View Full Version : B.U.G. Mafia revine cu "Viata noastra vol. II"
MariusX
10.10.2007, 23:22:30
Materialul B.U.G. Mafia, "Viata noastra vol. II" va fi lansat in aceasta vara si face parte dintr-un material best of. Prin urmare, albumul va include 15 piese mai vechi, insa reeditate si o piesa noua (care va beneficia de un clip).
Cele doua materiale din ciclul "Viata noastra" trebuia sa fie lansate la scurte intervale de timp, a declart Caddy pentru NewsIn. Artistul a mai precizat ca intarzierea va conferi albumului o alta perceptie din partea publicului.
"Viata noastra vol. I" a fost lansat anul trecut.
CREDTETI CE VRETI...EU UNUL NU MAI CRED IN VORBA LOR :lol: :lol: :lol:
:)) deci o lu'am pe urmele lu' dre :)
Iustin
10.10.2007, 23:44:58
mi-a dat palpitatii topicul, dar dupa ce-am citit postul, am revenit la normal. Sper ca a precizat ca iese in vara lui 2008 :))))))))))))
Anca_Loves_Caddillac
10.10.2007, 23:53:14
mi-a dat palpitatii topicul, dar dupa ce-am citit postul, am revenit la normal. Sper ca a precizat ca iese in vara lui 2008 :))))))))))))
subscriu...:lol:
MariusXXX,daca poti pune jos si sursa(link'ul) de unde ai preluat asta.
Si de cand e...?:D
weedclaw
11.10.2007, 01:24:24
Data publicarii: 20/06/2007
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/144732.html
Mai comic e comentariul unui pusti in legatura cu acest articol, in linkul postat mai sus. Cica el are toate albumele in original si are 14 ani. Asculta mafia de cand avea 12 ani. Deci acest pusti cumpara albumele lor cand avea 2 ani :huh:. La acea varsta mi-a furat barza suzeta, nu sa cumpar albume hip hop :D.
"pai...eu sunt un mega fan si dak b.u.g. mafia va vedea acest msj vreau sa va spun: am albumele voastre de la inceput si pana akum originale...nu de pe net asta pentru k sunt un fan adevarat.sunt din ramnicu sarat si am 14 ani si de la 12 ani asc zilnic b.u.g. mafia.va yubesk RESPECT"
Mai comic e comentariul unui pusti in legatura cu acest articol, in linkul postat mai sus. Cica el are toate albumele in original si are 14 ani. Asculta mafia de cand avea 12 ani. Deci acest pusti cumpara albumele lor cand avea 2 ani . La acea varsta mi-a furat barza suzeta, nu sa cumpar albume hip hop .
"pai...eu sunt un mega fan si dak b.u.g. mafia va vedea acest msj vreau sa va spun: am albumele voastre de la inceput si pana akum originale...nu de pe net asta pentru k sunt un fan adevarat.sunt din ramnicu sarat si am 14 ani si de la 12 ani asc zilnic b.u.g. mafia.va yubesk RESPECT"
asculta "de la 12 ani" ma nu "de 12 ani" :D ai inteles gresit u :) concluzie asculta de 2 ani mafia :) si are toate albumele =)) asta e mai greu dar poate nu stie cate albume sunt ;)) si crede ca le are pe toate
edit : articolul e facut 20/06/2007 si se spune vara asta deci era valabil pt vara anului 2007 nu 2008 ... asta stiam cu toti ca albumul e in super intarziere ... si ca mai e pana iese ... dar ata ete
loooooool, da ma ai dreptate. Am inteles io gresit. :p Ora tarzie e de vina. :)
bonheur
11.10.2007, 01:50:24
in afara de a-l astepta,noi ca fani nu putem face nimic...vorbele sunt de prisos
frate deci cand am vazut numele topicului mi-a crescut tensiunea!m-am amagit degeaba....
legalizee
11.10.2007, 11:45:39
frate deci cand am vazut numele topicului mi-a crescut tensiunea!m-am amagit degeaba....
