PDA

View Full Version : Videoclipul "Romaneste"

Absint
01.12.2003, 13:14:01
Piesa e de nota 10...si cred ca versurile "taie" in carne vie. Videoclipul e ceva special si ma bucur ca imaginile se concentreaza mai mult asupra membrilor formatiei care au avut niste expresii ale fetei si reactii sugestive si reprezentative.
Nu am ce sa mai spun...piesa m-a pus pe ganduri...si ar trebui sa-i puna pe ganduri si pe cei "vizati"....aviz amatorilor!!!

john_is
01.12.2003, 13:31:14
pana aici sunt de acord cu tine....vreau sa vad si albumul...cat de tare e...

Absint
01.12.2003, 13:58:19
Sunt sigur ca albumul va fi ceva si mai special...nu degeaba a trecut atat timp...

Don Doggy
01.12.2003, 16:18:53
Pentru cei care nu pot vedea clipul, din diferite motive, am sa-l descriu putin sa nu mai fie asa curiosi :).
La inceput apare Tataee, caruia ii face o poza din fata si din profil (ca si celor pe care ii baga apoi in parnaie), apoi lui Caddy si apoi lui Uzzi. Dup-aia incepe strofa lui Tataee, care sta jos la o masa intr-o camera de interogatoriu cu unu' la costum in fata lui, si dupa geamul ala mare mai sta unu' (ca in filme). Apoi apare Caddy, apoi Uzzi. Aia care sunt la costum tot se iau de cap, se plimba, Mafiotii canta, se ridica de la masa, isi proptesc capul in palme, canta prin geam celui care sta in spatele lui (unu' carunt cred...) s.a.m.d. Niciodata nu apar Mafiotii impreuna. Pe refren apar toti (dar nu impreuna!), mai mult Uzzi, care canta refrenul, si suna cam asa:
"TU esti ala care-mi spune mie
Ca TU vrei sa m-ajuti sa traiesc
Cand TU vrei sa-mi dai moartea-n dar
Nu eu, tu ar trebui sa fii la penitenciar".
Fiecare strofa se termina cu versurile:
"Romaneste iti spun, daca este sa compar
Ar trebui eliberati toti cei din penitenciar"
Beat-ul e greu, foarte dur, cum e piesa in ansamblu, de altfel.
Dupa strofa lui Uzzi urmeaza o bucata de scratch-uri, unde il arata pe Swamp, care nu se ridica de la masa, sta acolo si isi lasa capu-n palme, si-l ridica, i-l ridica ala la costum, etc. Stiti voi, faze d-astea ca si cum ar fi distrus la parnaie.
O piesa beton care loveste exact unde doare, un negativ dur, texte de nota 10, cu mesaj politic si un videoclip pe masura. B.U.G. Mafia a revenit in forta si au dovedit inc-o data ca sunt "deasupra tuturor".
Oricum, o sa fiti surprinsi cat de reusit e clipul. Alte amanunte nu mai dau ca atunci unde e supriza? Oricum cred ca am zis prea multe... Norok.

Dark
01.12.2003, 16:37:47
Am vazut si eu videoclipul piesei "Romaneste" mi se pare cel mai tare dintre toate videoclipurile de pana acum, iar piesa este bestiala. Felicitari Mafia !!!

kannabis
01.12.2003, 22:24:36
Intradevar e SUPER MARFA. Sunt sigur k si albumu' o sa fie beton. In sfarsit a reusit cineva din Romania sa scoata clip la nivelul celor din afara. Sunt MANDRU k sunt fan MAFIA si k am avut rabdare atata timp. Oricum a meritat...

NicuDavid
01.12.2003, 22:31:55
Si cei plecati in strainatate care nu prin MTV Romania cum il vad? :-(

EMO
02.12.2003, 00:05:14
si eu ma oftic baaaa.......!

o sa apara pe site?? ce stiti?

Lil`Ang3l
02.12.2003, 00:09:30
Don Doggy bine ca ai zis cate ceva de clip shi cateva versuri ca nu am apucat sa-l vad shi innebuneam...:) suna marfa din ce ai zis tu..

NicuDavid
02.12.2003, 00:34:25
Cine canta refrenul? Ziceti cat mai multe ca sunt afara si nu pot sa-l vad pana nu va faceti careva mila si-l puneti online.

luci
02.12.2003, 02:44:52
Super videoclip abia astept albumul
Refrenul il canta Uzzi si suna cam asa(desigur n-ai cum sa-ti dai seama cum este pe piesa, dar...)

