View Full Version : Viata Noastra Vol. 1
newmitza
01.02.2006, 12:15:08
Media Galaxy Mall Vitan !!!
RapMaster
01.02.2006, 12:23:02
E MORTAL!!!!!! Altceva nu mai pot zice momentan ca sunt prea captivat de el.E exact cum vroiam eu sa fie.Dr Dre nu face asa negative ca astea...bag ****
newmitza
01.02.2006, 12:26:35
Foarte tare...Cred io ca a cam meritat asteptarea...De aseara asta ascult non-stop...
Lucian
01.02.2006, 12:33:45
Salut!Pe unde il pot gasi cat mai aproape de Regie?
newmitza
01.02.2006, 12:35:40
Nu prea ai unde...si eu l-am cautat toata dimineata si prin centru si prin Orhideea da nu l-am gasit...Mergi in Vitan...
sigur e in vitan la mall?
sa nu bat drumul cu gyno degeaba?
Marius
01.02.2006, 12:56:29
RapMaster prin Cluj unde il pot gasi ?
Lucian
01.02.2006, 13:00:04
Ia ziceti careva ce autobuze/tramvaie/trolee trebuie sa iau sa ajung in Mall Vitan din regie. :)
Tare albumu! Trebuie sa recunosc ca la inceput,am ascultat "Capu Sus" , " N-ai fost acolo " " Romaneste" si park nu prea le difgeram..parca nu erau ei :) DUpa cateva ascultari e ALTCEVA!
Tind totusi sa cred..ca " Pantelimonu petrece" era mai potrivita cu refrenul cantat de Villy..cum e acea inregistrare de la Arad.
Piesele care-mi plac cel mai mult:
1-2 si 3 de 0
pana cand moartea ne va despartii - e mortal cum da Tataee
jucator adevarat - villy pe refren e fenomenal!!!!!!!!
Pana acum,dupa 1 ascultare incompleta a albumului ( am ascultat doar cate 2 minute din fiecare piesa ) asta e prima impresie.
A meritat asteptarea,chiar daca la inceput.. nu am "inteles" noul flow si negatrivele.
B.U.G.Mafia pe viata!
CUMPARATI ORIGINALUL !
Marius
01.02.2006, 13:09:28
pfff tare :)
cs34mst
01.02.2006, 13:10:49
Bag **** ca deja este pe net. Sper sa-l gasesc la vreun magazin.
Fanii adevarati cumpara!
Daca vrem ca MAFIA sa mai scoata albume,cumparam originalul!
Caddillac
01.02.2006, 13:14:32
ce bine c-a aparut.astept sa-l primesc:D
sch_7
01.02.2006, 13:19:53
stie cineva daca a aparut prin C-ta? eu fiind din navodari sa nu bat drumu degeaba...(intrebarea e pt cei din ct-a :) cu toate ca sunt cam putini)
Sneepy
01.02.2006, 13:29:03
Pfaiiiiii ce rupe albumu astaaaaaaaaaaa ! Un 2 si trei de 0 e cea mai tare piesa!!!
REAL FANS BUY THE ORIGINAL ! NU S-AU MUNCIT DEGEABA!!!!
MAFIA 4 LIFE !
bundit
01.02.2006, 13:42:22
stie cineva daca a aparut prin C-ta? eu fiind din navodari sa nu bat drumu degeaba...(intrebarea e pt cei din ct-a :) cu toate ca sunt cam putini)
Frate cine esti ???Eu rap_boy ??? Si eu sunt tot din nav
R.RimmeR
01.02.2006, 13:42:25
Albumul e superb, yo l`am luat de la Rompetrol acum o jumate de ora, nu am rabdare sa stau sa`l fac MP3`uri acum... mai pe seara...
"Jucator aevarat" e geniala piesa, a fost prima care`am ascultat`o ... :D
Ce ***** ca nu merge GPRS`ul la Orange ca mi`am facut poza cu albumul in bratze shi nu pot s`o trimit in mail... Oricum, nu asta conteaza.... IL AM BA !!! :D
sch_7
01.02.2006, 13:44:25
Frate cine esti ???Eu rap_boy ??? Si eu sunt tot din nav
plm...eu stau langa posta (str. midiei)....ai idee o fi albumu prin constanta ?
bundit
01.02.2006, 13:44:52
RimmerE ia zi este incorporat si cu Videoclipu` la Viata Noastra si Poze sau este separat ??
RapMaster
01.02.2006, 13:45:10
Baga si tu o poza cu coperta sa vad cum arata albumu, ca pana apare in Cluj ma ***...
Melodiile sunt intr-adevar geniale, mixate si lucrate, am asteptat mult dar nu a fost degeaba
bundit
01.02.2006, 13:45:32
plm...eu stau langa posta (str. midiei)....ai idee o fi albumu prin constanta ?
Zi id`u tau ... vb pe mess, sau intra tu pe mine id: alecsiubit
93mafia
01.02.2006, 13:55:22
O aparut in Timisoara?Am fost in bega da **** nu-l are!S-o uitat aia la mine de parca i-as fi cerut cine stie ce!Si de pe net nu vreau sa mi-l iau!
Andrei
01.02.2006, 13:58:42
stati frate ca il cumparam .. io cel putin cumpar..da pana ajunge aici nu are nimic daca`l iau de pe net ;)
TARE TARE TARE.....mult prea tare....dar totusi unele sunt mai tari originale...oricum bestial...MAFIA PE ViATA!!!!
Cat costa albumu?Aku ma duc sa-l iau.In Unirii nu dau de el?La Diverta?
Salajean
01.02.2006, 14:32:59
E MORTAL!!!!!! Altceva nu mai pot zice momentan ca sunt prea captivat de el.E exact cum vroiam eu sa fie.Dr Dre nu face asa negative ca astea...bag ****
FRATE TU TE AUZI CE SPUI????DRE NU FACE ASA NEGATIVE???BAH TE`AI PRAJIT LA CAP???? :mellow: :huh:
Cat costa albumu?Aku ma duc sa-l iau.In Unirii nu dau de el?La Diverta?
Ziceti bah ca ma grabesc!!!! :D
Cat e albumu?
Salajean
01.02.2006, 14:35:10
Bag **** ca deja este pe net. Sper sa-l gasesc la vreun magazin.
unde,undeeeeee???? :D
Salajean
01.02.2006, 14:37:43
O aparut in Timisoara?Am fost in bega da **** nu-l are!S-o uitat aia la mine de parca i-as fi cerut cine stie ce!Si de pe net nu vreau sa mi-l iau!
nu fii prost,ia`l de pe net k se aude maik bine!! ;) :D :lol:
ia hai k merg sa`l iau si io.de la magazin,normal
gerry
01.02.2006, 14:38:16
Eu l-am ascultat de cateva ori... si merge. Mie imi plac originalele mai mult inafar de 3buc. noi. si ma enerveaza cand ascult in 2006 Albumul.. ca o sa-l mai ascult de cateva sute de ori:) si tot timpul aud pe melodi ca-i 2005. naspa...
Anca_Loves_Caddillac
01.02.2006, 14:48:22
Maine ma duc si eu sa l kut la Diverta in primul rand...si dak nu prin tot orasul.Sper sa apara!!Knd va aud p voi cei kre il aveti vorbind...oofff:((((:((( :p ..da' mai e putzin :D
Cartoon Master
01.02.2006, 14:56:04
yo iam zis lu tata sa mil ia din ******ia ca sa dus azi acolo....sper sal gaseasca
oricum...pe vineri sambata il iau sigur ca ma duc in cta:)
Ba-n ****** :huh: .Am pus si io o intreb simpla alora care si-au luat albumu:
CAT COSTA ALBUMU ????
vA ROG dati-mi un rasp ca nu vreau sa ajung pe la mama dracu si sa n-am bani.
Shady83
01.02.2006, 15:13:54
E adevaraciune!
sch_7
01.02.2006, 15:18:04
Ba-n ****** :huh: .Am pus si io o intreb simpla alora care si-au luat albumu:
CAT COSTA ALBUMU ????
vA ROG dati-mi un rasp ca nu vreau sa ajung pe la mama dracu si sa n-am bani.
tu crezi ca l-a cumparat cineva pana acum ??? lol
newmitza
01.02.2006, 15:21:25
Vin din Vitan...nu e...am luat tzapa...incercam la un Rompetrol...Scuze pt. dezinformare...
