View Full Version : Ce ai face pentru unul din membrii BUG Mafia?
rimmer
23.03.2003, 18:52:50
Asha ca sa vedem de fani sau fanatici exista printre noi... exprimatzi`va .. shi .. nu incercatzi sa paretzi ceea ce atzi vrea sa fitzi
Eu mi.as scoate sapca din cap in fatza lor
neamtzu
23.03.2003, 23:26:21
bah rimmer nu mai face subiecte d-astea tampite in **** mea.
Ce sa fac, mi-as sparge capu` pulii sa vad daca are creier... ce dracu
BOBBy
27.03.2003, 16:41:26
ce **** mea tre sa faci ?? yo chiar m`am si injurat cu tataee cand era la un magazin pe pantelimon... omu' suparat n`a vrut sa dea autograf la niste tarfe... l`am inteles... da a inceput sa injure... si yo hop... si a plecat cu masina.. si tot ma injura... :D chiar ma bateam cu el .. daca era ceva.. catziva baietzi la coltz asteptau pe acolo :)
Anonymous
08.04.2003, 23:46:30
Pe bune?
Neamtzu: rofl.
Anonymous
13.04.2003, 13:38:38
:twisted:
salut lume...vreau sa spun ca e prima data cand intru p acest site si e chiar super. De acum incolo o sa il accesez de fiecare data cand intru pe net.Sunt o blonda de 15 ani care ii adora pe cei de la MAfia si...e in stare de orice pt ei incepand cu a da la **** celor care ii vorbesc de rau.papushica_14@yahoo.com
Anonymous
13.04.2003, 13:40:54
cei care stiu mai multe despre Mafia si vor sa impartasasca celor mai putin informai din ceea ce stiu ei va rog sa imi scrieti pe papushica_14@ahoo.com MAfia is the best
neamtzu
13.04.2003, 13:43:42
papushica_14, daca navighezi prin sit, vei gasii destule informatii despre trupa. Si te rog data viitoare fii on topic.
Don Doggy
13.04.2003, 14:20:09
BOBBy greu de crezut ca tovarasii tai sareau la Tataee. Yo cel putin nu as face asa ceva.
Chiar ca subiectu' asta nu-si are locu'.
Anonymous
14.04.2003, 11:34:33
ce as face pt unul din membrii formatiei? De exemplu lui Uzzy i-as face un copil pe care l-as creste ca sa devina copia fidela a lui tac'su.in rest...multe
BOBBy
14.04.2003, 15:00:36
lol papushico :) e mijto nu vrei sa faci unul cu mine ?? si dondoggy sa stii ca daca era ceva scandal ... cu el cu toate ca il evitam sareau baietzi ... :D pt mine ... sau daca nu aveam yo cu cine sa vin ... n`are rost acest subiect ... :D ca nu ma loam de tataee ca il respekt si pe el si pe restu formatiei ... pace :D
Anonymous
16.04.2003, 05:10:17
care ar avea putin tupeu sa dea in vre`unu de la mafia??? eu cred ca nimeni... doar asa sa te stie lumea ca te-ai batut cu ei??? hai sa o lasam balta. eu unu... tot respectu pt ei... mi-as scoate caciula in fata lor.
Anonymous
16.04.2003, 05:12:55
bah fratilor eu l-as pune pe tata sa ia in cap o basca cu pantelimon si sa cante unii sug p#/@ pe scara blocului.
LiaLuvGyno
16.04.2003, 19:06:23
:D ioi ce ai spus papusica!:)
sM0kEr PHK
17.04.2003, 01:39:11
Io le-as face... un site in flash... :D
Anonymous
18.04.2003, 11:36:27
Eu am sa-mi tatuezi numele lor.... Mi se pare cea mai buna alegere, pentru mine.
Anonymous
18.04.2003, 19:08:48
sa intelegem ca esti o papusica cu ****?fii mai concreta:ce ai face si pt cine?poate pica norocul pe tine.sunt f informata ,intreaba-ma orice
Anonymous
18.04.2003, 19:53:15
daca esti o papusica blonda care poate sa DEA la **** nu asta e siteul pe care tb sa-l accesezi. :twisted: :twisted: :twisted:
rimmer
19.04.2003, 02:48:35
Papushico... interesante pareri ai.. imi place de tine ca eshti cu tupeu` in dintzi.. shi asta e bine .. keep it real
Anonymous
21.04.2003, 20:48:59
ce subiect de kakat .... :x
ene_B_U_G
22.04.2003, 22:36:57
ma...ce dreq....pentru mafia nu am decat admiratie si respect...doar atat...
referitor la scandalu` ala cu tataee ( bobby ) ... pe bune...daca eu mi`as lua cativa pumni...as da si eu...nu cred ca in momentele alea mai gandesti pe cine ai in fata!
nu mai stiu cine a zis ca nimeni nu are tupeu sa dea in ei....
dar...poate nu sunt in masura sa vb despre asta...dar desi nu am intrat decat o data in pantelimon...si nu stiu pe cine au in spate...si nu stiu prea multi smecheri din bucuresti...aici in constanta sunt multi care nu au ce sa pateasca daca dau in ei! parerea mea...
poate ai auzit si tu de tzigani din piatza chiliei ( constanta) sau palass ( constanta )
oricum...respect mafia!
BOBBy
29.04.2003, 21:50:39
bha deci sa fie klar ... yo nu masi fi batut cu el ... nu vreau sa ma bat cu el ... si nici nu o sa vreau sa ma bat cu el sau unii dintre ei ... pt ca sunt fan ... imi plac .... si n`are rost ... din cauza unor tarfe... sa ne certam ... dar am zis asa ... daca era vreo eventualitate ... asi fi dat si eu .. cu toate ca 1vs1 asi fi loat bataie ... rau de tot ... yo ii respekt pe mafiotzi .. :D pace pt totzi ... si pt ei ... si pt noi ...
Anonymous
06.05.2003, 16:54:29
:D exxtraordinar...draga Mafalda(acum nu stiu daca esti fata sau baiat) dar...jignirile tale la adresa mea chiar nu isi au rostul.Sti de obicei si fanii acesei formatzii trebuie sa fie uniti, Understand? Daca nu,poate u esti cea/cel care nu ar avea ce sa caute pe acest site...sti tu:BAfta la dusmani,respect la prieteni. Apropo sa nu uit: Merci pt complimente Rimmer.Stiu ca am tupeu.Esti un dulce. Si pt cei care nu au intzeles bine le explic: eu la cei 16 ani de viata inca mai sunt virgina apre deosebire de altele, si m-as oferi numai lui Uzzy,sau celui pe care il voi iubi.Acu intelegeti? :twisted: :arrow:
Ba da voi deviati la majoritatea subiectelor . mereu incepe sa va certati intre voi indiferent de subiectul subiectului.
certati-va in **** mea pe privat ma .
Aici ziceti ce **** mea ati face pt unu din aia de la mafia nu ziceti ca papusica are **** sau mai stiu io ce .
__aNdRa__
27.05.2003, 06:07:38
papushica_14 tzine- o tot asha fata, c-o faci bine......la urma urmei nu conteaza parerile altora......... apropo de topic....nu ashi face prea multe pt bug, ca doar nu sunt dumnezei(poate le-ashi oferi o guma de mestecat daca am prin buzunare), dar ii respect shi o sa-i respect in continuare
LiaLuvGyno
28.05.2003, 16:39:08
in legatura cu micul conflict al fetelor...ma abtzin...dar fitzi totusi atente la ce zicetzi...mai ales papushica_ ca te contrazici...in legatura cu topicul...ma scuzatzi ca ma repet...cred ca nici unul din noi nu stie ce e in stare sa faca intr`o anume situatzie...deci...depinde de circumstantze cum ii ajutzi sau cum i`ai ajuta...intrebarea intrebarilor...catzi din noi kiar ar face ceva pt ei la nevoie...?
noroc!
shakalu
31.05.2003, 23:33:45
Bobby eu cred ca nu ai si tu ce scrie si ne iei pe noi cu vrajeli` dastea ieftine ca il bati ca il faci...Postul pe care l-ai pus e ca sa te afirmi si tu...Ca doar na...E Romania....In fine oi fi tu tare dar pastreaza asta pt. baietii tai!
samma
01.06.2003, 00:24:34
yo le-as dedica o melodie...
Anonymous
02.06.2003, 14:56:01
nimic
rimmer
17.06.2003, 19:01:02
In momentu` de fatza le`ash spune sa scoata in **** mea odata albumu` ala ca imi jupoi pielea de pe mine daca nu apare mai repede :)
LiaLuvGyno
17.06.2003, 19:43:13
ma uitam ieri noapte la "un 2 si trei de 0" pe atomic...mama ce dor mi`e sa`i vad.oare cum mai arata?cat s`au skimbat de atunci?pt ca la mtv award`s nu i`am vazut mai deloc...si nu clar!:)
Don Doggy
22.06.2003, 18:51:58
Yo n-as face nimic special, eventual mi-as bea toti banii dintr-o seara cu unu` dintre ei, daca el ar accepta sa mergem la o bauta. ;) :) Nu stiu ce sa zic... oricum, nu cred ca sunt fanatic. :D
ene_B_U_G
24.06.2003, 14:50:53
nu cred ca ash face mai nik... adica... eu am viatza mea... ei o au pe a lor... singura legatura dintre mine si ei este : ei sunt BUG Mafia - eu sunt ene|BUG|.... imi place mafia.... reprezinta ceea ce imi place!
bafta!
