View Full Version : "10 Ani" - noutati
neamtzu
26.08.2004, 13:39:11
Urmatorul material discografic b.u.g. mafia se va numii (cel mai probabil) "10 ani" si va fii un best-of. Va contine remixuri (negative noi, voci noi, etc) ale pieselor care de-a lungul timpului au ramas in inimile voastre.
Va venii in 2 volume. Primul urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an, iar al doilea in primavara 2005 cel mai probabi. De ce nu ies amandoua odata ? Din cauza pretului ridicat. Comentarii ceva ?
No comment frate... d'abia astept sa iasa ... :) ... sper sa rupa piata ...
Peace!
Mos Craciun_
26.08.2004, 16:29:21
De ceva videoclip nu se aude in acest material ?...
PS: Care ar fi acea piesa ?... sau inca nu se stie ? .. ajajajaa
hasys
27.08.2004, 23:07:49
cool era si timpul..... oare va fi si vre-un diss pt La Familia???
Mos Craciun_ .. parca tu erai anti mafia ... si ziceai chestii de genu' **** mafia .. si alte *****uri ... :x :x
NicuDavid
28.08.2004, 23:25:16
Misto de tot, bravo lor!
SilaS`
28.08.2004, 23:44:13
Abea` ajtept sa iasa !!!Da piese noi nu o sa contzina :?: Nici macar una :?:
tbc666
28.08.2004, 23:54:47
O sa fie mai tare decat albumu lu puya shi sisu ?
neamtzu
29.08.2004, 01:32:00
Pai practic si teoretic toate piesele or sa fie NOI. "mai tare decat albumu lu puya si sisu" ... ? pai albumu lu puya si sisu ti s-a parut album tare ? :)
V-a dezamagit vreodata un album b.u.g. mafia ? cumparat-l si vedeti acolo despre ce e vorba.
Lucian
30.08.2004, 02:30:28
Atunci o sa se amane noul album, pe care Tataee zicea ca o sa-l scoata in primavara 2005, sau o sa se lanseze odata cu al 2-lea CD "10 ani"?
RapGoddess
01.09.2004, 07:52:38
Sa vedem ce-o sa iasa, apoi vor veni si comentariile...
Mos Craciun_
04.09.2004, 23:30:00
Mos Craciun_ .. parca tu erai anti mafia ... si ziceai chestii de genu' **** mafia .. si alte *****uri ... :x :x
hhhhhhhhhhhhhhhhh... de Mafia ?.. io nu tin minte sa fii zis asa ceva`... poate am zis "Cu Mafia am iceput cu Mafia raman".... da poate nu te-ai uitat bine... ne mai da o raita sji copiaza-mi sa vad`.. ajajaj 8)
N-ar fi rau daca-r putea face un MultiMedia Best Off Album, cu Videoclipuri, Poze.............! :D
Mos Craciun_ iti citez exact ce ai scris:
mafia ii de ***** dece masa cere bani pe la o trupa pe care au infintzato ei deci rezulta` ca se uita` numai dupa bani adica sunt de ***** **** mafia !
Ai inteles?
griFFo
05.09.2004, 16:11:42
o sa apara anul asta si "Parazitii-primii 10 ani",dublu album..sa vedem
care din cele 2 va fi mai tare...
bug_uzzi93
15.09.2004, 17:31:20
ma fratilor sper ca mafia sa scoata un album cu care sa sparga iara basii in probagaje si sa le bage **** in gura la sisu&puya respekt si ramaneti adevarati
hasys
17.09.2004, 13:00:13
parerea mea k nu trebuie facuta comparatie cu albumul lui Puya pt k asta o sa fie un Best Mafia deci..............poate cu parazitii desi multi confunda multe chestii fiecare sunt cei mai buni de pe felia lor.......
Repet abia astept sa ascult sunt mai curios sa vad cum au iesit piesele vechi decat sa ascult o piesa noua mafia... :D
LorDu
18.09.2004, 12:21:05
Albumu` lu` Sishu shi Puya ie un album lansat la plesneala ca sa se dea ei cocoshi, da` s`au facut de ras mai mult...
Ashtept sa iasa albumu` de 10 ani, dar e o data fixa sau se poate sa mai fie amanata lansarea, ca pentru Baietzii Buni am colindat luna prin magazine...