hai ma cum sati creasca tensiune?:D
daca deskid un topic cu bug mafia -2008(nume de album) ce patesti?dai in hepatita?:p :p
MariusX
11.10.2007, 11:57:16
Sincer eu cred ca prin 2008 iasa volumul 2......cat despre album nou ,nu prea cred sa mai scoata ceva :confused: :confused: :huh:
alexneversaynever
11.10.2007, 13:34:09
Ia uite nene, m-am bucurat degeaba. Probabil ca "Viata noastra vol. 2" va aparea in februarie 2009 (la 3 ani dupa vol. 1, si asta nu o spun la caterinca, chiar cred lucrul asta). Si la album nou nu mai sper...
loooool
tu ești cel mai fanatic clar.....ar trebui să facem cumva să iasă din tort Uzzi de ziua ta :)
Filmdirector
11.10.2007, 16:21:54
Ita ba, si eu chiar crezusem cand am citit numele topicului :scaun:
haha, ce ne-a facut-o caddy :morderas:
Andrei
11.10.2007, 17:03:36
loooool
tu ești cel mai fanatic clar.....ar trebui să facem cumva să iasă din tort Uzzi de ziua ta :)
am ras de m-am spart :morderas: :))))))))))))))))))))))))))))
alexneversaynever
11.10.2007, 18:44:17
Garo, pai daca iti creste tensiunea ca vezi topicul, cand va aparea (DACA va mai aparea) va trebui sa primesti vestea cu 5 perfuzii in tine, ca atunci faci infarct sotto!
Bun, acuma, ca s-a redeschis un nou thread de date aproximate, sperante ca peste o luna apare (si peste o luna sa fie ceva de genul: nici in noiembrie, las' ca luna viitoare sigur).
Cat de mult imi place mie "Mafia" (si intr-un timp cred ca eram mai ceva ca Garo), am ajuns la concluzia ca pentru albumul asta n-are rost sa ne mai facem nici sperante, nici sa ne bucuram si mai ales nici sa ne enervam. Deja se fac doi ani de amanari (care daca ati urmarit "firul naratiunii" sunt precedate de alti 3, albumul fiind pomenit inca inainte de lansarea albumului "Baieti buni"). Treaba e ca ori se intampla ceva pe la CASA, ori baietii fac albumul "ca trebuie facut". Din placere in nici un caz nu lucreaza, daca era vorba de placere aveam la melodii de ne saturam noi. Pentru fani in nici un caz, ne-a demonstrat-o Swamp. Pentru bani... nici asta... ce motivatie sa aiba, cand pirateria e in floare, iar vanzarile originalelor sunt din ce in ce mai mici.
Asa ca sincer va spun, sunt foarte dezamagit. Sa nu uitam si lista amanarilor recente: Neamtzu ne-a zis ca la sfarsitul lui septembrie, DJ Swamp a declarat la un post de radio la nici 3 zile dupa ca in octombrie, iar in concertul din Italia Caddy a zis ca in iarna (care iarna e un anotimp de 3 luni, nu inseamna numai decembrie). Toate astea in decurs de o saptamana si ceva. Macar Tataee l-a luat pe "nu stiu" in brate.
Ceea ce imi pare si mai rau e ca nu cred ca vom mai avea vreun album nou de la "Mafia" dupa asta aniversar. M-am gandit cam cum ar suna "Dupa blocuri" sau "poveste fara sfarsit" remixate si iar m-am intristat (gandindu-ma la cum au putut sa strice "De cartier" sau "Capu' sus" sau "Jucator adevarat" sau "Un doi si trei de 0"). Asta e...
Nu vreau acuma sa par hater, sa nu credeti lucrul asta (v-am zis, cateodata cred ca-i dau clasa lui Garo la capitolul fanatism), dar am ajuns la concluzia ca sunt fan al acelei "Mafia" din perioada 1995-2003... ...
arma mafiei
11.10.2007, 19:11:33
Garo, pai daca iti creste tensiunea ca vezi topicul, cand va aparea (DACA va mai aparea) va trebui sa primesti vestea cu 5 perfuzii in tine, ca atunci faci infarct sotto!
