartier" cand a spus ca " e ca si cum ai manca fara sare si piper " :lol:

" fiti atenti aici... pentru inceput, ne cerem scuze persoanelor sub 18 ani.
Deci, inc-o data repet : ne cerem scuze persoanelor sub 18 ani, pentru ca,
STIM, ca persoanele sub 18 ani, au venit sa ne auda cum ne bagam **** in ea.

Deci schimbam putin placa, bine? Este foarte posibil ca dupa ce urmeaza,
n-o sa mai cantam niciodata la Arad - sau cel putin aici [referire la Festivalul National de Bere]

-se duce Tataee pana la swamp si ii spune (presupun) sa mai puna odata
" limbaj de cartier "

N-AI CUM SA CANTI "LIMBAJ DE CARTIER" FARA SA DAI CU ****, CU ****,
CU ***** SI CU TOATE ALEA !
Deci, inc-o data ! Si daca nu canta toata lumea cu noi, plecam exact acum
acasa, bun ? Deci am zis toata lumea... fii atent, fii atent !!
...fratioare zi-le !!...

si incepe limbaj de cartier [necenzurat] ^_^ de vis atmosfera... publicu a cantat versurile bineinteles :)

...a fost si faza cand a zis Uzzi "...ti-ai bagat **** in ea" dar nu mai stiu exact cand...

DARi0
04.07.2005, 23:15:45
dupa " limbaj de cartier [necenzurat] " a urmat anuntul lui Tataee :

" ..intrerupem spectacolul [HUOOOO...] am injurat....
[HUOOOO... MUIEEEE] yo! yo yo yo stati asa... stati asa putin...
[HUOO...... MUIEEEEE] deci ne cerem scuze in primul rand organizatorilor
pentru ca ei au avut o intentie foarte buna cu noi... Ni s-a comunicat
ca s-au dat multe amenzi ca noi am injurat in seara asta [HUOOOOOO!!!!]
yo! urmatoarea piesa [nn strazile] este si ultima..
[HUOOOOO!!!!!!!!!!! MUIEEEEEE] dupa care incepe publicu
[MAFIA ! MAFIA ! MAFIA ! MAFIA ! MAFIA !]
si incep si baietii cu "Strazile"...
dupa care se incheie :(

> tin sa precizez ca nu cred ca au fost de vina organizatorii, deoarece
acestia au mai invitat atat B.U.G. MAFiA cat si Parazitii anii precedenti fara
probleme de genu` chiar daca au mai fost scapari !
parerea mea personala e ca a fost mana primarului Gheorghe Falca,
care a permis si sabotarea Festivalului Berii organizand -in acelasi timp,
acelasi interval de zile [1,2,3 iulie] - pe strand "Festivalul Verii" cu formatii
mai ieftine... dar cu intrare gratis :mad:
* primaru asta e la primu an de mandat si de aia zic ca e smecheria lui...

CULMEA e ca inainte am avut un primar preot pocait [ Dorel Popa ]
care mai ca n-a urcat pe scena alaturi de MAFiA in anii precedenti...
deci !!! trageti voi concluziile !!

* concertul a fost chiar meserie, cel mai mult mi-a placut
negativul refacut la " Pantelimonul Petrece " !!!!! BETON

Dupa cum puteti observa din avatarul meu am tras si niste poze cu Caddy si Villy :P Tataee a plecat primul si nu l-am prins, Uzzi a iesit in timp ce faceam
poza cu Caddy... swamp la fel :( au plecat in graba... nu cred ca au dat
autografe desi eram cu markeru dupa mine si coperta de la "Strazile" in original la dubitza baietilor afara... Tataee a condus si nu a fost prea incantat
de intreruperea concertului... desi eu personal am ramas oarecum dezamagit
ca nu mi-a tras acolo o semnatura... eram la 30 de cm de el... l-am rugat
de 3 ori si a refuzat... si au demarat in viteza...

