PDA

View Full Version : jasmine colaboreaza cu bug mafia

menta87
02.08.2008, 14:33:37
o veste buna ;)...http://50music.net/

denzeL
02.08.2008, 14:56:56
plm...

93mafia
02.08.2008, 15:01:18
deci de abia acum se inregistreaza melodiile...jenibil....

Cretzanu
02.08.2008, 15:10:48
sa vina odata albumu ala

arma mafiei
02.08.2008, 15:19:42
mda..deci iar o să avem refrene stricate de către unele care vor să cânte, dar nu pot. Sincer aş vrea să o văd pe Andra...cântând refrenele bug mafia

alexneversaynever
02.08.2008, 15:36:21
Daca acu' se inregistreaza melodiile... **** mea.... pana se masterizeaza... 'ai de capu' meu...
Daca iese ceva pana in februarie 2010 ar fi mare lucru...

Garo
02.08.2008, 15:45:36
2008: Colaborarea cu trupa hip-hop BUG MAFIA (5 piese incluse pe albumul VIATA NOASTRA 2) şi promovare media tv respectiv videoclip, precum şi colaborarea cu Jerry_Co (4 piese pe albumul de debut), respectiv videoclip.

Se pare ca va colabora si cu JerryCo

denzeL
02.08.2008, 16:20:24
oare cate volume de viata noastra o sa apara ?

Cretzanu
02.08.2008, 16:20:32
cine-i jerryco ?

kretz
02.08.2008, 16:23:50
jerryco e cineva care promite...dar in stilul asta 1 album la 3-4 ani...il uita lumea rpd...

Garo
02.08.2008, 16:56:31
JerryCo este un fost component din trupa Agresiv cu o voce foarte buna si care este ajutat de Tataee la albumului lui solo.Cauta pe net ca o sa gaseste multe piese cu el

alexneversaynever
02.08.2008, 18:13:38
oare cate volume de viata noastra o sa apara ?
Doua volume are "albumul". Asta e ultimul...

Mai bine tranteau un Best Of pentru care sa compuna 2-3 melodii, nu sa stea sa le reinregistreze pe toate, si se concentrau pe un album NOU cu melodii NOI. Deja sansele ca "Mafia" sa mai scoata ceva nou se cam apropie de zero... pacat, mare pacat!

Sergyu
02.08.2008, 18:47:03
cine-i jerryco ?

poftim cateva piese,daca n-ai auzit inca de Jerryco.

http://www.dump.ro/download.php?id=7938&act=3MKqbVzR8OSNgqqi

on: plm am crezut ca VN2 e gata.....nu am auzit de fatuca asta,plm.
asteptam ce sa facem?,suntem obisnuti cu asteptarea.

menta87
02.08.2008, 19:01:33
piesele sigur sunt facute de mult dar acum a aparut stirea,nu tre sa interpretati gresit...sper sa dea bine fatuca asta

Freddy
02.08.2008, 19:12:39
a cantat in trupa asta:
http://www.youtube.com/watch?v=ymxMjzKXXkY

http://www.youtube.com/watch?v=NX2tp6VrZ3I

http://www.youtube.com/watch?v=nTamDRL4Yj8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=bXLBPzq-HPw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=rZMRC5J3siY&feature=related

sisu_liber
02.08.2008, 19:21:20
sincer nici nu ma mai intereseaza VN 2,si din ce in ce mai mult nici viitoarele albume.(daca vor exista)

cata66
02.08.2008, 19:38:32
e chiar marfa vocea fetei :)

Julia
02.08.2008, 20:18:34
Hmm...cam mare neconcordanta, disproportia...
Ma refer la faptul ca s-a trecut de la un pol la altul...
Fetita asta canta intr-o trupa de fete si era o alintata care cersea .... inghetata :) iar acum canta alaturi de cea mai tare trupa de hip-hop din romania? Este evidenta prezenta a 2 extreme iar asta inseamna ca undeva s-a gresit, fie la inceput cand era cu fetitele alea si ocupa un statut de pitipoanca fie....mafia in urma colaborarii cu ea va suporta un esec...

alexneversaynever
02.08.2008, 21:02:31
Nu cred ca va suporta un esec mai mare decat cel pe care l-a avut cu Adriana Vlad, care a cam stricat albumul. Adica... facusera instrumental mega-misto pt "De cartier", trasesera foarte ca lumea melodia, si a venit aia d'a stricat toata atmosfera cu refrenul... Cred ca "Mafia" are de castigat prin faptul ca a scapat de Adriana.