Ba poate nu am mai scis nimik pana acuma dar oricum nu asta conteaza ca am citit tot ! si cu albumu nu as vrea ssa stau 2 luni de zile ca sa il cumpar !! Pe " Baietii Buni " l-am cautat de m-a luat draq!! BAfta lor B)
BundyT
21.09.2004, 00:03:03
Nu cred ca mafia o sa dezamageaca fani cu muzica ! Ca, parerea mea nu`s altii mai talentati..Asha ca Mafia pana la capat !
vitman
21.09.2004, 09:57:16
Originally posted by neamtzu@Aug 29 2004, 01:32 AM
V-a dezamagit vreodata un album b.u.g. mafia ?
da toate.......
astept cu mai mult interes Parazitii - 10 ani
Lazio
25.09.2004, 12:54:27
[FONT=Courier]marfa...
Danielson
25.09.2004, 15:45:47
:) mafia s-a infiintat in 1993 n? :) N trebuia ca in lok de Baieti buni sa apara 10 ani
Salut.Am auzit ca pe albumul asta aniversar o singura voce feminina va canta toate refrenele.Aveti idee despre cine e vorba?Vreuna din cele cu care au mai colaborat?
Noroc.
Don Doggy
27.09.2004, 21:39:28
Era vorba mai demult ca va iesi si un CD multimedia cu toate clipurile lor. Mai e posibil sa-l scoata ?
Si ceva pt. cei care se iau de Mafia sau La Familia pe toate topicurile: daca exista un conflict intre cele doua trupe nu inseamna ca tre' sa va implicati si voi. Voi de fapt faceti asta ca nu mai stiti cum sa iesiti in evidenta, da' nici macar nu stiti care-i treaba, numa' vorbiti... Pana si Tataee a zis ca puteti asculta si Mafia si La Familia linistiti, nu tre' sa sustineti pe nimeni in conflictu' asta. Nu mai ii injurati ca n-are rost si nu stiti nimic.
NicuDavid
27.09.2004, 22:44:38
Originally posted by Danielson@Sep 25 2004, 02:45 PM
:) mafia s-a infiintat in 1993 n? :) N trebuia ca in lok de Baieti buni sa apara 10 ani
Pai in '95 au scos primu' album, nu? '95 - 2005... ar fi 10 ani. ;-)
Mos Craciun_
05.10.2004, 14:02:46
Originally posted by 9mm@Sep 5 2004, 08:35 AM
Mos Craciun_ iti citez exact ce ai scris:
mafia ii de ***** dece masa cere bani pe la o trupa pe care au infintzato ei deci rezulta` ca se uita` numai dupa bani adica sunt de ***** **** mafia !
Ai inteles?
Mha` romānule... :D Nu mai tin minte cand am scris ;->> .. oricum eu eram suparat tare in poola me cand am auzit ce se intamplase despre astea 2 trupe.... Pe langa ca sunt 3 trupe tari de Hip-Hop in tzara asta sji astea se ***... Macar bine ca pe Parazitii ii doare-n **** de lumea asta.... de aia ies de multe ori in fatza celor de la Mafia..
PS: "Oricum rulez Mafia, Parazitii & La Familia"
intelyman
10.10.2004, 15:40:22
Parerea mea: Mafia de'ab`a a scos si asta cu Baietii Buni, si si asta tras de par. Au trecut 2 aproape de 3 ani de cand trebuia. 10 ani trebuia de anu trecut, daca nu de acu 2 ani. Deci, deja totu e intins. ... huh...wake up
PS: Si eu am fost fan BUG in tinerete, dar am incercat sa ii vad de'afara, si ... nee....
In rest ? Numa bine, ***** si Balla
TheEnforcer
11.10.2004, 04:54:24
Sa Speram ca Va fi Ceva bun ...
mai ales idea cu melodiile vechi sunt constienta ca va tine la maxim ...
apoi pt restul ... care spun ca`s fani ... dar care ii critica ca nu au scos ca nu au facut ... ca au trecut 10 ani ca **** mea ...
mai fratilor ... ganditi`va ca ani buni de zile ei au cantat doar pt voi .acuma trebuie si ei sa mai faca o pauza sa se mai distreze fara sa fie stresati ... sa`si faca combinatiile sa`si faca banii ...
pt ca n`o sa dureze la infinit ...
eu sunt mic si poate nu ascult mafia de cand asculta multi de aici ... dar trebuie sa ii intelegi si pe ei pt ca si ei sunt oameni ...