Bun, acuma, ca s-a redeschis un nou thread de date aproximate, sperante ca peste o luna apare (si peste o luna sa fie ceva de genul: nici in noiembrie, las' ca luna viitoare sigur).
Cat de mult imi place mie "Mafia" (si intr-un timp cred ca eram mai ceva ca Garo), am ajuns la concluzia ca pentru albumul asta n-are rost sa ne mai facem nici sperante, nici sa ne bucuram si mai ales nici sa ne enervam. Deja se fac doi ani de amanari (care daca ati urmarit "firul naratiunii" sunt precedate de alti 3, albumul fiind pomenit inca inainte de lansarea albumului "Baieti buni"). Treaba e ca ori se intampla ceva pe la CASA, ori baietii fac albumul "ca trebuie facut". Din placere in nici un caz nu lucreaza, daca era vorba de placere aveam la melodii de ne saturam noi. Pentru fani in nici un caz, ne-a demonstrat-o Swamp. Pentru bani... nici asta... ce motivatie sa aiba, cand pirateria e in floare, iar vanzarile originalelor sunt din ce in ce mai mici.
Asa ca sincer va spun, sunt foarte dezamagit. Sa nu uitam si lista amanarilor recente: Neamtzu ne-a zis ca la sfarsitul lui septembrie, DJ Swamp a declarat la un post de radio la nici 3 zile dupa ca in octombrie, iar in concertul din Italia Caddy a zis ca in iarna (care iarna e un anotimp de 3 luni, nu inseamna numai decembrie). Toate astea in decurs de o saptamana si ceva. Macar Tataee l-a luat pe "nu stiu" in brate.
Ceea ce imi pare si mai rau e ca nu cred ca vom mai avea vreun album nou de la "Mafia" dupa asta aniversar. M-am gandit cam cum ar suna "Dupa blocuri" sau "poveste fara sfarsit" remixate si iar m-am intristat (gandindu-ma la cum au putut sa strice "De cartier" sau "Capu' sus" sau "Jucator adevarat" sau "Un doi si trei de 0"). Asta e...
Nu vreau acuma sa par hater, sa nu credeti lucrul asta (v-am zis, cateodata cred ca-i dau clasa lui Garo la capitolul fanatism), dar am ajuns la concluzia ca sunt fan al acelei "Mafia" din perioada 1995-2003... ...
idem :confused5
MariusX
11.10.2007, 19:46:33
Bravo...10...ai un JB de la mine ;)...BINE ZIS
Mishu`
11.10.2007, 19:47:31
Frate-miu cand ma vede : "Ia zi tu,si-a mai scos Mafia album?" :lol:
Faceam si eu cand eram mai micuta pe viteaza cu Mafia-n sus,Mafia-n jos ..
Filmdirector
11.10.2007, 20:02:49
Cand ma uit la TV si vad trupe mari de alte genuri muzicale ca aniverseaza 30 de ani (poate stitzi la cine ma refer), ma gandesc de ce nu ar mai rezista si Mafia vreo cativa ani?
dizizis
11.10.2007, 21:05:24
bai a fost o data 1 aprilie anu asta
grasuptm
11.10.2007, 21:57:10
sunt putin suparat pa ei dar sunt sigur ca o sa-l scoata cat mai curand ca prea la amanat "viata noastra 2"dar tot frati mei raman.......
nazianz
11.10.2007, 22:39:31
cand o sa implineasca 15 ani de existentza atunci o sa iasa si vn2...
cand o sa implineasca 15 ani de existentza atunci o sa iasa si vn2...
deci mai avem de asteptat 5 ani :O ?
o sa iasa cand ii convine lu tataee cum suna :)
brigante
12.10.2007, 13:27:46
Materialul B.U.G. Mafia, "Viata noastra vol. II" va fi lansat in aceasta vara si face parte dintr-un material best of. Prin urmare, albumul va include 15 piese mai vechi, insa reeditate si o piesa noua (care va beneficia de un clip).