Andreea
25.06.2003, 19:21:36
Sal all. Ce as face pt Mafia?...........Orice, cu mici exceptii. De ex. nu m-as sinucide, nu mi-as da cainii si nu as renunta la Bucuresti. In rest, cam de toate. Papushica, aia cu copilu e cool. Sa stii ca si io i-as face un copil lu` Cady sau lu` Uzzi. Lu` Tataee nussh, ca nussh daka as putea sta sub el, avnd in vedere cat de slabutza sunt io. Nu vreau sa zic nika despre el, ca si el e cool de tot. In rest RESPECT LA TOTI RAPPERII< SI LA TOTI BAIETII DE CARTIER. SI FETELE, logic. PT FEMEI IN SPECIAL NICIODATA CAPU` JOS.
INVATA SA RESPECTI PE CINE NU POTI UMILI!
Shm3nArA : demonitza@eminem.com
LiaLuvGyno
26.06.2003, 18:44:33
Andreea....scuza`ma ca`tzi spun...vorbitzi prosti mai!..scuza!parrerea mea...dar daca tu zici ca ai face asta...!sa fi sanatoasa...!si noroc!
tzigan
26.07.2003, 07:43:11
parerea mea ca deja facem tot ce trebuie: le cumparam albumele, le umplem salile la concerte etc... si asta e cam tot ce au ei nevoie de la noi pentru a le merge treaba bine...
26.07.2003, 17:27:33
ce sa le faci sa le ridici o statuie..?????
yo sunt de parerea lui tzigan(bine spus)nu stiu poate ias ajuta sa impinga masina daca au ramas in pana si faze de astea...in rest doar respect pt ei .....
PS
mult respect
peace
Andreea
27.07.2003, 21:10:08
Shi...cre` ca daca scot album, pe spate o sa scrie multumesc celor de la mafia, ca m-au inspirat... ">>>>>:) :P
rimmer
28.07.2003, 05:31:26
Andreea dak scotzi album... sa`mi pui shi mie .. sa ma anuntzai... ca... poate .. scot shi yo sh ifacem schimb de autografe.. :) pop pop pop am luat`o pe ulei :)
tatal vostru
28.07.2003, 06:17:51
SALUT
Incep prin a spune ca pe aici e o aberatie totala mai ales papusica ( sau cum **** mea o cheama ) ba fata aia e distrusa rau de tot. Cat despre subiect ...... naspa .
NOROC la toti
Andreea
30.07.2003, 02:03:45
oke, o sa facem schimb de autografe... ">>>>>>
SHUTZ
15.08.2003, 04:27:40
Referitor la un post anterior al tau:
Sal all. Ce as face pt Mafia?...........Orice, cu mici exceptii. De ex. nu m-as sinucide, nu mi-as da cainii si nu as renunta la Bucuresti. In rest, cam de toate. [...]
Chiar orice?
Bun! Si acum...... nu vrei tu sa spui si cam ce stii sa faci? ;)
:D :D :) :) :)
SHUTZ
15.08.2003, 04:31:19
Ce ai face tu pentru ei ...vor si altii. De ce faci discriminari?
:D :P
Killuminati
16.08.2003, 03:34:15
E ciudat subiectu asta ... Nu inteleg ... ce as putea face ? sa ma omor ? ce dracu?.. sa fim seriosi...
DjCBmC
03.09.2003, 17:50:29
Am un respect enorm pt. fratele U Z Z I si ca sa arat asta lumii si kakatzilor care halesc ce scrie-n ziare ... mi-am tatuat chipu lui pe spate pe omoplat : UZZI cu ganu in mana. si sub tatuaj mi-am batut U Z Z I ... cred ca asta demonstreaza ca il respect ...
Bafta Coioshilor!
Tattutzu'
08.09.2003, 19:30:18
as sta cu ei la o bere si la un fum :D
LiaLuvGyno
11.09.2003, 23:38:00
surprinzator ce iese dintr`o prostie!4 pagini!mijto sau nasol?
---damn,iar am gandit in scris!
NicuDavid
12.09.2003, 01:20:20
Le-as da bani sa-si faca un studio beton armat doar pentru ei, ca sa faca cat mai multa muzica :-).
LiaLuvGyno
12.09.2003, 20:39:38
dragutz NicuDavid!
lulurapkid
13.09.2003, 19:15:17
AS CIORDI NISTE LOVELE CA SA AJUNG LA CONCERT
LA BUCURESTI DESI SUNT DIN GL
BOBBy
27.09.2003, 17:27:42
lol
Pandelas Bogdan
16.10.2003, 19:32:13
Salutare la toti in primul rand ,si vreau sa precizez ca nu sint un fan maniac,dar jur pe ce-am mai sfant pe lume ca i-as da de baut o noapte intreaga ,aici langa Prut,la Barlad,sau as face bunjee.
BOBBy
18.10.2003, 16:45:13
lol subiect aiurea
lulurapkid
18.10.2003, 19:11:57
haide ma si cu tine
nu ai putut sa iti faci intrarea altfel ?
TheSm0k3r
18.10.2003, 23:11:10
Inca un subiect care nu ar trebui sa existe......zic eu.
Ce-as face eu?MULTE.
Dar nu e nimic din astea MULTE de pus aici:))
numa' bine si respekt pentru voi!!!
ca||abis
22.10.2003, 05:43:43
NIMIC nu asi face !!!!
Daniela
03.11.2003, 21:55:37
Yo i-as dispera pe toti la greu si i-as sparge la **** pa toti dusmani:mad
::mad: Pa iei,pa mama lor de bulangi
Anonymous
05.11.2003, 13:55:12
ce subiect aiurea,mama.........
cum dracu pot sa fie unlle fete asa de...prostute(:))) ca sa nu le zic altfel
mereti fetelor si faceti-le copii da macar nu mai ziceti asa sa vada toata lumea ca nu-i de bine
geeeeeeeeeeeee
defapt de ce nu.......zice-ti fetelor macar asa mai radem si noi de prostia voastra
in momente dinastea imi pare rau ca sunteti fete..............doamne ma sunteti fete,domnisoare whatever..dar nu aveti nici macar nu pic de decenta de mandrie in voi fetelor
sincer....
rusinika rusinika
:))
Daniela
05.11.2003, 23:15:16
Sunt de acord cu tine purblanca
Cine le-a mai facut si pe astea fete ca fac de rusine partea feminina
Copii orice femeie poate sa faca,dar sa gandeasca e mai greu
:rolleyes: E prea grea pt uni viata asta de kakat!
SCORPIO-P
05.11.2003, 23:41:02
vai dragelor asa e sunt de acord cu voi :D
HeAvY_RiM
06.11.2003, 01:12:38
kkt nu stiu ce drcu as putea sa fac e vedeta imi place cum canta il respect pt ceeace face mai mult? in viata urmatoare ( sper ca voi fi multimiliardar :) ]
Anonymous
08.11.2003, 13:51:51
eu am mai scris asta o data si scriu si acum in sperantza ca cei de la mafia stiu si viziteaza acest site: as face un copil cu uzzy si l-as creste astfel incat sa fie copia lui fidela.Atat si nimik mai mult pe langa respectul pe care il am pt ei!!!cool,nu?
Anonymous
08.11.2003, 13:59:19
dragutzele mele purblanca si daniela:ce nu va convine voua ca vreau un copil cu uzzy? Voi nu atzi iubit niciodata pe cineva? Nu atzi visat sa fitzi cu cea persoana,sa ii aratatzi cat de ,mult tzinetzi la ea? Intr-un cuvant sa fitzi putin mai romantice? Care-i faza? asta e parerea mea,si dak cititzi mai bine: "suck the dick if you don't like my shit'.ok? Ar mai fi multe de spus pt voi dar am alte lucruri mai importante de facut! Bafta,sa fitzi sanatoase si iubite!!!!!!
NicuDavid
08.11.2003, 17:19:22
Daca-l iubesti asa de mult cum sustii aici, invata sa-i scrii si numele. Ar fi un inceput... :D
Daniela
08.11.2003, 22:53:43
Ganja_girl...
Din partea mea poti sa faci 100 de copii cu toti de la Mafia,ca nu sunt prea curioasa de treaba ta.
Daca "bagi" mai profund in inteligenta ta iti vei da seama ca a face copii(indiferent cu cine) se numeste SEX si nu e nimic romantic in chestia asta.
:rolleyes: I don't care about you so SOUYOURSELF!
herpes
08.11.2003, 23:12:24
ba nu va mai certati, ca oricum nu va fute pe niciuna!!!! mai ales pe aia de 15 ani, ca nu cred ca e pedofil!!!
si ce as face eu pentru cei de la mafia!!! Daca as avea ocazia, si privilegiu, as face un show cu ei, cu intrare libera, pe un stadion in bucuresti! Dupa care ar urma o noapte de caterinca, cu multa iarba, alcol, ciuperci, prafuri, acizi, si *****!!!
si in caz ca e nevoie, as chema a doua zi ambulanta!!! (e doar o gluma!!! cam de *****, dar e gluma!!!)