Tu...esti ala care-mi spune mie, ca Tu..... vrei sa m-ajuti sa traiesc
Cand Tu....vrei sa-mi dai moartea-n dar Nu eu,tu ar trebui sa fii la penitenciar.

Rap_Lady
02.12.2003, 08:51:01
Videoclipul e cel mai tare din muzica romaneasca de pana acum.....sunt singuri care au reusit sa faca un clip la nivelul celor din afara........si aveti dreptate a meritat asteptarea. Se vede ca au muncit mult la el...si a meritat. INCA UN HIT BUG MAFIA

MaFIoToo
02.12.2003, 11:19:47
Va spun ca a meritat asteptarea .. clipul si versurile sunt de nota 10 .. inc`o o data s`a dovedit ca BUGmaFIa a fost , este si va fi una dintre cele mai tari trupe de hip`hop din Romania .

Peace ..

Dark
02.12.2003, 14:56:15
Pardon Mafiotoo...Mafia e CEA MAI TARE trupa de hip hop din Romania. Nu cred ca va fi cineva vreodata care sa`i depasasca pe baieti. Mai sunt multe trupe bune, dar Mafia e sus.

Mos Craciun_
02.12.2003, 16:04:40
Pizdos... pizdos... pizdos.... pizdos... pizdos... pizdos... pizdos... pizdos...

Cel mai tare clip... cel mai tare clip... cel mai tare clip... cel mai tare clip... cel mai tare clip...

Pfoai` pizdos ii... ii tare rau....

Abia astept sa aud albumu`....

ro.PoLi
02.12.2003, 21:29:13
L-as fi vazut shi io, da se pare ca inca nu a aparut nici pe mirc, nici pe sit-uri...nicaieri... Daca stiti vreunu de unde pot sa fac rost de el pls anuntati-ma.

Thnks.

neamtzu
02.12.2003, 21:58:11
Tare... tare de tot melodia. Nu stiu daca ma intelegeti... TARE DE TOT. Si stati sa vedeti albumul :D

Killuminati
03.12.2003, 06:54:28
yo imi bag ghiarele-n gat aci... poa' o sa stau si yo un pic azi pe-acasa si o sa-l vad pe la TV !

tigaretta
03.12.2003, 10:32:39
Sunt fericit ca am reusit sa vad si eu videoclipul astazi.E belea,beton si cum o-ti mai vrea voi.A iesit mishto,dar daca primeau aviz de la directia penitenciarelor si il faceau intr-unul,cred ca ar fi fost si mai mishto.

Don Doggy
03.12.2003, 16:17:42
Am facut o descriere a clipului in primul meu post de pe acest thread (adica l-am editat si am scris mai multe). Vedeti acolo. Mai multe nu zic. Sper ca e destul. Norok.

Sinner20
03.12.2003, 16:19:21
Pentru cei care nu au vazut videoclipul shi nu au posibilitatea aceasta : Am facut rost de videoclip in format .avi , dar problema este ca are o dimensiune cam mare shi nu am spatziu web ptr acesta ( aproximativ 40MB) . Deci cine poate sa ma ajute sa il bag pe net da-tzi un reply . Neamtzule daca eshti pe aproape ... Alta posiblitate nu vad deocamdata .

Rapp
03.12.2003, 19:07:03
Tare...Tare...Tare...Tare...Tare...Tare De Tot
mai ales inceputu melodiei : "Taci, taci, taci, taci dreaq, Daca mai scotzi un cuvant, cre' ca-mi explodeaza capu' "

"E din ce in ce mai rau, insa tu vorbesti de bine,
Promitzi de fiecare data zile mai senine/
Lumea e satula de atata *****,
Pe care tu l-ai mancat, la fiecare mandat/
Adica tu esti ala care ne ingroapa de vii,
Care ne fura si ultima sansa de a trai/"

"Nu cumva TU mi-ai furat o vila, o masina,
O urma de speranta sa mai ies la umina/
Nu vorbi tu despre ce e bine sau nu,
Nu vorbi de realitate, ca nu stii ce-nseamna frate/"

Inca o data TAREEEEEEEEEEE!!!!

hasys
04.12.2003, 00:07:39
Ce sa zic.a meritat asteptarea..videoclipul super.........acum mi-am dat seama de ce vroiau sa-l filmeze in penitenciar............oricum tare de tot ............dupa parerea mea............doar a mea este dupa 1 doi si 3 de 0 cel mai reusit clip mafia......................

