PDA

View Full Version : O colaborare surpriza [...]

strabunicutza
25.10.2007, 11:15:13
[...] se intrezareste la orizont

Smiley de la Simplu si Uzzi de la Bug Mafia pregatesc o surpriza fanilor. Conform unor barfe cei doi vor colabora pentru o piesa ce ar urma sa apara pe piata in scurt timp.

sursa: MyBand, nr 2 - 2007

http://www.imagehost.ro/pict/25111628472050dc59cb4.jpg

menta87
25.10.2007, 12:34:54
ar fi ceva tare sa-l vedem pe uzzi intr-o colaborare de genul asta ..poate scot si video abia astept

sisu_liber
25.10.2007, 12:39:42
interesant,sunt curios cum va suna melodia

Sergyu
25.10.2007, 13:05:52
va fi o colaborare interesanta.......DACA se va realiza.

ghostliv
25.10.2007, 13:25:56
nu stiu ce sa zic......smiley si uzzi nu mi se par compatibili....totusi sunt curios ce va iesi....sper ca uzzi sa se faca de cacao cu o piesa slaba a la moga.....da chiar..oare cine va face negativul?

sisu_liber
25.10.2007, 13:41:51
sper ca uzzi sa se faca de cacao cu o piesa slaba a la moga....

sa se faca sau sa NU se faca???:confused:

Garo
25.10.2007, 13:49:15
Eu nu cred asa ceva!deci chiar nu-l vad pe uzzi cu smiley...si nu prea cred in ziaristi...

Flash
25.10.2007, 13:53:35
suna interesant , da nu prea imi vine sa cred un smiley ft. uzzi :D , oricum as vrea sa apara sa mai aud ceva nou de la uzzi :D

Y@SEZ
25.10.2007, 13:57:35
nu cred:|

Danny
25.10.2007, 14:07:36
sunt curios care va erau comentariile daca era vorba de "puya si smiley..." :)

luand-o pe alta parte lumea muzicii evolueaza stilurile se combina,smiley are o voce mai mult decat misto,uzzi...este uzzi,oamenii ar putea avea succes si chiar unul mare,incetati sa mai priviti lucrurile din prisma "domne...da ala canta dance",Moga ca va place sau nu,este in topul compozitorilor actuali,si nu chiar tot ce a facut el e furaciune,asta e slabiciunea unora de aici,asculta doar hip-hop pentru ca asa e adevarat,dar isi limiteaza foarte mult cunostintele muzicale,hai ca o dau in diverse si iar spuneti ca vorbesc ca "batranii",eu sper sa iasa o melodie de genul asta,imi plac featurile facute de Tataee pana acum,sunt sigur ca si Uzzi va avea succes!

esta-chi
25.10.2007, 14:35:33
da danny, o dai in diverse ...

la cate piese apar in ultimul timp poate sa faca feat si cu guta ca toti se arunca pe piesa ca pe painea calda. nu l-am mai auzit pe uzzi pe o piesa noua de 2 ani de ce mai conteaza cu cine o scoate? numa' s-o scoata ... :)

ZuZu
25.10.2007, 14:35:51
:-? daca s-ar intampla ar fi bine venita. dar nu cred. cred ca sunt simple aberatii. sa vedem.

ghostliv
25.10.2007, 14:38:50
sa se faca sau sa NU se faca???:confused:

ooooo...sorry.....sa NU se faca......greseala mea.....

alexlupu
25.10.2007, 15:35:25
ar fi belea da totusi nu cred pana nu apare :D

EMO
25.10.2007, 15:40:17
cooll...
dar nu cred :(

Anca_Loves_Caddillac
25.10.2007, 15:46:39
Orice colaborare cu Uzzi e mult asteptata de toata lumea!:rolleyes: ...Momentan nu stiu ce sa cred...sper ca "in scurt timp" sa nu fie echivalent cu "la anu' si la multi ani"!...

alexneversaynever
25.10.2007, 16:06:55
SPER sa NU fie ceva in genul "Phen so khames" (ma refer la flow). Sper...
Interesant... de urmarit....

Mamafaka
25.10.2007, 16:10:04
nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva. mi se pare o tampenie orice s-ar zice. mai bine ar colabora cu cheloo, raku, bitza etc. sunt atatia mc langa care as vrea sa-l aud. oricum nu cred.

alexneversaynever
25.10.2007, 16:15:49
Mai, eu am vazut acu' o saptamana sau doua la MTV o inregistrare dintr-un concert unde C.R.B.L. si Moga cantau HIP-HOP. Amandoi... Toata melodia, nu doar o bucata... S-or fi reprofilat...

dizizis
25.10.2007, 16:43:58
bai C.R.B.L era rapper la origine adica freestyler...dar daca kiar e adevarat sunt curios despre ce ar da uzzi, banuiesc ca despre pisde, si la cum da uzzi despre pisde mai greu sa apara asa ceva pe sticla...

Gyno
25.10.2007, 16:54:32
Mie personal nu-mi surade ideea ... ( " fara pop , fara rock , fara RnB ... " )

strabunicutza
25.10.2007, 17:07:54
Mai, eu am vazut acu' o saptamana sau doua la MTV o inregistrare dintr-un concert unde C.R.B.L. si Moga cantau HIP-HOP. Amandoi... Toata melodia, nu doar o bucata... S-or fi reprofilat...

Nu era moga, sincer, il vezi pe Moga cantand live atat de bine? :))
C.R.B.L. ajuta tot felul de tineri talentati, in adevaratul sens al cuv, are sub aripa lui cativa mc, trupa de beatbox de pe la noi, cea de care s-a mai tot auzit: instrUMAN si asa mai departe... Pe mc-ul respectiv il cheama/sau ma rog are numele de scena Blanco si puteti vedea filmarea aici -> http://www.trilulilu.ro/adabd/85f3191e69508d

Cat despre stirea asta, haideti sa gandim putin:
- smiley prieten cu moga
- myband revista lui moga
ar minte moga?
nu
deci ceva sigur stie.

nazianz
25.10.2007, 17:08:34
bine ai zis tu danny....daca era puya feat smiley...nu vreau sa ma gandesc ce era la gura sau tastatura unora.hai sa judecam aceasta colaborare dupa ce va iesi piesa...sa vedem daca a fost benefica sau nu...mie personal imi place smiley..are o voce f funky..nu ne ramane decat sa asteptam..mie personal chiar mi-a starnit curiozitatea stirea asta.

c-bo
25.10.2007, 17:16:22
are voce buna Smiley daca intradevar se face aceasta colaborare sper sa iasa bine .... parca personal as fi vrut o colaborare cu CRBL ... dar in fine sa se faca aceasta piesa si pe urma mai vb...

Maco
25.10.2007, 17:40:46
super...imi place mult smiley sa speram ca va iesi ceva marfa :)

O-Stil
25.10.2007, 17:52:08
Exact cum a zis Danny daca era Puya cu Smiley...ce mai injurau si criticau unii p`aci!

Personal nu`l vad pe Uzzi pe un feat cu asta...da` niciodata nu se poate sti!