SCORPIO-P
09.11.2003, 04:22:59
man sexul poate fi romanitc, nu ai facut ''dragoste'' cu cineva niciodata ? Ar trebui sa incerci.
MaFIoToo
09.11.2003, 10:14:50
cred ca i-as cere .. sa ma ajute si pe tovarasii mei in muzica .. idei .. alea alea ..
Anonymous
09.11.2003, 22:45:40
draga cred ca esti cam dusa
:)))))))
si cam prostuta ,prostuta rau
cred ca tu nu stiis a faci diferetna intre a "iubi o imagine" si a iubi cu adevarat
Adevaru e ca si eu l-ma"iubit "pe puya cand eram de varsta ta si pe mine chiar m-a tinut chestia asta vreo 2 ani bine....dar mi-a trecut,m-am maturizat....sper sa-ti reviiiiiiiiiiii si tu .......ca altfel nu-i de bine
oricum nororc cu copii.......sunt sigura ca la aia te pricepi de minune:))))))))))
numa vezi sa nu ajungi o zdreanta dinaia expirata de la prea multa p..a,ca doar trebuie sa arteti bine at cand vei incerac sa-l "vrajesti "pe uzzi,ca doar nu os a faca copii cu orice stoarfa
:))))))))))))))))))))))
iuiiiii
cred ca am zis mult prea multe pe ziua de azi
lolllllllllllll
tuuuuuu mi jena pt tine
:)))))))))))
SCORPIO-P
10.11.2003, 00:43:13
^ hahaha nu ar trebui sa te cenzurezi pe un forum de la mafia injura cu mandrie. CE **** MEA II CU CENZURA ASTA ? see what m'sayin? :D
Anonymous
10.11.2003, 01:55:18
ei eu stiu ca pot sa injur linistita
dar totusi sunt o domnisoara si nu prea ii sta bine la domnisoara sa injure
sau tie iti plac alea vulgare
lol
:))))))))))
lluchiano
10.11.2003, 14:35:29
.....purblanca acuma 2-3 ani cine nu al iubea pe puya era un sex-sibol am un tov foarte bun care era tov foarte bun cu Puya _razvan_ si seamana mult intre ei simergeam in liceu la noi acolo in Dristor si al prezenta pe Puya(razvan) ca Puya (Dragos) si le cerea banii ca sa se intalneasca cu el :D
Ce dreaq sa mai zic,yo cred ca cea mai mare parte a hh-ului rom sunt baietii de treaba nus arfisti sau pm si asta e super marfa.
Tot respectu pt ei !
Anonymous
10.11.2003, 14:45:37
mama mama si puya(dragos) a aflat ce facea el?
ce parere avea?
nu cred ca prea buna ca doar ii strica imagineA
SINCER DACA M-AS FI INTALNIT AT CU PUYA(RAZVAN) SI MI-AR FI CERUT BANI
L-AS FI SCUIPAT IN FATZA
;)
lluchiano
10.11.2003, 15:20:09
pai nu puya (razvan) facea asta,de asta se ocupa tov meu si iti zic yo ca nu faceai cum ai zis si puya (dragos) habar nu avea de nimik a fost o mica distractie nevinovata :P:P
lluchiano
10.11.2003, 15:21:11
....o intrebare pt tine purblanca:
Ai zis ca l-ai iubit pe Puya sau ma org ceva de genul asta,dar lai iubit sau ai fost iubita lui ?
Anonymous
10.11.2003, 19:07:03
mam mama ce intrebare
e acuma mi-ai rascolit amintriri
;))
mama mama,ce intrebare
iubita lui puya??
ahh,doamne mai bine taceai
:))))0
nu nu am fost iubita lui puya nici macar nu-l cunosc,bine am vb de cateva ori la telefon
o comversatie nevinovata.
pot sa zic ca l-am iubit,defapt era mai mult o obsesie
prieteni deja imi spune-au "iubita lui puya"
lol
era chiar foarte cu capul in nori ,si cu foarte multe vise ,oricum aveam un vis
ca at ca o sa am 18 ani la faculta ma duc la bucuresti doar ca sa-l cunosc pe puya
as fi vrut macar odata in viata mea sa stau cu el la masa sa povestim despre diverse nu mai mult!
pe bune
ooo mama acum asa vb arca as avea 70 de ani
lol
si totusi am numai 19 ,si nu sunt studenta la bucuresti casunt studenta la cluj
;)
cu trecerea timpului mi-am dat seama ca oricum nu as fi putut sa ajung asa de aproape de puya,si ca era doar un vis frumos
oricum si daca as avea vreodata ocazia sa stau cu el la masa la un suc sa spunem,nu m-ar privii decat ca pe o fana pe care ar vrea sa o futa si gata!
si tocmai deaia mi-am luat gandul de la el
dar MI-AI REDUS SENTIMENTE DIN TRECUT PE CARE AM CREZUT CA LE-AM UITAT,UFFFFFF
TE URASc PT ASTA
LOL
bineinte;es ca si acuma in sufletul meu mai sper sa ma intalnesc cu el ,dar sa nu fie o intalnire intre artist-fani,sa fie o intalnirea ...defapt whatever
nu are rost sa mai vb despre asa ceva
off acum chiar ca sunt derutata
:((
no ca acuma vb ca fetele alea doua de mai devreme si nu imi place deloc
R.RimmeR
10.11.2003, 20:28:11
Treaba cu indragostitu asta asha de`an pulea e de`an pulea, cum m`ash afisha yo in fatza voastra cu ideea ca yo`s indragostit de Jenifer sau cum **** mea o cheama. Pentru sentimentu asta nobil, cum e dragostea asta care daca nu pe totzi, pe majoritatea, ne`a *****, e nevoie de multa multa multa gandire. cel putzin de partea mea.:) da, am avut un eshec in dragostea asta fututa shi nici mie nu`mi vine sa cred, am inceputr sa aberez, sa dau post la ace am scris?hai ca dau :)
Daniela
10.11.2003, 21:50:25
SCORPIO-P....
Aici era vorba de sex,daca esti baiat de baiat sti sa faci diferenta dintre sex si dragoste!!!!!!!!!!!!!
purblanca:imi zici si mie cum pui mei il iubeay tu pe puya,daca nu la-i intilnit niciodata personal?yo cred ca asta e obsesie si e starea adolescentei.
Toti cei care spun ca sunt indragostiti de o personalitate sunt atit de idioti incait nu isi dau seama ca"iubesc"imaginea acelei persoane si nu pe el ca om.
Gandind normal,cum dreku poti iuby o persoana fara sa ai un contacat real cu aceea persoana,sa il iubesti doar ca il vezi 5 min la tv?
Ganja_girl..........
T e tragi pe ***?
sau nu mai vrei copii cu uzzi?
:) Ma ridic in picioare doar cand am ceva de zis
Daniela
10.11.2003, 21:53:51
purblanca esti din cluj?
unde esti studenta?
Si eu sunt tot din cluj,dar sunt putin mai marisoara decit tine
Anonymous
10.11.2003, 21:58:56
se vede ca nu esti atenta la ce am scris eu
am spus ca l-am iubit acum 2 ani cam ceva de genu
si am mai spus ca m-am maturizat.....si mi-a trecut chestia cu puya
geeeeeeeeee
si am mai spus ca era doar o obsesie cu toate ca eu crede-am ca il iubesc
acum intelegi
asta se intampla cand aveam eu 15-16-17
ani acum am 19 si mi-a trecut d emult ,numai ca e frumos si haios cand te gandestiu cate de prostuta am fost si eu candva
si cuma spus si lichiano
acum 2 -3 ani puya era un sex simbol
:))))
si stii cume cand esti micutza si prostutza..iti fuge mintea la tot felu de ganduri si vise
:)
bine ca mi-a trecut crede-am ca nu o sa sca niciodata de sentimentul ala de "maniaca"
;)
Daniela
10.11.2003, 22:18:32
purblana
imi place ca esti realista
procesul de maturizare se vede?
unde ziceai ca esti studenta?