Am incercat la un Rompetrol si ....****
93mafia
01.02.2006, 15:29:58
nu fii prost,ia`l de pe net k se aude maik bine!!
ia hai k merg sa`l iau si io.de la magazin,normal[QUOTE]
Laaaaaasa!Ia-ti tu de pe net pe penalii tai!Eu prefer sa dau banii pe el!Sa cumpar originalu!ORIGINAL!Stii ce inseamna cuvantul asta??
robertbaxter
01.02.2006, 15:37:50
In Constanta cand apare Albumul?!!!De ce prima data in Bucuresti?Ca sunteti voi de-acolo (de-aia):))!Vreau si eu un raspuns cand apare in C-ta?Va rog!Tine-ti-o tot asa!!!
cs34mst
01.02.2006, 15:38:10
Albumul ar trebui sa coste intre 200-250 de mii. In Timisoara la Diverta in Centru(Libertatii) nu l-am gasit. Sau nu era pus la vedere, desi nu cred. Ramane sa caut in seara asta in Mall.
bundit
01.02.2006, 15:40:42
Maine , cel tarziu maine seara cautal in Tomis !
bundit
01.02.2006, 15:49:12
Faceti ma si voi poze la Coperti sa vedem si noi ... scanati ...
acum m-am intors cu gyno din oras.este o **** la media galaxy.......NU A APARUT.azi am fost peste tot.la unirea,la hollywood,diverta...am fost cu gyno si la titan.nimeni nu stia nimic!mai ramanea sa ma duc acasa la tataee sa mi-l dea )...doar la titan stia vanzatorul,si a zis maine - poimaine...........
gyno e un norocos......o sa va spuna el de ce )
**** mea...bag a treia runda de **** *****ilor de la conferinta care l-au pus pe net si distribuitorilor.mi-e rusine ca il acult de pe net,dar alta optiune nu am..prea mare nerabdarea
kO_kO
01.02.2006, 15:55:16
mi-a rupt capu` "Pana cand moartea ne va desparti"...o da Tataee...shi o da mai bine k Puya...
Iustin
01.02.2006, 15:56:12
un 2 si trei de 0 e de-a dreptul FENOMENALA !!!!
bebecub
01.02.2006, 15:57:03
un 2 si trei de 0 e de-a dreptul FENOMENALA !!!!
Preferata mea e Fata-n Fata...mi se pare cel mai misto instrumental :)
EDIT: Oricum, cel mai mult m-am bucurat de poze :)
vad ca nu a avut nimeni curaju pana acum sa intrebe pe ce site e albumu, asa ca o sa intreb eu....
PE CE SITE ESTE ALBUMUL?
newmitza
01.02.2006, 15:58:17
Da...in Bucuresti nu prea e de gasit...mi-au promis niste curve de la Veteranilor ca il aduc maine dimneata...la tarabe din alea ascunse pline de manele...
bundit
01.02.2006, 15:58:53
Nush L:D
uzzi_9mm
01.02.2006, 16:04:54
albumu costa 20 ron si se poate gasi la benzinariile sheell !
MindBlank
01.02.2006, 16:06:28
De la ce shell l-ai luat?
RapMaster
01.02.2006, 16:07:03
Ma mir ca nu au remixat Dupa Blocuri. Poate e pe volumul 2 care habar n-am ce contine. Vol 1 rupe orice album de hh scos in Romania ca si negative si sunet.
93mafia
01.02.2006, 16:16:07
Am fost si in Mall si nici acolo nu-i(in TM)!La media galaxy nici macar n-or facut comanda!
newmitza
01.02.2006, 16:18:56
Da...zi-ne uzzi_9mm de la ce Shell l-au luat?
Iustin
01.02.2006, 16:24:14
aiurea rau saxofonul ala sau ce **** mea este de pe "Poezie de strada" ...nu ?
bebecub
01.02.2006, 16:27:53
Mie imi place..e de super efect!
rekomania
01.02.2006, 16:28:05
mda, e la stadiul "merge..."
tot albumul La Familia o sa fie baza...
ieu il am de pe net, nu pot sa mil cumpar, stau in germania. ie forte tare imi place fata-n fata si jucator adevarat cel mai mult. stie cineva unde gasesc copertile?
Greuceanu
01.02.2006, 16:32:50
Mortal...sa mor io ce tare ii.
Noroc
Ai de **** mea!!!!!!!!!!!!HOHOHOHO :9mm: :9mm:
E MULT PREA TARE PT TARA ASTA DE *****!!!!!!!!!!!!!!!
RESPECTELE MELE!!!!
DE CARTIER: NOTA +10
:jamaica1:
ACUM CU CE MAI CU CE MAI COMPARATI MAFIA MANCA-V-AS???
Cartoon Master
01.02.2006, 16:34:06
nam mai avut rabdare si la luat de pe net :)
wooowwww e super adevarat nota 10+! intradevar unele melodii parca suna mai bine in varianta originala... da sunt unele care rup tot....:D
Aia vroiam sa zic si yo.....Poezie de strada suna mult mai bine in varianta originala......
Andrei
01.02.2006, 16:36:01
Currently Active Users Viewing This Thread: 23 (23 members and 0 guests)
Stolo, DMX_spinner, Greuceanu, bebecub, rob, rekomania, Lucian, newmitza, KaDaFI, 2PacDo, bonzai, godoroja, garo, Flash, parazitu22, ML42, Anghel, kO_kO, Shady83, enake, 93mafia, lorry
tare :)))
puneti ma copertile care le aveti ;)
copertile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce sa puna frate,ca in afara de rimmer nu are nimeni albumul
Iustin
01.02.2006, 16:39:17
yo l-am luat de pe odc pentru ca nu l-am gasit la magazin ... Sau vrei sa-ti fac o poza la o hartie de 500 de mii ??? :)
bebecub
01.02.2006, 16:39:26
puneti ma copertile care le aveti ;)
Mie unul mi se pare foarte aiurea din start ca l-ati luat de pe net. Niste fani adevarati nu ar fi trebuit sa faca asta. Garantat neamtzu nu a downloadat mp3-urile de pe net...in fine..cine sunt eu sa judec!
Dar daca mp3 le aveti si mai faceti rost si de poze, coperti si tot ce mai e, unde mai e dorinta de a cumpara albumul?
CE BEAT bai tata!!!!!!!!
Iti rupe boxele *****!!!!!Am luat deocamd doar "De cartier" si daca nu-l gasesc in magazin azi il iau pe tot de pe net.Nu pot sa astept!!!E Imposibil!! :D
ia-l frate.nu o sa gasesti in bucale azi.ti-o spun 100%...am fost peste tot,acum am fost in 3 bezninarii lukoil petrom si mol NU E
Mie unul mi se pare foarte aiurea din start ca l-ati luat de pe net. Niste fani adevarati nu ar fi trebuit sa faca asta. Garantat neamtzu nu a downloadat mp3-urile de pe net...in fine..cine sunt eu sa judec!
Dar daca mp3 le aveti si mai faceti rost si de poze, coperti si tot ce mai e, unde mai e dorinta de a cumpara albumul?
ieu vreau sal am neaparat original, dar nam ce sai fac in germania nu se gaseste bug mafia, numa codu penal lol
negativu la concertu din arad dela pantelimonu petrece nu ie cumva altu? sau nu aud bine?
Cartoon Master
01.02.2006, 16:44:52
frate cand astepti albumu de cateva luni (juma de an) si mai ejti si din prvincie chiar nu mai ti cont...
il iei de pe net ...cu conditia sa iei dupaia de 2 ori originalu:D :D
yo creca neamtzu il are deja...
Iustin
01.02.2006, 16:47:00
mie mi se pare total aiurea sa-l copiezi de pe net avand la dispozitie minim 5 magazin in bucuresti de unde sa poti cumpara albumul "Viata Noastra". Daca vreau sa-l cumpar si nu am de unde ??? Toti suntem curiosi ca doar am asteptam jumatate de an sa iasa... nu ??? Asa ca nu vad nici o problema sa cobori de pe net albumul dar in acelasi timp sa-l si cumperi (cand o sa ai de unde) !!! Intreaba-l si pe Tataee si o sa-ti dea acelasi raspuns ... cred !!