Garo
25.10.2007, 17:53:37
Eu zic ca la fel ca tataee e vorba doar de bani...smiley are voce buna dar intradevar nu prea m-as bucura sa fie ceva...afara colaborarile astea intre rapper si astia cu pop dance sunt gramada da parca la noi nu stiu...mai vedem cand iese....asta daca iese

uzzi_9mm
25.10.2007, 18:19:15
orice e posibil ! din partea mea o sa iasa in genu lu asta noua cu 50 cent&justin timbaland! ce e asa neobisnuit?

O-Stil
25.10.2007, 18:26:08
Nu cred ca o sa iasa in genu` la Ayo Technology...Oricum nu-l vad eu pe Uzzi pe o piesa cu asta...Sa vedem ce va fi..

LordCaddy
25.10.2007, 20:44:51
posibila colaborarea...mai ales daca sa "pulsat" cu ceva $$$$...:)

Broco
26.10.2007, 00:32:08
prostii!! Smiley e naspa si chiar daca ar fi vorba de bani multi Uzzi nu o sa scoata un feat. cu asta, pariu cu oricine :)

O-Stil
26.10.2007, 00:34:59
Asa as fi tentat si eu sa zic Broco,dar mai stii ce se poate intampla?

LordCaddy
26.10.2007, 00:39:18
orice s`ar spune...bani tot bani sunt...plus ca probabil acest feat. daca va iesi...probabil va fi super comercial...si se stie..ce e comercial se vinde al dreq de bine..deci toata lumea ar avea de castigat..plus ca piesa asta dupa mintea mea ar suna ceva de genu smiley pe refren si uzzi cu versurile...probabil pt. multi dintre noi ar fi o mare porcarie..dar ma repet..tot ce e comercial se vinde..daca ii mai baga si un clip..se scoate toata lumea cu o droaie de bani.:)

Noroc

Broco
26.10.2007, 01:00:07
banii nu is intotdeauna pe primul loc, aici e vb de principii......Mafia a renuntat sa cante in 2003-2004 in campanie electorala (pt un partid) fiind vorba de multi bani ...cam de 300.000$ , de ce ar face acum Uzzi un feat. cu un maimutoi? pt cateva mii de $$$ , nu cred!!

O-Stil
26.10.2007, 01:01:32
Cine stie...Vom vedea...

KLaX™
26.10.2007, 01:16:49
Vom vedea...
sper sa nu

bonheur
26.10.2007, 01:36:57
banii nu is intotdeauna pe primul loc, aici e vb de principii......Mafia a renuntat sa cante in 2003-2004 in campanie electorala (pt un partid) fiind vorba de multi bani ...cam de 300.000$ , de ce ar face acum Uzzi un feat. cu un maimutoi? pt cateva mii de $$$ , nu cred!!

atunci era vorba de 50 000 $ , nu de 300 000 plus ca nu ofera nimeni atat,o campanie electorala intreaga face putin mai mult,nu isi permite nimeni sa dea banii astia numai pt cantat;nimeni din Romania nu ar refuza o asemenea suma

in leg cu feat-ul,mi-e indiferent,ori ca e pe bune,ori ca nu,ca iese ori ca nu...

Vio
26.10.2007, 01:53:54
dacă tot se face colaborarea asta măcar să fie produsa piesa de Tatae,nu de Moga.....că aşa ar ieşi o mare petardă urat mirositoare.Smiley canta bine,nu mi se pare de kkt ideea.....nu uitati ca Simplu era trupa de breakdance totusi....nu-s chiar Valahia :)
si Spune-mi ce vrei Sisu cu Negrutzu n-a iesit bine?Beat mort Ombladon cu Viţa de vie?Unii nu-nţeleg?
Productia o sa conteze mult...msj piesei

sisu_liber
26.10.2007, 02:03:16
de ce ar face acum Uzzi un feat. cu un maimutoi? pt cateva mii de $$$ , nu cred!!

de ce a facut Tataee feat. cu sluta aia de Spatar.....ptr. bani,iar ultima melodie scoasa de Tattaee tot cu o ***** nici nu mai stiu cum se numeste nici ea si nici melodia a facuto iarasi ptr. bani....ca melodia lasa de dorit.La concertu ala nu merge,la emisiunea cutare iarasi....dar a participat la albumul lui fetita lui Stratan??

Eu personal as vrea sa iasa feat-ul ptr. ca sunt foarte curios cum suna

Iustin
26.10.2007, 02:05:00
acum ar trebui sa-mi iau gandul o vreme de la VN2 si sa astept cu sufletul la gura piesa cu smelly... :). Cred ca o sa fie tare.... daca dau volumul la maxim :).
Imi place Simplu, imi place Smiley... sunt chiar ok oamenii, dar unele chestii chiar nu-si au rostul. Parerea mea....

Vio
26.10.2007, 02:09:17
indiferent de cat de bine sau naspa ar iesi reactia va fi aceeasi:vom ramane cu gurile cascate :)
chiar nu-mi imaginez cum ar putea sa sune...o sa fie ceva de pzde...alt element comun nu vad

AradAlex
26.10.2007, 02:59:23
Evident ca dupa un anunt incepe un tam-tam ... lasati sa treaca un pic timp si vom vedea daca e asa sau daca nu e ...

Sincer orice feat. cu Uzzi e crima ... Uzzi e cea mai mortala voce din HHul romanesc , parerea mea proprie si personala

nazianz
26.10.2007, 03:16:52
broco uneori nu se mai tzine cont de principii,chiar n`ai observat?!iti dau un exemplu...tataee a produs pt akcent..cu sigurantza a facut-o pentru bani..unde`s principiile daca e sa o iei cum zici tu.insa nu mai este ca inainte...si`au schimbat oamenii mentalitatea..nu cred ca mai e valabil versu`:"fara pop,fara rock,fara r`n`b"...oamenii cauta sa faca cat mai multi bani..si din colaborari ies bani frumosi...bine ca nu se grabesc sa scoata vn2...si isi fac mai mult timp pentru colaborari...daca ma intelegi unde bat eu...

Vio
26.10.2007, 03:28:16
scuză-mă da instrumentalu la poveste de viață e prea piizda și mi-a atras atenția la premii inainte sa-i mulțumească lu Tataee

KLaX™
26.10.2007, 03:32:30
100% de acord cu naziaz...

esta-chi
26.10.2007, 12:08:43
"nu vreau faima, vreau bani, repet ..."
"ca nu-i nimic mai de ***** decat sa fii sarac sa mori, banii n-aduc fericirea dar stiu numarul lor"

Sonny
26.10.2007, 12:30:34
Nu prea cred , nu mi-l imaginez pe uzzi langa smiley .

Broco
26.10.2007, 15:14:27
atunci era vorba de 50 000 $ , nu de 300 000

nu am inventat eu nimic, Tataee a spus la tonomatul DP2, tu de unde sti de 50 000$ ? din ce sursa?

nu uitati ca Simplu era trupa de breakdance totusi....nu-s chiar Valahia :)
si Spune-mi ce vrei Sisu cu Negrutzu n-a iesit bine?Beat mort Ombladon cu Vița de vie?Unii nu-nțeleg?

ai dreptate Vio, nu contest trecutul trupe-i Simplu dar Smiley nu are nici o treaba cu breakdance-ul si nici nu a fost de la inceput in trupa.....
featurile de care zici tu au fost toate ok ....dar nu poti sa compari Smiley cu Vita de vie, intelegi?