Anonymous
10.11.2003, 23:19:51
sunt din tg mures
si sunt studenta la cluj la idd la asistenta sociala
lluchiano
11.11.2003, 03:34:09
....lichiano ai ? :P
In locul tau nu as mai spune ca as studenta ! :PP
Am glumit }{
R.RimmeR
11.11.2003, 20:38:13
Nu tre` sa ne ascundem pe dupa degete, e clar ca inca il mai iubeshti , asta in cazu in care l`ai iubit cu adevarat, shtii vba aia... fututa de dragoste adevarata nu se uita niciodata, aaaa shi inca ceva, special pt baietzii ca mine: Gandeshte`te`nainte sa`nceapa sa`tzi placa/ daca in spatele femeii nu se ascunde o vaca :)
R.RimmeR
11.11.2003, 20:40:58
Inca ceva pentru Daniela, daca ai o varsta frageda crezi ca nu te potzi indragosti? fie de un artist, fie de vre`un baiat , in cazul fetelor, fie de o fata in cazu` baietzilor. Nu conteaza, himera sau nu, e posibila dragostea adevarata inca de la o varsta frageda, asta e clar
Anonymous
12.11.2003, 13:34:29
adevarul e ca si acuma cand aud ceva de puya sar in sus,cand il vad la televizor imi incant ochii cu el si nu mai exista nimeni in fatza mea,dar oricum nu mai e cum era inainte ,cand orice interviu cu el il inregsitram pe caseta video,si cum intro perioda era stricat videoul il inregistram direct cu camera de luat vederi ,adica filmamm televizorul
;))))lol
doamne eram tare prostutza
acum 2 ani l-ma sunat intro seara si asa k lumea am vb cu el
dar eu nu i-as face un copil
lol
sa nu va zic prin cate am trecut numa sa-i aflu nr de telefon de acasa
poate pt voi e usor dar pt mine care sunt din tg mures si pe at nu aveam pe nimeni cunoscut prin buc va puteti imagina ce greu a fost ...dar si palpitant
:)))))))
lol
tot acum 2 ani i-am scris o scrisoare de 13 pagini studetesti,pe care nu am trimis-o niciodata inca o mai am acasa
dar odata si odata tot o sa-l cunosc eu ,tot o sa stau odtaa cu el la masa la un suc ,chiar daca si pt 15 minute dar tot o sa stau
:)))))))))
lol
dar poate daca l-as cunoaste nu o sa imi mai placa asa mult cine stie ce are in cap si ce nu
pt mine conteaza foarte mult cum gandeste un baiat,nu cum arata!
mi-a placut odtaa un baiat,ear super simpatic,il vedeam in fiecare zi cand ma duceam la scoala ,era dragoste la pima vedere,si intr-o zi in discoteca el a venit la mine si mi-a spus ca de multe ori ma vede cand mergea la scoala si acum e momnetul sa-mi spuna ca ...bla bla........pai eram in al 9 cer .a dpua zi trebuia sa ne intalnim......o oar am stat nu mai mult nu mai rezistam..cate aberatii am putut sa ud din gura unui singur baiat m-a speriat
:))))))))))))))))
pe cat de bine arata pe ata de prost era
:))))))))
eee asta este
R.RimmeR
13.11.2003, 22:00:47
purblanca , dak intr`adevar vrei sa te cunoshti cu puya nu tre` dekt sa vii in bucureshti shi sa stai o sambata seara aici shi sigut o sa dai de el , asha ca ... da`i inainte fa`o pt un gest nobil
:) . da nici n`am idee de unde eshti :)
R.RimmeR
13.11.2003, 22:01:37
Mi`am ridicat ochii shi i`am indreptat spre stanga : tg muresh ... cam bataios la cap .. .:)
SCORPIO-P
13.11.2003, 22:05:59
cautati in dictionar cuvantul Groupie :D
Anonymous
14.11.2003, 19:34:41
cum adica tot ce trebuie sa fac e sa vin in buc intr-o sambata seara si sigur dau de el?
geeeeeeeeee
parca e asa de simplu
Tattutzu'
14.11.2003, 19:51:56
Ori de el, ori de Rimm3R, mai stii?? :D
Pace.
Daniela
15.11.2003, 17:15:54
Rimm3R......
Poti sa te indragostesti la orice varsta,dar chestia e sa faci diferenta intre iubire si obsesie;intre a iubi o imagine si un om.
T u ai iubit vreodata un baiat sau o fata?
da-o in pui mei de iubire ca e grea viata pt uni:eek:
o sa ploua
16.11.2003, 23:04:36
cate labe are un rechin?
RealShark
17.11.2003, 16:25:36
stii ca era un banc : reqinu n-are labe da-i face tarfa aia de... :eek:
DjCBmC
20.11.2003, 13:47:32
voi daca vedetzi o fata ambalata misto ramanetzi cu limba scoasa plecatzi in **** mea acasa aici v-ati gasit sa vb de iubire ...
Raman cu-n UZI in mana sa va pun pe totzi capac!
**** PT. ***** **** pt. tarfe muiept. cei ce se ocupa de barfe
Stii ca CB face treaba beton!
R.RimmeR
20.11.2003, 21:36:28
Treaba nu avea nici o legatura cu mine. shi..
Daniela , lasa ca shtim poate amandoi despre ce e vorba, cred ca ai varsta necesara sa`tzi dai seama ce e dragostea shi ce e obsesia.... cred ca shi purblanca are. Purblanca, nu crezi ca e ushor sa faci treaba asta tata vreme cat ai zis ca`l iubeshti?
LiaLuvGyno
21.11.2003, 20:21:19
mai...voi vedetzi ce postatzi in ultimul timp la subiectu asta?
Tattutzu'
21.11.2003, 20:30:56
Originally posted by DjCBmC
[B]voi daca vedetzi o fata ambalata misto ramanetzi cu limba scoasa plecatzi in **** mea acasa aici v-ati gasit sa vb de iubire ...
Raman cu-n UZI in mana sa va pun pe totzi capac!
**** PT. ***** **** pt. tarfe muiept. cei ce se ocupa de barfe
Word up! Fiecare sa inteleaga ce vrea acu... Parerea mea e ca thread-ul asta trebuia sters de mult.
hasys
22.11.2003, 22:58:20
Pai daca asta ar face pt unul dintre membri........np
R.RimmeR
23.11.2003, 00:28:07
"Threadu` asta ar fi trebuit shters de mult" , nu sunt pe post de avocatu` apararii doar pentru ca yo am facut threadu` da uitete`n **** mea shi tu la cate posturi s`au dat pe aici shi ai sa vezi ca neamtzu nu l`a shters dintr`un anumit motiv. nu am venit aici sa ma cert cu cineva anume, da gandeshtete ca nu sunt multe thread`uri din care sa iasa ceva bine
Anonymous
23.11.2003, 09:42:03
nu am inteles..ce sa-mi fie greu?
la ce te-ai referit?
R.RimmeR
23.11.2003, 21:32:31
Despre venirea ta la Bucureshti vorbeam. Itzi dau un motiv in plus: Dumica e lansarea la Mafia. E mare show mare. :) Fac reclama
Andreea
24.11.2003, 13:52:50
Mah jur ca ma enervatzi! Deschidetzi dracu` un thread in barfe sau in cafe sau undeva si vb sau exista si pm`urile...si mailurile...Moama ce ma enervatzi...Intru pa threadu` asta sa vad ce idei mai au oamenii astia si pola mea...tot voi vb de iubiri si de veniri in buc
Rimm3r hai ca vin io in Buc
Sau nu`tzi convine...?
oana_ro
24.11.2003, 19:18:32
nu stu'..........depinde......
apropo salut lume , imi place de voi sper ca ,daca am nevoie de un sfat, o sa puteti sa mi-l dati. ;)
R.RimmeR
24.11.2003, 20:35:03
Andreea, crezi ca ash avea vro` retzinere, sau ceva de comentat daca vii la Bucureshti? Daca te tzine ***** sa stai la lansare intre bagabontzi, n`ai decat. Nu pot sa zic ca te ashtept, da o sa fiu acolo. :) Asha ca Arata`te.... ca sa nu zic , arata cat de tzapana sta ***** ta acolo unde sta. Shi treaba cu post`urile pe langa thread, dak stai sa te gandeshti un pik, ai sa vezi ca`s legate de ce ar face purblanca pentru un artist.
R.RimmeR
25.11.2003, 21:04:30
Una peste alta uitatzi`va la Thread shi apoi postatzi, sau postam , ca shi yo m`am cam deviat de la subiect. Post on Topic plz
Anonymous
25.11.2003, 23:43:40
si cam ce ar face purblanca pt un artist?
dupa parerea ta?
lol
R.RimmeR
26.11.2003, 21:08:54
Nu ca m`ash gandi la ceva spectaculos, da am zis asha, care era treaba, pentru ca la un moment dat cineva s`a ridicat shi ne`a zis ca postam off topic. Nu shtu, ramane la initziativa ta treaba cu "ce ar face purblanca pentru un artist" . Yo doar tzi`am facut o propunere, generoasa sau nu :). Yo ash da totzi banii pe un concert de la Mafia, mai ales sa fie lansare, asha ca, poa` sa puna cat pretz vor, ca tot nu scapa de mine.
Anonymous
26.11.2003, 22:21:54
si eu as da orice pt ca sa stau odata de vorba cu puya.....ORICE IN LIMITA DECENTEI
CA poola mea nu m-as vinde ....sau ceva de genu
DOAMNE FERESTE
iulian
27.11.2003, 15:17:33
Nu'sh ce-ash face pentru ei ... le-ash acorda atentie mai multa daca ar scoate dracu' albumu' ala mai repede (sa-l gasesc si io pe Kazaa) ....
Sunt fan BUG, dar nu sunt singurii din Romania .... imi plac a dracu' de tare si LaFamilia .... si sa mor io daca nu-i dau dreptate lu' Cheloo in 'probleme de mandibula' ... deci ascult tot ce iese hip-hop, si sunt fan pentru toti...
Pe totzi baietii astia ii admir pentru ceea ce au reusit sa faca in asa putin timp intr-o lume in care toti te-ar mulge de bani daca le-ai da macar o sansa....