Bafta all
gherila-PTM
11.10.2004, 10:53:44
ar fi bine sa faca un negativ mai bun la piese mai vechi - care nuse compara cu astea noi...bravo lor ca o sa scoata albumu asta...dar daca majoritatea refrenulilor conta o femeie ... atunci cam slab...mai bine villy...
respect
RapMaster
11.10.2004, 10:54:25
Cred ca albumu de 10 ani o sa rupa gura. Daca am auzit bine si intr-adevar o sa scoata haine sunt sigur ca o sa faca la bani cati vreau pentru ca ideea de haine scoase de o formatie de Hip Hop din Romania ii originala.
TheEnforcer eu cred ca s-au distrat si pana acum, la concerte si peste tot. Daca fac ceea ce le place sunt convins ca se distreaza si la inregistrari, pentru ei ii o joaca.
preacher
12.10.2004, 02:04:57
las sa vina albumu dar io am alta nelamurire..... sunt piese pe care apar si cei de la "la familia", piese cunoscute care intra foarte bine la best off....... bucatile de piesa cantate de ei vor fi taiate sau va canta altcineva in locul lor (cu versurile formatiei\artistului respectiv bineinteles).....in rest toate bune...... personal astept cu nerabdare un album ctc sau zale......
PitBull
12.10.2004, 16:57:39
Ar fi cea mai buna ideea cu albumul de 10 ani.
Cu ocazia asta ar da clasa din nou cu piesele vechi as vrea sa vad cine o sa fie pe locul 1 in topuri!!!
TheGun
12.10.2004, 23:07:57
Apropo, sper sa se tina de cuvant si sa scoata acele albume...pentru idiotii care aduc vorba despre alt album al altei formatii...au alt stil,alta "idee",etc...nu le mai comparati atat...ascultati-le in liniste si tineti-va parerea acasa....acest TOPIC are numele "10 ANI"...nu La Familia....sau altceva....cat despre acest Best Of il asteptam cu mare placere...as avea o rugaminte catre tine Neamtzule (poate daca ai sansa sa ii "soptesti" lu` Tataee) : Daca lansarea acestui prim Best Of s-ar putea desfasura intr-un concert intr-un loc gigant unde ar putea sa vina lumea sa asculte ce poate Mafia, si acest loc ar putea fi Sala Palatului,vreun Stadion,etc...bineinteles cu intrarea gratis....dar dupa cum am observat la lansarile Mafia,prefera Dumars si intrarea pe Invitatii.....nu-i frumos fata de fani...parerea mea...cine stie poate chiar o sa gandeasca la asa ceva baietii...hai norok si astept comentarii la reply-ul meu :D
neamtzu
12.10.2004, 23:26:26
se vorbea mai de mult de un concert la sala palatului (sau polivalenta nu mai stiu), insa n-am mai auzit nimic. Insa cu intrarea gratis ai cam dat-o-n bara, ar fi marfa, dar nu cred.
Tibi200
13.10.2004, 20:56:56
Oricum despre acest album nu pot sa spun decat ca abia astept sa apara!Pentru ce care nu ma cunosc nu sunt decat un pustan de 15 ani din Ploiesti si ascult Bug Mafia la greu!Eu sper sa nu fie ultimu lor album ca as fi f dezamagit!
BUG MAFIA "Pana cand moartea ne va desparti"
Spiridusu
14.10.2004, 18:39:41
ma eu le urez sucees la lansare ........... ;) pentru ca ei au stiut sa supravietuiasca in lumea asta ..........de kkt in general au bani au de toate ! ;) ar trebui sa le urmam sfaturile din melodi ! ;) oricum .......sa dea si la amarati astia de golani care stiu sa cante si au talent sa ii ajute sa se lanseze ;) asa poate le mai vine si lor inca mai multi bani !
Don_D
14.10.2004, 22:30:54
bha mie mi sa parut albumu sisu si puya tare, da oricum si bugmafia im place,
si am sa cumpar in continuare toate albumele de la ambele trupe.....
is sigur ca nouele albume o sa sparga toate boxele...