Mamafaka
26.10.2007, 15:22:42
asa e... bravo broco, astea-s prostii cu smiley, etc. daca iese colaborarea asta, nu mai stiu ce sa cred... ar fi culmea... voi crede ca-si musca coatele acum bug mafia ca n-a colaborat si cu o-zone cat mai existau *****ii aia.

Mirelinho
26.10.2007, 15:50:57
Danny,mi`ai luat vorba din gura! Daca era Puya in locul lu` Uzzi se gaseau cativa repari sa sara de *** in sus ca e in foame de bani,faceau niste calcule sa vada cat o sa castige din asta,calculau impozitele :lol: etc.
Acum vad ca sunt cate unii care se proclama fani Simplu!(la ce freze si la cum arata nici nu ma mir...te sti tu f m m! ),altii ca o da bine Smiley.Jenant!
Cineva dadea exemple piesa lu` Sisu cu Negrutzu, La Familia cu 3 SE,dar ii dau si yo un exemplu: Rimaru feat. Gutza...

O-Stil
26.10.2007, 16:01:31
Frumos exemplu :lol: :lol:

Linksuletu
26.10.2007, 17:08:06
m-as mira sa iasa asa ceva...ar fii culmea stilu asta inchis asa gen murda'rap al lui Uzzi langa vocea lu Smiley...desi din cate stiu Mafia si cu Smiley si Moga isi mai faceau vizite prin studio...incepe si Uzzi sa o dea ca Snoop...eu ma asteptam mai degraba la o piesa Uzzi feat. Villy...cat de tare ar fii fost

Mishu`
26.10.2007, 17:32:43
Bai,la faza cu Akcent,da,cum mai zicea careva,piesa aia chiar a sunat bine.
Eu inainte sa ma tot gandesc la critica de gen "Da da,colaboreaza cu toti .. ",cred ca unii mai vor sa si demonstreze ca si din trupe d-astea indeajuns de rahitice poate iesi ceva ce suna tare.Cum a fost cu Akcent ...
Mie una imi place Smiley,daca face un featuring cu Uzzi,bravo lui!Ce atat tam-tam,problema lor,la urma urmei,tre' sa iasa si bani.Asta dincolo de principii si alte chestii,asta trecand peste problema principiilor.Sa ma scuzati,da' uneori trebuie sa le lasi si deoparte,altfel,ramai moral si sarac.Stiti voi vorba aia,pentru bani si ursu' danseaza.

P.S : Dac-am gresit ceva prin prost,era avantu' de vina,de la nervi. ^_^

Broco
26.10.2007, 17:37:54
broco uneori nu se mai tzine cont de principii,chiar n`ai observat?!iti dau un exemplu...tataee a produs pt akcent..cu sigurantza a facut-o pentru bani..unde`s principiile daca e sa o iei cum zici tu.insa nu mai este ca inainte...si`au schimbat oamenii mentalitatea..nu cred ca mai e valabil versu`:"fara pop,fara rock,fara r`n`b"...oamenii cauta sa faca cat mai multi bani..si din colaborari ies bani frumosi...bine ca nu se grabesc sa scoata vn2...si isi fac mai mult timp pentru colaborari...daca ma intelegi unde bat eu...

da! poate ca ai dreptate, poate ca si-au schimbat mentalitatea, poate ca au renuntat la principii, poate ca totul se rezuma la bani.....deocamdata is doar niste zvonuri, dar daca va fi asa atunci am sa reflectez la ce zicea Puya '' e foame de bani''

Rimaru a facut colaborarea aia cu guta pt ca era falit si nu mai avea bani, dar Mafia sau Uzzi de ce ar face o colaborare cu Smiley, mai ales dupa cate concerte au avut si anul asta, oare duc lipsa de bani.
eu zic ca ne batem capul degeaba, nu cred ca va fi vreun feat.

Mishu`
26.10.2007, 17:48:29
Bai,da' am si eu o intrebare .. Ce are Smiley ? Raie capreasca ? Bai,asa va dati de rotunzi si multi ar face orice pentru ceva lei in plus. [incercam sa nu generalizez,acum se simte care,cum vrea]
Si aici nu e vorba ca e Smiley sau altu',ce naiba .. Fiecare e liber sa faca ce-l taie capu' si cu cine-l taie capu' in colaborari.

Acum am maximum de interes pentru vreo colaborare Mafia-Morandi.Poate faceti vreun mitting si impiedicati "catastrofa decibelica".Pana atunci,se poate da din fund linistit chiar pe manele,la bairamu' de la colt.Gieeee!

bonheur
26.10.2007, 17:59:53
Broco,si eu tot acolo am auzit de treaba asta,doar ca tin minte ca a zis 50 000,nu 300 000...daca ar fi zis 300 000 ar fi fost prea exagerat,tu nu crezi?adica e o avere...nu isi permite un partid sa dea banii astia doar pt partea cu cantatul...ca Mafia nu se ocupa de toata campania pt banii astia...in fine,nu asta conteaza,ca erau 50 000 sau 300 000,e irelevant...

Stirea asta nu prea imi inspira incredere,dar daca ar fi pe bune,de ce nu?Poate sa sune demential...poate fi catastrofa dar...nu obliga nimeni pe nimeni la nimic

apropo de manele,voi ati ascultat Denisa-Nu stinge focul din inima mea ? are clapul ca la Beautiful Girls,Sean Kingston...suna bine melodia

Linksuletu
26.10.2007, 18:00:31
nu ma stii de fapt ce supara lumea si multi au dreptate sa fie suparati?!...faptu k prin colaborarile astea se pierde hip hopul ala adevarat, esentza hip hopului...inainte prin '98 vedeai rapperi pe strada se diferentziau cumva de lume, la televizor la fel cand apareau erau parca altceva...acum e totu asa un amalgam il vezi p baxter cu x pe tataee cu y...nu zic trebuie si ei sa traiasca...dar atzi vazut si voi..cele mai tari albume hip hop sunt cam primele asa...cand MCii sunt dornici de afirmare si dau tot din ei...si alecto fez per total au fost 500.000....da frate 5 zerouri...era vorba de 50.000 stii tu bine ce stii dar la Parazitzii

bonheur
26.10.2007, 18:13:53
din 98 pana acum au trecut 9 ani...evolutie....iar de prin 2001-2002 hip hop-ul se tot pierde,e un adevar asta...ultimul album f tare de hip hop mondial cred ca a fost 2001 a lui Dre...altul nu cred ca a mai fost asa tare si cu mare impact,au mai fost multe albume tari tari dar nu care sa ramana peste ani si ani ca Illmatic,36 Chambers,All Eyez On Me,The Chronic,The Sun Rises From The East(Jeru the Damaja),Ready To Die (Notorious),Doggystyle etc...de fapt etc-ul e f scurt ca nu e prea mare numarul lor

in legatura cu banii aia...imi vine greu sa cred dar nici nu ma intereseaza cat au fost,daca au fost,de la cine...e neimportant...

Linksuletu
26.10.2007, 18:32:31
ca pana la urma tot nu s-au bucurat de ei nu?!...:)))...da ai dreptate cu albumele alea...au fost vremuri care nu vor mai fii niciodata...