Flash
01.02.2006, 16:48:43
da ma in concert ii al negativ la "Pantelimonu petrece" ii mai tare ala din concert
rekomania
01.02.2006, 16:52:20
mi-a rupt capu` "Pana cand moartea ne va desparti"...o da Tataee...shi o da mai bine k Puya...
bine subliniat. bha rapperasule, tu stii in ce an a dat puya pe melodia aia ? doh...
da ma in concert ii al negativ la "Pantelimonu petrece" ii mai tare ala din concert
si mie imi place mai mult
RapMaster
01.02.2006, 16:55:42
Lasati-ma cu prostiile cu "fani adevarati". Eu l-am luat de pe dc pentru ca nu am posibilitatea sa il ascult inca 2 3 4 zile pana ajunge la mine. Va deranjeaza pe careva?Cine vrea sa il cumpere, o sa il ia chiar daca o sa coste 1 milion de lei, cine nu, ala il trage de pe dc si asa il asculta fara sa il cumpere si daca e 20 de mii de lei. Mie imi poti da in fatza 5 cduri originale ca nu o sa le iau, o sa vreau sa il cumpar eu pe al meu. Dar pana atunci l-am tras de pe dc, va zic si HUBu daca vreti. Si azi l-au mai tras de pe dc inca 30.000 de oameni sa zicem din care 20.000 isi vor lua peste o saptamana albumu si restu nu il vor cumpara nici daca e 5 RON. Acu daca tu esti in Bucuresti si l-ai cumparat la 7 dimineata tre sa te iei de astia care sunt in alte colturi alte tarii?Distributia se face asa cum se poate in orasele mari, mai repede, mai incet...**** mea, e Romania. Cei care l-au tras de pe dc dar isi vor cumpara originalul, sa tina capu sus si sa nu asculte teoriile despre "fanii adevarati" ca sunt degeaba. Cei care au cumparat albumele Mafia, exact aia o sa il cumpere si pe asta, chiar daca le dai la fiecare un cd cu mp3urile in mana, aia tot o sa ia din magazin. Restu s-au obisnuit sa beleasca **** si nu-l cumpara. Si daca neamtzu nu pune aici albumu, nu rezolva absolut nimic. Ca lumea intra pe site, vede ca albumu nu e pus si nu conteaza intra pe dc da search si in juma de ora il are.
Normal ca neamtzu nu trebuie sa il pouna aici pentru ca ar da lipsa de bun simt fatza de membrii trupei, dar nu ajuta cu absolut nimic formatia daca nu il pune.Ca cei care sunt pe net si vreau sa il traga de pe net fara sa il cumpere, o sa il traga in final din alta parte, nu conteaza, neamtzu nu poate opri nimic. Fani adevarati sunt aia care cumpara originalu. Azi , maine, peste 2 luni, nu conteaza important e ca il cumpara.
Si faza ca nu a vrut sa se puna clipul aici la download, era misto sa se fi dat niste explicatii "nu il punem pentru ca...". Dar un clip se face ca se il vada lumea, cei care nu primd tvklumea ce fac? Adica Mafia filmeaza un clip si ala nu poate fi raspandit pe net? pai de ce?Netul are o putere f mare de promovare. Cu ce fute profiturile formatiei un clip care e pe dc? Si Mafia stie "frate, o sa se vanda intre X si Y unitati". Chiar daca ii dai drumu pe net oriunde, chiar daca incerci sa faci tot ce poti sa nu se raspandeasca pe net, tot intre X si Y unitati o sa se vanda. O sa il cumpere aceleasi persoane care au luat si dupa blocuri, si intotdeauna pt totdeauna,etc. vanzarile o sa fie mai mari la asta pt ca e album de 10 ani, dar se stie ca o sa fie mai mari cu 10% sa zicem. Si ala 10% e sfant, atata ramane si daca baga neamtzu piesa aici si daca nu. Cei care au citit ce am scris au inteles ideea. Albumu e genial lucrat, respect.
Cartoon Master
01.02.2006, 17:05:27
da e si normal.. ala care respecta formatia si muzica asta si care a cumparat albumele precedente o sal cumpere si pe asta si nu o sa tina cont de parerile unora care dk sau vazut cu albumu in mana ...gata sunt mari fani mafia..
da e si normal.. ala care respecta formatia si muzica asta si care dk sau vazut cu albumu in mana ...gata sunt mari fani mafia..
frate nu mai folosi sintagma asta :))0,1% dintre noi il au:))
bebecub
01.02.2006, 17:07:30
Sunt de acord cu tine...dar pe mine m-a indignat faza cu "scanati copertile"...asta nu mai are nici o treaba cu nimic din ce ai spus tu! Peace!
KaDaFI
01.02.2006, 17:09:33
de acord cu RapMaster ... mai ales in privinta clipului... daca a fost ceva contract de exclusivitate cu tvklumea ,,trebuia sa ne lamuriti si pe noi...
Iustin
01.02.2006, 17:10:46
ai inteles gresit omule ... nimeni nu scaneaza o coperta pentru a pirata albumu :) Asta este un "obicei" de-al forumului ca sa-i zic asa . Fiecare vrea sa arate ca el a fost primul care a cumparat albumul (daca l-a cumparat) :)
BEBEBAD
01.02.2006, 17:10:46
CELE MAI TARI MELODII AUZITE VREODATA!!
B.U.G.Mafia a ajuns la apogeu!!BRAVO LOR!Maine ma duc sa-mi iau albumu!
Nota 10 bravo tataee,Caddy si nu in ultimu rand Uzzi si cum sa o uit pe frumoasa si voluptoasa Adriana!!
BRAVO CELE MAI REUSITE Hip-hop e din nou pe calea cea buna!
Asta simt eu acum si trebuia sa o impartasesc cu cineva si ptr hateri pm fiecare cu ***** masii!
Hai norok!
KaDaFI
01.02.2006, 17:11:20
de acord cu RapMaster ... mai ales in privinta clipului... daca a fost ceva contract de exclusivitate cu tvklumea ,,trebuia sa ne lamuriti si pe noi... oricum nu am inteles de ce nu s-a pus...
cat despre album.... nu stiu cat o sa astept sa il cumpar... da ma zgarie pe creier cum vb voi aici cat e de fain facut... asa ca il iau de pe net... pana apare aici ..
Ba terminati cu fazele cu fani adevarati.....eu o sa cumpar cand o sa apara acel digipack care contine 2 cd-uri asa ca nu ma mai futeti atat
RapMaster
01.02.2006, 17:16:56
Adevarul e ca Stolo vrea sa ii dati copertile ca sa pirateze albumele de tot si sa le vanda in piata la juma de pretz sa stiti.Si eu sunt curios cum arata...pm. Mai fac o comparatie si am incheiat subiectu asta . Nu e destul sa vezi poze cu o femeie buna, trebuie sa o si simti, sa o si futzi, exact asa, nu e destul sa vezi poze cu coperta, trebuie sa fie coperta aia si la tine in camera pe raft.
Deci nu ma supar ca nu s-a bagat aici clipul, ca la fel ca restu, l-am tras din alta parte, dar macar sa ni se zice de ce. Ca e exact ca si cu CNAul, interzic clipurile pe tv, si nici macar nu zic DE CE. uite chiar m-am gandit la toate posibilitatile de ce nu a vrut neamtzu sa bage clipul, nu am gasit nici un motiv...De aia se filmeaza clipul sa il vada lumea. Ca pe mtv nu apare mafia pe atomic se difuzeaza manele si nu toti au tvklumea. Nu cred ca mafia a facut clipul viata noastra sa il vada doar ei 4 si apropiatii.Tre sa il vada toata lumea, din diferite surse
Ana__17
01.02.2006, 17:19:48
Acum l am ascultat si eu..ce sa zic..unele melodii sunt mai misto decat alea vechi (ex JUCATOR ADEVARAT cu Villy)..altele erau mai mishto inainte (ex ROMANESTE)..oricum mishto primul volum..dar nimic extraordinar..
Shady83
01.02.2006, 17:24:47
Moaaama!!! Deja 5 pagini pe topicu asta!!! Nu ca m-as mira...:) Acu dupa ce-am ascultat toate piesele pot sa zic ca sunt 14 piese super-extra, mai putin Poezie de strada care e aiurea...nush de ce dar nu-mi place.
Si ca o nota: 10!!! Chit ca doar 99% din piese imi plac :D
Auditie placuta!
cs34mst
01.02.2006, 17:25:22
*****ilor, de ce dati site-urile de unde se poate da jos albumul? Va dati seama cat rau faceti? Daca vrei sa ii spui cuiva ii spui pe privat, nu aici unde pot vedea toti.
**** mea, si eu l-am dat jos, dar imi iau originalul si nu spun altora unde sa il dea jos de pe net ca poate aia nu o sa mai cumpere originalul. Sa se descurce. Nici celui mai bun prieten nu-i spun. Si nici nu-i imprumut cd-ul. Macar atat pot face si eu. Oare cati din cei care il iau pe dc o sa il plateasca? Prea putini, din pacate.
Oricum e o prostie sa mai dai banii pe ceva ce se poate lua electronic, ar trebui lansate si in Romania magazinele electronice de muzica, ce sens are sa iau albumul ca oricum mi-l fac mp3. si pe urma cd-ul sta pe raft. Din pacate asta e singura metoda prin care ma pot asigura ca banii mei ajung la cei care merita si care au muncit pt album.
