PDA

View Full Version : B.U.G. Mafia face victime!

Jean-Claude Van Damme
10.08.2008, 11:13:30
Maşina trupei BUG Mafia a fost implicată aseară, în jurul orei 22, într-un grav accident de circulaţie, petrecut în dreptul localităţii Vladimirescu.
Se pare că liderul grupului, Tataee, care se afla la volan, a efectuat o depăşire în timpul căreia a lovit un mopedist.

Cei de la BUG Mafia se întorceau de la Periam, judeţul Timiş, unde trupa susţinuse un concert. Drumul lor a fost însă unul cu ghinion: după 70 de km de la plecare, în timpul unei depăşiri nepermise, maşina lor l-a ajuns din urma pe un mopedist.

La locul accidentului au sosit imediat medicii şi poliţiştii. Rănitul, un bărbat de 40 de ani din comuna Vladimirescu, a fost transportat cu răni grave la spital.

Componenţii trupei BUG Mafia au scăpat fără nicio zgârietură. Doar Tatae a ajuns la spital, însă pentru recoltarea probelor de sânge. Cum s-a produs accidentul rămâne să stabilească echipa de poliţişti care a preluat cazul.

Dacă va fi găsit vinovat, Tatae s-ar putea alege cu dosar penal şi cu permisul de conducere suspendat.

http://www.protv.ro/filme/bug-mafia-face-victime-la-arad-tatae-a-efectuat-o-depasire-dar.html?id_file=59728

alexlupu
10.08.2008, 11:29:41
nasol...pacat nu trebuia dar asta e

andreifcd
10.08.2008, 12:03:22
sa vedem si partea buna.acum n-or sa mai plece la concerte ca nu or sa mai aibe masina si permis (tataee)..se pot ocupa de vn2 :|

Filmdirector
10.08.2008, 12:05:39
Foarte nasol, imi pare rau ca sunt situatia asta

CadiLLac
10.08.2008, 12:16:19
pai ala ce cauta cu mopedu' la ora aia tarzie ?:lol: o concluzie asemanatoare au tras politistii dupa ce unu' a lovit-o pe o fata de 11-13 ani pe trecerea de pietoni pe la orele 22-22:30. "ce cauta fata la ora aia afara neinsotita?! " si l-au scos nevinovat pe ala dupa ce au calculat ei ca fata avea timp mai mult sa se fereasca(sa evite) decat conducatorul masinii.( cam asa ceva) :lol: mircea badea a prezentat faza asta dintr-un ziar.

Sergyu
10.08.2008, 12:19:44
am vazut si eu stirea la protv,nasoala faza...............din cate stiu eu,Tataee nu consuma alcool si nu sunt probleme de genul asta,daca era baut era mai grav.

daca era Uzzi la volan era grav tare :lol:)))

acelasi.david
10.08.2008, 12:23:56
da' totusi...exista o lege in care se interzice motociclistilor sa circule peste ora nustiu care (yo asa stiam)

denzeL
10.08.2008, 12:28:02
dosar penal adica puscarie ?

Sergyu
10.08.2008, 12:30:29
daca moare ala......si daca era beat.

nu are cum sa faca puscarie pentru un accident de genu asta.

93mafia
10.08.2008, 13:06:48
acum a aratat si pe pro si pe antena.tataee nu era baut,si pe antena o zis ca ala nu purta vesta reflectorizanta.oricum a depasit pe linie continua tataee

Uivalf
10.08.2008, 13:06:50
Depinde de zilele de spitalizare...Daca depasesc nu stiu ce nr o sa ii faca dosar penal...Puscarie nu...Permis luat..S-ar putea sa ii dea ceva cu suspendare.....Beat nu era...ala nu moare.. :D

Broco
10.08.2008, 13:12:39
neesential.

cata66
10.08.2008, 13:26:44
cate zile de spitalizare ar fii necesare , pt intocmirea unui dosar penal ?

....astia care sunteti la Drept.

dizizis
10.08.2008, 14:19:44
sa ne zica vio

Mr.Gheatza
10.08.2008, 14:30:09
dosar penal se deschide atunci cand un accident se soldeaza cu victime , un dosar penal nu inseamna ca esti neaparat pasibil de puscarie ( in cazul lui tataee ) , tataee o sa plateasca decat zilele de spitalizare , o amenda si in cazul de nu aveau casco la masina ...scuterul victimei ...daca are casco ... repararea / sau banii pe scuter sunt suportate de firma de asig.
Si acest dosar penal nu ramane in cazier
Nu mai faceti *****ul praf

Edit : 7- 10 zile ( depinde de caz )

BAD BOY '87
10.08.2008, 14:46:11
Eu stiu ca e in dezbateri legea aia cu motociclete/scutere/mopede sa nu mai circule dupa ora 22.
Prin victima se intelege si ranit sau decedat, nu?

Sergyu
10.08.2008, 14:48:29
pai normal.........victima e si o femeie violata.

nu doar persoanele decedate sunt victime.

Mr.Gheatza
10.08.2008, 14:49:01
in cazul asta ranit

Floryn
10.08.2008, 16:30:51
Legea cu motocicletele sa nu mai circule dupa ora 22 ca este valabila numai in oras...din cauza zgomotului produs de motoare....io asa stiam.

Donald
10.08.2008, 17:50:28
Ce masina au volkswagen sharan ? Asta e cam 25.000 ? Dupa atatia ani de n-as umbla in volkswagen sharan.

EMO
10.08.2008, 18:06:03
:) lol.... si ala nu primeste despagubiri?

CadiLLac
10.08.2008, 18:32:27
Ce masina au volkswagen sharan ? Asta e cam 25.000 ? Dupa atatia ani de n-as umbla in volkswagen sharan.

da e sharan da' 25.000 e modelul nou, al lor e mai vechi cam 2003-05 cred si nu face decat 12-15.000. n-am inteles faza cu "dupa atatia ani ... " .
da sept, ala va primii despagubiri (un mopet nou:lol: )

Garo
10.08.2008, 19:16:15
cica n-as umbla in volkswagen sharan...da ce are ma?masina e mare ai loc sunt 4 oameni plus sculele eu zic ca e foarte bun pt asa ceva...da mai bine ar merge la concerte cu bmw nu?