Sonny
26.10.2007, 18:58:40
asa e... bravo broco, astea-s prostii cu smiley, etc. daca iese colaborarea asta, nu mai stiu ce sa cred... ar fi culmea... voi crede ca-si musca coatele acum bug mafia ca n-a colaborat si cu o-zone cat mai existau *****ii aia.

hahaha ai zis-o bine aici :))))

Broco
26.10.2007, 19:44:42
Broco,si eu tot acolo am auzit de treaba asta,doar ca tin minte ca a zis 50 000,nu 300 000...daca ar fi zis 300 000 ar fi fost prea exagerat,tu nu crezi?adica e o avere...nu isi permite un partid sa dea banii astia doar pt partea cu cantatul...ca Mafia nu se ocupa de toata campania pt banii astia...in fine,nu asta conteaza,ca erau 50 000 sau 300 000,e irelevant...

nu stiu daca e exagerat, nici nu ma intereseaza, nu stiu ce buget are un partid sau cat costa o campanie electorala .....Tataee a spus ca au refuzat in jur de 300 de mii, eu am filmarea nu vorbesc aiurea ca sa ma aflu in treaba

nazianz
26.10.2007, 21:40:57
vio ai zis ca ti`a placut instrumentalul de la "poveste de viata"...f adevarat..si mie mi`a placut...n`am nimic de zis...dar parca nu e f ok sa asociezi brand`ul tataee din bug mafia(tataee dupa parerea mea este un brand) cu un nume care stim cu totii ce reprezinta pt muzica romaneasca,respectiv akcent.eu poate vad altfel lucrurile...mi`as fi dorit ca mafia sa faca un album f tzapan,sa rupa tot,vanzari record,clipul pe heavy rotation la tv...sa renasca acest fenomen...eu asta imi doresc...nu sa il vad pe tataee ca produce pentru ackent.am citit un post in care cineva a spus ca se poarta in state combinatiile astea..pop cu hip hop...respectiv 50 cu justin...sau mai stiu eu cine..justin e un tip f talentat si chiar smeker...nu poti face comparatii.si daca tot vor sa faca bani...si nu mai conteaza principiile...inseamna ca nu ar fi vreo problema sa vina puya la tataee cu 10000 euro si sa faca o piesa...

Rayden26
26.10.2007, 21:59:11
crezi k l-ar refuza ? oricum cu 15.000 sigur :)

sisu_liber
27.10.2007, 03:03:08
sper ca aceasta colaborare surpriza sa nu fie noua melodie de pe VN2 :lol:

bonheur
27.10.2007, 03:34:34
bis...asta ar fi....gluma proasta...desi nu cred ca face doar Uzzi o piesa de promovare a albumului aniversar singur,fara Caddy si Tataee

O-Stil
27.10.2007, 09:27:34
E imposibil sa se intample asa ceva...Nu se poate ca piesa lui Uzzi cu Smiley sa promoveze albumu` aniversar...

R.RimmeR
27.10.2007, 15:39:06
Este foarte posibil sa se realizeze o colaborare de acest fel. Afara, peste tot, din state pana in Franta, artistii rap fac dese colaborari cu artisti "pop". Si eu sunt foarte curios de aceasta piesa, in eventualitatea in care se va realiza.

Soulja_Boy
28.10.2007, 19:04:43
mah si mie mi se par tari unele piese rap feat unii kare canta pop,ex si Snoop a facut colaborari d'astea,si 50 si mai multi.da' in leg ku shtirea asta kestia e k.............smiley ala n'are frate fatza de UZZI.adik niciodata nu numa' akum.mai bine facea ku altcineva mai tare,alex de ex.ala da talent kiar dak e alt gen.smiley asta......cum kkt a acceptta Uzzi s'o dea cu gay asta de smiley.........:huh:

rappy_oradea
29.10.2007, 10:36:40
un album solo uzzi intr`un final ar fi extra mega bine primit!:)..... NU?

diaboliku_one
29.10.2007, 10:45:10
ma smiley, moga au nevoie de publucitate ca sau dus in jos si au gasit cu cine sa reiasa la suprafata. daca se va materializa aceasta stire sper sa fie intradevar o melodie super buna care sa stea in topurile radiourilor multa vreme :-P si eu sunt curios ce va iesi

belu
29.10.2007, 11:08:38
O sa iasa prea belea, tzoale marfa, muzica cu stil ca afara, masini luxoase, o femeie frumoasa tare dupa care smiley linguseste......si cam asa cred ca o sa fie sa atraga fufele, ca de cartier sau altceva sigur n-o sa se vorbeasca prea vulgar. Uzzi probabil stie el cum sa-si pastreze imaginea iar Smiley nu se compara cu o-zone sau altcineva. E bine ca se face muzica buna si ca se misca treaba, nu ar trebui nici 1% sa comentam aceasta colaborare, uzzi poate sa cante si cu gutza ca oricum fiecare isi face treaba cum stie...ce anume trebuie comentat, piesa atunci cand va iesi, daca va suna bine sau nu.

Colaborare bine venita, cei mai buni cu cei mai buni.

maravela
29.10.2007, 11:31:07
Dumnezeule mare!

Chiar sa scoata Uzzi si Smiley o piesa?

Cu ala care face muzica de lins chizdele in ***! Nu se poate, eu nu cred.

Asta ar insemna ca lui Uzzi ii place cum canta Smiley, care este din Simplu => ca ii place cum "dau Simplu" => ca ii place ce muzica face Marius Moga => ca "totul pentru bani".

Uzzi zicea ca ar face orice pentru bani, asa ca este posibil. Tataee face si el ce poate, dar macar le-a facut o piesa celor de la Akcent (sau care erau? ca nu mai stiu exact?) dar NU! a cantat cu ei.

P.S. - Uzzi mai bine ar face un feat. cu La Familia, mai ales ca e Sisu liber (din nou) decat sa faca cu handicapatu ala.

Mirel_ciorditorul
29.10.2007, 16:15:13
nu va iesi nici o piesa.

alexneversaynever
30.10.2007, 15:10:07
P.S. - Uzzi mai bine ar face un feat. cu La Familia, mai ales ca e Sisu liber (din nou) decat sa faca cu handicapatu ala.
Cred ca toata lumea ar vrea asta! Insa nu cred ca o sa intample... nu stiu, chiar daca sa zicem ca, prin absurd, s-ar impaca, nu ar arata asta deoarece ar putea sa dauneze imaginii pe care au format-o.

nu va iesi nici o piesa.
De unde stii? Se astepta cineva acu' 4-5 ani ca 50 Cent sa colaboreze cu Justin? Asa si cu astia...

Cred ca ar iesi ceva interesant pana la urma, Smiley are o voce f buna... Numa' sa nu-si bage Moga coada in asta ca se duce tot...

dizizis
30.10.2007, 17:36:51
la 50 cent si snoop dogg ma astept oricand sa faca asa ceva...dar voi il vedeti pe ice cube, ultimu gangster adevarat sa faca asa ceva?...in situatia asta se afla si uzzi...o melodie mai comerciala a lui cum ar fi phen so khames are aceeasi atitudine ca intotdeauna deci nu ma astept ca uzzi sa faca versuri despre pisde la modu "andre" si nici sa isi faca vocea dulce ca sa cada bine pe beatu lu moga

alexneversaynever
30.10.2007, 17:40:15
Eu raman la parerea ca "phen so khames" a fost o greseala umana, un moment de ratacire a lui Uzzi...