Oricum, albumul e fain, dar melodiile parca au un ritm mai lent, cam ca la 'Intotdeauna pt totdeauna', care nu mi-a placut din cauza asta. E prea devreme sa ma pronunt, trebuie sa il ascult vreo cateva zile ca sa spun cu siguranta, pt ca din ce am vazut ce face Tataee trebuie ascultat de multe ori pt ca la fiecare ascultare place tot mai mult.
Si eu asta numesc muzica adevarata.
Cine l-a cumparat din Timisoara sa ne spuna si noua unde se gaseste.
bundit
01.02.2006, 17:33:01
Eu 1 o sa-l si cumpar ... chiar daca l-am luat dp net, dar am mai zis ashtept sa iasa ala cu Clipuri ... si numai dispera asha
Shady83
01.02.2006, 17:36:49
La salariu il cumpar si io. Chiar merita!!!
Andrei
01.02.2006, 17:38:23
cs34mst, ba sughi bughi.. albumu abia se gaseste in bucuresti.. pana apare pe piata in mai multe locuri o sa fie netu plin cu albumu.. asa ca nu mai fii asa pizdos
rectifica..nu abia...NU SE GASESTE :))
cs34mst
01.02.2006, 17:45:23
cs34mst, ba sughi bughi.. albumu abia se gaseste in bucuresti.. pana apare pe piata in mai multe locuri o sa fie netu plin cu albumu.. asa ca nu mai fii asa pizdos
Ce scuza de *****. Ia-l frate de pe net, asta nu inseamna ca trebuie sa le spui si altora. Fiecare se descurca.
Nu poti spune ca respecti Mafia si in acelasi timp sa le dai posibilitatea *****ilor (sa-i ajuti) sa nu dea banii.
Toppix
01.02.2006, 17:45:26
unde sa poate gasi pe net viata noastra vol 1?
aici in germania nu fac rost de el in magazin...oricum mil cumpar cand vin in tare
ms
Mirel_ciorditorul
01.02.2006, 17:45:30
l-am gasit pe net acumna :( oricum il cumpar in original...si chiar merita
Cartoon Master
01.02.2006, 17:46:18
*****ilor, de ce dati site-urile de unde se poate da jos albumul? Va dati seama cat rau faceti? Daca vrei sa ii spui cuiva ii spui pe privat, nu aici unde pot vedea toti.
ceai mah te simti prea baiat de ne faci "*****i"...te crezi superior sau ce?.....
rau a fost deja facut ca a fost pus pe net si yo mam mirat de ritmul in care a fost piratat da asta e..romania
cs34mst
01.02.2006, 17:49:14
ceai mah te simti prea baiat de ne faci "*****i"...te crezi superior sau ce?.....
rau a fost deja facut ca a fost pus pe net si yo mam mirat de ritmul in care a fost piratat da asta e..romania
Nu am scris corect sau faci parte din cei la care m-am referit?
Nu va mai atacati cei nevizati.
Andrei
01.02.2006, 17:49:33
mi se rupe.. am zis la tovarasi de unde sa ia albumu .. luatil fratilor de pe net.. dupa ce il ascultati nu aveti cum sa nu`l cumparati.. prea adevarat.. mult prea adevarat..
Iustin
01.02.2006, 17:49:45
BA .... EU CRED CA S-A VORBIT PREA MULT DESPRE PIRATARE SI PREA PUTIN DESPRE PIESELE DE PE ALBUM .... Ce parere aveti despre "intre noapte si zi" ???
Shady83
01.02.2006, 17:50:45
Ce scuza de *****. Ia-l frate de pe net, asta nu inseamna ca trebuie sa le spui si altora. Fiecare se descurca.
Nu poti spune ca respecti Mafia si in acelasi timp sa le dai posibilitatea *****ilor (sa-i ajuti) sa nu dea banii.
Chit ca cineva spune altcuiva ca albumu e sau nu pe net, respectivu tot il va lua mai devreme sau mai tarziu, sa fii sigur de asta. In Brasov de exemplu nu e albumu, dar o sa-l iau cand apare. Gandeste-te un pic ca abia se gaseste in Bucuresti!!!
Si mai calmeaza-te!
Auditie placuta!
cs34mst
01.02.2006, 17:53:49
Treaba voastra, fanilor....
Pt cei din strainatate, parca cd-urile pot fi comandate de pe www.dol.ro si www.cd.ro . Nu sunt sigur, interesati-va. Deocamdata vad ca nu le au, dar probabil o sa le aiba in curand.
Iustin
01.02.2006, 17:54:36
cum vi se pare ma "intre noapte si zi" ???
Shady83
01.02.2006, 17:55:56
cum vi se pare ma "intre noapte si zi" ???
Misto:)
parerea mea.un 2 si 3 de o si jucator adevarat sunt ...cuvintele de lauda imi sunt de prisos..nu stiu cum sa le mai laud..si pacat ca l apantelimonul petrece nu s-a folosit varianta cu villy si negativul de la arad.nu ca asta nu e tare dar ala parca suna mai bine
Iustin
01.02.2006, 17:59:56
aha ... si o dadea mai bine villy pe refren !!! Parca si "n-ai fost acolo" este putin schimbata ... nu ???
Andrei
01.02.2006, 18:02:27
prea calm tatatee si caddy in special vlad.. uzzi a ramas prea adevarat..
RapMaster
01.02.2006, 18:02:39
Poezie de strada e aproape la fel ca originala.
De Cartier si 1 2 si 3 de 0 au cele mai tari negative. tataee canta prea calm pe "Pana cand moartea..." . Adriana canta super bine refrenu de la Pantelimonu petrece.Canta bine tipa pe toate piesele defapt
Shady83
01.02.2006, 18:07:27
Io propun sa facem un top 3..cu toate ca e greu :)
Io zic asa:
1. Jucator adevarat
2. Gherila PTM
3. Un 2 si trei de 0
Fff greu m-am hotarat...sunt foarte tari cam toate melodiile.
Hai ziceti si voi.
Noroc!
cs34mst
01.02.2006, 18:08:05
Prima auditie: putin cam simplu.
Sunt sigur ca peste 2 zile o sa imi placa mult mai mult. De fapt o sa il ascult cam un an fara oprire, cum am facut cu 'baieti buni'. A belit **** prietena mea. Gata cu muzica de ***** in masina.
Andrei
01.02.2006, 18:09:40
daca mai vad acu vreun topic parazitii vs mafia ma tai :morderas: prea grava productia de pe album..
Cartoon Master
01.02.2006, 18:11:58
1.pana cand moartea ne va desparti
2.pantelimonu petrece
3.jucator adevarat
eh... miau placut mai multe da astea au ceva special..:)
bebecub
01.02.2006, 18:12:08
1. Fata-n Fata
2. N-ai fost acolo
3. Limbaj de cartier
asa e.........nu ar mai avea rost asa ceva!de-aia a durat atat!cheloo zicea ca faceau piesele intre concerte........2-3 zile libere hop o piesa..pai se compara?
E tare de tot albumu. Toate negativele sunt hiper tari.
Cele mai tar sunt Jucator adevarat, N-ai fost acolo, Capu sus. Asta ar fi top 3, dar as putea face un top 8. Nu prea imi plac Romaneste si Poezie de strada.
In rest...n-am cuvinte!!!
A meritat din timp asteptarea. Acum sa apara si cd-u in magazine.
Hightop
01.02.2006, 18:32:32
mie nu imi place albumu (cel putin pana acum, l-am ascultat doar de 2 ori). negativele sunt tari rau, asta da, si uzzi da foarte bine pe toate piesele, dar tataee si caaddy au bucati (cam multe mi s-au parut) in care parca nu au chef sa cante ... canta prea lent tataee uneori .... si in comparatie cu piesele originale in care tipau pur si simplu, venea din suflet ceea ce ziceau ... acuma parca nu mai e asa ... si adriana vlad nu imi place cum canta,decat pe viata noasta, in rest ... pe de cartier nu imi place deloc cum canta pe refren... cam asta e parerea mea (pana acum) despre album ... sper sa mi-o schimb pe parcurs ce o sa il ascult mai mult si mai atent ...
Shady83
01.02.2006, 18:33:20
daca mai vad acu vreun topic parazitii vs mafia ma tai :morderas: prea grava productia de pe album..
Ar fi culmea sa mai vezi asa ceva...se compara? Nope! :cool:
Greuceanu
01.02.2006, 18:36:17
1.Jucator Adevarat
2.Pana cand moartea ne va desparti
3.Intre noapte si zi
Cele mai tari....
Andrei
01.02.2006, 18:37:07
am asteptat albumu in special pentru ptm petrece ca in arad la concert suna SUPER GRAV si instrumental si villy pe refren.. da bag **** :(( a stricat vlad tot :morderas: glumeam :D
bundit
01.02.2006, 18:37:24
Bai mie mi se par tari toate ! Belea ! Dar "Capu sus", nush lasa de dorit ... este mai marfa cea veche ... acuma plm fiecare cu gusturile lui nu ? Norok
RomeKK
01.02.2006, 18:38:53
Doamneeeee!A iesit! la 8 am fost in carrefour sa-l iau(pacat k nu era) in cele din urma ma bucur de el.