Mirelinho
10.08.2008, 19:19:13
cu bentley ,ca sa fie cul...

sM0kEr PHK
10.08.2008, 19:19:17
Mai devreme la stirile PRO TV: "Membrii trupei B.U.G. Mafia, Tataee, Caddy si Uzzi... si un apropiat de-al lor...." :D

Ruff_Dre
10.08.2008, 19:24:46
am vazut stirea pe prima si mie mi se pare ca papagalu ala de pe motocicleta se da lovit rau de tot ca sa ii stoaca de bani. Cica e si el fan...taranoiu ala cred ca a auzit ca sunt faimosi si acum face valuri. Sa speram ca acest incident nu afecteaza membrii trupei

Mamafaka
10.08.2008, 19:33:43
iti dai seama

AradAlex
10.08.2008, 20:52:24
In afara oraselor se produc f multe accidente de genu asta ... Da' la tipu ala i-a luat probele de sange ????

denzeL
10.08.2008, 20:59:05
In afara oraselor se produc f multe accidente de genu asta ... Da' la tipu ala i-a luat probele de sange ????

la amandoi le ia

Donald
10.08.2008, 21:18:00
da e sharan da' 25.000 e modelul nou, al lor e mai vechi cam 2003-05 cred si nu face decat 12-15.000. n-am inteles faza cu "dupa atatia ani ... " .
da sept, ala va primii despagubiri (un mopet nou:lol: )

Daca dupa 15 ani de muzica umbli cu volsvagen asta poate sa spuna cu nu ai castigat mult din muzica.

gerry
10.08.2008, 21:45:45
am vazut stirea pe prima si mie mi se pare ca papagalu ala de pe motocicleta se da lovit rau de tot ca sa ii stoaca de bani. Cica e si el fan...taranoiu ala cred ca a auzit ca sunt faimosi si acum face valuri. Sa speram ca acest incident nu afecteaza membrii trupei
auzi... cica "papagalu ala de pe motocicleta se da lovit rau de tot" ??? Ce mah ? Ia sa de-ie peste tine un sharan sa te vad. Ce mah acuma ii ala de vina ca o dat peste el? Numa ca o fost Tataee? Hai mah e si ala om ce dracu. Sa speram numa ca nu o avut Tataee ceva (baut sau ...) ca atunci ii naspa.

CadiLLac
10.08.2008, 21:47:51
da' poate nu toata lumea investeste banii castigati in masini:)

EMO
10.08.2008, 21:54:29
auzi... cica "papagalu ala de pe motocicleta se da lovit rau de tot" ??? Ce mah ? Ia sa de-ie peste tine un sharan sa te vad. Ce mah acuma ii ala de vina ca o dat peste el? Numa ca o fost Tataee? Hai mah e si ala om ce dracu. Sa speram numa ca nu o avut Tataee ceva (baut sau ...) ca atunci ii naspa.

yup. asta am observat si eu, i se ia apararea lu tataee fara ca lumea sa stie ce s-a intamplat prea bine :)

deco
10.08.2008, 22:14:20
pai da,pana la urma tataee e singurul vinovat... a depasit pe linei continua.. daca ala nu avea voie la ora aia nu inseamna ca tataee are dreptul sa intre in el.. nu il afecteaza ca ala era la ora aia nu avea voie cu motocicleta

Sergyu
10.08.2008, 22:16:35
toata lumea stie exact ce s-a intamplat si da,Tataee a gresit.

va avea permisul suspendat o perioada,va platii spitalizarea(din cate am observat,nu e asa de grav cu ala)si poate o amenda.....care este problema?Doamne fereste,chestii din astea se pot intampla.... am vazut la stiri pe prima tv,unde au specificat clar ca Tataee nu a consumat bauturi alcoolice.

nu cred ca ii sare nimeni in aparare,pur si simplu asta e realitatea........doar nu a omorat pe cineva.

sisu_liber
10.08.2008, 23:45:27
pai da,pana la urma tataee e singurul vinovat... a depasit pe linei continua.. daca ala nu avea voie la ora aia nu inseamna ca tataee are dreptul sa intre in el.. nu il afecteaza ca ala era la ora aia nu avea voie cu motocicleta

corect!!

Eu pot trece semaforul pe rosu si sa intru in tine,ca tu daca esti beat esti vinovatul (principalul).Tattae nu trebuia sa faca aceasta depasire.

Iar despre masina,ce sa zic........daca intr-adevar asta e masina lor pai eu vad jalnic acest lucru.

Sergyu
10.08.2008, 23:51:41
e masina lor,masina cu care merg la concerte......cu masina aia merg in toata tara.......e o masina spatioasa,destul de confortalila la drum intins (asta e ideea)
dar e nesimtit ca nu si-a luat Q7 sau BMW X6 nu?

cum sa mergi la concerte cu un Q7 sau o alta masina de lux????cum sa futi o masina tare prin tara?????? zeci de mii de km.
tu crezi ca Tataee si-a luat acesta masina ca nu avea bani???

ce mentalitate au unii,fara suparare.

EMO
11.08.2008, 00:08:37
http://www.youtube.com/watch?v=_9cDVTdzPdE

fiti atenti aici.... atentie domnu gadea la 5:38 :)

ba io nu ma pricep deloc la masini. dar care e treaba? voi ziceti ca are masina prea ieftina sau ce kilu meu? ....

Sergyu
11.08.2008, 00:15:15
n-ai auzit ca e jalnic.

trebuie sa stea tataee acum inchis in casa de rusine,dupa mintea unora.

sisu_liber
11.08.2008, 00:33:34
e masina lor,masina cu care merg la concerte......cu masina aia merg in toata tara.......e o masina spatioasa,destul de confortalila la drum intins (asta e ideea)
dar e nesimtit ca nu si-a luat Q7 sau BMW X6 nu?

cum sa mergi la concerte cu un Q7 sau o alta masina de lux????cum sa futi o masina tare prin tara?????? zeci de mii de km.
tu crezi ca Tataee si-a luat acesta masina ca nu avea bani???

ce mentalitate au unii,fara suparare.

cate mii de Km are Romania ma???Parazitii au un jeep Volvo modelu nou,si aia da masina confortabila si la drum intins.
Daca e vb de gusturi nu spun nimic,dar ''ei'' (Mafia) se tot dadeau in stanga si-n dreapta cu masini tuning si pizdoase cu genti cromate,apare Lincoln (parca asta era) in clipu Pantelimon Petrece si Chayenne in Viata Noastra.......pai stai putin,ca daca nu le placea nu apareau in clipuri.Eu nu voi face niciodata clip cu un Renault daca nu-mi place......deci ei ani buni au dat de inteles ca le plac masini ''tari'' prin ce am spus eu mai sus si prin prezenta lor la Show-uri tuning si apar intr-un Sharan??Asta mi se pare mie jalnic............ca pe mine ma doare-n puula ca Uzzi se plimba cu caruta si Tattae cu bicicleta,daca le place bravo lor.