Acuma sincer, ar fi interesant... da' parca pe Tataee l-as vedea mai repede sa colaboreze decat pe Uzzi.

legalizee
30.10.2007, 23:59:44
ba oricat il injurati voi pe moga e cel mai tare producator din tara asta,produce bani incat nici va pueti inchipui,incat nici un rapper(roman) nu o sa faca banii lu moga....si aia care il injurau pe moga 'veteranii' din ***** al hip-hopului romanesc,pe urma ii bateau la usa sa traga piesa cu el si ce credeti?moga ia dat la ****........'veteranu' in cauza, e **** ala de cheloo care e un antipatic de om ,pisamas pe el!hai saritimi in cap ca vam atacat idolu'!

Anca_Loves_Caddillac
31.10.2007, 00:20:48
Eu raman la parerea ca "phen so khames" a fost o greseala umana, un moment de ratacire a lui Uzzi...

Apropo de "phen so khames", ca am vazut ca a fost destul de controversata piesa asta ,versurile lui Uzzi chiar i se potrivesc perfect!Poate ca unii nu sunt obisnuiti cu astfel de versuri,unii nu agreeaza versuri in care e vorba despre femei,chestii,trestii,unii poate cine stie ce asteptari au de la el pt simplul fapt ca e "Uzzi" si vorba aia,"Uzzi e Uzzi",ma rog,aici parerile sunt impartite,insa respectiva strofa chiar e specifica lui Uzzi!...poate ca suna aiurea,nu are rost sa intru eu in detalii,sper sa ca m'am facut corect inteleasa,oricum intelege cine trebuie...
Scuze pt. off topic am simtit nevoia sa fac o paranteaza.:p

Gyno
31.10.2007, 00:28:38
ba oricat il injurati voi pe moga e cel mai tare producator din tara asta,produce bani incat nici va pueti inchipui,incat nici un rapper(roman) nu o sa faca banii lu moga....si aia care il injurau pe moga 'veteranii' din ***** al hip-hopului romanesc,pe urma ii bateau la usa sa traga piesa cu el si ce credeti?moga ia dat la ****........'veteranu' in cauza, e **** ala de cheloo care e un antipatic de om ,pisamas pe el!hai saritimi in cap ca vam atacat idolu'!

Pariu ca Tataee ia mai mult bani pe o piesa decat Moga ?

pariu ca Uzzi , pentru un feat , cere mai mult decat cere orice alt artist produs de Moga ( si nu numai ) ?

Ciuby Underground Mafia
31.10.2007, 09:45:08
nu prea au fata sa cante cu Mafioti....plm

*Hannibal*
31.10.2007, 18:34:29
eu nu cred ca uzzi va scoate o melodie cu smiley....pentru mine e imposibil....pe tataee il cred in stare...dar p uzzi nici gand....plm...parerea mea

Mirelinho
31.10.2007, 23:30:33

aveam o parere mai buna despre tine...

Scuze de off topic!

Cretzanu
01.11.2007, 14:42:31
nu prea il vad pa Smiley sa faca rapp da oricum sa vedem ce iese

d.daniel91
01.11.2007, 17:32:20
nu prea il vad pa Smiley sa faca rapp da oricum sa vedem ce iese

stai linistit , ca daca chiar se va face piesa , Smiley nici de cum nu va face rap

Rayden26
01.11.2007, 19:29:15
sunteti culmea nici macar nu a-ti ascultat melodia si deja va da-ti cu parerea k e naspa k nu stiu c
poate o sa fie o surpriza si o sa prinda la public

Alynutz
01.11.2007, 22:14:33
orcum uzzi e cel mai tare..sper sa fie tare..pana atuncea no comment

legalizee
01.11.2007, 22:52:00
[QUOTE =Gyno]Pariu ca Tataee ia mai mult bani pe o piesa decat Moga ?

pariu ca Uzzi , pentru un feat , cere mai mult decat cere orice alt artist produs de Moga ( si nu numai )[QUOTE]

poate ai dreptate ,ca nu ma cunosc cu niciunul personal.....dar TATAE produce 2 curve pe an,moga produce restu curvelor,si acum pe bune nu cred ca 2 sar la cap cu mai mult decat celelalte ...........plm iti dai seama ce vreau sa zic,nu?

[QUOTE =Juice_YO]aveam o parere mai buna despre tine...

Scuze de off topic![QUOTE]

scuze ca te dezamagesc dar asa gandesc eu legat de cheloo,sincer imi e un antipatic ,niciodata nu lam suportat,si na e doare parerea mea................si daca te referi la partea cu moga cel mai tare producator,frate ala are in cont 1 peste 600.000 de euro,bani declaratii de el cu gura lui pe acte(plus ce va mai avea pe langa)plm,nu vad altu sa faca mai mult ca el...personal moga nu e pe gustu meu ,insa asta e realitatea........

sa ma scuzati si pe mine de offtopic!!

rappy_oradea
06.11.2007, 00:37:25
Piesa va iesi!:)..... Uzzi e un emcee f f f bun,un album solo Uzzi poate ar fi ceva prea tare,insa asta nu stiu,piesa va iesi,asta cu smiley,nu se potrivesc deloc cei 2 dar cine stie!?.... astept sa aud si imi dau cu parerea dupa....

Mamafaka
06.11.2007, 07:07:36
bag ****

daca iese piesa asta imi bag ****

alexneversaynever
06.11.2007, 14:34:37
Piesa va iesi!:).....
Stii cumva si cand va iesi? Pana in sarbatori sau dupa?

joint_gherila
06.11.2007, 15:24:41
Personal nu cred ca va iesi piesa pt. ca imaginea lui Smiley cam lasa de dorit si chiar Tatatee a spus ei ca nu colaboreaza cu astfel de oameni care nu au grija de imginea lor

Suga Mama
06.11.2007, 15:24:42
Stii cumva si cand va iesi? Pana in sarbatori sau dupa?

Cum a iesit si VN2...

alexneversaynever
06.11.2007, 16:06:33
Cum a iesit si VN2...
Deci, la Sfantu' Asteapta...

c-bo
06.11.2007, 18:19:05
Deci, la Sfantu' Asteapta...

deci trebuie sa moara Asteapta asta sa il faca Sfant :))

oznu_88
06.11.2007, 19:56:43
daca iese piesa cred ca va fi ceva de dat din *** asa....partea lu smiley o sa tina la bagaboande, partea lu uzzi la bagabonzi...si uite-asa iese un feat care place la toata lumea

djeos_gangsta
06.11.2007, 20:42:32
stai linistit , ca daca chiar se va face piesa , Smiley nici de cum nu va face rap
orkm melodia e scoasa doar sa mai aduk aminte la lume de bug ... in ult timp doar remixuri am auzit de la ei

Alynutz
08.11.2007, 20:50:04
sper sa fi-e tare piesa..findca uzzi e ce-l mai tare:D..

brigante
08.11.2007, 22:13:31
Tot ce pot sa spun este: ce **** mea se intampla cu baietii astia ? Incredibil... dezamagire dupa dezamagire. Sper sa nu fie decat un zvon de rahat...

alexneversaynever
09.11.2007, 09:50:16
De ce va apucati sa criticati melodia inainte sa fie lansata? E adevarat ca si eu cand am auzit de colaborarea asta am cam strambat din nas, dar n-avem de unde sa stim cum e pana n-o auzim... Asa, am putea sa zicem din start si ca albumul lui Puya o sa fie varza deoarece colaboreaza cu Keo... Ideea e ca, trecand peste faptul ca e "Moga made", Smiley e unul din putinii de la noi care are voce si canta bine (asta in genul de muzica pe care-l canta, bineinteles). Eu cred ca, daca va iesi, o sa fie ceva ca lumea.