Astept albumul k si un drogat bila.............

sM0kEr PHK
04.12.2003, 01:27:08
"Ba, clipu! Da mai tare! Taci ba c-a-nceput!"
Si dupa asta, timp de 4 minute (o fi mai mult, o fi mai putin, nu stiu cand a trecut timpu') TACERE. Fratilor, poate unii din noi vroiau clip pentru "Romania". N-a fost sa fie. In schimb avem clip pentru "Romaneste". Si compenseaza pe deplin. :D Mesajul e clar, direct, greu. Daca asa se prezinta prima piesa de pe album care ne-a fost data s-o auzim, mi-e "teama" de ce-o sa urmeze... :cool:
"Hai ba, mai scoateti si voi albumu ala o data??"...... "Da' clipu' cand apare?"......*****. A MERITAT asteptarea :cool:

Pushtiu27
04.12.2003, 01:42:11
Super tare clipu si oricum uzzi ramane cel mai tare...sa apara albumu'...

Absint
05.12.2003, 12:38:21
Cred ca ideea de a realiza videoclipul intr-o camera de interogatoriu s-a dovedit a fi mai reusita decat cea de a-l realiza in penitenciarul Rahova.
De ce?
Pentru ca atentia telespectatorilor se concentreaza mai mult asupra solistilor si a mesajului transmis de versuri.Oricum si in afara se fac acum videoclipuri cat mai simple...nu se mai pune accent pe masini , femei si grupuri masive de "sustinatori".Cel putin asa am observat eu...posibil ma insel dar asa am perceput eu tendinta.
Potrivita e si culoarea albastra care predomina atat pe fundalul filmului cat si in hainele protagonistilor clipului...simbol al "sperantei in zile mai senine"...dar in acelasi timp fondul inchis surprinde si gravitatea subiectului atins...:D :D deja o dau in SF-uri...asa ca va las sa vizionati clipul in liniste!!!
Sa speram ca pana la vara vom avea parte de un nou videoclip al baietilor...pana atunci sa vedem albumul...

cutkiller
05.12.2003, 13:05:37
Clipul este, dupa parerea mea, cel mai reusit de pana acum si, zic eu, e la bataie cu clipurile de rap american. Daca baietii astia aveau norocul sa se nasca in State ar fi ajuns un al doilea Wu-Tang Clan sau, daca e s`o luam individual, alti 2Pac, Snoop Dogg sau Dr.Dre.
Mesajul trebuie transmis politicienilor in campanie electorala. Jos palaria, deja stiu versurile :)

Tattutzu'
05.12.2003, 14:55:32
Nu ma asteptam sa iasa chiar asa bine... Nici nu mai am cuvinte.

Real Shady
05.12.2003, 17:33:15
Ba...
n-am vazut inca videoclipu'.......
si abia am ascultat piesa....
Intr-adevar bine lucrata....chiar foarte bine.....adica vreau sa zic ca au meritat asteptarile!
Sincer nu prea ma asteptam la asa ceva dupa atata timp!
Mai ales ca acum il au si pe Swamp cu ei,cred ca va incepe o noua era a rapului in Romaina!
.........abia astept sa-i aud scratchurile lu' Swamp!adica abia astept sa iasa albumu'!

didiboom
05.12.2003, 19:04:15
Frateeee...de cand asteptam o reaparitzie d-asta! cel mai tare clip si cele mai mijto versuri! d fiecare data cand e la TV il dau la max si imi place la nebunie sa vad mutra intrigata lu bunica. Zice k o dezamagesc k ascult ashea ceva! da' c poola calului? BUG Mafia rulz!

Dark
06.12.2003, 00:21:57
Daca videoclipul asta a fost atat de marfa, la fel shi piesa, imi pun tot timpu` intrebarea daca mai e loc shi de mai bine. Aceeasi intrebare mi`am pus`o (intrebarea) shi cand a aparut "Cine e cu noi". Sa vedem ce o sa fie Mafia peste 20 de ani.
Respect!

Real Shady
06.12.2003, 03:04:29
Frate asta-i nebun...........!!!!
Mafia deja canta de 10 ani si se asteapta sa cante si in 2023
ca-n '98!
As da orice aproape daca as sti ca e posibil!

foospider
26.12.2003, 01:10:48
in primul respeckt pentru toti romanii din lumea asta!

si eu sant afara si am citit posturiile voastre. eu am gasit videoclipu pe net si am simtit ca tre sa va dau si voua linku.

www.videoclipe.tk (http://www.videoclipe.tk) asta e linku duceti-va acolo ASAP pana nu cade pagina.

bafta la toti romanasii !!