Deci Sergyu ai inteles acum ce-am vrut sa spun??
Era stupid sa-i critic ptr. masina care o conduc,dar vad ca ati inteles voi gresit.

RapX
11.08.2008, 00:34:12

Sergyu
11.08.2008, 00:39:09
da de unde sti tu ca Tataee nu are si alta masina? poate fiecare membru al trupei are masina lui proprie,nu ai de unde sa sti....si oricum eu stiu ca masina asta o au de multa vreme ,chiar au facut kilometrii cu ea,cu masina asta l-am vazut si in suceava si la costinesti si in mai multe localitati,o am si in unele poze.

pai cum daca si-au farmat masina nu mai merg la concerte ca nu au masina? sau merg cu trenu? nu prea cred.

oricum nu are rost......nu asta e tema topicului (masina trupei b.u.g.mafia)

bafta.

Sergyu
11.08.2008, 00:48:56
cate mii de Km are Romania ma???.
pai daca mergi de 4/5 ori la suceava ,costinesti,arad,timisoara,oradea,chisinau,etc.... ..se aduna in ani nu????

doar nu a facut turul romaniei si la arad s-a busit cu asta.

edit:uite aici si ai sa-ti dai seama:

http://www.bugmafia93.ro/site/concerte-arhiva/

CadiLLac
11.08.2008, 01:10:11
poate-si schimba si ei sharanul cu ocazia asta. eu zic ca un hummer le-ar prinde bine frate pt concerte :lol:

Sergyu
11.08.2008, 01:25:22
mai bine "un tanc,vopsit albastru si perlat cu negru"

:))

Mr.Gheatza
11.08.2008, 01:32:43
cate mii de Km are Romania ma???Parazitii au un jeep Volvo modelu nou,si aia da masina confortabila si la drum intins.

era a lu cheloo...a vandut - o dupa cateva luni... el vroia masina conf si pt teren ...si a zis ca e masina pt babalaci si daia o si vinde... am topgear-ul in care e dita interviul cu el

Ruff_Dre
11.08.2008, 02:10:28
http://www.antena3.ro/Membrii-trupei-BUG-Mafia-implicati-intr-un-accident-rutier-in-Arad_rdr_52708_ext.html
bai gerry uita-te bine la interviul "vatamatului" sa vezi ca joaca teatru.
E adevarat ca principalu' vinovat e Tataee...dar...ala trebuia sa poarte o vesta reflectorizanta.

Julia
11.08.2008, 02:41:08
Ala isi da pe fata talentele actoricesti in speranta ca va capata niste bani...
Extortion - "vatamatul" asta exact asta incearca sa faca, sa stoarca niste bani de la mafioti... A dat Tataee pardon...norocul peste el - in mintea lui asa sta situatia.
Tataee a gresit, ok insa daca mortalaul ala purta vesta reflectorizanta Tataee probabil ca nu gresea... :)

denzeL
11.08.2008, 02:45:04
da ce are sharanul ma ? chiar nu inteleg, cum zicea rappy voi aveti prea mult timp liber. norok!

sisu_liber
11.08.2008, 09:28:09
da de unde sti tu ca Tataee nu are si alta masina? poate fiecare membru al trupei are masina lui proprie,nu ai de unde sa sti..

pai nu stiu,ca de aia am spus in primul post :daca intr-adevar asta e masina lor

Denzel, daca nu intelegi care e chestia cu Sharanul ala pai citeste mai sus,sau citeste toate mesajele de aici nu doar ultimile 3 si vei intelege.

Sergyu
11.08.2008, 10:45:52
Fotografii exclusive accident B.U.G. Mafia

http://i147.photobucket.com/albums/r290/sssnet/SG1S2240-1.jpg http://i147.photobucket.com/albums/r290/sssnet/SG1S2259-1.jpg http://i147.photobucket.com/albums/r290/sssnet/bugmafia3-1.jpg

mai multe: http://www.sunetesubsol.net/v5/content/view/3214/1/

ce comentari de ***** am mai vazut pe sait acolo.....toti tampitii intra pe net.

menta87
11.08.2008, 11:48:02
e clar k asta sigur va intarzia VN2 dar asta e ,macar sa rezolve problema

®zv™
11.08.2008, 15:34:18

pai nu ar enici o importanta :)ca tataee a depasit pe linia continua.in mod normal trebuie sa ii ia permisul cel putin o luna, o sa ii dea bani aluia sa isi plateasca spitalizarea si scuterul , va plati amenda penala so dupa ce ii va trece perioada de suspendare se va prezenta la testare ca sa isi ia permisul din nou., si cu asta basta, ce atat filosofie.cert e ca accidentul e din vina lui

®zv™
11.08.2008, 15:37:33
cate mii de Km are Romania ma???

sisule gresesti aici.ai masina si probabil ca esti de acord cu mine ca nici nu stii cum trece timpul cand faci km.eu am masina de 3 luni si am deja 6000 de km, si nu pot spune ca am condus cine stie ce.pai gandeste-te la concertele pe care le au si drumurile facute prin toata tara...asta da alergatura

DJ_VDA
11.08.2008, 17:38:40
Nasoala situatia... dar ati fost atenti ce a zis tipul accidentat? "m-am incadrat si m-am oprit" sau am asteptat ceva de genu'...probabil calaretu' care conducea tricicleta aia:lol: nu purta vesta si noaptea cu toata oboseala pe care o avea Tataee nu l-a observat. E vinovat si el dar tipul ala prea o da in *****uri...se mai astepta sa-l sune careva din trupa sa-l intrebe..ce vrei nene...o mandarina...o banana ceva...:rolleyes: . Sper sa rezolve baietii cat mai bine cu putina si sa le dea Dumnezeu noroc sa nu mai pateasca din astea.

edit:Acum am accesat blogul lui Swamp si ar cam trebui s-o faceti si voi...poate va simtiti unii:)

Sergyu
11.08.2008, 18:47:26

:)))))

edit: oricum o decizie inteleapta....bravo.

maravela
11.08.2008, 21:29:13
Imi pare foarte rau ca s-a intamplat asta. Bine macar ca nu a murit ala. Eu nu inteleg de ce nu avea vesta d-aia reflectorizanta. Din cate stiu e obligatoriu, mai ales cand esti noaptea pe o trotineta d-aia. Sa speram ca totul va fi bine pt. ambele parti pana la urma.