CadiLLac
09.11.2007, 13:19:13
terminati ma ca nu canta uzzi cu smiley niciodata ;) il cunosc bine..:lol: nu ar face el asa ceva :) parerea mea !

Mamafaka
09.11.2007, 14:09:57
De ce va apucati sa criticati melodia inainte sa fie lansata? E adevarat ca si eu cand am auzit de colaborarea asta am cam strambat din nas, dar n-avem de unde sa stim cum e pana n-o auzim... Asa, am putea sa zicem din start si ca albumul lui Puya o sa fie varza deoarece colaboreaza cu Keo... Ideea e ca, trecand peste faptul ca e "Moga made", Smiley e unul din putinii de la noi care are voce si canta bine (asta in genul de muzica pe care-l canta, bineinteles). Eu cred ca, daca va iesi, o sa fie ceva ca lumea.

intr-adevar, alex, cum zici tu nu e sfarsitul lumii, smiley are vocea cum o are, e posibil sa iasa o piesa draguta, etc.

dar aici e vorba de Uzzi, baiatul ala rau din emisiuni care nu scoate o vorba, Uzzi care are pana acum feat-uri doar cu rapperi tari (ombladon, grasu, puya, sisu), Uzzi care ar putea sa colaboreze cu alti mc la fel de tari despre care tot facem sondaje (ca ex.)... Uzzi, care pana la urma are probabil cea mai tare imagine in rapul romanesc...

de aici vine nedumerirea si frustrarea, se cam pierde tot ce s-a creat si nu mai are niciun sens, poate sa stea piesa asta in top 1 an, sa fie sanatosi...

alexneversaynever
09.11.2007, 16:28:49
Uzzi, care pana la urma are probabil cea mai tare imagine in rapul romanesc...

de aici vine nedumerirea si frustrarea, se cam pierde tot ce s-a creat si nu mai are niciun sens, poate sa stea piesa asta in top 1 an, sa fie sanatosi...
Nu neaparat... Dupa mine Puya are cea mai tare imagine din rap-ul romanesc. De ce zic asta? Pai, daca ai observat, fiecare membru al formatiei "BUG Mafia" are o imagine a lui. Tataee e omul diplomat, amabil, care trancane non-stop in interviuri, Caddy e baiatul linistit, aranjat, degajat, pe care orice gagica l-ar putea prezenta linistita parintilor, iar Uzzi e genul de raul trupei, care mai are putin si arunca-n aer tot.
E, Puya le are pe toate... Si-a format o imagine de golan, dar totusi e carismatic (hai sa fim seriosi, toate *****le sunt moarte dupa el), e comunicativ + ca are tupeu. Sa mai punem ca in ultimii 2 ani a fost cam singura prezenta constanta pe TV? D'aia pe Puya il vad colaborand cu absolut oricine, si parerea mea e ca e cel mai cunoscut MC la ora actuala (ma refer la publicul larg, nu numai la cel hip-hop, acu' sa fim seriosi, si maica'mea stie cine-i Puya)

brigante
09.11.2007, 22:55:10
Nu neaparat... Dupa mine Puya are cea mai tare imagine din rap-ul romanesc. De ce zic asta? Pai, daca ai observat, fiecare membru al formatiei "BUG Mafia" are o imagine a lui. Tataee e omul diplomat, amabil, care trancane non-stop in interviuri, Caddy e baiatul linistit, aranjat, degajat, pe care orice gagica l-ar putea prezenta linistita parintilor, iar Uzzi e genul de raul trupei, care mai are putin si arunca-n aer tot.
E, Puya le are pe toate... Si-a format o imagine de golan, dar totusi e carismatic (hai sa fim seriosi, toate *****le sunt moarte dupa el), e comunicativ + ca are tupeu. Sa mai punem ca in ultimii 2 ani a fost cam singura prezenta constanta pe TV? D'aia pe Puya il vad colaborand cu absolut oricine, si parerea mea e ca e cel mai cunoscut MC la ora actuala (ma refer la publicul larg, nu numai la cel hip-hop, acu' sa fim seriosi, si maica'mea stie cine-i Puya)

"publicul larg" asculta salam.

Mishu`
10.11.2007, 00:07:30
Brigante,cu tot respectu',dar mie mi se pare ca esti mult prea radical.Pe langa reactia "optimista" de pe aici vis-a-vis de o presupusa colaborare Uzzi-Smiley iti admir si postu' de sus in care ai cam generalizat,cred eu.Eu as zice sa ne pronuntam mai bine cand\daca apare piesa,pana atunci,reactiile pro\contra sunt degeaba.

Problema cu "imaginea tare" a lui Puya eu cred ca ai pus-o un pic prost Alex.De ce?Pai nu mi se pare "tare",poate mai degraba comuna,chiar foarte comuna,daca pot folosi superlativul aici.Da,cum ai zis si tu,toate gagicile sunt "trup si suflet" alaturi de Puya,dar de aici pana la a fi "tare",mie mi se pare o cale destul de lunga .. :)

alexneversaynever
10.11.2007, 00:19:08
Problema cu "imaginea tare" a lui Puya eu cred ca ai pus-o un pic prost Alex.
Mda, ai dreptate, nu m-am exprimat chiar bine... Am vrut sa subliniez ca Puya e genul de om care poate face o colaborare cu absolut oricine, din absolut orice gen de muzica, fara sa puna pe cineva in situatia de a se intreba de ce a facut asta... Eu personal asa il vad, si la capitolul asta m-am referit la imagine :)

Didy
10.11.2007, 00:42:52
Tot ce e nou e bine venit. Sunt tare curioasa cum ar suna Uzzi ft. Smiley

brigante
10.11.2007, 02:35:57
Brigante,cu tot respectu',dar mie mi se pare ca esti mult prea radical.Pe langa reactia "optimista" de pe aici vis-a-vis de o presupusa colaborare Uzzi-Smiley iti admir si postu' de sus in care ai cam generalizat,cred eu.Eu as zice sa ne pronuntam mai bine cand\daca apare piesa,pana atunci,reactiile pro\contra sunt degeaba.

Problema cu "imaginea tare" a lui Puya eu cred ca ai pus-o un pic prost Alex.De ce?Pai nu mi se pare "tare",poate mai degraba comuna,chiar foarte comuna,daca pot folosi superlativul aici.Da,cum ai zis si tu,toate gagicile sunt "trup si suflet" alaturi de Puya,dar de aici pana la a fi "tare",mie mi se pare o cale destul de lunga .. :)

Pai sunt, ca am si de ce. Spui ca sa asteptam intai piesa si apoi sa judecam. Eu nu mai astept nici o piesa. Asa cum nu am asteptat nici piesa lui Rimaru cu Guta si am spus de la bun inceput ca este o colaborare de *****, din care avea sa iasa un si mai mare "produs maro". Iar intre Smiley si Guta nu e nici o diferenta: amandoi fac muzica de proasta calitate. Vad pe aici indivizi care afirma ca Smiley are o voce "cool", si ca e "un tip ok". Daca s-a ajuns ca un laringo-handicapat ca asta sa fie considerat un "artist" "talentat" (am pus ambele cuvinte in ghilimele pentru ca Smiley nu apartine de nici unul), inseamna ca pe viitor vom astepta cu sufletul la gura si genunchii chirciti albumul "Best Of" al Laurei Andresan. Ca si asta e o "tipa cool".