S-a cam exagerat cu adriana din punctul meu de vedere! cele mai reusite sunt in ordine: N-ai fost acolo; Fata in fata; un 2 si trei de 0: jucator adevarat; Gherila PTM ....si asta fara sa punem la socoteala Limbaj de cartier
cel mai putin misto: Poezie de strada si nici Pantelimonu' petrece nu a iesit cum parea la Arad---dedea mult mai bine Villy pe refren(parearea mea)
Restul melodiilor sunt tari da cele mentionate la primul alineat sunt prea, mult prea tari
SI CHIAR DACA V-a fost greu sa luati albumul in original si v-ati bucurat de el din *****ul asta de net ar fi bine sa puneti banii la ciorap sa il aveti in original::::e de colectie
IN rest RESPECT B.U.G. - mai asteptam un an pt vol2 :)
Salajean
01.02.2006, 18:39:04
nota 7 ptr album.au stat mai mult de un an sa lucreze niste piese care nu suna deloc iesit din comun pm.TOT LA FAMILIA RAMANE BAZA :D cel mai bine o da villy si uzzi.in rest nimik special.ma ashteptam la ceva mai tare.normal k am luat albumu dp net k doar nu dadeam bani pe el si se aude mai tare piratat :lol: pantelimonu petrecere era mai tare varianta aia cu villy de la arad.romaneste e mai tare aia originala,la fel si restu.nashpa mafia.ASTEPTAM LA FAMILIA ;) mai vbdupa aia.noroc fanilor!!!!
aaaahhh da shi cum sunau piesele pe De cartier 98 nu mai suna pe asta deloc.astea refacute sunt nasjpa.
ba dc sunteti bulangii si ati bagat albumu p net bulangiilor!!! :lol:
Iustin
01.02.2006, 18:39:25
1.intre noapte si zi
2.fatza-n fatza
3.un 2 si trei de 0
4.anturajul
5.pana cand moartea ne va desparti
6.n-ai fost acolo
7.pantelimonu' petrece
Ana__17
01.02.2006, 18:40:38
DE CARTIER imi place cel mai mult..genu de melodie pe care tre' s o dai la maxim neaparat..
SI CHIAR DACA V-a fost greu sa luati albumul in original si v-ati bucurat de el din *****ul asta de net ar fi bine sa puneti banii la ciorap sa il aveti in original::::e de colectie
IN rest RESPECT B.U.G. - mai asteptam un an pt vol2 :)
ti-as spune ca esti prost si ipocrit!tu il ai?ai citit ce s-a scris pana acum aici?nu a aparut de unde **** mea sa il iau..sa intru peste tataee in casa si sa ii zic da ba albumul!??
Salajean
01.02.2006, 18:44:26
e praf aia care canta refren.de gradinita ashea.**** mea cine e cu noi daca o baga pe vol2 creka o face praf dk tot asta canta.poveste fara sfarsit la fel.io zic sa`l bage pe villy pe toate refrenele sa se scoata cat mai au sansa :lol:cea mai tare piesa mafia ramane tot strazile frate acum fara nici o vrajeala.vol 1.........jos jos .........
Ana__17
01.02.2006, 18:45:38
..sa intru peste tataee in casa si sa ii zic da ba albumul!??
Ar fi o idee!!
Iustin
01.02.2006, 18:45:59
e praf aia care canta refren.de gradinita ashea.**** mea cine e cu noi daca o baga pe vol2 creka o face praf dk tot asta canta.poveste fara sfarsit la fel.io zic sa`l bage pe villy pe toate refrenele sa se scoata cat mai au sansa cea mai tare piesa mafia ramane tot strazile frate acum fara nici o vrajeala.vol 1.........jos jos .........
parerea ta ... :)
Greuceanu
01.02.2006, 18:48:49
Ba Salajean lasa-ne ma ca am inteles ca nu-ti place Mafia si nu-ti place albumu' du-te pe forum la Sisu si Puya si lasa-ne sa ne bucuram si noi de albumul asta ca asa cum ii noua ne place...ne-am inteles?
Cartoon Master
01.02.2006, 18:48:51
bai "Salajean" dk tu zici ca albumu asta nare un sound iesit din comun inseamna ca ori esti surd ori ejti pe afara cu ce se intampla in hip-hop in afara..
nu ii mai pupa in *** pe sisu si puya ca nu vor avea in vecii vecilor instrumentale ca mafia...dovada "pune-i la pamant" pt care sa optat la o copiere de 60% a negativului iar puya e mic copil pe langa tataee la partea asta..
Andrei
01.02.2006, 18:50:05
salajeane da`i drumu in **** mea ca nu esti bine venit.. nota 7 ? la familia ? ce **** mea frate ? vorbesti despre fizz aici ? da`i drumu
bundit
01.02.2006, 18:51:12
Ba ****`n *** " Salajean" numai vorbi tu asha ironic mai asta ... ca nu esti tu i n masura sa critici ... taci draq cu La familia ta ...
Shady83
01.02.2006, 18:52:00
e praf aia care canta refren.de gradinita ashea.**** mea cine e cu noi daca o baga pe vol2 creka o face praf dk tot asta canta.poveste fara sfarsit la fel.io zic sa`l bage pe villy pe toate refrenele sa se scoata cat mai au sansa :lol:cea mai tare piesa mafia ramane tot strazile frate acum fara nici o vrajeala.vol 1.........jos jos .........
Cred ca esti singuru de p-aici care vb cam aiurea. Du-te frate si asculta La Familia si lasa-ne in pace. Auzi la el ...jos jos.... vai de capu tau ma. Albumu asta pot sa pun pariu ca va rupe tot.
Mai ascultam si noi si alte trupe rap, dar macar recunoastem ce-i frumos, si albumu asta e lucrat! Cred ca e cel mai bun album rap din Romania! Si asta nu o zic numa io.
Pa!
cel mai probabil in seara asta o sa-l am si eu.. :D
Andrei
01.02.2006, 18:54:44
salajeane.. unde mai auzi in tara sound ca pe intre noapte si zi sau ca pe un 2 si 3 de 0 ? astea remixate..**** mea de retardat
cel mai probabil in seara asta o sa-l am si eu.. :D
hai ma da-te mare
nazianz
01.02.2006, 18:58:47
salajean.....marsh la ***** boschetarule...ai impresia ca-ti da de vreo ciorba puya?!...am o intrebare pt tine salajean...de ce esti prost?
pt BAIETII de pe forum...hm..nu am asc albumul...nici nu m-am uitat sa vad dak a aparut pe la mine(galatzi)...dupa ce asc o sa-mi dau cu parerea.....bucureeeesti..mafia preia controlul...hahahahahahahaha....."asha ca cine,cine.cine are cu mineeeee..."
Salajean
01.02.2006, 19:00:52
frate n`am zis ca e praf :lol: da dupa atatea amanari in pm ziceai k o sa scoata vro mare jmekerie da n`a fost sa fie poate data viitoare :D shi voi nu mai vbiti pana nu auziti si LA FAMILIA ;) in rest imi placea pantelimonu petrece cu villy aia de la arad.noroc fanilor fiti mai calmi mah ;)
Shady83
01.02.2006, 19:04:04
frate n`am zis ca e praf :lol: da dupa atatea amanari in pm ziceai k o sa scoata vro mare jmekerie da n`a fost sa fie poate data viitoare :D shi voi nu mai vbiti pana nu auziti si LA FAMILIA ;) in rest imi placea pantelimonu petrece cu villy aia de la arad.noroc fanilor fiti mai calmi mah ;)
Ti se pare tie ca noi nu stim cine e La Familia? Ba, nu mai fi in **** mea asa arogant, ce dreaq, esti ruda cu Mourinho?
Io zic sa nu mai postezi aici daca nu stii ce vb.
Hai pa!
RapMaster
01.02.2006, 19:11:18
Ce se cearta astia pe aici sa mor io.Ca si lupii ma. Si motivul e albumu pe care il asteptam toti de atata timp.va vine sa credeti?E trist
Andrei
01.02.2006, 19:13:07
volumu 2 cand iese ?
Shady83
01.02.2006, 19:15:24
Ce se cearta astia pe aici sa mor io.Ca si lupii ma. Si motivul e albumu pe care il asteptam toti de atata timp.va vine sa credeti?E trist
Io chiar nu ma cert frate...da mai sunt dobitoci p-aici care vb kkt..si chiar nu au dreptate.