Ca de obicei retardatii de pe forum fac basalie la orice, cica daca nu or sa mai aibe masina apare vn2. cam cat de cretin trebuie sa fii sa spui asta? (ma intreb eu asa) si faza aia cu modelul masinii e cretinitatea secolului. Felicitari!!

Copii, nu mai bine mergeti voi si va faceti EMO sa scapam de voi, ca oricum e la moda. Sunt sigur ca nu o sa va simta nimeni lipsa.

neamtzu
12.08.2008, 01:45:13
Ar fi o treaba daca doar soferii si-ar expune parerea pe topicu asta, nu? Ca altfel nu inteleg cum pot fi unii atat de prosti. S-a intamplat o treaba foarte nasoala si in acelasi timp foarte usor de realizat. Sunt mai mult decat sigur ca oboseala si graba au fost de vina. De cate ori nu ati depasit pe linie continua, cand sunteti siguri pe manevra? Daca victima se incadrase sa faca stanga, inseamna ca avea farul orientat perpendicular pe drum, poate si drumul era unul ingust, cu 1 banda pe sens, omul nu avea nici vesta reflectorizanta... Chiar si un sofer cu experienta ca Tataee nu mai avea ce sa faca daca rula cu 100 km/h si motorul i-a aparut la 20m in fata.

Se putea lasa cu urmari mult mai grave, bine ca n-a murit, bine ca n-a patit nimeni din masina ceva grav. Daca zilele de ingrijiri medicale sunt mai putin de 60 (zile care rezulta dintr-un certificat emis doar de IML) poate interveni impacarea partilor in orice moment al procesului, si astfel raspunderea penala nu mai exista. Va primi doar o amenda din categoria a 4-a si o suspendarea de 90 de zile. Acesta ar fi cel mai fericit caz, si ii doresc victimei sa dea dovada de intelepciunea necesara. Am trecut printr-o situatie similara pe data de 29 martie - accident cu un motor - si stiu ce vorbesc. Dupa ce victima a obtinut de la mine 3500 de euro - contravaloarea motocicletei - a renuntat la pretentii, s-a decis neinceperea urmaririi penale, printr-o rezolutie a Parchetului pe care am primit-o in cutiuta postala abia saptamana asta, dupa 4 luni si ceva... Stresul e mare, cel putin in cazul meu a fost.

Ar fi mai bine sa va abtineti de la a posta aici, daca sunteti atat de prosti si superficiali, incat si la necaz mancati ***** si faceti misto. Iar pentru cei cu bani prea multi, le doresc sa aibe destui cat sa rasplateasca o viata de om, intr-o situatie ca asta.

DJ_VDA
12.08.2008, 02:12:13
Ar fi o treaba daca doar soferii si-ar expune parerea pe topicu asta, nu? Ca altfel nu inteleg cum pot fi unii atat de prosti. S-a intamplat o treaba foarte nasoala si in acelasi timp foarte usor de realizat. Sunt mai mult decat sigur ca oboseala si graba au fost de vina. De cate ori nu ati depasit pe linie continua, cand sunteti siguri pe manevra? Daca victima se incadrase sa faca stanga, inseamna ca avea farul orientat perpendicular pe drum, poate si drumul era unul ingust, cu 1 banda pe sens, omul nu avea nici vesta reflectorizanta... Chiar si un sofer cu experienta ca Tataee nu mai avea ce sa faca daca rula cu 100 km/h si motorul i-a aparut la 20m in fata.

Se putea lasa cu urmari mult mai grave, bine ca n-a murit, bine ca n-a patit nimeni din masina ceva grav. Daca zilele de ingrijiri medicale sunt mai putin de 60 (zile care rezulta dintr-un certificat emis doar de IML) poate interveni impacarea partilor in orice moment al procesului, si astfel raspunderea penala nu mai exista. Va primi doar o amenda din categoria a 4-a si o suspendarea de 90 de zile. Acesta ar fi cel mai fericit caz, si ii doresc victimei sa dea dovada de intelepciunea necesara. Am trecut printr-o situatie similara pe data de 29 martie - accident cu un motor - si stiu ce vorbesc. Dupa ce victima a obtinut de la mine 3500 de euro - contravaloarea motocicletei - a renuntat la pretentii, s-a decis neinceperea urmaririi penale, printr-o rezolutie a Parchetului pe care am primit-o in cutiuta postala abia saptamana asta, dupa 4 luni si ceva... Stresul e mare, cel putin in cazul meu a fost.

Ar fi mai bine sa va abtineti de la a posta aici, daca sunteti atat de prosti si superficiali, incat si la necaz mancati ***** si faceti misto. Iar pentru cei cu bani prea multi, le doresc sa aibe destui cat sa rasplateasca o viata de om, intr-o situatie ca asta.

EXACT!...ce *****...Bine ca nu a fost un rahat de caruta ca aia ii nenorocea sa fereasca Dumnezeu! Si da are dreptate Neamtu' si Swamp de asemenea...macar putea spune si voi o bafta acolo o ceva..nu ce tanc ar trebui sa aiba baietii in concerte si cat **** mea costa un Sharan. Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar am observat cat de nasol a ajuns forumul acesta care nu este FORUM DE MANCAT *****...nu se numeste FORUM DE BAGAT PULI IN CAVITATEA BUCALA a altui user si nu e in niciun caz FORUM DE TARANI!...este in caz ca nu s-a uitat nimeni ce scrie acolo sus in casuta de la Mozilla...bugmafia93 forums. Cu asta cred ca am subliniat o chestie pe care majoritatea au uitat-o. PS: nu am rezolvat nimic cu post-ul asta pentru ca va urma o ploaie de injuraturi la care nu am sa raspund dar mi-am lasat o parere si atata tot:)..Noroc si respect maxim .(PSS:ieri..10...a fost ziua lui Grasu'...tin sa-i urez inca odata pe aceasta cale...La multi ani si sanatate!)PUNCT

Mamafaka
12.08.2008, 10:01:50
ieri a fost 11 daca la data te refereai....

am o nelamurire cu acest accident. bagabondu a fost lovit din spate sau fata?

cs34mst
12.08.2008, 10:17:28
majoritatea userilor cu cap probabil ca doar au citit si au preferat sa nu intervina, insa s-au gasit destui 'copilasi de internet' sa comenteze aiurea.

imi pare rau pt ce s-a intamplat. am trecut prin destule si imi dau seama ca i se poate intampla oricui, mai ales in Romania.
nu e cazul sa mai comentez si eu, le doresc tuturor celor implicati ca problemele lor sa se rezolve.