Motivatia banilor ma lasa rece. Daca voi considerati ca muzica de calitate se naste din dorinta de a face bani, inseamna ca imi racesc gura de pomana. Crezi ca Brancusi sculpta ca sa mai faca un ban ? Mi se pare cel putin penibil modul in care unii dintre voi incercati sa motivati aceasta rusinoasa colaborare (eu inca mai sper sa fie doar un zvon) cu argumentul: "e normal, mai scoate si el un ban". De cand e "ok" sa-ti vinzi principiile si integritatea artistica pe cateva hartii colorate ? Ce diferenta mai poate fi atunci intre Uzzi, care accepta o colaborare cu un om pe care nu-l respecta pentru o paine-n plus, si Laura Andresan, care suge **** ca sa-si mai cumpere un ruj (ce paradox...) ?

Mamafaka
10.11.2007, 08:09:39
Motivatia banilor ma lasa rece. Daca voi considerati ca muzica de calitate se naste din dorinta de a face bani, inseamna ca imi racesc gura de pomana. Crezi ca Brancusi sculpta ca sa mai faca un ban ? Mi se pare cel putin penibil modul in care unii dintre voi incercati sa motivati aceasta rusinoasa colaborare (eu inca mai sper sa fie doar un zvon) cu argumentul: "e normal, mai scoate si el un ban". De cand e "ok" sa-ti vinzi principiile si integritatea artistica pe cateva hartii colorate ? Ce diferenta mai poate fi atunci intre Uzzi, care accepta o colaborare cu un om pe care nu-l respecta pentru o paine-n plus, si Laura Andresan, care suge **** ca sa-si mai cumpere un ruj (ce paradox...) ?

exact.
pana la urma ar face mai multi bani din concerte colaborand cu trupe/artisti hh decat o suma primita de la smiley ptr o piesa.

oricum treaba lor, banii lor... fiecare are dreptul sa-si aleaga drumul (inclusiv fanii).

EMO
10.11.2007, 08:27:15
vai! baaaaaaaaaaaaaaa! s-a bagat un zvon si voi acu faceti pe "deontologii" si analizati :) .... a fost decat un zvon ... un fel de Viata noastra 2 :) ...
stati chill in kilu meu.... nu e sigur ca uzzi a cantat cu ala :)

Mirelinho
10.11.2007, 12:11:30

ce'ar mai fi de zis!? Foarte coerent,foarte mult adevar! Sincer,m'ai surprins bey Alex !;)

c-bo
10.11.2007, 16:15:47

si swamp?!?!? cum e swamppppp?!'!?!?!! :lol:

alexneversaynever
10.11.2007, 22:45:58
si swamp?!?!? cum e swamppppp?!'!?!?!! :lol:
Swamp... Swamp... e... nu stiu... [tema de gandire]
Arogant (asta reiesind si din moaca pe care o afiseaza non-stop, parca BadBoy ii spusese "DJ Schimonoseala"), dar totusi talentat (dupa mine e cel mai bun DJ de la noi, dar ma refer strict la muzica, nu la om... ca om cred ca ne-a dezamagit pe toti cu ultimul sau post aici)

Mishu`
10.11.2007, 23:14:16
Brigante,da,pe o parte inclin sa-ti dau dreptate,dar parca totusi pe de-o parte mi se pare ca exagerezi,sau cum am mai zis "mult prea radical".De ce?Pai in primul rand,ORICUM,societatea din zilele noastre nu mai produce calitate decat in cantitate foarte mica (asta in cel mai bun caz).Calitate in ce?In ce vrei,mass-media,muzica,pictura,cinematografie ... Azi avem actori de mana a II a,avem cantareti de mana a II a si lista poate continua .. Ai facut trimitere la Brancusi,da,dar Brancusi "a fost odata",asa cum odata a fost si Madonna,Frank Sinatra si multi altii.Nu stiu,te raportezi la trecut pentru prezent si chestia nu mi se pare mie destul de in regula.Pentru ca se stie ca ce-a fost,n-o sa mai fie.
Daca ma gandesc totalmente subiectiv,Mafia n-a mai scos ceva de calitate (adevarata calitate) de ceva timp (omorati-ma acum!) deci cred c-or sa ajunga si ei sa fie doar de domeniul trecutului.
Colaboreaza cu Smiley?Asta e,daca Uzzi vrea,n-are decat,pe mine nu ma afecteaza.Nu-mi place?Nu cumpar,nu ma uit,nu ascult.Nu e mai usor asa?Eu am ajuns la o concluzie destul de lejera,zic eu : Daca nu-mi place ceva,incerc sa nu am tangente cu respectiva chestie.

P.S : Cred ca-n postul meu este o varza totala,dar sper ca se desprind ideile principale. :blush:

Sergyu
10.11.2007, 23:33:31
Arogant (asta reiesind si din moaca pe care o afiseaza non-stop, parca BadBoy ii spusese "DJ Schimonoseala"), dar totusi talentat (dupa mine e cel mai bun DJ de la noi, dar ma refer strict la muzica, nu la om... ca om cred ca ne-a dezamagit pe toti cu ultimul sau post aici)
swamp nu e arogant.

Didy
11.11.2007, 00:12:04
swamp nu e arogant.

Voi ar trebui sa faceti un topic: "Cum este Swamp?"

LordCaddy
11.11.2007, 00:24:06
eu cel putin din cat am vb cu el..de 2 ori personal si de cateva ori pe mess..mi se pare un om super ok...si`a aratat el o fatza mai proasta pe net...dar aia nu inseamna ca daca un om la nervi tasteaza ceva pe net...e rpd de kkt..arogant..fitzos..etc.

esta-chi
11.11.2007, 00:51:12
cum sa nu fie daca nu raspunde la buzzz pe mess? :lol:

mishu, ce e calitate adevarata?

bonheur
11.11.2007, 03:30:19
Daca as fi Mishu as zice ca (,) calitatea adevarata si-o stabileste fiecare in functie de gusturile,preferintele,credintele,crezurile, simturile,trairile,principiile si ideile sale. in acest mod,tot ce exista in lumea asta poate fi considerat calitate adevarata de unul sau altul avand in vedere ca fiecare are gusturi f diferite de celalalt... DAR....cum nu sunt Mishu...astept sa vad ce zice ea :)

esta-chi
11.11.2007, 04:45:11
cam asa-i da. tot ce zici tu e legat de lucruri artistice. tot ce poti ca cataloghezi obiectiv e la calitatea cea mai buna, eu nu vad nici cea mai mica greseala de la coperti, cd (imprimare, hartie etc.), videoclipuri (realizare, lumini, culori etc) si calitatea pieselor (inregistrarea, calitate sampel-uri etc) deci ma repet, nu vb despre ce si cum canta sau cine apare prin clip sau ce e pe coperta la cd, vb doar cum e facut.