Nu stiu ce sa zic, 'om trai si 'om vedea... Apropo, stie cumva cineva daca pe VN 2 va fi remake la "Pentru '98", sa fie "Pentru '08" (sau "Pentru 0cat-o-fi") ? Se zvonea un zvon...

Cretzanu
02.08.2008, 22:08:39
alex uite-te la semnatura lu Mr Gheata sa vezi ceva ciudat ...
"E inc-un foc pe 08,
E un nou stil mafiot, ye, ye, ye, ye.
Asta-i doar pentru smenari/ si pentru fetele tari, ye, ye, ye, ye. "

alexneversaynever
02.08.2008, 22:22:27
Posibil... Domnu' Gheatza stie ceva?

Nu stiu, auzisem de la cineva, cum ca ar fi scapat o "chestie" (cum a scapat atunci pe youtube o mica "sesiune in studio" pentru "La vorbitor" )

Si legat de colaborari, de-a lungu timpului au mai fost colaborari aparent de ***** (si nu ma refer la Smaili cu Uzzi, ma refer la La Familia cu Trei Sud-Est, Barac cu Mircea Vintila, Grasu cu Artanu... acuma nu mai imi vin). Si, chit ca aparent se potriveau ca nuca-n perete, a iesit ceva foarte misto. Asa ca e foarte probabil ca colaborarea Mafiei cu "fata rasfatata care cersea inghetata" (de fapt, gandindu-ma umpic, treaba asta poa sa aibe 2 sensuri si sa nu mai fie fata asa de... infantila :) ) sa fie o chestie ca lumea.

Ruff_Dre
02.08.2008, 23:41:40
"deci de abia acum se inregistreaza melodiile...jenibil...."
"sincer nici nu ma mai intereseaza VN 2,si din ce in ce mai mult nici viitoarele albume.(daca vor exista)"
sa nu mai vorbim aiurea si sa mai asteptam putin
nu am auzit de fata asta dar am incredere in Tataee

menta87
02.08.2008, 23:57:56
neamtzu o parere despre aceasta colaborare ...

Vio
03.08.2008, 00:35:51
aceleași "controverse" fumate an de an
aceleași întrebări stupide, dar alte persoane care le pun ^_^

legalizee
03.08.2008, 03:50:35
aceleași întrebări stupide, dar alte persoane care le pun ^_^
sau aceeasi useri cu alte iduri :))

Mamafaka
03.08.2008, 09:35:27
pasarica arata bine.

xty
03.08.2008, 11:06:51
eu sper sa nu faca remix la 'poveste fara sfarsit' :)
numa asta astept...sau nu astept

CadiLLac
03.08.2008, 11:30:06
mai bine faceau cu Nicola:lol: http://www.youtube.com/watch?v=eckvhZ8jrDA&feature=related

reka
03.08.2008, 12:32:02
mai bine faceau cu Nicola:lol: http://www.youtube.com/watch?v=eckvhZ8jrDA&feature=related

nu ar fi fost o idee rea. :)

jasmina, de la ooooo...oops. trist.totusi, poate are voce buna fata.

KLaX™
03.08.2008, 15:28:45
pasarica arata bine.
tru.

Suga Mama
03.08.2008, 20:48:17
Ca de fiecare data,ne dam aiurea cu parerea. Ideal ar fi sa avem rabdare sa iasa si sa comentam dupa aceea...

neamtzu
04.08.2008, 00:04:04
neamtzu o parere despre aceasta colaborare ...