Io de 5 ore ascult tot albumu asta.
Noroc!
Salajean
01.02.2006, 19:16:41
creka viata noastra si limbaj de cartier sunt celemai reusite.atat
RomeKK
01.02.2006, 19:18:01
"ti-as spune ca esti prost si ipocrit!tu il ai?ai citit ce s-a scris pana acum aici?nu a aparut de unde **** mea sa il iau..sa intru peste tataee in casa si sa ii zic da ba albumul!??"
asta imi zici tu mie ma desen animat de scubi_du? frate partea mea e k eu sunt la medicina si tu...??? macar frate eu am fost si m-am invartit toata dimineata sa iau albumul si il am...da tu? nu e vina mea k nu a ajuns albumul si la tine----poate n-ai platit intretinerea. sa nu ma mai faci pe mine ipocrit si prost... nu mmai face gat....cand am postat nu m-am gandit la stupizi ! ai fost singurul care s-a simtit ofensat! si pt salajean ala---du-te ma omule si mai asculta vechile melodii si vezi dc nu cumva tot melodiile pe care apar mafiotii sunt mai tari!
Am ajuns acasa si iar ascult!!! Din ce in ce imi place mai mult!!! iar am ce asculta o luna :D
ROMEkkma bucur ca esti la medicina,oi fi si eu student...si zi-mi si mie de unde l-ai cumparat..am fost azi la unirea,titan,mall,obor,diverta,hollywodd,media galaxy..toate magazinele + 3 benzinarii............si tu-mi spui mie ca nu am umblat?ma faci sa rad de la 8 pana la 15 am umblat si cu martori treaba.........hai frate fii serios.....bine ca sunt stupid...si nu avea grija am bani sa imi platesc intretinerea,ca sunt baiat destept..hai pa
DRAGOSEU
01.02.2006, 19:28:03
Imi pare rau ca au remixat niste piese noi,dp BaietiBuni erau multe altele mai vechi care meritau atentie,PACAT.
Sper ca pe vol. 2 sa nu mai fie remixate melodii noi!
albumu costa 20 ron si se poate gasi la benzinariile sheell !
Tin sa te anuntz ca nu mai exista Shell in romania... :) probabil MOL... ca ei au cumparat Shell Romania...
la moll (barbu vacarescu)nu e :))se uita iaia la mine ca la felu 14 cand am intrebat-o
newmitza
01.02.2006, 19:40:31
Cine zice ca a cumparat albumul sa zica si de unde exact l-a luat..ca unii de dimineata numai asta fac..cauta in tot Bucurestiu...maine dimineata il am promis in vreo 2 locuri dar daca imi ziceti unde e acum plec sa-l iau...
bundit
01.02.2006, 19:43:41
Cine zice ca a cumparat albumul sa zica si de unde exact l-a luat..ca unii de dimineata numai asta fac..cauta in tot Bucurestiu...maine dimineata il am promis in vreo 2 locuri dar daca imi ziceti unde e acum plec sa-l iau...
Creca daca ar stii ti-ar spune :lol:
eu acum am duc...:)daca as sti
bundit
01.02.2006, 19:58:17
Poate vad ca apare mai intai la mine la constanta =)))))))) sa vezi ce rad
Mama frate da bine da Villy pe refren la "Jucator Adevarat" ! Rupe tot
bundit
01.02.2006, 20:02:27
N-auzi ma dute la benzinarii :)))
Afroditu
01.02.2006, 20:16:47
In hipermarket'uri se gaseste?Stie cineva?
newmitza
01.02.2006, 20:17:15
Coane...ce benzinarii vrei tu...Lukoil, Mol, Agip,Rompetrol...ce vrei tu....nu e..decat in Rompetrol Urziceni...
Iustin
01.02.2006, 20:18:31
frate ... cel mai bine era daca ii dadeau lu neamtzu 100 de albume si le cumparam direct de la el. Un raft numai pentru forumisti !!!
2furio
01.02.2006, 20:25:34
E ok albumul. Ma asteptam la ceva mai misto dar e bun... :)
M@fiotu
01.02.2006, 21:27:40
unele piese is ff reusite dar unele suna mai bine in original si mi se pare si normal asta..
daca ar fi dupa mine as face urmat. top la melodii:
1.Pantelimonu petrece
2.Fata-n fata
3.Un 2 si 3 de zero
respect !!!
chelu82
01.02.2006, 21:41:51
acum ascult anturaju...e pizdaaa!!! :D
chelu82
01.02.2006, 21:44:23
eu inca nu pot sa-mi cumpar albumu , fiindca nu sunt in tara :(
dar peste 2 saptamani vine un prieten si cu siguranta o sa-mi aduca "ORIGINALU"(am toate albumele in original , in afara de "hoteluri") :D
asa ca o sa-l descarc...ce **** mea! :D
Lucian
01.02.2006, 21:55:04
L-am luat si eu de pe net, pentru ca nu puteam astepta fara sa il ascult cateva zile pana cand o sa iau originalul.Ce sa zic, suna misto...dar nu imi place cand aud 2005 pe piese...cel mai mult imi plac "Un 2 si 3 de 0","Pana cand moartea ne va desparti","N-ai fost acolo" si "Fata-n fata".Astept sa apara in magazine sa il iau.Noroc!
Flash
01.02.2006, 22:21:34
ma voi ati auzit ce zice pa "Fata-n fata"
"TREABA ASTA MERE SPECIAL........DE LA LA FAMILIA SI BUG MAFIA"
nu erau separati,numa vedeti k sa inpacat :D shi pa VOL.2 o sa fie vro combinatie :D:D
enake
01.02.2006, 22:28:25
ma voi ati auzit ce zice pa "Fata-n fata"
"TREABA ASTA MERE SPECIAL........DE LA LA FAMILIA SI BUG MAFIA"
nu erau separati,numa vedeti k sa inpacat :D shi pa VOL.2 o sa fie vro combinatie :D:D
ar fi cam ok ce zici tu,mai ales ca nu au facut remix sau vreun fata in fata3..da io tot inteleg ca treaba asta mege special de la familia B.U.G.Mafia...asa ca sa asteptam volumu 2 si mai vb
BanditaJr
01.02.2006, 22:30:09
inca o data B.U.G Mafia da clasa....!nu mai e nimic de comentat...au fost sunt si vor fi cei mai buni !
newmitza
01.02.2006, 22:32:30
"De la familia Bug Mafia..."
2furio
01.02.2006, 22:33:54
Si nimeni nu poate sa scaneze sau sa ia o poza la album art?
L-am luat bagamias ****!!!!!!!!!!!!Din Muzica azi.Nota 100 pt album.Rupe tot.Sa suga **** toti care zic ca e teapa ca e doar o piesa noua.
**** BAH!!!!!!! manelari prosti obisnuiti cu 10 albume Guta pe an.Tigani borati.Am baut putin si acum savurez un album care e cel mai bun lucru care s-a intamplat muzicii rom.
**** mea..... Enjoy!!!!!! :jamaica1: :jamaica1:
de la familia...... nu La Familia.
L-am luat bagamias ****!!!!!!!!!!!!Din Muzica azi.Nota 100 pt album.Rupe tot.Sa suga **** toti care zic ca e teapa ca e doar o piesa noua.
**** BAH!!!!!!! manelari prosti obisnuiti cu 10 albume Guta pe an.Tigani borati.Am baut putin si acum savurez un album care e cel mai bun lucru care s-a intamplat muzicii rom.
**** mea..... Enjoy!!!!!! :jamaica1: :jamaica1:
:)... pe multi i`am auzit asa... a ca doar o piesa 9.... pm
DA-I MAH IN ******!!!!!!!!Noua sa ne mearga la suflet!!E un album lucrat,migalos,versat,cu stil,PENTRU CUNOSCATORI,PT FANI ADEVARATI,NU *****I.Bafta si auditie placuta pt fanii adevarati(nu de ieri,de azi). :jamaica1:
bundit
01.02.2006, 23:07:30
Ba eu n`am inteles.. adik sunt mai multe piese noi ?? Sau vroiai sa zici **** pentru aia care zic ca sunt mai multe :)
newmitza
01.02.2006, 23:10:11
Nu...doar Viata Noastra...