Cele doua materiale din ciclul "Viata noastra" trebuia sa fie lansate la scurte intervale de timp, a declart Caddy pentru NewsIn. Artistul a mai precizat ca intarzierea va conferi albumului o alta perceptie din partea publicului.
"Viata noastra vol. I" a fost lansat anul trecut.
CREDTETI CE VRETI...EU UNUL NU MAI CRED IN VORBA LOR :lol: :lol: :lol:
:lol:
deci mai avem de asteptat 5 ani :O ?
:)
pai nu, ca 93+15=08 adica 2008 lol....
Data publicarii: 20/06/2007
http://www.ziaruldeiasi.ro/cms/site/z_is/news/144732.html
Materialul B.U.G. Mafia, "Viata noastra vol. II" va fi lansat in aceasta vara
Din moment ce interviul a fost publicat in iunie 2007 Caddy se referea la vara 2007 si nu la vara din 2008 cum s-a dedus pe topic aici...
RomeKK
12.10.2007, 15:10:49
cu b.u.g ne-am obisnuit sa amane lansarea....dar ce parere aveti si de grasu si toti de pe mixtape...ca septembrie s-a dus...atat
MariusX
12.10.2007, 15:22:31
cu b.u.g ne-am obisnuit sa amane lansarea....dar ce parere aveti si de grasu si toti de pe mixtape...ca septembrie s-a dus...atat
Oamnei fara cuvant .
alexneversaynever
12.10.2007, 15:28:02
"mi se pare evident"
**** mea, ce sa zic... mixtape-ul ala a fost o promisiune la nivel inalt, ca sa zic asa, si chiar am crezut ca daca se face atat tam-tam sigur se va respecta... Da' de unde.
Bitza a zis clar ca a amanat albumul in 2008.
Mahsat au zis ca spera ca albumul sa iasa prin noiembrie, dar nu cred.
Grasu' a declarat acum vreo 3 saptamani ca albumul e gata cam in proportie de 60% (asta spune tot).
Guess Who... nu cred, ala va lansa probabil cam in perioada in care si "Parazitii" vor lansa, iar daca Ombla s-a apucat sa faca al doilea clip de pe solo e clar ca mai dureaza...
Mario... Mario e in aceeasi situatie cu Villy: lucreaza din greu la un album (nici sa respire n-are timp) care nu va fi lansat niciodata
Motzu cica va scoate un mixtape... candva in secolul asta...
Cam astia sunt, nu? DECI s-a ajuns la performanta ca in vara sa se lanseze un material care sa promita marea cu sarea, iar in final nici macar o mica parte din promisiune nu se respecta (cred ca din ce am zis mai sus e EVIDENT ca nici unul din cei de pe mixtape nu va lansa anul asta).
Noi sa fim sanatosi!!!
Hip-hop-ul romanesc e la pamant e clar!!!Cred ca anu asta a fost cel mai slab de cand ascult eu hip-hop....e grav...nu mai exista inspiratie nu mai exista dorinta aia de acum cativa ani s-a cam dus dracu tot....
93mafia
12.10.2007, 16:16:34
sincer deja m-i se rupe cand apare!cand apare ii binevenit!da' sa nici nu rupa tot.....pai ma *** in gura lor!
legalizee
12.10.2007, 16:23:03
"mi se pare evident"
Mario... Mario e in aceeasi situatie cu Villy: lucreaza din greu la un album (nici sa respire n-are timp) care nu va fi lansat niciodata
!