Iar pt. purblanca ..... ai putea macar sa faci rost de un telefon, macar sa ii spui ca il admiri (la Puya ma refer) .... sunt sigur ca odata ce baietzii de-aici s-au oferit si te-au invitat oarecum la Bucuresti, ar putea sa iti faca rost si de nr lui (ca si-asa sunt ei siguri ca il gasesti pe Puya)....
Cat despre lansarea BUG .... baga-mi-as **** ca mi-o trebuit serviciu la mama dracului ........
Bafta baieti ! Pace, gagici, ca faceti riduri !
iulian
27.11.2003, 15:19:54
Ziceai candva ca le-ai face site in Flash ......
Da' le-ai face site in Flash moca daca tot zici ca esti fan ?
Anonymous
27.11.2003, 15:52:34
da chiar asa
lol
telefonul de acas il am
mai demult am sunat si am vb cu el ...da at eram o copiluta prostuta de 15 ani..acum sunt o copila prostuta de 19
lol
:))))))))))))))))))))
iulian
27.11.2003, 15:56:38
N-ai pe nimeni sau vrei sa continui sa visezi ?
-----------------------------
do you Yahoo Messenger ? try ciprianiulian@yahoo.com
Anonymous
27.11.2003, 16:45:15
lol
normla ca nu sunt prostuta...sunt o tanara cat se poate cu capul pe umeri
prostutza ziceam de chestia cu puya......oricum niciodata nu am sa ajung sa-l cunosc....pt ca el oricum m-ar privi ca pe o fana...whatever
daca am pe cineva?
normal ca am
am prietenn de un an si 7 luni
iulian
27.11.2003, 17:20:09
Daca pornesti de la premisa ca n-o sa il cunosti niciodata si ca o sa se uite la tine ca la o fana, degeaba te-ai luptat (sau ai suferit .... sau .... whatever) atatia ani
Multi ani inainte cu persoana de langa tine, si sa fie buni
Anonymous
27.11.2003, 18:28:34
mersik mult.....sper sa fie asa
iar despre faza cu puya .......da sa stii ca am visat mult....chiar foarte mult
vroiam ca at cand o sa am 18 sa vin la bucuresti la faculta bla bla....ce ca am zis ca pana nu il cunosc pe puya nu ma casatores
vise de copila
poate ca e o prostie ca am renuntata la visul meu cel mai mare pe acre l-am avut vreodata...pt ca pot sa zic ca asta a fost cel mai mare vis al meu....dar oare merita?
mai bine m-am resemnat decat sa sufar o dezamagire
nu?
R.RimmeR
27.11.2003, 20:59:13
Shtii ca shi yo aveam visuri de`astea cand eram mai mic. Ma gandeam cum ar fi daca ash ajunge sa cant cu cineva de acolo de sus, shima gandeam la ce pretz ash pune pe asta. Nu va zic la ce ma gandeam , ca deja ash deveni fanatic. Oricum, nu ma gandeam la dragoste shi alte alea, eram prea prins in hip`hop . Eram doar un pushtan shi pe totzi care se luau de mafia sau care se auzeau prin 97, ii injuram. Acum am mai evoluat (un pik :) ) da` tot ash da mult mult pentru o kolaborare cu cineva de sus. Apropos... shtie cineva cat e biletu` la lansare? sa vad cat dau :)
Rap_Girl^
28.11.2003, 01:00:05
Pentru cei de la Mafia...hmm , nu m-am gandit niciodata la asta...oricum, as face multe sacrificii ca sa obtin albumul nou, mai ales ca nu mai stau in Romania...ah ce ma oftic, dar in fine...poate imi conving prietenii sa-mi trimita si mie...
R.RimmeR
29.11.2003, 00:29:29
Daca Tu dai verdele, yo dau Cd`u cu albumu... da apare peste o saptamana... :)
Rap_Girl^
29.11.2003, 03:19:26
Hmm nu stiu daca pot avea incredere in tine...las` mai bine le cer prietenilor...mer$$y oricum...
See ya, boy!!!;)
Tattutzu'
01.12.2003, 11:19:40
Originally posted by Rimm3R
[B]"Threadu` asta ar fi trebuit shters de mult" , nu sunt pe post de avocatu` apararii doar pentru ca yo am facut threadu` da uitete`n **** mea shi tu la cate posturi s`au dat pe aici shi ai sa vezi ca neamtzu nu l`a shters dintr`un anumit motiv. nu am venit aici sa ma cert cu cineva anume, da gandeshtete ca nu sunt multe thread`uri din care sa iasa ceva bine
Bah, ai dreptate, pan la urma e thread-ul tau de ce sa ma bag in seama?
R.RimmeR
01.12.2003, 20:57:36
Rap_Girl^
poate ca acum ai incredere in mine, da acum nu mai cer bani, o sa tzi`l fac cadeou, numai sa iasa mai repede... Ce nu fac yo pentru Mafia....
robert
02.12.2003, 04:17:13
nu as face nimic si in acelasi timp as face tot .......ceea ce fac pentru cei de la bug mafia o face fiecare persoana cand le cumpara albumu .......ne exprimam cu ajutorul lor si ei cu ajutorul nostru cred ca e un lucru extraordinar ca sute de mii de fani(daca am fi atatia..)sa se poata exprima prin vocea si muzica celor trei artisti ........ca pana la urma rapu a devenit un gen respectabil si greu de practicat cu succes deci cred ca merita rangul de artisti;;;;;;nu oricine face rap dar oricine se crede cel mai bun mc paradoxal nu??????????
:confused:
R.RimmeR
03.12.2003, 20:25:24
treaba aia din final, nu prea e adevarata, bine, daca te referi la *****zi de kocalari de MC , da, nu avem decat adevaratzi care se cred MC , vorbesc de aia cu ceva in cap, restu nici nu ar trebui sa ascultzi in gura lor.
Real Shady
07.12.2003, 16:47:43
In primul rand le-as cumpara albumul........
Iar pt UZZI.....as trage un joint cu iarba......
DjCBmC
12.12.2003, 20:10:21
Pentru ei tot respectu meu ... nu dai respect nu ai sa primesti!
Eu il respect pe UZZI pana la moarte si nu stiu daca oricine ar face ce am facut eu.
MA REPET: mi-am tatuat chipul lui pe spate si asta cred ca arata cad de mult ii respect ... iar pt. cei care se lasa influentatzi de aparentze si de fraieri ****!
Tu nu semeni deloc cu mine / Nu sunt cu tzoale sau cu bani cum crede unu ca tine!
Respect pt. cine merita!
Respect pt. cei ce ma respecta!
STOP!
šPrea multe-ai auzit si-o sa ti-o iei la cioc!š
R.RimmeR
23.12.2003, 18:13:52
Fratele meu, yo intzeleg ca tu tzi`ai tatuat Chipu` lu uzzi pe spate, shi yo m`ash tatua, cu chipurile la totzi 4, da asta daca tatuaju o sa tzina un an, sau maxim 2. Pai ce o sa zica fratele meu , fetitza ta, cand o sa ai nevasta... o sa te intrebe, tati, ce`i ala de pe spatele tau.. shi tu o sa te apuci sa`i zici cine shi ce a facut uzzi...gandeshte`te ca odata facut dracu` ala de tatuaj nu prea`l mai dai jos... shtiu lasa laserele... da... oricum respect pentru treaba asta, mi`am exprimat shi yo parerea. Nu multzi au sange la ***** sa faca ce ai facut tu, respect again.
jijea
27.12.2003, 01:24:16
pentru ca nu-i cunosc personal n-as face nimic pentru ei doar ca sa ma bage in seama, ce poola mea ca nu vreau sa par sclav. de la mine in orice caz au respect pentru ceea ce sunt, dar mai mult de atat nu le pot oferi.
respect!
zomago
27.12.2003, 05:49:30
Pai da ce dreaq crezi ca as face? As zice ,,hai noroc bah fratzilor" shi pe urma poate am okazia sa bem shi o bere. Cat despre boBBy nu prea cred ca aveai tu shi tovarasii tai curaj sa va dati la tataee. iti dai seama ca te mutai din cartier nu?Ca daca se punea problema de scandal eu cred ca toti fanii lor veneau dupa tine shi nu sunt putini. Punct.
zomago
27.12.2003, 05:54:37
probe
R.RimmeR
28.12.2003, 00:15:25
jijea
Fratele meu, daca nu`i cunoshti, shi te bagi in seama, asta se considera sclavagism, daca e s`o iei asha, tu nu o sa te cunoshti niciodata cu ei? Pai frate, nu`i cunoshti, nu`i probema, te duci la ei, noroc norc, rogi pentru un autograf sh iaia e, crezi ca pentru asta te considera cineva sclav? nu cred. Nu ne`am certat, mi`am exprimat doar punctu` de vedere. Bafta!
jijea
28.12.2003, 00:34:42
ai dreptate si stiu ca m-am exprimat prost, nu la sclav am vrut sa ma refer. oricum ce as putea eu sa fac un pusti de 16 ani cu baietii care au peste 30 de ani? cum ai zis si tu "noroc", "noroc" si atat, nimic mai mult si da, bineinteles, un autograf. cand am scris mesajul pe forum eram tare obosit si se vad consecintele :)
R.RimmeR
28.12.2003, 23:16:10
Jijea,
"peste 30 de ani"
Fratele meu, nu ca am yo ceva cu tine, da Tataee shi cu Caddy au 26 de ani, shi uzzi face 25 , din sursele mele. Nu au frate peste 30 de ani, fara sa te atac, doar te`am informat, Bafta.