PS : indiferent de ce va urma, noi va vrem la Arad in orice conditii.

peace :cool:

Iustin
04.07.2005, 23:49:16
respect DARI0 ... bine ca ne-ai scos si pe noi din ceata :) Am aprecia foarte mult daca ai putea sa pui si tu ce ai filmat la concert ... ms

neamtzu
05.07.2005, 00:19:58
Se pare ca baietii de la hotnews.ro s-au sesizat si-au modificat articolul. Nu e vina lor oricum, ei isi iau stirile din alte surse am vazut. Aceasta (http://www.informatia.ro/Article103446.phtml) era stirea initiala.

vallett
05.07.2005, 00:39:59
las Neamtzu sa faca rost de video si sa bage la INEDIT.....buna colectzie :D

Iustin
05.07.2005, 01:09:47
Se pare ca baietii de la hotnews.ro s-au sesizat si-au modificat articolul. Nu e vina lor oricum, ei isi iau stirile din alte surse am vazut. Aceasta (http://www.informatia.ro/Article103446.phtml) era stirea initiala.

la cate mailuri au primit era si normal sa fie modificat articolul :)

Danny
05.07.2005, 02:27:11
ce frumos au modificat astia articolul...sa cititi bai ziaristii lu` peste si voi mai bine forumul asta...multe pareri de aici merita sa fie luate in seama de 1000 de ori decat articolele voastre de ultima ora...voi cu stiri copiate va faceti treaba?Sictir...daca ai 50 de ani..si asculti oldies...fa in **** mea reportaj despre Ray Charles...nu te mai baga sa iti dai cu parerea intr-un domeniu din care stii fix ****...pentru ca din imaginea ta de ziarist...asta mai ramane..fix ****!...acum s-a vazut ca si presa stie sa citeasca un forum...si stie unde sa caute niste date exact....de ce ****** nu faceti asta inainte sa postati 1000 de povesti in ziare?...cu toate ca ati modificat articolul...tot imi rezerv dreptul garantat de constitutie de a imi baga respectous **** in capetele voastre seci...macar cu o **** in cap..veti avea si voi ceva in el...multa **** presei din romania....**** CTP ... **** Cristoiu...taticii fututilor in creier din romania!

...se vede cat de multa importanta acordati unor gafe...aveti grija ca astia batranii pe care ii pupati acum in **** se vor duce curand...si va trebuie sa scrieti ceva pe gustul nostru...ce va veti atunci?ca langa un editorial de al vostru...pe poza cu voi marii ziaristi...va fii o mare urma de ****** lasata in mod respectuos de cei de "teapa noastra"..."pleava societatii"!...am remarcat ca o femeie a scris articolul...fah ..."esti doar o ***** care face tot cu botu" ...sictir!

lol..am facut si eu o greseala de ziarist in postul meu..bine ca am remarcat-o la timp si am sters-o! :d

xBaSs
05.07.2005, 06:33:47
Florin TOMUŢA Duminică, 03 Iulie 2005 - 02:15 PM = M U L T A M U I E

xBaSs
05.07.2005, 06:34:10
Florin TOMUŢA Duminică, 03 Iulie 2005 - 02:15 PM

concluzia? M U L T A M U I E

ah...am postat de 2 ori fara sa vreau..**** mea... neamtule sry ;)

DARi0
05.07.2005, 07:53:10
hip-hopperii au început să înjure publicul arădean și au reluat ultima melodie cântată în festival, căreia i-au adăugat un limbaj mult mai dur și injurii la adresa celor prezenți. ?Ne băgăm picioarele în arădeni?, ?Arădeni, sunteți de rahat?, sunt doar câteva dintre expresiile pe care cei trei băieți de la BUG Mafia le-au adresat spectatorilor plătitori de bilete.

pff... ce vrajeli frate... asta nici macar daca erau betzi baietii de la MAFiA
nu o credeam !!
Cert este ca pe scena nu au spus asa ceva, deci publicului nu s-au adresat
cu chestii de genu... ziarist explodat ce esti...