mario nu e ca villy frate ,pt ca mario spre deosebire de villy are albumu 'liber pe pamant'(parca asa ii spune ) gata !!!si trebuie sa iasa toamna asta ,si toamna e abia la jumate!!!deci inca mai e timp pt MARIO
Andrei
12.10.2007, 16:33:57
Hip-hop-ul romanesc e la pamant e clar!!!Cred ca anu asta a fost cel mai slab de cand ascult eu hip-hop....e grav...nu mai exista inspiratie nu mai exista dorinta aia de acum cativa ani s-a cam dus dracu tot....
ia sa nu mai asculti hip hop :)) poate isi revine
Fratele meu Stolo stiu ca nu ma suporti da intelege ca nu ma mai cert cu tine...doar ca ma asteptam la mai mult de la tine...de la o vreme tot ce sti sa faci e sa te iei de posturile altora...n-are rost sa ma mai cobor la nivelu tau pt ca am facut-o odata si mi-am dat seama ce fel de om esti.ma scuzati de offtopic bafta numai bine
Andrei
12.10.2007, 17:29:01
***** daca nici glume nu mai gusti atunci baga mare la zacusca cum zicea dmx pe alt topic :lol:
alexneversaynever
12.10.2007, 19:43:35
mario nu e ca villy frate ,pt ca mario spre deosebire de villy are albumu 'liber pe pamant'(parca asa ii spune ) gata !!!si trebuie sa iasa toamna asta ,si toamna e abia la jumate!!!deci inca mai e timp pt MARIO
Deci pana la 30 noiembrie trebuie sa apara! Sa speram, eu il astept cu interes...
Soulja_Boy
12.10.2007, 20:47:44
si mie mi`a sarit inima cind am vazut la o taraba sapt trecuta o revista si pe coperta zicea 'BUG Mafia cei mai scumpi'.Am crezut k au filmat clip nou la piesa noua VN2 adik ceva f scump da` nimik, pm...,,,,,,Am vrut s`o cumpar da` n`am mai dat 3ron dupa c m`am uitat pe ea.zicea numai k mafia ia cei mai multzi bani pe o melodie,psete moga si alti labari.asteptam.....................:( :( :(
Soulja_Boy
12.10.2007, 20:50:22
9mm frate ce poza tare ai la avatar :))))))))
Soulja_Boy
12.10.2007, 20:56:27
"mi se pare evident"
**** mea, ce sa zic... mixtape-ul ala a fost o promisiune la nivel inalt, ca sa zic asa, si chiar am crezut ca daca se face atat tam-tam sigur se va respecta... Da' de unde.
Bitza a zis clar ca a amanat albumul in 2008.
Mahsat au zis ca spera ca albumul sa iasa prin noiembrie, dar nu cred.
Grasu' a declarat acum vreo 3 saptamani ca albumul e gata cam in proportie de 60% (asta spune tot).
Guess Who... nu cred, ala va lansa probabil cam in perioada in care si "Parazitii" vor lansa, iar daca Ombla s-a apucat sa faca al doilea clip de pe solo e clar ca mai dureaza...
Motzu cica va scoate un mixtape... candva in secolul asta...
Cam astia sunt, nu? DECI s-a ajuns la performanta ca in vara sa se lanseze un material care sa promita marea cu sarea, iar in final nici macar o mica parte din promisiune nu se respecta (cred ca din ce am zis mai sus e EVIDENT ca nici unul din cei de pe mixtape nu va lansa anul asta).
Noi sa fim sanatosi!!!
frate bitza are alte combinatii club etc si normal k amana. grasu ii face album lu' kurva aia de andresan k e mai important pt el,c sa zic:rolleyes: iar mario...asta e praf saracu.pe asta kiar nu`l astept,e varza omu`.c asteptam noi toti e MAFIA si aici nu komentez.Tataee stie el omu` ce stie de amana asa ;)
Mirelinho
12.10.2007, 21:30:04
Oricum albumu` lu` Mario se anunta,la fel ca toate materialele aparute sub sigla CASA(in afara de Mafia),un mare fiasco!PT mine e egal cu zero un posibil album Mario,sincer! Oricum nu cred ca o sa apara prea curand oricum!