Don_D
17.10.2004, 18:14:02
m-am gandit ca ar fii marfa daca ar scoate o editie speciala cu dvd-bonus cu videoclipe sau concerte......... :D
NeuroN
19.10.2004, 12:40:19
sa le luam pe rand... :ph34r:
1. Cineva a zis ca pe albumele b.u.g. apar "la familia". Pai daca ai fi citit topicu cu "interviu lu' Tataee", ai fi stiut ca el a zis ca pe albume nu apare decat Puya, iar pt. asta se va gasi un inlocuitor.
2. Albumul aniversar "Zece ani", nu trebuie neaparat sa iasa dupa 10 ani de la infiintarea trupei sau de la lansarea primului album... Tot Tataee zicea ca albumul aniverseaza 10 ani de B.U.G. Mafia si nu e neaparat sa se lanseze in 2003 sau 2005.Punct.
3. Ideea cu doua cd-uri lansate separat e mai buna (incitanta)...
4. Nu cred ca mi-ar face placere ca in piesele lor (reinstrumentate) sa faca ABUZ de aluzii la Sisu si Puya, asa cum au facut-o acestia pe albumul "Foame de bani" :angry: . Ignoranta B.U.G. Mafia fata de "scandalul" cu ex-La Familia e cel mai cumplit lucru pentru Sisu si Puya. Ganditiva ca ei au conceput un album (in mare parte de razbunare), i-au dat numele piesei in care ii ataca pe B.U.G., au facut clip de 7000$ (investitie facuta de Media Pro Music).... si vin "mafiotii" si zic : "nu ne intereseaza scandalul cu Sisu si Puya" <_< ... Ehh.. ce sa mai zica si ei acu... Normal ca au zis ca ei nu se ascund (ca de aia au dat nume in piesa, nu ca Mafia pe "Fata-n fata 2"), ca "lumea trebuie sa stie" si alte porcarii de genu' asta... Am mai zis eu... CAND ESTI MIC TE IEI DE AIA MAI MARI... Aici, cazul Sisu si Puya.
5. DVD cu videoclipurile si concertele lor? ... Nu prea cred. In primul rand nu toti au CD playere (unitati de cd, combine cu cd), apai sa aiba unitati DVD. Ca sa nu mai vorbim de cei ce au home cinema-uri... Si ce ... vrei sa se pirateze la greu... Ca si-asa e greu cu muzica pe casate si cd-uri audio.
NeuroN
19.10.2004, 12:41:55
Originally posted by vitman+Sep 21 2004, 07:57 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(vitman @ Sep 21 2004, 07:57 AM)</div><div class='quotemain'> <!--QuoteBegin-neamtzu@Aug 29 2004, 01:32 AM
V-a dezamagit vreodata un album b.u.g. mafia ?
da toate.......
astept cu mai mult interes Parazitii - 10 ani [/b][/quote]
Atunci , parerea ta NU MAI CONTEAZA...
Don_D
19.10.2004, 14:32:15
te inteleg NeuroN, da ar fi marfa, asa pentru albumu de 10 ani.
si in america sa fac asemenea "special edtion". dar ai dreptate aproape nimeni n-are unitati dvd, pacat ca suntem in romania in cazu asta, lol.....
da oricum pentru mine ca fan adevarat n-am sa piratez, si ari fii mortal un dvd ca bonus.....
jijea
27.10.2004, 00:29:55
se stie data exacta a lansarii albumului de 10 ani ?
neamtzu
27.10.2004, 00:31:22
deocamdata nu. Cum aflu ceva bag aici.
LordCaddy
27.10.2004, 08:37:55
Sa speram ca va fi un album Multimedia.... :unsure:
Am ascultat eu instrumentalul remixului la "Pantelimonu petrece". E grav .. ideea e ca sunt piese noi .. doar textele sunt aceleasi.. albumul lui villy iar mai are niste instrumentale grave..
clau s
26.11.2004, 13:13:41
pai nu trebuia sa apara inainte un alt album???? "Interzis sub 18 ani???" sa nu-mi ziceti ca a aparut :)))
Johnny23
26.11.2004, 16:06:28
A aparut ..dar se numeste Baietii buni....dacxa nu ma insel asa trebuia sa se numeasca albumul "Interzis sub 18 ani" dar au schimbat numele din motive doar de ei stiute...
xBaSs
26.11.2004, 19:18:02
Originally posted by clau s@Nov 26 2004, 02:13 PM
pai nu trebuia sa apara inainte un alt album???? "Interzis sub 18 ani???" sa nu-mi ziceti ca a aparut :)))
tu traiesti pe luna bah?