Lica
02.01.2004, 16:22:01
Intocmai l-am gasit astazi si mi l-am tras pe Calculator, Videoclipul este Excelent, Perfect de nota 10. Daca si Albumul e tot asa de bun, e o Perfecta revenire a Formatiei dupa 3 ani, egal Albumu' l voi primi curind, dar dupa cum mi-au spus prieteni din Romānia este o nevoie de al avea. Sint tare narabdator sa vad cind i-si vor scoate CD'ul ala dublu cu "The Best Of BUG", ca unele melodii de la ei nu le a-m, ca aici la noi nu le gasesc de cumparat, mare prostie. :(

Cu respect pt. B.U.G. Lica:)

xBaSs
08.01.2004, 06:00:18
mdea...atat albumu cat shi clipu' sunt beton...;)

knock
08.01.2004, 10:50:39
Mie practic nu mi se pare o melodie super tare..............da` oricum
are un mesaj concret.Cat despre videoclip pot sa spun ca e de nota 10.
cam atat............................RESPECT MAFIA

CDoGMafia
10.01.2004, 13:30:00
Mai baieti... si eu zic ca`i tare piesa, ii beton, ii super, da` eu zic ca de pe albumu` "Baietii buni" is mai tari "Prin cartieru` minunat", "Exces pervers", "O lume nebuna, nebuna de tot", "Gherila PTM", "In anii ce`au trecut" !!!
Parerea mea ! Fiecare are dreptu` la o parere.
Poate ca nu`mi mai place asa de mult piesa precum imi placea la inceput cand au bagat`o pe MTV deoarece am vazut`o poate si de 100 de ori ! Toata ziua stateam numa` la televizor !!!

In fine... keep in touch !

kannabis
18.01.2004, 13:59:07
Tot albumu e tare !

pom-PIERR
21.01.2004, 16:28:59
de pe net se poate lua videoclipu' asta ?
sa vad si yo ce e asa tare la el.. :confused:

Rap_Girl^
22.01.2004, 03:54:37
Se poate normal!!!!!! Dar problema e ca nu intotdeauna merge...
Eu il downloadasem de pe un site si nu imi mergea in calc si trebuit sa imi trimita prin dcc pe mirc...si intr-o ora se incarcase...
Acuma nush de alte site-uri daca merg...:rolleyes:
Acuma o sa incerc sa il bag in attachment file...daca e sa mearga il iei de aici...daca nu....nush...:P

Rap_Girl^
22.01.2004, 03:54:37
Eu il downloadasem de pe un site si nu imi mergea in calc si trebuit sa imi trimita prin dcc pe mirc...si intr-o ora se incarcase...
Acuma nush de alte site-uri daca merg...:rolleyes:

MaFIoToo
28.01.2004, 14:32:19
Buna melodia .. si clipul mai ales .. dar sa vedem la ce piesa or sa scoata .. aia va fi super ..

japarezu
04.02.2004, 12:21:01
e buna melodia in mare parte .pana la urma e un videoclip reushit .ma uit la el cu multa placere

tatal vostru
06.02.2004, 01:01:02
Acuma nush de alte site-uri daca merg...

cum sa nu mearga ma intrati pe mirc pe canalul #rovideo si dati acolo @find bug_mafia_romaneste.avi si va gaseste 7-8 usere care servesc muzica imediat il loati ce te complici prin dc++ sau prin adrese web :) . Lica si eu sunt tot in germania dar am albumul dupa net e foarte simplu de loat daca ai mirc ;) #romuzica si daca stii piesele le iei pe toate

Bafta all

NicuDavid
18.02.2004, 18:38:02
tatal vostru, Si nu te-ai gandit sa-l cumperi? Sau nu-ti place...

tatal vostru
24.02.2004, 17:56:10
logic ca l-as cumpara dar daca nu am de unde trebuie sa ma multumesc sa il am cel putin pe computer ...
nicu david normal ca imi place albumul e pe masura asteptarilor

NicuDavid
25.02.2004, 02:20:16
tatal vostru, Incearca la http://www.cd.ro.