DJ_VDA
12.08.2008, 10:21:00
ieri a fost 11 daca la data te refereai....

am o nelamurire cu acest accident. bagabondu a fost lovit din spate sau fata?
Scuze..am ramas in urma cu o zi..:). Dupa poze mai ales aia in care arata šaua conducatorului ai putea spune ca e lovit dintr-o parte...pentru ca e data pe stanga aia...

sisu_liber
12.08.2008, 14:28:31
EXACT!...ce *****...Bine ca nu a fost un rahat de caruta ca aia ii nenorocea sa fereasca Dumnezeu! Si da are dreptate Neamtu' si Swamp de asemenea...macar putea spune si voi o bafta acolo o ceva..nu ce tanc ar trebui sa aiba baietii in concerte si cat **** mea costa un Sharan. Nu vreau sa ma cert cu nimeni dar am observat cat de nasol a ajuns forumul acesta care nu este FORUM DE MANCAT *****...nu se numeste FORUM DE BAGAT PULI IN CAVITATEA BUCALA a altui user si nu e in niciun caz FORUM DE TARANI!...este in caz ca nu s-a uitat nimeni ce scrie acolo sus in casuta de la Mozilla...bugmafia93 forums. Cu asta cred ca am subliniat o chestie pe care majoritatea au uitat-o. PS: nu am rezolvat nimic cu post-ul asta pentru ca va urma o ploaie de injuraturi la care nu am sa raspund dar mi-am lasat o parere

de cat timp urmaresti tu forumul?ca vad ca de inregistrat te-ai inregistrat acum foarte putin timp.

c-bo
12.08.2008, 14:34:36
sisule .... ce conteaza ma mai mult ... cat costa masina sau daca a patit cineva ceva... si ce se intampla cu membrii formatiei? ca din ce am citit pe aici am ramas crucit ... si din pacate are mare dreptate nicalai ... voi aici mai mult ati aberat decat sa va faceti griji si sa zice'ti acolo un "DOAMNE AJUTA"

sisu_liber
12.08.2008, 15:46:44
1.pai daca vad ca vb aiurea e normal sa-l intreb.
2.nu ma intereseaza sa le zic un ''doamne ajuta'' ca ei nu-mi dau sa manc
3.nu am dreptul sa-i critic dupa cum spun unii doar ptr. ca ei sunt B.U.G.??pai eu nu-i sug **** nimanui....asa ca daca vreau sa-i critic pai o fac,poate sa fie el Uzzi,Puya sau Papa de Roma
4.NU am criticat pe nimeni,am facut doar niste comentarii despre ei care eu nu le vedeam asa pana acum.( si ce e rau cu asta??ca i-am criticat ca au Sharan si nu Mercedes??nu asta era ideea,dar vad ca unii adica majoritatea sunt PROSTI si inteleg altceva,unde apare un mar ei vad o banana).

Mamafaka
12.08.2008, 18:13:08
on: banana place la pasarica :)
off: bai eu inca n-am inteles schema accidentului. a depasit tataee pe linie ok. ala statea in intersectie sa faca la stanga din ce parte? spate, fata, perpendecular pe traiectoria sharanului? kilu masii de accident.

EMO
12.08.2008, 18:50:00
deci tataee mergea cu spatele pe contrasens cu viteaza a 5a si centura nepusa cand de odata hop un tractorist vine pe motocicleta si ii ia fata. tataee se supara si pune frana, dar cum masina mergea cu spava o ia in fata si prinde suta in 4.366 secunde. iar fumul scos la demaraj l-a inecat pe ala cu motoreta si l-a facut sa se bage sub rotile masinii lu tataee... tataee zice "ba ce kilu meu parca nu era nici o groapa in drum pe ce morti am calcat?" si cand se da jos sa vada, vede pe unu sub masina facut afis mai subtire decat discurile lu swamp "ba ce kkt cauti acolo? esti mecanic de la service?".... l-a luat cu farasu ca era dublu-dimensional, i-a bagat pompa de umflat roti in gauaz, i-a dat 3 pompe si o flegma si ala a capatat o forma 3D.
exista imagini pe youtube filmate din satelitul trimis pe orbita special ca sa monitorizeze procesul de facere al vn2.

Marius
12.08.2008, 23:12:19
majoritatea userilor cu cap probabil ca doar au citit si au preferat sa nu intervina, insa s-au gasit destui 'copilasi de internet' sa comenteze aiurea.

imi pare rau pt ce s-a intamplat. am trecut prin destule si imi dau seama ca i se poate intampla oricui, mai ales in Romania.
nu e cazul sa mai comentez si eu, le doresc tuturor celor implicati ca problemele lor sa se rezolve.
right.. uitati ce a postat Swamp pe blogul sau

"Multumesc in nume personal tuturor faniilor B.U.G. Mafia de pe site-ul neoficial bugmafia93.ro pentru suportul moral extrem de important de care ar fi trebuit sa beneficeze mai ales idolul lor in momentul extrem de greu prin care tocmai trecem cu totii. Va multumesc ca ati reusit sa aflati cat costa un Sharane, ce fel de eticheta ofera si ca m-ati convins din nou de calitatea oamenilor cu care interactionam cu totii in fiecare zi.
Conlcuziile nici nu merita trase.
Cu sinceritate maxima, Nicolae."

RomeKK
13.08.2008, 00:15:47
pacat...mare pacat...sper si eu sa treaca cu bine peste aceasta intamplare nefericita. sincer nicalai are dreptate

Mamafaka
13.08.2008, 06:29:48
daca suferea cineva in accident erau alte comentariile. odata ce s-a aflat ca toti sunt ok ce sa facem? sa jelim sharanu' ori taranu? toti putem avea accidente in viata si ma indoiesc sa primim mesaje de condoleante de la nikalai.
daca deschidea nikalai un topic sa ofere informatie sa zica: pe data cutare , la ora cutare, pe cine intereseaza, totul e ok, era alta poveste. eu pana azi inca n-am inteles din ce parte cine pe cine a lovit... normal sa se discute lejer, repet mai ales ca nu sunt victime.