Johnny23
26.11.2004, 19:21:29
xBass lasa ma omu' sa traiasca poate a fost la un concurs de supravietuire si ia dus pe undeva prin africa (si acolo nu aveau tv)....just kidding.....
jijea
27.11.2004, 12:40:26
tot nu se aude nimic cu albumul de 10 ani... ?
chiar il astept sa apara... dar din pacate astept de ceva vreme :)
Mirelinho
27.11.2004, 13:48:10
Originally posted by neamtzu@Aug 28 2004, 11:32 PM
Pai practic si teoretic toate piesele or sa fie NOI. "mai tare decat albumu lu puya si sisu" ... ? pai albumu lu puya si sisu ti s-a parut album tare ? :)
V-a dezamagit vreodata un album b.u.g. mafia ? cumparat-l si vedeti acolo despre ce e vorba.
neamtzule,ma asteptam la ceva mai inteligent din partea ta,sincer. Daca esti sau ai fost pe felie cu Tataee asta nu inseamna ca tot ce e impotriva lor e slab.Hai ce **** mea,daca nici ``Foame de Bani``nu e album marfa,atunci BB kiar e penal. Ce sa inteleg din asta,ca BB nu ti-a placut,sau ca pur si simplu,daca Mafia se cearta maine cu Dre,iar Dre scoate album n-o sa-ti placa!? astept si yo albumu` 10 ani.
"foame de bani" nu e un album marfa . ultimul album din seria celor tari semnate la familia , a fost ep-ul "ca la noi" . in rest . . .
de ce suntem catalogati de fanii la familia ca fiind neobiectivi cand e vorba de albumele celor 2 ? pun pariu ca oricine recunoaste care albume ii plac ( primele ) si care albume sunt de 2 bani ( ultimile ) . adevarul e ca voi sunteti orbiti si refuzati sa vedeti adevarul .
kurupt
28.11.2004, 11:27:40
Originally posted by JUICE_YO_+Nov 27 2004, 02:48 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(JUICE_YO_ @ Nov 27 2004, 02:48 PM)</div><div class='quotemain'> <!--QuoteBegin-neamtzu@Aug 28 2004, 11:32 PM
neamtzule,ma asteptam la ceva mai inteligent din partea ta,sincer. Daca esti sau ai fost pe felie cu Tataee asta nu inseamna ca tot ce e impotriva lor e slab.Hai ce **** mea,daca nici ``Foame de Bani``nu e album marfa,atunci BB kiar e penal. Ce sa inteleg din asta,ca BB nu ti-a placut,sau ca pur si simplu,daca Mafia se cearta maine cu Dre,iar Dre scoate album n-o sa-ti placa!? astept si yo albumu` 10 ani. [/b][/quote]
Ce kkt ma ti-ai pus o poza cu sisu si puya si intri pe forumul lu Mafia sa ne zici tu noua ca sisu&puya sunt mai tari ca Mafia ...mai dai in kkt pe sisu&puya ca dupa primul album care au colaborat cu Mafia nu au mai scos nimik frumos ... numai melodii de kkt Zilele insorite nu sunt departe" aia a fost ce-a mai praffffffff.......
"punct si dela capat" cel mai praffffffff album(negative furate ... videoclip copiat... sunt niste kkti nu mai au treaba cu hh
neamtzu
29.11.2004, 22:03:19
juice, sunt cat se poate de obiectiv cand zic ca albumu e slab. nu imi place pur si simplu, mi se pare cel mai slab album al lor. "punct si de la capat" pot sa zic ca imi place, cu toate ca sunt cateva influente anti-mafia si pe-acolo. nu mai continuati cu offtopicul.
uzzi_9mm
30.11.2004, 12:06:21
ia gaditi-va daca nu ar fi existat trupa bug si bajetii ar fi cantat dance,hip-hop"ul cine l-ar mai fi creat?cel mai probabil parazitii s-ar fi dat la fund ca si RACLA iar sisu si puia nu ar fi cantat la ora asta,pt ca parazitii si in momentul de fata au ceva materiale semnate bug mafia.
sper sa fie 2 cd-uri audio si unul cu videoclipurile toate + unu' surpriza!!!ar fi tare!!!