Lucian
16.03.2004, 10:17:26
Foarte bun videoclipul,foarte bun albumul(nu cum zic multi ca e slab).
Cred ca videoclipul dovedeste inca o data ,daca mai era nevoie,ca
Mafia sunt cei mai buni(cel putin pentru mine).

jupanul
17.03.2004, 20:11:31
as dori daca sar putea sa imi ziceti cand si unde sa va deschide magazinul gherila .
respect all mai ales mafiotilor si celor la care le place mafia!!! :twisted: :lol: :shock: :D :idea:

jupanul
19.03.2004, 19:11:20
mafia e cu fiecare!!!

K.gyeah!
20.03.2004, 08:28:02
Dupa cum am mai zis si altadata ... video la "Romaneste" e tare ... da' ca versuri ... inca nu lovesc pe cat de adanc trebuie (nu se arata cu degetu' !) ...

Off-Topic : nu mai stiu care zicea :"Ce va chinuiti cu adrese de net si DC++" ... tata ... daca nu folosesti tu DC++-u (sau oDC), pentru ca nu stii cum ... asta e treaba ta ...

Off-Topic 2 : nicu vlad ... si de ce zici sa cumparam albumu' ? ... De ce sa dau banii aiurea pe ceva ce nu ma ajuta cu nimic la dezvoltarea cerebelului ??

jupanul
20.03.2004, 10:29:55
ma acest album te ajuta sa intgelegi realitatea ma ce ii in jurul tau numa caum zicea tatae: "baietii cu tepi inca nu disting raul de bine" sa sti ca asta e realitatea si trezestete frate odata realitatea e linga tine si sa sti ca acest a dat mai mult de cat se putea spune

K.gyeah!
20.03.2004, 11:14:03
Tie tre' sa iti deschida lumea ochii cu cricu' ca sa vezi ce se intampla langa tine ?! ... Sau tre' sa ti-i deschida mAFIA ? ... Huh ??? ... Eu zic ca mai importante sunt subiecte pentru 23 de milioane de oameni ... decat doar pentru fanii mAFIA ...

jupanul
20.03.2004, 11:20:24
ma sa sti ca nu is de acord la faza asta cu tine deoarece nnu toata lumea e cu mafia!!!

K.gyeah!
20.03.2004, 11:22:30
Nu toata lumea e cu mAFIA ... da' toti de aici ii sustineti ...

neamtzu
20.03.2004, 11:27:49
foarte offtopic, da sa-i explic ceva lui kgyeah

. titlul siteului e bugmafia93.ro. Doar pentru fani. Tu esti fan ?
. ne vezi pe noi pe vreun forum gen racla-online ? crezi ca nu imi vine sa ii iau la **** pe cativa de acolo ? ...
. abtine-te de la comentarii de ***** data viitoare. Nu esti binevenit pe forum.

K.gyeah!
20.03.2004, 11:38:17
Off-Topic pentru neamtzu :
Eu am zis de la bun inceput ca nu sunt fan a niciunei trupe ... pentru a nu imi limita puterea de observatie ... Si chestia asta am vazut ca nu o suporta multi ...

jupanul
21.03.2004, 11:02:04
ma poate ca unii nu suporta dar nush dc pola mea teai inscris pe sit numa asa ca sa contrazici pe toti
omule peace dar nush ce sa iti zic iesi in pola mea din ghetoul ala odata!!!

K.gyeah!
22.03.2004, 00:42:10
1. Nu sunt din ghetto ...
2. Daca esti mai atent ... nu stau sa critic mereu ... critic doar cand e ceva de criticat ...

K.gyeah!
22.03.2004, 00:42:47
Si ca sa revenim la subiect ... sa vedem si alte pareri despre videoclip ...

RapGoddess
22.03.2004, 02:01:35
Mey mie mi-a placut videoclipul, oricum se putea si mai bine...nu prea au dat tot ce au putut din ei. Oricum a iesit ceva klumea din el :wink: :twisted:

jupanul
22.03.2004, 15:14:42
ma acest album a fost un succes si de aceea ii felicit si le transmic multa bafta si noroc!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Razvan
24.09.2004, 17:59:03
Nu mai an ce zice de videoclipul Romanest. E tare de tot. Si o lume nebuna nebuna de tot e tare dar mai putzin ca Romaneste.

Nikkita
27.10.2004, 18:07:38
Super misto videoclipul, destul de sugestiv.

gherila-PTM
11.11.2004, 01:37:06
stiti cumva de unde pot sa i-au videoclipu romaneste pe internet?

respect