Rayden26
13.08.2008, 09:58:04
http://www.protv.ro/filme/bug-mafia-face-victime-la-arad-tatae-a-efectuat-o-depasire-dar.html?id_file=59728
arata clar simularea

Blu
13.08.2008, 10:06:48
creca e naspa frate sa lovesti un om.nu e un accident oarecare.tabla se face,cu omu e mai nasol.
e adevarat "accidente facem toti" , io stiu cel mai bine,am facut 2 in prima luna de condus,dar usoare.de la asta pana sa ai ghinionul sa lovesti un om e cale lunga.

si ca sa fiu putin offtopic , cu ce masina vreti sa mearga la concerte . cu un ML ?
in sharanu ala creca le incape tot sifonieru de acasa , plus 4083746 de viniluri de a lu swamp

Mamafaka
13.08.2008, 11:52:32
acum vad simularea prima data si acolo e linie discontinua. pe acolo se poate depasi, unica restrictie e ca a depasit in intersectie nedirijata (dupa cum se vede in simulare)... si normal vizibilitate redusa...
cate traume are accidentatul. ala trebuie jelit.

DJ_VDA
13.08.2008, 12:47:14
de cat timp urmaresti tu forumul?ca vad ca de inregistrat te-ai inregistrat acum foarte putin timp.
2005..sincer nu m-a interesat la inceput.

CadiLLac
13.08.2008, 13:39:27

da' poate nu toata lumea investeste banii castigati in masini:)

poate-si schimba si ei sharanul cu ocazia asta. eu zic ca un hummer le-ar prinde bine frate pt concerte :lol:

astea sunt posturile mele de pe acest thread.Nicalai, nu stiu daca te referi la mine cand zici "Va multumesc ca ati reusit sa aflati cat costa un Sharane, ce fel de eticheta ofera"; dar cred ca la mine, din moment ce eu sunt singurul care am dat preturi pe threadul asta. daca da, ai inteles gresit. eu am vrut doar sa-i raspund lui paul_m85 care credea ca sharanul mafiotilor costa in jur de 25.000(total gresit) si care considera ca sa umblii cu sharan dupa atatia ani de muzica e "da porc". greseala mea ca am facut asa ceva cand asta e forum dedicat formatiei B.U.G. si nu forum de masini.

sisu_liber
13.08.2008, 14:24:45
stai linistit,te-ai gasit sa iei in serios ce zice Swamp.

Anca_Loves_Caddillac
13.08.2008, 22:25:07
Si ti se pare ca nu a avut dreptate Swamp?Asra conta acum?Ce masina au,cat costa,de ce nu au alta si *****uri de genu'?Unii sunteti sub orice critica..ma abtin.Eu am aflat de accident la mare...am vazut reportajul pe realitatea.Bine ca nu a fost mai rau si ca baietii sunt teferi,ca nenea nu a fost mai rau si ca Tataee nu bause.Lucurile se vor rezolva intr'un fel sau altu',repet,bine ca nu s'a intamplat mai rau...nu v'ati saturat unii dintre voi sa mancati ***** chiar asa,tot timpu'?!

psycho
13.08.2008, 22:50:30
vorbiti, discutati, analizati, comentati,socati,stresati,.....

cred ca 90% din voi nici nu au condus vreo masina.. dar nu asta e important..
important e ca pt mafia intotdeauna fanii au fost cei mai importanti.. si chestia asta s.a intamplat cand se intorceau tocmai de la o "intalnire" cu fanii..
fanii aia care acum se grebesc sa.i judece..daca v.ati pune putin in locul lui tataee nu v.ati mai grabi sa va dati impresii p forum..
cum sa t mai traga inima sa bagi bani in vn2..? sau cum sa mai vrei sa fii aproape de fani

alexneversaynever
13.08.2008, 23:26:53
Asa, parerea mea (si atentie la ce zic ca'i important* )
Parerea mea e ca toti cei care mai fac acuma speculatii, ca a fost asa ca n'a fost asa, uita unele lucruri. Accidentul asta i se putea intampla absolut oricui, si Tataee e om si e supus greselii. Daca a depasit pe linia continua asta e, a comis-o, acuma ce sa faca, se plimba si el 3 luni cu tramvaiul si plateste o amenda.
Iar omul ala nu e un mare bulangiu ca joaca teatru, sunt convins ca nici nu stie cine e Tataee... dar oricare dintre noi ar fi fost in locul lui am fi incercat sa jucam putin teatru ca "vai, m-a spart..." in speranta ca o sa obtinem ceva despagubiri. A fost un accident, o greseala, bine ca au scapat toti cu viata... Tataee cica nu era baut, asa ca o sa se rezolve.

Uitati si voi ca si mass media e cacacioasa, ca prezinta cazul ca si cum "Mafia" ar fi dracu pe pamant. Chiar si titlul topicului e aiurea, ca cica "BUG Mafia face victime", de parca ar lua pistolul si ar porni la vanatoare. Get real, a fost o greseala, si eu am permis si pot sa zic ca se intampla foarte usor sa te fure traseul si sa mai gresesti...
Si daca o sa intarzie VN din cauza asta atuncea e de inteles, probabil ca or sa mai aiba de umblat de 'colo-'colo, asta e... Se intelege...

* ce-mi place sa bag faza cu "si atentie la ce zic ca'i important"

sisu_liber
13.08.2008, 23:56:08
mda,ai dreptate.......dar faza de la sfarsit cu VN e cam aiurea pusa ca exemplu.

alexneversaynever
14.08.2008, 00:09:41
Ba nu cred ca e aiurea... La iarna sigur or sa se trezeasca unii sa zica ca "Uite ca nu a aparut ca nu a fost Tataee atent si l-a busit pe ala", insa asta nu e bine sa-l ia nimeni ca motiv. Adica ziceam ca daca intarzie intelegem motivul, nu ne suparam, asteptam cuminti... adica n-am fost ironic, daca la asta te referi :)

sisu_liber
14.08.2008, 00:53:43
nu ca ai fost ironic,dar mai sunt cateva luni din '08 si albumul acesta trebuia sa apara in '05......si nu cred ca au tinut-o intr-un accident in fiecare sapt. de atunci sau concerte peste concerte.

EU,poate am fost inteles gresit si judecat gresit dupa anumite posturi,eu nu am nicio treaba cu ei,cu viata lor personala.....ca au avut accident,ca l-au ''palmuit'' pe Puya sau ca le-au cerut bani la ex La Familia.
Eu le ascult muzica si atat,nu-i critic ptr. cea ce fac...dar asta nu inseamna ca daca Uzzi mananca un kkt si eu trebuie s-o fac,sau daca Tataee are un Sharan e cea mai tare masina din lume si ar trebui s-o conduca si Mike Tyson,mie nu mi-a placut masina si ma asteptam la alta,nu ca ii critic ptr. ca au Sharan,din partea mea sa se plimbe si cu caruta.