bug_uzzi93
30.11.2004, 21:33:34
sper ca cei de la Mafia sa scoata acest album de 10 ani si sa le inchida gura la toti fraieri ca re cred ca albumul a lor cei de la sisu&puya ii fain
oricum asa a fost asa e si asa va fi ca asa a fost sa fie mafia pe primul loc
oricum uzzi e baza:)) sper ca va place de el
mie la nebunie
ii cel mai adevarat!!!
noroc si bafta tuturor fanilo adevarati:D
guard-dog
30.11.2004, 21:56:57
[/B]Nici un comentariu shefu`..stiu cum se va chema..si sper sa fie ca si pana acum..sa rupa piata si gura la fraieri..futu`le mortzii`n gura...oricum BUG ramane singura trupa din tzara care ar putea sa ne reprezinte pe plan international..restu` nu se ridica standardelor...respect fratie..
EVADATU
07.12.2004, 01:23:49
:ph34r: orice sar zice mafia ramune mafia cei mai tari dintre cei mai tari deci... la muti anii si mai multi bani pentru ei
__aNdRa__
07.12.2004, 06:01:09
deocamdata astept sa iasa albumu...apoi comentariile. oricum nu cred ca o sa dezamageasca
VALET
09.12.2004, 22:54:10
Deci inca nu am albumu parazitzii adica parazitzii primii 10 ani, dar am citit cateva opiniuni pe la cheloo.ro si 3paraziti.com si acolo pustii spun ca nu prea e fain. Cel mai faine erau si piesele noi, 5 in total (milionari de weekend etc. etc.).
Deci in opiniunea mea cred ca asta da o dovada ca 10 ani a mafiotzilor va fi mult mai marfa (astept eu:)(asta nu are nici o legatura cu mafia vs. parazitzii, oricum nimeni no poate ascunde ca exista o rivalitate relativa pentru statutul celei mai buni trupe hip hop din Romania), deci nu se aude nimic oricum asteptam. Ma astept la ceva super si cat dupa parerea mea cred ca in primu rand trebuiesc re-facute piesele mai vechi care aveau instrumentale de pe vremea lor, fiindca am vazut cateva persoane sa scrie CINE E CU NOI etc. Nu are rost caci nu sunt asa de vechi. As avea mare placere de exemplu sa ascult PANTELIMONU PETRECE versiunea 2004/5, ar fi ceva nemaipomenit.
Mos Craciun_
09.12.2004, 23:02:15
Am auzit eu de la surse buna de inspiratie.. care au cateva melodii... remixate... de la Mafia... da am auzit tot cam asa la fel ca si la Parazitii ca nu is nush` ct de tralucite.. sa vedem urmatoarele cum o sa fie...
Korupt
10.12.2004, 00:16:11
eu am ascultat parazitii "primii 10 ani". e fainutz, dar piesele vechi sunt cele de pe albumele vechi, nu sunt remixate sau modificate intr-un fel. sunt vreo 4, 5 piese noi, iar cea mai tare mi se pare payback. sper sa nu fie asa si cu mafia, sper sa aiba piesele vechi (din perioada 95-99) remixate si daca se poate si cateva noi.
si cat timp mai tre pana sa apara albumu? ca eu nu mai am rabdare!!!
jh0nny_T
10.12.2004, 12:28:29
ba baieti! mia zis cineva ca mafia ar fi scos o melodie "dedicata" celor de la La Fa milia ! e adevarat ? <_<
RapMaster
10.12.2004, 13:09:03
Piesa Pay back ii super.coperta de la album nu imi place ca nu se pot lua autografe pe ea ca ii neagra :)
Florin`Rap
10.12.2004, 19:11:47
Hei yo yo yo da scoateti o dat` albumu ala fratilor si nu uitati sa va bagati **** in gura lu` sisu si puya
Mos Craciun_
10.12.2004, 20:13:24
Florin`Rap ai mamica ?
drupy'
12.12.2004, 17:42:57
neamtzule ce sa scoata la best of ''o lume nebuna nebuna de tot '' shi cam atat ..... face swamp nistze remixuri......hai pa
ali99
12.12.2004, 18:48:47
**** LA TOTI ANTI-MAFIA.
RESPECT B.U.G.MAFIA 4 EVER G-YEAH
==============A=S=A=L=T===R=A=G=A=F=O=N=I=C======= =====
=====coming===soon=====
Gyno`86
13.12.2004, 17:45:17
Abia astept noul album ...sper ca o sa rupa piata .. ca de obicei ...