jijea
29.12.2003, 00:18:17
In sfarsit am aflat si eu cam ce varste au baietii ca pana acum nu mi-am dat decat cu presupusu pentru ca nu am avut unde sa vad cati ani au. Multumesc ca m-ai informat!
neamtzu
29.12.2003, 00:27:09
Caddy - 10 septembrie 1976 (27)
Tataee - 17 octombrie 1976 (27)
Uzzi - 26 martie 1978 (25)
Swamp - 23 septembrie 1982 (21)
jijea
29.12.2003, 00:38:51
multumesc de date, acum macar stiu si eu cati ani au sa nu mai fac greseli din astea. sper sa nu vada ce am scris sa nu se supere :)
noi sa fim sanatosi
R.RimmeR
30.12.2003, 00:15:25
Oricum, am fost mai aproape, de Uzii shtiam sigur ca e pe 26 martie, ca yo sunt pe 23 :)
Andreea
03.01.2004, 17:15:31
beeeeey Swamp e nascut cu o zi inaintea mea...doar anu` difera
Moama ce tareeeeeeee
I Love Swamp! :>> tare dulce mai e cu rasu` lui ironic in videoclip...sa`l pap nu altceva
Aaa...ca mi`am amintit...cum il cheama? Poa` sa`mi zika cineva?
:cool:
R.RimmeR
04.01.2004, 01:29:55
uite`te shi tu in Popcorn , ca nici yo nu mai tzin minte :)
Andreea
04.01.2004, 15:37:47
Care numar?
R.RimmeR
05.01.2004, 20:26:06
Ala cu Racla...e mai vechi.. da vezi ca au datele personale p`acolo.
undone
14.02.2005, 19:12:16
Ce subiect tampit. Ce sa fac ptr ei? Nu-s tot oameni? Ce-ash face ptr oricine,kiar nu vad diferentza,doar n-or fi zei. Una e ca-mi place muzica lor shi alta e sa aberez ce-ash face ptr ei. Ce tampenie!!! Cel mai bun lucru pe care pot sa-l fac ptr ei e sa le cumpar albumele in original!!!!
as fi dispus sa fac ce ar face ei pt mine sau pt oricare fan!!!ce ati vrea...?doar sa le cumpar albumele si ...nu stiu!!!
`GherilaPTM
14.02.2005, 20:33:15
ce pot sa fac pt ei e sa le cumpar albumele in original.
R.RimmeR
19.02.2005, 13:47:51
shi asta e cel mai bun luctru sa shtii
nu as face nimic....poate ca le-as da o tzigara....
GhettoYoung
19.02.2005, 19:32:08
sa cumpar albumul atata....DAR DACA MAR VEDEA SI MAR INTREBA DACA IL POT AJUTA CU CEVA LAS AJUTA........
Septican
19.02.2005, 20:03:26
nu as face nimic pentru nimeni ca nici ei nu ar face nimic pt mine...
Ei nu fac muzica pentru tine septicane?
Septican
20.02.2005, 01:52:11
decat penis face muzica pentru mine...
RapMaster
20.02.2005, 09:49:15
Singuru lucru pe care il pot faceii sa cumpar albumele originale.Totusi daca intre imprejurare(slabe sanse) as avea ocazia sa mai fac ceva pentru ei, as face
eMCee72
24.02.2005, 23:18:37
Bre' avetzi dracu putin respect si pentru voi,nu' numa pentru altii ca deja vad ca o datzi in fanatisme d-alea gen fanii Britney Spears care cand isi vad idolu' se pisa pe ei de emotie sau...sunt doar niste oameni care fac muzica,si doar atat ar trebui sa ramana...
P4nt3ra
24.02.2005, 23:26:05
Sa le cumpar albumele originale..Sa ma duc la concertele lor(la care pot evident)...Lucruri dinastea...
Anca_Loves_Caddillac
15.11.2005, 15:23:25
eu i as face un copil lu' caddy k d el imi place cel mai mult..iar copilul ar iesi frumos,destept,simpatic..etc k mine si k dragosh si talentat k el :D.Acum serios nush c as face...d exemplu asta vara in ring la costinesti i am "prins" la 2 concerte, am avut noroc si stiu k faceam tot posibilul sa ajung kt mai aproape d ei(erau langa scena la niste mese, nush dak stiti)si am disperat toti bodyguardzii unu' m a km impins, unu' nush c mi a zis etc. si intr un final am ajuns la ei si a fost misto.Caddy mi a luat autografe d la toti 3 oricum e d treaba cu el vb la tel d vreo 2 ani km asa ;) cu ceilalti nu prea am vb...in concluzie nu i as face un copil lu' Caddy :couple1: (cu toate k ar iesi f reusit :lol: )dar dak as fi la un concert as incerk sa vb cu ei, sa mai iau autografe,etc. k orice fan!!!!
Jimmy Lee
15.11.2005, 15:28:28
anca ... hmm ... esti o grupie cumva ? :D
Mamafaka
15.11.2005, 15:59:06
iar copilul ar iesi frumos,destept,simpatic..etc k mine si k...
:D si io cred la fel...
Andrei
15.11.2005, 17:06:17
io la toti le`as face o ciorba de burta..
Anca93 .. era de ajuns sa scrii "****" :)
Nu vreau sa readuc subiectu' asta in discutie .. da e greu sa ma abtin. Cel mai adevarat user de pe forumu' asta e:
Pentru ei tot respectu meu ... nu dai respect nu ai sa primesti!
Eu il respect pe UZZI pana la moarte si nu stiu daca oricine ar face ce am facut eu.
MA REPET: mi-am tatuat chipul lui pe spate si asta cred ca arata cad de mult ii respect ... iar pt. cei care se lasa influentatzi de aparentze si de fraieri ****!
Tu nu semeni deloc cu mine / Nu sunt cu tzoale sau cu bani cum crede unu ca tine!
Respect pt. cine merita!
Respect pt. cei ce ma respecta!
STOP!
šPrea multe-ai auzit si-o sa ti-o iei la cioc!š
E atat de "sarac" omu' incat i-as da 10 mii de lei. ;)
bundit
15.11.2005, 18:29:26
Deci pana la urma si la urma *****le vor sa se futa cu ei, si baietii voi sa fie ca ei ! Asha ca ... nu mai are rost !
da mai ,dar spunea ca l-a tatuat pe uzzi artistul,nu pe omul din spatele scenei.....asta pe interviul de la forumul lor
Anca_Loves_Caddillac
15.11.2005, 20:15:09
dak erati destepti intelegeati c am vrut sa spun...d knd am postat eram sigura k o ma trezesc cu comentarii d astea d la voi..in fine c am zis eu si c ati inteles voi,"mai bine va lasati baieti,nu e vina voastra e vina naturii" :lol: si RDM(bine si ceilalti kre ati comentat) dar tie in special ti s potrivea ma bine "PDM" :lol: :lol: cum ar fi sa nu intelegi nici acum...tragic :lol:
mimoza
15.11.2005, 20:34:20
Deci pana la urma si la urma *****le vor sa se futa cu ei, !
nu toate. nu generaliza.
Funky**Girl
15.11.2005, 20:44:38
mdea ...mie imi place de swamp si nu cred k as face ceva special pt el fatza de ce fac pt prietenii mei........e si el tot om nuh??? :confused2 ...si cei kre zic k fetele vor altceva de la ei... :valea: fiindk nu e adevarat... :limba2:
uzzi_9mm
15.11.2005, 23:02:18
nu cred si nici nu as face ceva mai special pentru vreunu din trupa in afara de a le cumpara albumele!punct
sisu_liber
16.11.2005, 00:19:10
ba da al dreaqului ce semeni cu uzzi...
nici eu nu as face nimic in special doar asa ca nam ce face ptr. ei,daca ar avea trobleme si nevoie de ajutorul meu il voi oferi casi oricarui altu'
bundit
16.11.2005, 01:31:40
nu cred si nici nu as face ceva mai special pentru vreunu din trupa in afara de a le cumpara albumele!punct
Frate da in poza nu`i Uzzi ? ??????? :o
Jimmy Lee
16.11.2005, 14:51:00
dak erati destepti intelegeati c am vrut sa spun...d knd am postat eram sigura k o ma trezesc cu comentarii d astea d la voi...
ok,ok I'm sorry, I'm sorry, I'M SORRY ! I'M SOO SORRY :( :sorry: :bye2: !
:dancing1:
R.RimmeR
22.11.2005, 13:13:49
Cum sa nu fie uzzi ma? ooofoff... ce ar face unii ... observ ca e foarte la moda sa`tzi copiezi idolu`.. sau ... artistu` preferat, shi aici nu ma refer la uzzi_9mm chiar daca e el in poza... ma refer la toate bagaboantele pe care le vad zi de zi imbracate ocu tot felu` de *****uri, tot felu` de zdrentze dar ele poarta, e trendy shi in plus ... poarta shi nu shtiu ce formatzie de punk la fel... bagami`ash ****
mai grav e ca shi baietzii au inceput sa se arda`n chec la fel...au shi mi`am amintit de Cizmele de blana la fete shi de tunsuarea asha tare trendy la baietzi sa`mi bag ****`n mama lu` ala care s`a tuns primu` asha .. na!