Piesele sant lucrate in asa fel si schimbate k iti dau senzatia k ar fi noi.Nu stiu dak ma intelegi. Albumu merita din plin aia 200 !!! :D
bundit
01.02.2006, 23:15:45
Am si eu albumu frate... luat de pe net din pacate deocamdata...eu am mai zis astept sa`l iau pe ala cau clipuri ...
aha, gata downloadez si eu acum, ce kilu meu :D.....
sper sa aduca astia albumu si la magazinu romanesc....cred ca o sa coste peste 50 de parai :D ....asta e :D
Anca_Loves_Caddillac
01.02.2006, 23:41:55
Momenta am dekt "un 2 si trei d o"...super tare.Asta mi a trimis o cineva..albumul il ddez acum.. :D si merge greu:((( :D
bundit
01.02.2006, 23:42:03
pai ce kilu` tau :lol:
bonheur
01.02.2006, 23:47:59
e tare albumul.pacat ca e doar adriana vlad pe toate piesele cu voce feminina
de ce kilu meu au trebuit sa faca remix la melodiile de pe ultimul album.....sau la alea care deja au un remix facut....... inca nu le-am ascultat, am inceput cu remixu de la limbaj de cartier, pe care il stiam ca sa imi intru in atmosfera :D .... cred ca o sa ascult o melodie pe zii, ce kilu meu :D
bundit
01.02.2006, 23:51:32
Hehehe....asha zici tu .. cand ajungi la 1 2 si 3 0 sau jucator adevarat mai vedem noi ... o sa stai kiar 2 zile :)
coperta..cu un autograf " Extra Special " de la Tataee Mafia :D
Iustin
02.02.2006, 00:03:17
norocosu' naibii :(
uzzi_9mm
02.02.2006, 00:03:43
Se Pisa Pe Ze Albume Aniversare De Ale Lu Parazitii Se Vede Profesionalismu Capatat In Timp Nu Ca Aia De La Parazitii Au Aruncat 20 De Mel Asa Cum Erau Si Gata Albumu! Eu Cred Ca Aia De La Parazitii Lucreaza Si La Patron Pe Timpu Cat Nu Lanseaza Nik Nou!merita Toti Banii Mafia!
gyno e un norocos......o sa va spuna el de ce )
ba v-am spus NU?
ce **** mea?:))
cs34mst
02.02.2006, 00:04:47
In nici un caz nu s-au impacat, nu mai fiti asa copii. Hai sa va mai stric un vis, nu exista nici Mos Craciun.
Daca ascultati cu atentie 'Fata-n Fata' s-ar putea sa auziti pe fundal ceva care sa va surprinda. Asta daca am auzit eu bine.
Iustin
02.02.2006, 00:09:48
...doamne dumnezeule care esti in mall la diverta, da-ne noua albumele cele de toate zilele , sa fie autografate cu dedicatia "extra special pentru DMX_spinner de la Tataee Caddy si Uzzi" si mai da-ne si bani sa le cumparam ... Amin . Asta e rugaciunea me din seara asta !!!
a mea e:
multumesc pentru album, (si in voce mai inceata) ronaldinho.......
Iustin
02.02.2006, 00:14:32
nu frate ... ca swamp ma asteapta acolo cu cd-ul .
Coperta... :D
CUMPARATI ORIGINALUL - MERITA!!!
lol, a intrat si villy sa citeasca :) .......
bravo villy!!!!!!!!!!!
Iustin
02.02.2006, 00:18:17
si Tataee :)
R.RimmeR
02.02.2006, 00:20:29
De ce sa nu intre ma, are shi el partea lui la albumul asta, mai ales ca da pe piesa pe care`o simt cel mai aproape de mine, "Jucator adevarat"
lol, sunt 20 de useri numai pe topicu asta....si cand te gandesti la cat e ceasu....
kilu meu, ar trebuii sa fie marcata ziua asta in calendar, ca sarbatoare nationala :) .... daca eram in romania, cred ca ieseam pe strada ca la meciuri
Anca_Loves_Caddillac
02.02.2006, 00:24:19
C misto e...vreau si eu albumul:((:(((...knd apare si la mine in oras...?:( :D
De ce sa nu intre ma, are shi el partea lui la albumul asta, mai ales ca da pe piesa pe care`o simt cel mai aproape de mine, "Jucator adevarat"
la ora 20 am dat de curiozitate ctrl h sa vad de cate ori am ascultat-o...era de 56 de ori....acum este la 84!intr-o zi!iti vine sa crezi?
neamtzu
02.02.2006, 00:32:31
La prima ascultare am fost fascinat absolut de unele piese, zic in special de "Pana cand moartea ne va desparti", dar si de "Jucator adevarat", "Un 2 si trei de 0", "Fata-n fata", "Pantelimonu petrece". P-astea le-am remarcat primele si m-au cam dat pe spate, negativul piesei "pana cand moartea ne va desparti" e nebun, clar. Dupa ce-am ascultat azi din nou albumul cap-coada, la "capacitate maxima", cu statia pornita, n-am gasit o piesa care sa nu-mi placa. Poate doar cum canta Adriana refrenul pe "Capul sus", ma rog, nu-mi suna mie bine, in rest a facut o treaba foarte buna. Nu pot arata cat de entuziasmat sunt aici, dar sunt foarte multumit de album si vreau sa le multumesc baietilor pentru tot. :)
uzzi_9mm
02.02.2006, 00:46:21
fff nasol ca nu a ramas vily pe pantelimonu petrece! si adriana aia nu prea se potriveste pe "capu sus" a iesit naspa refrenu!
cs34mst
02.02.2006, 00:50:17
Ascultati ce zice Caddy pe 'Fata-n Fata', la sfarsitul strofei, 'n-o sa poti sa iti tii gura.......... casc-o..' . Poate auziti ceva pe fundal. Sau poate mi se pare
MindBlank
02.02.2006, 00:57:30
"Puyaaaa"
newmitza
02.02.2006, 00:58:18
Da da ...se aude un Puya...
Pai e sarbatoare,ce mama dreacu!!!!!! :D
Bairam pe forum!!!!
Asa m-a bucurat albumu asta.Radiez de fericire!! :D
fff nasol ca nu a ramas vily pe pantelimonu petrece! si adriana aia nu prea se potriveste pe "capu sus" a iesit naspa refrenu!
e diferit si negativul
Nu stiu ce ziceti voi, dar io cred k fata-n fata s-a pus pe album k un raspuns pt. Sisu & Puia. Nu prea vad rostu melodiei pe viata noastra, nu a fost un hit asa de mare. Si faptul k in aceasta melodie vb la persoana a II-a se poate subintelege k vb despre ei.
cs34mst
02.02.2006, 01:12:50
Baietii zic ce au de zis in mod discret. Cine se prinde bine, cine nu...asta e.
Imi place in mod deosebit 'Romaneste', negativul e beton. Nu prea mi-a placut ca au remixat si melodii mai noi, dar asta a meritat.
R.RimmeR
02.02.2006, 01:14:25
Ba mie mi s`a parut foarte foarte reushita piesa, hmmm "un hit", hituri au fost doar cele cu videoclip daca e s`o iei asha....Nu cred ca ar fi "stricat" un loc pe cd special sa le raspunda celor 2. Asta e parerea mea. fatza in fatza e mortala piesa, oricum, in prima auditzie...cand am auzit intro`ul ala de la piesa, mi s`a facut parul maciuca...
da ceva de genul ziua judecatii!
Hituri nu-s numa alea ce au videoclip. Dak e sa luam asa, nimic mai presus, hoteluri, cartieru pantelimon, romania +ink o gramada n-au videoclipuri si totsusi sunt hituri.
kretz
02.02.2006, 01:30:43
domneeeeeeeeee.....a venit si ziua asta...!!! extraordinar!imi pare rau tre' sa va zic ceva...l-am luat de pe dc++...pt ca pur si simplu nu am mai rezistat...insa o sa va fac poze sa vedeti ca mi-l iau original...!si il iau in 2 exemplare...unu' pe care sa il acult in masina...si unu', nu il voi desface si il voi pastra...;)pentru copii....nepoti.....si tot asa mai departe..;)!
respect mafia...un alt nivel..;) :band: :noroc1:
R.RimmeR
02.02.2006, 01:31:47
Da, dar vezi tu, aici intervine gustul fiecaruia, uite sunt multzi carora le place piesa in cauza, cum sunt multzi care nu o agreaza poate... ar fi trebuit sa scoata vreo 6 CD`uri ca sa ne impace pe totzi, oricum, yo sunt impacat :D Bafta
Caddillac
02.02.2006, 01:32:58
Am reusit sa ascult albumul azi. Sunt la a 3-a ascultare. Si e..tare de totl. M-am obisnuit deja cu negativele si felul cum dau baietii,mi-a intrat in sange si nu ma mai pot opri din ascultat:).Tare de tot!!! Feat-urile sunt ok. Unele piese intrec orice limita!Cum zicea si Neamtzu: Mersi Bug Mafia!
Sept..intr-o saptamana maxim doua o sa fie albumul la magazinul romanesc.
**** mea...Io aici prin Luica,Berceni fac reclama si promovez albumu :D
Sustine-ti miscarea B.U.G !!!!
