PDA

View Full Version : Despre album...

Kenzy
09.10.2005, 06:20:00
[B]Nu cred ca sunt singurul care ar vrea macar o data,aprox,in care va iesi pe piata proiectul.....

Kenzy
09.10.2005, 06:21:10
Mafia pe viata,frati defapt...

sisu_liber
09.10.2005, 06:35:57
mai era un topic...nu era necesar sa deschizi altu'

normal ca totzi am vrea sa iasa odata

LordCaddy
09.10.2005, 10:30:08
Topic deschis aiurea....

uzzi_9mm
09.10.2005, 11:19:44
Groapa!!!!

EMO
09.10.2005, 15:23:40
ah, am vazut titlu si am crezut ca a intrat tataee sa dea niste explicatii si detalii.... si dupa aia vad "groapa!"... fuck

RapMaster
09.10.2005, 15:37:55
Bag **** mah...asta e nou aici, nu stia ca este un topic sau **** mea a vrut doar sa stie o data aproximativa repede fara sa caute pe tot forumu.Si voi ati sarit ca si cainii sa mor io.Ce **** mea ii cu voi...si ala ii fan Mafia ca si voi, tratati-l ca atare nu ca pe un rocker imputit sau nush cine.

goe
09.10.2005, 15:51:27
Bag **** mah...asta e nou aici, nu stia ca este un topic sau **** mea a vrut doar sa stie o data aproximativa repede fara sa caute pe tot forumu.Si voi ati sarit ca si cainii sa mor io.Ce **** mea ii cu voi...si ala ii fan Mafia ca si voi, tratati-l ca atare nu ca pe un rocker imputit sau nush cine.
am observat chestia asta mai pe toate forumurile de hh de la noi. se cunosc majoritatea userilor intre ei, shi cum vine unu nou shi deschide topicuri noi, ii sar totzi in cap de parca asha se comporta lumea cu ei la inceput. da ce sa-i faci s-a mai shmecherit lumea, shi totzi se cred moderatori. :) sper sa nu supar pe cineva, eu doar mi-am zis parerea.

Iustin
09.10.2005, 16:04:32
asta cam asha e .... pun pariu ca erau de 2 ori mai multi useri activi daca se integrau cum trebuie pe forum !!!

sisu_liber
09.10.2005, 16:39:13
nimeni nu a sarit pe el,la injurat cineva??sau ia vb sub o forma anormala??NU,eu iam spus ptr. ca am vazut ca nu mai era nimeni la ora aia online doar ca mai e un topic si ceilaltzi a spus groapa cea ce ai corect ptr. un topic deschis aiurea......cum am vazut ca nimeni nu ia spus eu doar iam ziis ca mai este unu,poate daca nu o faceam fiiecare care venea nou si nu vede comentarii de genu asta se pun si deschid un topic la fiecare intrebare(cand iese,cate melodii are,de unde esti(era o vreme cu vreo 3 topicuri dinastea).....si eu cand am venit pe forum am citit o saptamana tot si dupa aceia am postat,si topic nici macar acuma nu am deschis