TOATE revistele si televiziuniile,radio si ziare scriu despre faimosi,ii ridica in slavi sau ii critica...dar vezi doame aici pe forum mafia nu ai voie sa-i critici ca imediat iti sar in cap ''fanii'',.........ca ''ba tu de ce te iei de Tattaee ca e gras'', ''tie dece nu-ti palce albumu ala??pleaca de pe forum atunci!!'' ......da de aia e forum sa-ti dai cu parerea despre ei,buna sau rea asta e......au o masina care MIE mi se pare naspa,pai atunci dece sa zic ca e frumoasa??doar ptr. ca o conduce Tataee?.

Plm, sper sa ma fi inteles lumea ....si daca nu,atunci va spun sincer ca sunteti incuiati rau la minte si cu lipsa de personalitate.

psycho
14.08.2008, 08:04:43
una e sa ai o parere alta e sa sustii ca parerea ta e adevar absolut..
as fi curios sa stiu c masina ai tu daca sharan ti se pare "nashpa".
si ce.ar mai fi ca dupa c faci un accident lumea sa faca o discutie despre masina ta.. ca daca aveau vreun phantom crezi tu ca situatia era alta..?
nu e o chestie personala cu tine... ca daca erai singurul nu era problema dar e ceva generalizat..

sisu_liber
14.08.2008, 08:29:23
pai ptr. mine e un adevar :)
Exact cum ptr. tine poate fi un adevar ca Mafia sunt cei mai buni in hip hop-ul romanesc iar ptr. altii sunt Parazitii.
Nu e vb sa ai o masina sau nu ca sa ti sa para naspa o alta masina:D,aia inseamna ca daca nimeni nu conduce un Ferrari sau Bentley trebuie sa ne placa Wolkswagenu' sau Renaultul??E cam aiurea ce ai spus tu de masina.......pot sa am si o Dacie 1310 si sa nu-mi placa Passatul ;)

Blu
14.08.2008, 09:36:57
ca daca aveau vreun phantom crezi tu ca situatia era alta..?

phaeton,phaeton :confused:
o sa conduca mai atent pe viitor si nu o sa mai pateasca nimic,bine ca n-a fost vreun mos de 90 de ani pe scuter,ca murea

Mirelinho
14.08.2008, 16:17:55
ce de pareri pertinente...
Omu` a spus ca se astepta la alta masina in conextul in care ei tot timpul au vorbit de masini tunate,modificate etc. Nu stiu ce atata tevatura,pareri care mai de care mai aiurea,blogari suparati etc.
A fost un simplu accident,e viata lor personala,sincer nu ma intereseaza absolut deloc aspectul asta.

Ma doare capu` cand vad legaturi intre intarzierea prelungita a unui album cu accidentul ,pana la urma mic pe care l`a avut Tataee... Masina nelovita,femeia nefututa si...sofer sa nu faca accident mai rar :)

M@lin@
15.08.2008, 09:53:00
adevarat...asta e cea mai idioata, cretina si tampita legatura care s-a putut face vreodata ...ce legatura are accidentu cu albumu ???theeeeeeee.....doar nu fac piesele in masina in timp ce merg spre concerte....si acuma ca nu mai au masina ...o sa stea degeaba,credeti voi ca asta e singura masina care o aveau ei ?nu prea cred, dupa parerea mea toti au masinile lor personale.Si apropo de album poate e gata de mult , poate nu e vina lor ca nu il scot si aici ma refer la casele de discuri ...cand o sa iasa albumu o sa iasa, nu va mai agitati atata, oricum "In toata tara si in lume,e doar un nume, Mafia e ala face fraierii sa faca spume!":)

alexneversaynever
15.08.2008, 12:06:11
Singura treaba care ar putea fi intre accident si album e ca poate se mai duc cu ala pe la procese nu stiu cat si nu le mai arde de inregistrat... Sau cum zicea Neamtzu ca a stat 4 luni in tensiune cu amenda penala, asa poate si lor sa li se intample si sa nu mai aibe chef de muzica. In orice caz, daca ar fi asa, e de inteles.

Sonny
15.08.2008, 12:37:54
Aici e o telenovele gen Elodia . Spor la treaba !

La cat mai multe episoade , pardon posturi si tot odata pagini .

sisu_liber
15.08.2008, 13:34:30
nu a aparut inca nici un articol/interviu ceva despre cele intamplate??
Parerea membrilor trupei,de ce a depasit,ce s-a intamplat din punctul de evdere al lui Uzzi si Caddy......daca stiti ceva postati aici.

Aaaa....dar Swamp nu era cu ei?

Gyno
16.08.2008, 22:02:00
Nu am fost in tara cand s-a intamplat neplacutul eveniment,dar acum cand a citit ce pot unii sa scrie... mi se face rusine pentru prima data ca sunt inscris pe acest forum,alaturi de acesti indivizi...
Va intereseaza masina atat de mult si domne, cum de merg ei cu Sharanu !!! Pai merg cu Sharanu ca stocurile de X6 sunt deja terminate de cioflengari !!!

Andrea Pininfarina a decedat intr-un accident rutier pe 6 August daca retin bine, si ghiciti ce, conducea un Piaggio VESPA !!! Cum naiba??? Chiar el??? Care a fost designer la atatea marci !!! Macar un Ferrari daca ar fi avut cu semnatura lui pe el... el ( fraier domne ! ) avea un ***** de scuter !!!!!!!

nu meritati ... decat niste reactii asemanatoare si tot la fel de multa sustinere morala de care ati dat dovada ca ati oferit !

deco
16.08.2008, 22:34:41
sunt insa curios daca ar fi curs vreo 20-30 de mesaje de incurajare daca ne-ar fi multumit DJ Blog pt suportul moral oferit

denzeL
16.08.2008, 22:57:14
as spune si eu ceva da mi`e teama sa nu iau ban.