Din moment ce ma rogi asa frumos, parerea mea e ca formatia B.U.G. Mafia nu ar colabora niciodata cu o fata fara voce si talent. Am auzit ca de-a lungul anilor au trecut multe pe la studio, dar putine au convins. Sa vedem ce-o sa iasa. VN2 e in stare avansata, problemele care il fac sa intarzie nu sunt din cauza productiei ci de alta natura, poate vor fi si unele surprize, cine stie.

DJ_VDA
04.08.2008, 00:31:42
Din moment ce ma rogi asa frumos, parerea mea e ca formatia B.U.G. Mafia nu ar colabora niciodata cu o fata fara voce si talent. Am auzit ca de-a lungul anilor au trecut multe pe la studio, dar putine au convins. Sa vedem ce-o sa iasa. VN2 e in stare avansata, problemele care il fac sa intarzie nu sunt din cauza productiei ci de alta natura, poate vor fi si unele surprize, cine stie.

Surprize, Surprize... :lol: :lol:

UTZU
04.08.2008, 03:55:25
nu am auzit de fata asta dar am incredere in Tataee[/quote]

Deciziile legate de trupa le iau toti patru in comun,chiar daca prin interviuri si emisiuni,Tataee si mai putin Caddy,sunt "purtatori de cuvant" a formatiei.Cel mai bine ar fi sa vedem rezultatul colaborarii intai si sa ne dam cu parerea dupa.Am urmarit o bucata din ce a pus Disney de pe youtube si cred ca aceasta domnisoara jasmine poate sa cante gen catalina toma(albumul "De cartier") sau monik("Intre noapte si zi") si aici ma refer la acea voce "agresiva"(eu asa o numesc) pe care cei mai multi o asteapta.La ce spunea neamtzu,ceva surprize si eu cred si sper ca o sa fie,placute.Cine stie?,poate dupa lansarea VN2,best-of-ul VN fiind scos in totalitate,o sa avem parte de marele concert B.U.G. Mafia,de care s-a mai pomenit."Vom trai si vom vedea".

EMO
04.08.2008, 04:28:05
VN2 e in stare avansata,

omule tu esti serios? de cati ani e in stare avansata?

Firezu
04.08.2008, 11:22:07
fain;)

c-bo
04.08.2008, 11:35:20
nu mai criticati pe pitipoanca pana nu o auziti pe piesa ... si nu cred ca piesele sunt trase acuma(deja 3 ni le'au dat de cateva luni)...

alexneversaynever
04.08.2008, 14:47:43
VN2 e in stare avansata, problemele care il fac sa intarzie nu sunt din cauza productiei ci de alta natura, poate vor fi si unele surprize, cine stie.
Neamtzule, acuma sincer, tu crezi ceea ce spui? Adica, si acu un an au fost aceleasi asigurari ca "stati linistiti ca e aproape finalizat si iese", uite ca a trecut un an si... nimic! Lasa ca poate "testam" vocea gagicei in melodia care va fi pusa la download de sarbatori, cu aceleasi asigurari ca "vine, vine". :lol:

VN2 e in stare avansata... dar mai intarzie... :lol:

mafiotu13
04.08.2008, 15:07:52
nu am auzit de fata asta dar am incredere in Tataee

Deciziile legate de trupa le iau toti patru in comun,chiar daca prin interviuri si emisiuni,Tataee si mai putin Caddy,sunt "purtatori de cuvant" a formatiei.Cel mai bine ar fi sa vedem rezultatul colaborarii intai si sa ne dam cu parerea dupa.Am urmarit o bucata din ce a pus Disney de pe youtube si cred ca aceasta domnisoara jasmine poate sa cante gen catalina toma(albumul "De cartier") sau monik("Intre noapte si zi") si aici ma refer la acea voce "agresiva"(eu asa o numesc) pe care cei mai multi o asteapta.La ce spunea neamtzu,ceva surprize si eu cred si sper ca o sa fie,placute.Cine stie?,poate dupa lansarea VN2,best-of-ul VN fiind scos in totalitate,o sa avem parte de marele concert B.U.G. Mafia,de care s-a mai pomenit."Vom trai si vom vedea".