legat de Villy,zicea la un moment dat,plin de ``modestie``,ca nu se compara cu Carbon...asa e! E cu 10 clase sub el,la muzica ma refer :lol:
Soulja_Boy
12.10.2007, 22:06:35
villy e cu 10 clase sub drogatul ala de cadavron???:huh: mama ce verze scriu pe forum...:mellow: administratoru` site`ului tre` sa faca test de haters inainte de inregistrare.da`te`n slbz de prafuit bah!cata muzica a facut Villy si cat caca asta de bebe di9n ploiesti???maaaama............astia nu au ban frate????:huh:deci villy se pisha pe totzi astia wannabe,villy e mai bun decat BItza doar k n`are banii lu` Bitza sa scoata singur album.Admin,mai verifici aici????
***** daca nici glume nu mai gusti atunci baga mare la zacusca cum zicea dmx pe alt topic :lol:
Bine ma gata am exagerat si eu hai sa nu mai facem offtopic facem pace si gata :) te pup pa pa :P
Cat despre Cabron si Villy eu zic ca sunt cam egali desi dupa mine Villy are voce putin mai buna...s-ar potrivi perfect astia 2 intr-o trupa
Filmdirector
12.10.2007, 22:17:09
soulja boy vorbeste mai frumos daca ai o parere contradictorie
Soulja_Boy
12.10.2007, 22:21:11
soulja boy vorbeste mai frumos daca ai o parere contradictorie
ce`am zis frate??? adevaru`???:huh:
Soulja_Boy
12.10.2007, 22:31:42
Oricum albumu` lu` Mario se anunta,la fel ca toate materialele aparute sub sigla CASA(in afara de Mafia),un mare fiasco!PT mine e egal cu zero un posibil album Mario,sincer! Oricum nu cred ca o sa apara prea curand oricum!
legat de Villy,zicea la un moment dat,plin de ``modestie``,ca nu se compara cu Carbon...asa e! E cu 10 clase sub el,la muzica ma refer :lol:
vezi k incurci borcanele,varza murata!si te mai dai mare kunoscator pe aici. cabron e kaka de bebe,e un WAnnaBEE din ploiesti kare toata viata lui a vrut sa cante ori k VILLY da nu i`a reusit,ori k Bitza si kare s`a dat la razboi cu MAFIA poate poate iese si el din anonimat da` normal k si`a luat ****.putza mika kare se pune ku MAFIA asa o ia :lol: CARBON e un rapper under bah varzo.mai bine nu mai scrie p`aici dekat sa te faci de kk.
Mirelinho
13.10.2007, 11:29:04
ba,sulita boy,daca vrei sa te rastesti asa la mine,te vad mai dur asa:lol: , te astept sa o faci fata`n fata,coae!Esti din Craiova,inteleg,no? Stiu ca e frumos pe forumuri,dar daca vrei sa te descarci, du`te in parc si da`i 5 ture mari sau ia`ti un Playboy!
Ai inceput sa o dai cu Bitza,nu vad care e rolul lui aici! Vb de razboaie!? Coae, calmeaza`te!
Ba nu mai deschideti topicuri din astea si mai ales cu asemenea titluri ca tot timpu se ajunge la certa,amenintari,injuraturi etc...cand vedeti clipu la tv atunci sa deschideti topicuri
alexneversaynever
13.10.2007, 15:53:14
Conform listei concertelor care a fost updatata pe site, in toamna sigur nu mai apare.
acelasi.david
13.10.2007, 17:30:08
ba da' un topic in care nu va certati exista mah?
mai hooooo frate k deja va stresati prea mult p tema lansarii VN2...
o sa iasa knd o sa iasa....
dak voi va certati credeti k o sa iasa mai repede?
si yo ast albumu' asta la fel d mult ca si voi si sunt sigur k nu-s singuru'
calmati-va....
bugmafia93.ro