Nu de alta, dar merita fiecare banutz :D
Asa ca un procent din vanzari e de-aici :jamaica1:
m-a durut inima sal dload...ash fi vrut sa am cd-u original aici langa mine ...sa pun cd-u original sai dau la maxim....sper sal puna pe vreun site de vanzare... despre album am de zis ca a meritat sa astept tot timpu asta....respect mafia...
kretz
02.02.2006, 01:46:36
exact zZz3....bine zis...chiar m-am simtit prost...ca nu am rupt eu tipla de pe cd...sa ma uit la poze...sa citesc acolo...sa-i dau play...!dar nici nu am rezistat....maine Vitan mall....!clarr!
Multumesc Bug Mafia pt. tot ce ati facut.....tot ce faceti...si tot ce veti face!;) :noroc1:
Ce mai . . . cea mai profesionista trupa din Romania . Pe mine ma sperie la ce nivel inalt au ajuns . Daca raman fara concurenta la nivelul lor , trupele mici ce sa mai spuna ? :) Nu cred ca mai e rentabil sa te apuci de rap in Romania . . .
Felicitari Tataee , Uzzi , Caddy , Swamp & toturor celor ce i-au ajutat , sustinut in realizarea proiectului .
P.S.: Tataee , ti-am mai zis-o , ti-o mai spun o data , ti-au mai zis-o si altii : esti unul dintre cei mai tari , cel mai bun in opinia mea , producator din LUME .
11 pagini dupa o singura zi...........stai sa isi ia lumea albumul sa vezi atunci discutii....nici la baietii buni nu am vazut un asemenenea entuziasm......se merita insa pentru o productie care ne scoate din mocirla in care se zbate muzica romaneasca si ne face sa visam..da,se poate ca afara!si e la indemana lor
Felicitari Mafia.............nu ne-ati dezamagit!
hai noapte buna si auditie placuta!
smokey.21
02.02.2006, 07:52:25
n-am ascultat albumu :D da abia astept sa-l cumpar .. aprp a aparut prin magazine ??
Iustin
02.02.2006, 09:17:08
m-am trezit de dimineata .... sper sa gasesc albumul. Tineti-mi pumnii :) !!!
arma mafiei
02.02.2006, 09:27:05
Ascultati ce zice Caddy pe 'Fata-n Fata', la sfarsitul strofei, 'n-o sa poti sa iti tii gura.......... casc-o..' . Poate auziti ceva pe fundal. Sau poate mi se pare
mi se pare a fi Sișu......e prea tare melodia, e BETON, își bagă uzzi în ei de-i sparge
da si eu zic ca e sisu..........sa dea dracu'..........e ceva gen suge shot me :))
Mamafaka
02.02.2006, 09:59:17
TOPICUL ASTA A LUAT-O RAZNA!!!
TREBUIA FACUT UN POLL SI SA SE DISCUTE DESPRE PIESELE DE PE ALBUM!!!
DACA CONTINUATI ABERATIILE STERG ACEST TOPIC!!!
Iustin
02.02.2006, 10:15:09
"...deci ce ***** ai mancat de atunci si pana acum/ ca tot ***** mananci si acum ..spun spun spun " in timpul acestui vers se audevocea lui caddy pe fundal. ... ce spune ??? Parca zice sclavule ... nu?
DRAGOSEU
02.02.2006, 10:34:42
http://www.gandul.info/2006-02-01/arte/tinem_prea_mult
sch_7
02.02.2006, 11:29:50
mult prea tare albumu... asteptam cu nerabdare sa ajunga si la noi la ct-a, sau macar sa-l puna pe dol.ro
MindBlank
02.02.2006, 12:59:03
Luaaaaaat! De la Muzica. Cum intrati pe dreapta. Sunt puse la vedere in pm sunt catre 3, manunchi...
newmitza
02.02.2006, 12:59:53
L-am luat in sfarsit dupa o zi jumate de cautari...Muzica...
Mirel_ciorditorul
02.02.2006, 13:22:09
superrr album asa da.....stie cineva daca a aparut in iasi ????????sa-mi zice-tui va rog sa mi-l cumpar
R.RimmeR
02.02.2006, 13:44:48
Incearca sa faci shi tu cum am facut shi noi, te imbraci bine shi o iei agale pe la toate magazinele de muzica :D Merita, oricum...garantat. Bafta
kretz
02.02.2006, 14:12:10
:mad: :mad: :mad: am fost azi la mall vitan...*****! nici la diverta nici la media galaxy!!!!! si totusi parca asa am citit ca de acolo l-ati cumparat!!..... :huh:
kretz
02.02.2006, 14:14:14
maine la muzica....!!!:D
ma intreb cate albume se vor vinde??crd ca o sa fie o mare surpriza...parerea mea...:D
l-am luat ,ce **** mea...............:))
http://www.bugmafia93.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2575
http://www.bugmafia93.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2576
http://www.bugmafia93.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2577
http://www.bugmafia93.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2578
http://www.bugmafia93.ro/forum/attachment.php?attachmentid=2579
KaDaFI
02.02.2006, 14:29:24
:band:
e superb... acuma il ascult pe indelete..... Pantelimonu Petrece... e superba... abia astept sa il cumpar.....
kretz
02.02.2006, 14:50:35
gata...tocmai am venit din oras...dupa lungi cautari....!..dar dupa ce am recitit posturile voastre...parca am prins forta...ma imbrac si ma duc la Muzica..!!!nu mai rezist:D
R.RimmeR
02.02.2006, 15:10:05
Vai, e deja ora 15 shi nu avetzi albumul? Rushine.. :D
Funky**Girl
02.02.2006, 15:35:16
...mdeah ....toata lumea il are...:( in Craiova ajunge sambata dimineata tocmai am intrebat la diverta....:(:(:(
93mafia
02.02.2006, 15:44:42
Si-n tm tot pe sambata ajunge.....
cs34mst
02.02.2006, 15:55:04
Si-n tm tot pe sambata ajunge.....
UNDE ?
93mafia
02.02.2006, 18:01:22
La Bega.Asa mi-o zis aia
jay_sil
02.02.2006, 19:17:35
E marpha albulum :) , dar parca unele piese sunau mai bine neremixate exemplu De cartier
jay_sil
02.02.2006, 19:19:38
Oricum e bine ca la Bacau se gaseste :) si nu l-am cautat prea mult :P
Mirel_ciorditorul
02.02.2006, 19:45:43
ce tare e instrumnetalu la gherila p.t.m. mai ales la sfarsit...si ce bine o da tataee pe pana cand moartea ne va desparti asa mai din suflet...singura piesa care nu-mi prea place e intre noapte si zi nu stiu de ce ahh si refrenu la poezie de strada si la jucator adevarat partea in care tataee repeta ce spune caddy restu e superrr de tot
maffiosso
02.02.2006, 21:17:41
intr-adevar e tare albumul.si a inceput sa-mi placa parca si de adriana vlad,cu toata ca pe refrenul de la Viata Noastra nu-mi place deloc.Sper ca se va vinde bine albumul,adica peste 100.000 macar,pentru ca merita.eu nu l-am luat pt ca in orasul meu nu a aparut inca,dar nu am rezistat tentatiei si l-am luat de pe net.cea mai tare piesa mi se pare fata-n fata.
Anghel
02.02.2006, 21:52:40
fata-n fata,un 2 si 3 de 0 si n-ai fost acolo sunt CRIMINALE
cum zice uzzi ''erai ***** cu sana'' looooooooool
de fapt toate sunt super adevarate mai putin Viata noastra...care..si ea pacolo...
arma mafiei
02.02.2006, 21:56:07
duceți-vă la obor, la pasajul ăla, vedeți că se aud manele futule-n gât, dar pm acum bine că am luat mafia. Față-n față 2 e cea mai tare
Maine ma duc si yo sa mi-l iau....oricum albumu e misto misto....si cand o sa apara editia de lux o sa o cumpar si pe aia....
duceți-vă la obor, la pasajul ăla, vedeți că se aud manele futule-n gât, dar pm acum bine că am luat mafia. Față-n față 2 e cea mai tare
manele nemanele..e singurul loc in care l-am gasit :))
kretz
02.02.2006, 22:36:59
garo...zi-mi mai mult despre editia asta de lux....
ca nu stiu nimik....
eu auzisem ca o sa scoata pe cd-ul asta si filme...cu ei de prin concerte...dar vad ca nuh...
oricum e f smecher.;)
si sper sa se duca undeva la 200.000 de mii de exemplare...poate chiar mai mult...eu unul mi-as dori sa atinga milionul;)merita;)
Editia asta de lux va iesi pe la jumatatea lunii martie si va contine cd-ul cu melodiile + un cd cu niste clipuri si niste poze din cate am inteles...
bugmafia93.ro