ce concert?:o

menta87
04.08.2008, 15:34:06
sa mor numai pesimisti pe aici nu mai fiti negativisti,neamtzu sigur stie ce vorbeste si nu vorbeste aiurea asa k nu mai comentati aiurea incercati sa ganditi pozitiv si nu va mai ambalati ,VN2 SE APROPIE..

neamtzu
05.08.2008, 00:00:19
Neamtzule, acuma sincer, tu crezi ceea ce spui? Adica, si acu un an au fost aceleasi asigurari ca "stati linistiti ca e aproape finalizat si iese", uite ca a trecut un an si... nimic! Lasa ca poate "testam" vocea gagicei in melodia care va fi pusa la download de sarbatori, cu aceleasi asigurari ca "vine, vine". :lol:

VN2 e in stare avansata... dar mai intarzie... :lol:

Pai cred ca stiu mai multe lucruri decat altii de pe-aici, daca nu ma crezi, asta e... :) N-am zis ca va iesi saptamana asta, dupa parerea mea, prin toamna o sa-l avem. Ideea e ca mai e relativ putin de asteptat si o sa iasa VN2, pe urma urmand asteptarea pentru un album nou, care cu siguranta va fi mai usor de realizat.

Mai mult entuziasm si mai putine carcoteli va rog, ca s-a umplut forumul cu mesaje de *****.

UTZU
05.08.2008, 02:55:13
ce concert?:o

S-a vorbit de ceva timp de asa ceva.Un fel de Polivalenta 13 martie 1999(scuze daca gresesc data) atunci cand s-a umplut sala polivalenta din bucuresti cu vreo 10.000 de oameni.

UTZU
05.08.2008, 03:07:53
Pai cred ca stiu mai multe lucruri decat altii de pe-aici, daca nu ma crezi, asta e... :) N-am zis ca va iesi saptamana asta, dupa parerea mea, prin toamna o sa-l avem. Ideea e ca mai e relativ putin de asteptat si o sa iasa VN2, pe urma urmand asteptarea pentru un album nou, care cu siguranta va fi mai usor de realizat.

Mai mult entuziasm si mai putine carcoteli va rog, ca s-a umplut forumul cu mesaje de *****.

Cei mai multi au devenit "****ea din Socului".Asta e...si eu sunt nerabdator dar ''daca a zis ca vine,vine".Oricum eu cred ca asteptarea asta merita pt ca nu se lucreaza numai la VN2.Mai sunt Grasu XXL,Mario,Villy,etc.Si sunt curios cat dintre voi ati fost dezamagiti la aparitia unui material B.U.G. Mafia sau material iesit de la CASA sau cel putin o colaborare de-a unui membru B.U.G.?Asa ca...nu avem ce face decat sa asteptam.Cat?Pana cand trebuie.

RomeKK
05.08.2008, 08:44:00
subscriu

Blu
05.08.2008, 08:59:03
alta ciuperca in industria muzicala ?ma si cum se gasesc tocmai bug mafia sa faca feat cu toate ciupercile astea.ca nici vocea adrianei vlad nu m-a dat pe spate.ori sunt eu umbrita de faptul ca nicio alta voce feminina inafara de cea a catalinei toma sau loredana n ar suna bine pe o piesa mafia
maine poimaine face cleopatra stratan 18 ani si colaboreaza si cu ea :-s

MariusX
05.08.2008, 10:09:19
"nu m-a dat pe spate..." te dau eu pe spate ...si pe burta daca vrei ^_^

Blu
05.08.2008, 10:19:46
dar vai.. cat altruism...

c-bo
05.08.2008, 10:42:25
ma si eu criticam ca tot nu a iesit ... dar am citit ca au lucrat la noul studio ... unde au facut o investitie f mare ... si m-am gandit ca tot pt noi au facut acea investitie ... pt a avea proiecte de o calitate mai mare... oricum sunt sigur ca mario o sa rupa ... de grasu nu zic nimica ca toti stim cum o da grasu :) ... am inteles ca tataee il ajuta si pe JerryCo sa scoata albumul mult asteptat ... oricum cand materialele vor iesi sigur nu o sa fiti dezamagiti ... si ar fi tare sa avem parte de mai multe albume in aceasi perioada si sa se faca acel concert in polivalenta :) cu toate ca eu nu prea am cum sa particip :)