Sergyu
16.08.2008, 23:21:54
scuze pentru offtopic.

au fost si mesaje de incurajare.......dar s-a referit la faza cu masina,astea de incurajare nu sunt asa de importante pentru el se pare.

ceea ce nu imi place la swamp este ca generalizeaza (ma refer la parerea lui despre forum si useri,la mesajul lui de pe forum si de pe blog) ii baga pe toti fanii b.u.g.mafia in aceeasi oala (cand cineva critica mai dur,imediat isi baga **** in tot forumu)

Din cate am observat eu,el nu intelege ca aici intra oricine,NU DOAR FANII B.U.G.MAFIA(deci e aproape imposibil sa gasesti doar laude si pareri de bine)....pana la urma daca stam si ne gandim,este normal ca cineva sa critice sa-si dea cu parerea,dar nu toti care critica sunt fani B.U.G.MAFIA,asta trebuie sa inteleaga.....faza gen:Multumesc in nume personal tuturor faniilor B.U.G. Mafia de pe site-ul neoficial bugmafia93.ro pentru suportul moral extrem de important de care ar fi trebuit sa beneficeze mai ales idolul lor in momentul extrem de greu....(pai pun pariu ca 80% din cei care au postat aici,nu il au pe Tataee ca idol.... si cu alte cuvinte nimeni nu i-a incurajat/sustinut (am subliniat tuturor).....eu cred ca ar trebui sa mai citesti topicul asta omule.

Iti spun eu swamp.....iubesc enorm acesta trupa,pentru mine Tataee e un idol si nu numai el din trupa,dar atitudinea ta nu imi place....vei avea de pierdut din toate punctele de vedere si nu numai tu ...si trupa din cauza ta ,daca nu schimbi ceva (nu ma refer la nume)........pace.

edit:Gyno,ai dreptate in ceea ce spui,chiar nu conteaza masina....nici 5% nu conteaza asta.
Gyno eu stiu ca un moderator face tot posibilul pentru o atmosfera cat mai placuta pe un forum,ca sa ajungi tu, ca moderator sa spui ca ti-e rusine ca te-ai inregistrat aici,e trist.......nu te supara,dar si tu esti raspunzator pentru forum,deci in concluzie fi mai activ,mai sever daca este cazul.

trebuie sa precizez ca nu am nimic cu nimeni si mi-am spus doar parerea.

deco
16.08.2008, 23:44:02
chiar,au fost si mesaje de incurajare.. pe alea nu le-a vazut.. asta e,viata merge inainte...

Mamafaka
17.08.2008, 10:17:23
foarte bine zis sergyu. nu ma asteptam ca tu sa spui asta, stiind ca esti fan infocat al trupei.
eu am zis ca nu vad motive sa le scriem mesaje de incurajare, imbarbatare si ce mai asteapta nikalai atata timp cat nu s-a intamplat absolut nimic.
ori de cate ori scapa Uzzi tigara sa scriem aici in sir texte de sustinere?
mai mult ca atat, nikalai cere si arata cu degetul spre acest sit desi n-ar trebui. se stie de ce. am zis daca deschidea el topic sa ofere informatie asta era atitudine. comunismul si secretizarea asta in legatura cu albumele, evenimentele etc isi spun cuvantul.

e PACAT ca s-a intamplat acest accident, e PACAT ca acel om a primit atatea traume grave, NU doresc nimanui astfel de incidente nefiricite, na.

DJ_VDA
17.08.2008, 10:20:24
foarte bine zis sergyu. nu ma asteptam ca tu sa spui asta, stiind ca esti fan infocat al trupei.
eu am zis ca nu vad motive sa le scriem mesaje de incurajare, imbarbatare si ce mai asteapta nikalai atata timp cat nu s-a intamplat absolut nimic.
ori de cate ori scapa Uzzi tigara sa scriem aici in sir texte de sustinere?
mai mult ca atat nikalai cere si arata cu degetul spre acest sit desi n-ar trebui. se stie de ce. am zis daca deschidea el topic sa ofere informatie asta era atitudine. comunismul si secretizarea asta in legatura cu albumele, evenimentele etc isi spun cuvantul.
Real shit you say here;) ... dar totusi au vreun motiv sa secretizeze... eu asa incerc sa cred:)

NicuDavid
17.08.2008, 16:14:42
Sunteti varza aia care va luati de masina... Magnatilor, repede ati sarit voi, ca hau ca miau...

sisu_liber
17.08.2008, 16:42:28
voi sunteti prosti ba idiotilor.......adica ce vrei sa zici Nicule,ca daca are Tataee Sharan trebuie sa ne placa si noua??Pai ma *** in masina lui si-n ata daca nu-mi place......care e problema,citeste tot threatu si dupa aia posteaza........nu veni aiurea cu faze dinastea.

NicuDavid
17.08.2008, 17:01:57
Ma frate, nu e vorba ca tre' sa-ti placa, tocmai asta e ideea, ca gusturile sunt gusturi si nu se discuta. Da' din cate am inteles io pe aici, lumea sare ca de ce merge Tataee cu Sharan-u' la concert. Mentalitatea tipicului sarac de la tara care nu stie ca sunt magnati prin occident care se dau cu bicileta. Pai sa mearga Tataee cu trotineta daca vrea, care e problema mea? Nici mie nu-mi place Sharan-u' ca masina, da' mi se pare perfecta pentru treaba, sa alerge cu ea prin tara.
Plus ca... sa nu uitam ca daca nu esti chiar de bani gata, milioanar in euroi, asa incat sa nu se simta niciodata cateva sute de mii cand ii scoti din buzunar, masina ramane cea mai proasta investitie posibila, dupa curve, bautura si droguri. Adica stii ca banii aia ii arunci pentru ca-ti place tie masina aia. Io cred ca ei prefera sa bage banii in lucruri mult mai serioase, decat sa se dea cu Cayenne-urile prin tara...
Va salut!

sisu_liber
17.08.2008, 17:43:59
Ma frate, nu e vorba ca tre' sa-ti placa, tocmai asta e ideea, ca gusturile sunt gusturi si nu se discuta. Da' din cate am inteles io pe aici, lumea sare ca de ce merge Tataee cu Sharan-u' la concert.

Ai perfecta dreptate,asta spun si eu si am spus-o intotdeauna.
Te-ai confundat tu cu posturile mele,eu am spus ca ma asteptam la ceva ''modificat'' nu neaparat Cayenne sau X6 in contextul in care ei tot vb de masini tari si una si alta,apareau la show-uri tuning.Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc masina,modelul sau ca e sau nu tunata........doar am precizat odata ca eu ma asteptam la altceva.DE acolo toata lumea a inceput sa ''infloreasca'' si sa apara cu tot felu de comentarii stupide.

Mamafaka
17.08.2008, 23:33:06
fiti cuminti dragii mei

Petryka_yo_BUG
22.08.2008, 19:18:37
plm fratilor e naspa