btw, baietii chiar nu au fost ruptzi, Uzzi a parut sa enjoy the show si
fara sa fie mut de beat :lol: pe Tataee l-am vazut ca a baut numa`
apa minerala, ca dupa a condus dubitza lor :p

peace :cool:

Cris_
05.07.2005, 14:38:25
Salutare Dario!Buna treaba cu filmatu',o sa-mi downloadez si eu materialul.Asta a fost si intentia mea prima data,dar nu am reusit din mai multe motive...in schimb am facut cateva poze.Deja suntem destui din Arad ca sa organizam o intalnire forumista pt Arad...ce zici Dario?Vb mai pe larg la sectiunea cu intalnirile forumiste locale.Pace bro !!

BEBEBAD
28.07.2005, 23:41:49
Voi nu stiti ca presa e una dintre cele mai mari curve ale Roamniei noastre pitoresti !
voi nu vedeti ca ptr audienta unii fac orice !!Si de fapt pana la urma urmei ptr bani romanu da si in cap !!(!ca tot omu!)!!
Presa sa suga P _ _ A !!!!Mafia e adevarata si atat !!!Fanii sunt cei mai importanti asa a zis Tataee nu?
Organizatorii nu au luat in calcul posibilitatea ca le pleaca lumea daca numai canta Mafia!Ei credeau ca Mafia canta de o saptamana, ca nu conteaza !!inseamna ca sunt un pic mai mult prosti!!

Mirel_ciorditorul
29.07.2005, 00:53:36
asta e presa .de *****. da undei materialul video de downloadat ??

EMO
29.07.2005, 07:29:41
am auzit ca ar fi pe dc++ dar eu nu l-am gasit ....in kilu meu...si neamtzu nu il mai posteaza:(

Mirel_ciorditorul
29.07.2005, 13:17:20
nici yo nu l-am gasit :( .Hai neamtzu pune-l te rog

Alex_yo
29.07.2005, 23:20:53
Ratati...asta e tara libera????

KMC
05.08.2005, 10:24:18
am auzit si eu tot felul de chestii de genul asta, cum ca mafia ar injura publicu si alte *****uri... bai bine ma astia care ziceti asemenea ineptii, la cate **** mea concerte mafia ati fost ca sa vedeti ce se intampla, ce atmosfera marfa e si cum canta baietii... sugatorii dracu de ****!

EMO
05.08.2005, 10:33:24
da tu la cate ai fost sa poti nega?

KMC
05.08.2005, 10:54:56
ceea ce aveam de zis este ca mafia
STIE
cum sa faca atmosfera la concerte... am fost la suficiente concerte sa-mi dau seama de acest lucru... oricum, ma refeream la cei care ziceau ceva de genul ca mafia si-ar batea joc de public...

Veschy
05.08.2005, 13:44:11
Off.Topic...KMC frate skimba-ti avataru ala drecu k tampesc kand te vad in costum...zici k esti gutza...sa mor yo de nu...

Si nu mai injuar fara rost...no offense

On topic...De unde pot dw materialul ala a lui Dario????k il vreau si yo neaparat...Hai norok la totzi...

Andrei
05.08.2005, 13:53:18
da ba.. vrem si noi concertu :)
si sa stii KMC ca semeni cu guta..
haha :) tare ar fi sa`l vezi in costum cum da din cap si maini la concert mafia ca a fost la multe dupa spusele lui :)

Mirel_ciorditorul
05.08.2005, 19:00:11
haide-ti ma va rugam pune-ti concertul sau macar unde il gasim

rob
05.08.2005, 19:45:03
haide-ti ma va rugam pune-ti concertul sau macar unde il gasim
!!!!!!!

R.RimmeR
06.08.2005, 15:49:02
Shi daca il pune cineva pe net, mare shmekerie, prefer sa vizionez un concert unde totu`a fost bine, fara asha zise ... "interventzii"

Mirel_ciorditorul
06.08.2005, 21:42:55
eii na si u acuma,lasa ca-i bun si asta.il pune cineva ???