Rap-erii cei mai buni au fost si au ramas (B.U.G. Mafia) .
Pot sa spun ca sutn asa de inebunit ... ca de fiecare data cand aud ca o sa scoata ceva pe piata ...nici nu m-a interesat daca e nou sau vechi ...important era sa ii aud ... ce altceva poate sa-mi linisteasca mintea decat o trupa buna care scoate ...intodeauna bucati de bucati care sparg toata piata in 4 ...
Despre restu ... Puya ...de cand a devenit Puya un subiect ??? el nu a fost si nici nu o sa fie cum isi doreste el ... chiar daca se baga in aceasi celula cu "fratele" lui , Sisu .
Am ascultat Mafia de la bun inceput ...si pot sa spun ca nu a iesit nici o trupa pe piata care sa ii dea jos ...si nici n-o sa fie !!! Au aparut numai voci noi ... care merita tot respectu pentru munca depusa si cand am spus de voci m-am referit la Villy , Cabron ... chiar daca sunt si vechi si noi ...sau chair daca nu i-am pomenit ... tot ce ramane de spus e ca Hip-Hop-ul a fost si va ramane UNIC .
Mult respect pentru cei care au inteles e-mail-ul meu ... si poate o sa se mai schimbe subiectele astea ca au devenit plictisitoare .
xBaSs
14.12.2004, 15:58:51
ce se mai aude de "10 ani" ??? iasa anu asta sa nu? :o
bug_uzzi93
19.12.2004, 21:16:20
din cate stiu io nu
o sa apara acuma ala remix nusj cum se numeste cartieru sau cam asa ceva
si 10 ani o sa apara in 2 vol anu viitor surse neamtzulXL cred ca am zis corect tot ce am scris!!!
bug_uzzi93
19.12.2004, 21:19:54
strazile se va numi maxi singelu
scuzati
Flash
23.12.2004, 19:58:23
yoooo ba am si yo o intrebare.Yo acuma is in Spania de vreo 2 ani si as vrea sa stiu cand apare albumu "10ani"ca sa mil trimita.pace
griFFo
24.12.2004, 11:22:27
poate va aparea peste 10 ani... :rolleyes:
sau poate peste 10 luni maxim... sau poate..griFFo o sa dormi tu 10 ani si abia atunci il vei asculta..? :rolleyes:
Mos Craciun_
24.12.2004, 13:42:53
Pai primu` album de la Mafia e scos in Septembrie `95.. si 10 ani nu tre` sa il scoata in 2005 ?..
sch_7
24.12.2004, 14:01:52
Da corect, daca stam sa ne gandim putin, best of-u ar' trebui scos in 005 deci nu inteleg dc atata scandal?
baietii au zis ca o sa scoata acum maxi single-ul acum in ianuarie iar best of-ul il lasa pentru prima jumatate al anului 005 deci cl mai probabil in primavara.
RapMaster
26.12.2004, 09:09:05
Neamtzule, mi-a zis Swamp la mare ca pe albumu de 10 ani o sa fie feat cu Cheloo. Mai e valabila treaba? Mai sunt si altii care o sa dea pe album?
Asa e,primul album BUG a aparut in 2005... dar ei s-au gandit 93-03(pt ca atunci au inceput sa cante,atunci a aparut BUG,nu ca albumu e in 03)
1993-2005 mai conteaza?
sa apara o data ca m-am saturat de altele
asteptarea te omoara!
sisu_liber
28.01.2005, 18:46:08
pai sa bagatzi aici stiri despre noutatzi ptr. cei care stau in strainatate... ;)
Alex_yo
19.02.2005, 11:11:51
Sa apara mai repede!!!
problema e.....ca mai avem de rabdat!ne vom delecta insa cu "strazile",in curand!
Yo_Uzzy
09.03.2005, 20:17:47
din cate stiu eu..in 93 sa format trupa B.U.G. Mafia...pe atunci Cady si Tataee si pe urma a venit si Uzzi...si primul "album" a iesit in 95.....
oricum....astept sa iasa si nu conteaza catzi bani ii...ca scot de la saltea...numa sa apara
SpiCe
27.04.2005, 00:56:09
aha .. marfa :)
neamtzu
05.06.2005, 03:18:08
Discutiile s-au mutat pe acest topic (http://www.bugmafia93.ro/forum/showthread.php?t=1186)
bugmafia93.ro