Cris_
22.11.2005, 14:10:50
ma apropos de tunsoarea prastiei...zici ca-i fenomen,mor cand ii vad asa
R.RimmeR
22.11.2005, 20:49:58
Da... nu shtiu daca vorbim despre aceeashi tunsoare.. vb de aia ... scurt scurt pe la urechi shi cu creasta shi **** mea... de ***** ... cea mai urata treaba la un baiat ar fi sa se tunda asha... shoparleshte
Cris_
22.11.2005, 20:59:55
Exact RImm3r , vezi stiam eu ca a mai afectat si alta lume tunsoarea pizdii,de aia nici nu te-am mai intrebat ca am stiut ca numa aia poate fi :)
Eu cred ca e de vina *****u ala de Randi de la Morandi....ala a venit cu freza lui de *****.
bai frate eu ma tundeam asa de un an jumate dinainte sa apara moda...si acum sunt tuns scurt da' am chica asa chic si e vopsita blonda....care e problema....asa as putea sa zic si eu de tine garo ca ai tepi cum avea nick de la N&D
R.RimmeR
22.11.2005, 23:17:02
Yo sunt chel shi parca de 1000 de ani sunt chel.. frate.. am ami auzit yo de baietzi ... care chiar se tund asha inca dinainte sa se tunda totzi waggarii... treaba ta frate.. yo mi`am exprimat dezacordu... nu`mi place frate, nu`mi place.. drept sa`tzi spun, tunsoarea asta.. shi aia cum o avea bula ala de SoSo .. mi se par reprezentative pentru poponari... sa shtii ca poate nici tzie nu`tzi place de mine ca`s chel.. e parerea ta fratzie...nu am nimic cu tine.. nu`mi place... nu`mi place deloc.
corect fiecare cu gusturile sale...si eu m-as tunde scurt e mai estetic :)) dar am capul mare si mi-ar sta chiar ff naspa..asa mi-l las mai lung si-l cizelez ca e rebel si carliontzat....;))
R.RimmeR
23.11.2005, 21:38:15
E, vezi ca ai intzeles... fiecare cu principiul lui, yo nu mi`ash lasa plete nici pentru cel mai mare atrist din lume.. sau.... :D
ruxidemon
18.12.2005, 21:30:17
hmm pana acum singuru' lucru care l-as putea zice ..desi suna tampit ...T iubesc rimmer..da NU STIU de ce zic asta??!!!
ruxidemon
18.12.2005, 21:44:09
pentru ca nu-i cunosc personal n-as face nimic pentru ei doar ca sa ma bage in seama, ce poola mea ca nu vreau sa par sclav. de la mine in orice caz au respect pentru ceea ce sunt, dar mai mult de atat nu le pot oferi.
respect!
RESPEKT!
As face pt ei ceea ce fac si ei pt mine:as canta.
Ce ziceti de raspunsu asta?Imi place Mafia,dar nu sant fanatic.
Sant sigur ca topicu a fost facut pt a primi un anumit tip de raspunsuri de la fani/fane disperati/disperate care cine stie ce minunatii ar face(cu gura,cu banii,cu un creier minuscul :crazy2: )
Cartoon Master
19.12.2005, 15:03:16
poi...ce ai putea face???cumperi orice album ..faci rost de orice material cu ei...si le faci reclame pe pereti;)
SuntUnD3mon
19.12.2005, 20:55:17
salut!!!raspund printr-o intrebare:ce ar face ei pentru "noi"(fanii)?
RAPper_itzA
21.12.2005, 09:20:59
nu as face nik.....pt ca nici ei n`ar face nik pt minehttp://bugmafia93.ro/forum/images/smilies/wink.gif
Anghel
21.12.2005, 11:54:03
tare ciudat topicul asta frate...nu sunt fanatic sa fac cine stie traznaie in **** mea...le cumperi muzica,mergi la concerte,ii sustii...asta denota respect pentru sutele de ore de studio,pentru banii investiti si tot tacamul...
Rimm3R te-ai scos frate :D te iubeste fata!!ce masuri iei?!?:)
ruxidemon
31.12.2005, 23:35:26
banuiesc k ce ei ar considera cel mai de pret sau important incat sa fiiu apreciata d ei..sa le ascult muzik sa cumpar albumele..sa fiu la concertele lor..ce altceva iar face sa creada k-ai respekt??!!! :p
ruxidemon
01.01.2006, 00:34:56
probabil k o parte din mine ar zice..visele sunt pentru prosti..pt k viatza m-a facut sa cred asta..iar celalalta parte din mine ar zice probabil k ..ar trebuie sa iti urmeezi visele pana ..ori iti vor fii implinite sau ti le va spulbera cineva ceva mult prea putin concludent sau nepasator pt tine la acel moment pana cand realizezi cat de ingrozitor e ..la fel de ingrozitor k relitatea in care t trezesti peste zi...
prea multe cuvinte insa..stiu cum e sa iti placa cineva atat de mult incat sa devina o obsesie tampita dupa o anumita vreme.. mai ales dupa cativa ani, in sfrasit m-am trezit cu o dorintza de a duce pana la sfarsit obsesia care dupa devine uitata..
in consecintza era o ..complicata perioada din viatza ta..noastra ... mea..
ruxidemon
01.01.2006, 00:40:09
probabil k o parte din mine ar zice..visele sunt pentru prosti..pt k viatza m-a facut sa cred asta..iar celalalta parte din mine ar zice probabil k ..ar trebuie sa iti urmeezi visele pana ..ori iti vor fii implinite sau ti le va spulbera cineva ceva mult prea putin concludent sau nepasator pt tine la acel moment pana cand realizezi cat de ingrozitor e ..la fel de ingrozitor k relitatea in care t trezesti peste zi...
prea multe cuvinte insa..stiu cum e sa iti placa cineva atat de mult incat sa devina o obsesie tampita dupa o anumita vreme.. mai ales dupa cativa ani, in sfrasit m-am trezit cu o dorintza de a duce pana la sfarsit obsesia care dupa devine uitata..
in consecintza era o ..complicata perioada din viatza ta..noastra ... mea..
Anghel
01.01.2006, 14:23:34
ruxidemon ce ai incercat sa ne spui ca nu am priceput nimic...
arma mafiei
01.01.2006, 17:23:40
în viitorul apropiat când o să am mașină, o s-o duc la un specialist în vopsitorie să-mi facă portretele lor pe mașină și cu ,,Gherila PTM".
ruxidemon
03.01.2006, 14:46:32
ruxidemon ce ai incercat sa ne spui ca nu am priceput nimic...
dea..pai mai citeste shi u mai inainte mai departe poate t prinzi despre ce era vorba..oricum eram intro perioada ..sa zicem d inspiratie fututa shi beata p deasupra incat nici nu prea imi mai amintesc ff bine in plus nu ma pune sa iti explic era vorba d o fat "fascinata" d Puya..acu' ?? timp kam atata
R.RimmeR
09.01.2006, 16:11:38
Ruxy, Mi`a placut cum ai punctat.
Poate cineva sa`mi explice cum e cu treaba asta: 2 luni ascult o formatzie la nebunie, sau unele piese, shi sunt total convins ca am sa ascult pe vecie, dar apoi, odata mi se taie, shi mi se pare trupa de *****...
Arma mafiei, superba ideea, serios.
ruxidemon
15.01.2006, 23:21:06
Ruxy, Mi`a placut cum ai punctat.
Poate cineva sa`mi explice cum e cu treaba asta: 2 luni ascult o formatzie la nebunie, sau unele piese, shi sunt total convins ca am sa ascult pe vecie, dar apoi, odata mi se taie, shi mi se pare trupa de *****...
Arma mafiei, superba ideea, serios.
thanks thanks!!mai am shi yo momente.. :p
may de ascultat pe vecie..nu prea cred ca se cam poate..dar stiu cum e sa asculti aceleashi piese foarte mult timp pana cand nici nu iti mai dai seama, ca doar s-a terminat una...dar sa ajung sa cred ca trupa e d kkt...hmmmm cam greu ca doar nu iti cade greu la stomac peste noapte asha...Adik cum poti sa asculti ceva care dupa catva timp sa crezi ca e de kkt..adik inainte sa asculti ti s-a parut altcumva??!!???and again??????? :confused: :confused: really don't get it :mellow: fii mai clar
Anghel
15.01.2006, 23:30:36
ruxi mama...cred ca ai fost iara beata cand ai postat...tu nu dormi!?!?!
ruxidemon
15.01.2006, 23:33:24
eu i as face un copil lu' caddy k d el imi place cel mai mult..iar copilul ar iesi frumos,destept,simpatic..etc k mine si k dragosh si talentat k el :D.Acum serios nush c as face...d exemplu asta vara in ring la costinesti i am "prins" la 2 concerte, am avut noroc si stiu k faceam tot posibilul sa ajung kt mai aproape d ei(erau langa scena la niste mese, nush dak stiti)si am disperat toti bodyguardzii unu' m a km impins, unu' nush c mi a zis etc. si intr un final am ajuns la ei si a fost misto.Caddy mi a luat autografe d la toti 3 oricum e d treaba cu el vb la tel d vreo 2 ani km asa ;) cu ceilalti nu prea am vb...in concluzie nu i as face un copil lu' Caddy :couple1: (cu toate k ar iesi f reusit :lol: )dar dak as fi la un concert as incerk sa vb cu ei, sa mai iau autografe,etc. k orice fan!!!!
sa mory tu!!