Sergyu
11.11.2007, 05:03:20
Voi ar trebui sa faceti un topic: "Cum este Swamp?"
ok ok....cum zici tu;)

Mishu`
11.11.2007, 11:43:36
Hah ..

Deci (desi n-am voie sa incep cu "deci") da,Alecto are dreptate pe "felia lui" ..
Calitatea o stabilesti singur,buna/proasta,iti reprezinti propriul CTC,cred eu.Acum,sincer,daca ma gandesc pe o latura asemanatoare,nu stiu daca obiectivitatea sau subiectivitatea influenteaza intr-o masura mai mica sau mai mare.Adica,nu stiu .. daca esti subiectiv,risti sa fii acuzat de fanatism ori hater,depinde cum pledezi (strict cazul B.U.G) iar daca esti obiectiv,lasi impresia ca esti influentat de marea majoritate.Asta intr-un caz simplu de a-ti expune parerea. (chiar si aici pe forum)
Vei gasi esta-chi oameni care considera un album Andreea Balan pura calitate,nu conteaza daca videoclipurile,coperta si altele sunt praf.Aici fiind totalmente subiectivitatea de vina.Eu,sincer nu m-am referit la calitatea la capitolul "prezentarea materialului" a celor de la Mafia,ci la muzica in sine.Da,copertele arata de nota 10,clipuri la fel,imaginea lor este bine "vanduta",dar .. sincer,muzica,nu mi se pare tot de nota 10 .. Adica sa fie chiar fara greseala. (nu greseli in genu' "ua,ai gresit nu-stiu-ce .. ",dar nu gasesc alt termen sinonim la ce consider eu lipsa in muzica mafiotilor de astazi) Asta,indubitabil,comparat cu ce-au cantat ei inainte,aici fiind strict parerea mea,probabil si pentru ca prefer muzica mai veche.
Esta,eu cred ca tot ce-ai spus tu de calitate e o calitate superficiala,daca-i pot spune asa.Acum daca iau exemplul lui Brigante,nu cred ca Brancusi a facut calitate prin atelier facut de nu-stiu-ce-designer sau prin covor de la Prada. (astea fiind niste exemple banale) Calitatea presupune esenta unui lucru,nu cum este facut.Uite,de exemplu daca tu ai de facut un proiect important pentu seful tau si folosesti hartie de cea mai buna calitate,tusul de la imprimanta la fel este foarte bun,prezentarea facuta-n powerpoint e stralucita dar daca abordarea subiectului este de ***** nu ai rezolvat nimic,intelegi?Calitatea fiind materialul in sine surprins in proiect ..

Cred ca iar am salata-n post,dar .. e prea dimineata pentru mine. :blush:

Didy
11.11.2007, 12:47:23
ok ok....cum zici tu;)

Nu stii de gluma? :)

Sergyu
11.11.2007, 15:43:09
Nu stii de gluma? :)
din pacate nu:(

esta-chi
11.11.2007, 16:11:41
Esta,eu cred ca tot ce-ai spus tu de calitate e o calitate superficiala,daca-i pot spune asa.Acum daca iau exemplul lui Brigante,nu cred ca Brancusi a facut calitate prin atelier facut de nu-stiu-ce-designer sau prin covor de la Prada. (astea fiind niste exemple banale) Calitatea presupune esenta unui lucru,nu cum este facut.Uite,de exemplu daca tu ai de facut un proiect important pentu seful tau si folosesti hartie de cea mai buna calitate,tusul de la imprimanta la fel este foarte bun,prezentarea facuta-n powerpoint e stralucita dar daca abordarea subiectului este de ***** nu ai rezolvat nimic,intelegi?Calitatea fiind materialul in sine surprins in proiect ..

Cred ca iar am salata-n post,dar .. e prea dimineata pentru mine. :blush:

ce numesti tu superficial este singurul lucru pe care-l poti privi obiectiv. daca pe o trupa/un artist nu-l intereseaza produsul final, forma in care el isi vinde munca, mai e calitate?
exemplu: parazitii - 10 ani. daca te uiti la cd1 la idtag-uri vezi pe ici pe col cate unul scris. pe cd2 nu mai e nimic. deci ori le scri pe toate la ambele cd-uri ori la nici unul. mai un exemplu: parazitii - in focuri. parca cand sa imprimat coperta din fata era pe gata cerneala din plotter si pe spate nu poti citi ultimul rand de jos.
mai un exemplu: puya - album aniversar. datele de pe cd nu corespund cu discografia lor si hartiuta aia numita coperta o dat deja valuri la imprimare.

deci mai cumpar eu cd-uri de la acesti artisti? in nici un caz fara sa ma uit mai bine la ele!

piesele le iau lejer de pe net, un rip cu 192kpbs se aude la fel de bine cd cd audio, de ce sa mai dau bani pe ceva de care pe ei ii doare-n ....?

Mishu`
12.11.2007, 12:30:49
Da,exemplele tale sunt indeajuns de satisfactoare pe latura pe care pledezi tu,dar,eu cred ca pentru un produs cu adevarat calitativ trebuie sa existe combinatia ambalaj\continut,o combinatie indejuns de buna ca sa poata forma totul unitar.Cum ti-am dat exemplul cu un proiect pentru un posibil loc de munca.O iau pe latura cealalta,daca ai multa esenta in proiect iar el este organizat praf (din punct de vedere al imaginii,editarii si ce mai vrei tu) tot nu este bine .. Nu te salvezi doar pentru ca ai indeplinit una dintre conditiile corectitudinii in proiecte.Asa cum in afaceri se cere perfectiune (chiar daca nu exista) pentru un artist adevarat asta este scopul lui,ceea ce incearca sa faca.Acum ca unii macar incearca,iar unii chiar cred ca fac,este partea a II a.
Nu mi se pare normal sa iau un CD care are greseli de tipar or' alte nereguli,dar nici sa iau unu' foarte bun din punct de vedere al imaginii si sa descopar ca e o mare tampenie sau nu ce ma asteptam .. Ramane obiect de decor dupa,nu?

RazvaneLBT
26.11.2007, 21:22:49
Fain Video'ul :X Minora "In Lipsa Mea" :X Dar..Vreau Ceva Nou De La Formatie..."BUG"......

Noroc!

Sergyu
26.11.2007, 21:44:52
Fain Video'ul :X Minora "In Lipsa Mea" :X Dar..Vreau Ceva Nou De La Formatie..."BUG"......

Noroc!
ba esti maidanez?????

nu vreau sa mai aud cuvantu asta minora.....era foarte naspa daca se chema asa.

Andrei
26.11.2007, 22:15:42
tu sergyu ai visat acum 5 zile ca nu asa-i zice la piesa ? ca pana sa iasa clipu toti stiau de minora..

Sergyu
26.11.2007, 22:18:56
RazvaneLBT
esti din Botosani??????

am o intrebare....mai puneti iarna balega in soba?????:lol:

stolo era prea penibil sa se cheme asa....era clar ca a pus cineva la misto numele asta de minora.

reka
27.11.2007, 08:45:49
mie imi place partea lui uzzi indiferent de tiltul piesei...nu cred sa se cheme MINORA... titlul adecvat e clar: in lipsa mea...e interesant feat`ul asta.