BAD BOY '87
05.08.2008, 22:02:40
Iti tin eu locul la Polivalenta, nu e prob:)

Inca astept, sper sa iasa in toamna, cum zice neamtzu, si sa avem parte de surprize placute, nu stupize cu Andreaua Marinata:)

Despre pasarica aia... Ce sa zic, o-m trai si o-m auzi:)

Firezu
06.08.2008, 11:13:19
VN2 SE APROPIE..

vad...e sub nasu' nostru..:lol:

personaju'_negativ
06.08.2008, 12:36:28
Jasmine e o pizZda de bani gata,strica frumusetze de melodie,''poveste fara sfarsit'' daca canta asta pe refren,e o parere.

oznu_88
06.08.2008, 14:32:45
Jasmine e o pizZda de bani gata,strica frumusetze de melodie,''poveste fara sfarsit'' daca canta asta pe refren,e o parere.

nici nu stii cum canta,nu i-ai auzit vocea in viata ta si deja stii ca o sa strice melodia...

UTZU
07.08.2008, 01:03:51

Ai fost surprins auzindu-l pe Mario pe refrenul piesei "Hoteluri",initial cantat de July?Sa nu fi surprins daca pe "Poveste fara sfarsit" o sa il auzi pe Villy.Asculta refrenul lui Villy de pe piesa lui Grasu "La adapost" si poti sa-i dai seama vocea lui Villy ar da bine si pe "Poveste fara sfarsit" si nu numai...!Parerea mea!Si din ce spunea Villy,el a colaborat la 2piese de pe VN2!Dar oare care or fi acelea?Hai sa ne gandim...Mda is cam multe posibilitati!

c-bo
07.08.2008, 01:16:52
oricum ... nu conteaza cine pe ce piesa o da ... ca anumite piese sunt prea clasice ... si au fost, sunt si vor fi f tari ... asa ca e cam greu sa scoata ceva mai tare ca alea...

Sonny
09.08.2008, 03:13:22
Multa umplutura pe forumul asta , fani mafia putini .

zmau
09.08.2008, 07:45:05
cum plm sa faci remix la Poveste fara sfarsit ? ar fi cea mai mare prostie
remixu il faci sa aduci ceva nou , sa imbunatatzesti piesa . uite k piesa aia e perfecta , nu are nevoie de nimic in plus

M@lin@
12.08.2008, 20:13:46
Sonny .....adevarat ......din pacate sunt prea putini fani B.U.G Mafia pe acest forum si pacat ca, "trag trupa asta in jos" din anumite puncte de vedere ...

KLaX™
13.08.2008, 01:11:56
Sonny .....adevarat ......din pacate sunt prea putini fani B.U.G Mafia pe acest forum si pacat ca, "trag trupa asta in jos" din anumite puncte de vedere ...
Ai putea enumera cateva?
Doar asa, sa stim mai precis cam la ce te referi

Mamafaka
13.08.2008, 06:36:16
haha chiar ca... il rog si eu sa zica macar 1 fan dupa parerea lui de pe acest forum.

M@lin@
13.08.2008, 08:47:22
"Ai putea enumera cateva?
Doar asa, sa stim mai precis cam la ce te referi"

"haha chiar ca... il rog si eu sa zica macar 1 fan dupa parerea lui de pe acest forum."
mdea ..pai in primu rand ....nu mai vorbiti cu mine, ca si cum as fi un personaj masculin, pt ca dak va uitati voi mai bine, pe mine ma cheama MALINA si sunt fata toata ziua si toata noaptea...in al doilea rand eu nu dau nume, cine e destept si cu "cap" aici, isi da singur seama ca nu chiar toti useri de pe acest forum sunt in adevaratul sens al cuvantului fani B.U.G si stati calmi ca nu ma refeream la voi doi in nici un caz ;) si oricum ar fi trebuit sa va da-ti seama de mult de treaba asta ....nu de alta dar din cate vad eu puteti fi numiti in toata regula veterani ai acestui forum :)