HAi mah!!! nu ma pui nasha??? :lol:
ruxidemon
15.01.2006, 23:35:52
ruxi mama...cred ca ai fost iara beata cand ai postat...tu nu dormi!?!?!
da inafara de criticat nu stii altceva ??daca tot mai stai p aicea..fa si ceva folositor..cum ar fii..nu stiu poate gasesti tu ceva in capushorul tau!acuma suntem pe diferite nivele probabil k e prea deep pt tine.. :D
Anca_Loves_Caddillac
15.01.2006, 23:56:30
sa mory tu!!
HAi mah!!! nu ma pui nasha??? :lol:
sa mor u..sa mori incet k vad k dormi p tine..dupa c k ai kteva posturi, stai in bank ta..si vezi kre e treaba..nu i critik p altii...si dak nu sti nu mai vb...am glumit c kkt...c nu suport "bobocii" astia ai forumului..kre rascolesc printre posturile "veteranilor"..oarecum asa...si isi dau cu parerea...stai in bank ta, era kterink...numsi k u nu sti sa o savurezi...
R.RimmeR
16.01.2006, 03:11:50
Uhh, ce nu facetzi voi pentru mafia.....anca... sa shtii ca numarul posturilor nu e ceva de care sa te iei, in fine...nu aici vrau sa ajung. Fetelor, hai sa ne simtzim bine, cu sau fara copii facutzi trupei favorite, cu sau fara nashe, cu sau fara posturi in care nu facem altceva decat sa ne racaim unii pe altzii.
Vorbeam la un moment dar de faptul ca tzi se taie pofta de o anumita formatzie... Nici nu shtiu cum sa exprim asta... dar am sa incerc....sa fiu mai explicit... asculr un an, o formatzie, un album spre exemplu, imi place la nebunie, iar la urmarorul album, realizez ca treaba e de *****. Normal, albumul pe care l`am ascultat un an intreg, am sa`l mai ascult, dar, de la albumul ala foarte ascultat, tot ce`a ieshit mi s`a parut de *****.... se poate schimba o formatzie in asha fel incat sa nu mai ascultzi nimic din ce iese nou? Sau e doar gustul, care "evolueaza" ... cred ca am exprimat destul de clar...sau doar cred....
cARTIEr
16.01.2006, 03:27:25
dea..pai mai citeste shi u mai inainte mai departe poate t prinzi despre ce era vorba..oricum eram intro perioada ..sa zicem d inspiratie fututa shi beata p deasupra incat nici nu prea imi mai amintesc ff bine in plus nu ma pune sa iti explic era vorba d o fat "fascinata" d Puya..acu' ?? timp kam atata
nu te supara pe mine....nu am inteles cine era fututa ! tu sau inspiratia ?vreau doar sa inteleg ce spui ca sa pot sa-mi fac o idee pentru ca in functie de raspunsul rau se schimba cu totul ideea postul tau.merci
maffiosso
16.01.2006, 13:00:29
e aiurea topicu asta
Anghel
16.01.2006, 16:32:53
ruxidemon poate gasesc in capul tau ceva de facut...hmmm,ce parere ai?data viitoare cand o dai pe palinca ia-o dreq mai usor ca vezi ce patzesti in **** mea...vezi ca-ti dau cu **** peste fatza daca mai comentezi aiurea asa...
ruxidemon
16.01.2006, 22:55:31
nu te supara pe mine....nu am inteles cine era fututa ! tu sau inspiratia ?vreau doar sa inteleg ce spui ca sa pot sa-mi fac o idee pentru ca in functie de raspunsul rau se schimba cu totul ideea postul tau.merci
nu ma supar mey..da nici nu-ti raspund! :D
R.RimmeR
17.01.2006, 13:34:56
Nu ca tacerea ta nu i`ar fi oferit un raspuns foarte convingator... dar... :D
ruxidemon
18.01.2006, 23:18:28
deah..asa sunt unii..ii luam asa cum sunt..sau trecem peste..deviza mea;)
R.RimmeR
22.01.2006, 18:03:17
Am luat acum video`ul ala cu "mafia la Observator" ... ce ar face unii pentru membrii mafia.. le`ar rupe capu... :D Ce tampit se apuca sa se bata la un concert, tocmai cu membrii trupei ai carei fani sunt acolo cu miile?
Tassy
28.01.2006, 08:56:45
As saluta cu respect...as cere un autograf si eventual o poza cu ei :D
ce sa fac ...... ei sunt tari sunt deja legendari si cat timp voi trai eu ma voi regasi mereu in muzica lor......... cei care stiu.....stiu
nu vreau de la ei autografe ci doar un noroc si o vorba cat ce as face pt ei .....**** mea in limitele legale.......(sau nu)
daca murim noi trei .................o sa inviem de fiecare data cand apesi play
..........pa
Anghel
28.01.2006, 17:10:48
nu trebuia oare sa zica daca murim noi patru?dar nu mai rima cu play...:)
R.RimmeR
29.01.2006, 02:01:45
Sau poate versurile erau facute inca din vremea cand Swamp nu era inca membru ... tot ce e posibil, avand in vedere perioada larga de tot dintre albumul in cauza shi precedentul..
Mishu`
29.01.2006, 12:15:04
Respect...atat!Si imi si le ajunge..asta e mai presus de toate ..
nu trebuia oare sa zica daca murim noi patru?dar nu mai rima cu play...:)
eu nu cred ca ei il considera pe swamp la fel de important in trupa :) .... si mai e o chestie: au 7 albume pe care swamp nu apare, si pe care daca apesi play o sa ii auzi numai pe ei 3, nu si pe swamp :) ..... ca doar e in melodia "in anii ce au trecut" ..... adica despre trecut....
R.RimmeR
30.01.2006, 19:13:40
sau poate asha, dar oricum, faptul ca sunt patru, n`are nimic, nu trebuie luat ca atare "daca murim noi 3" .. important e mesajul... in plus, swamp nu canta, deci cand apeshi PLAY nu`l auzi pe swamp... :D
Sniff_d
05.02.2006, 22:30:56
Nu prea am ce face inafara de a cumpara albumele in original. Dar cand o sa castig multi, multi bani (my optimism sucks) o sa-i trec in testament. PEACE
luana93
10.02.2006, 16:16:25
nici Mozart nu canta....nu ii dau dreptate lui nAci... era asa k, kestie..te am pupat --ciao
R.RimmeR
10.02.2006, 16:37:48
Daca citeai shi mai sus, am construit shi ipoteza cum ca versurile erau facute inca dinainte sa vina swamp in trupa... apoi ne`am dat cu parerea, nu e vorba de dreptate aici ;)
luana93
10.02.2006, 16:54:53
si ce treaba are...eu am zis ca nu e faza numai de voce....swamp in Mafia..e ca si cum ai pune o pe nico langa j-lo .....parerea mea... Baietii sutn f cunoscuti...swamp nu se mai auzise de el..adica eu nu mai auzisem.....nu stiu altii.... incet incet sper sa castige si el popularitate
R.RimmeR
10.02.2006, 17:12:53
Eu auzisem. Ok, eu am intzeles cea ce ai vrut sa spui, shi este foarte adevarat, ai punctat foarte bine...
Tittus
14.02.2006, 20:35:52
care ar avea putin tupeu sa dea in vre`unu de la mafia??? eu cred ca nimeni... doar asa sa te stie lumea ca te-ai batut cu ei??? hai sa o lasam balta. eu unu... tot respectu pt ei... mi-as scoate caciula in fata lor.
Respect pentru BUG dar asa sa iti raspund la intrebarea "cine ar avea putin tupeu sa dea in vre'unu de la mafia", tataee raspunde la intrebari asa k intreabal ce sa intamplat dupa aproape fiecare concert a lor in Baia Mare ! Veneau tziganii cu zecile pe ei...dar si asa baietii au rezistat ! Tupeu au multi dar dintre ei sunt foarte putini care si pot...
LordCaddy
14.02.2006, 22:10:11
si ce treaba are...eu am zis ca nu e faza numai de voce....swamp in Mafia..e ca si cum ai pune o pe nico langa j-lo .....parerea mea... Baietii sutn f cunoscuti...swamp nu se mai auzise de el..adica eu nu mai auzisem.....nu stiu altii.... incet incet sper sa castige si el popularitate
auzeai si de swamp daca ascultai si ceva mai "putin comercial"....aici ma refer de exemplu la r.a.c.l.a ;)
RuffRyder
14.02.2006, 22:53:05
Ce ash face pt ei???...poi ce fac shi in prezent le cumpar albumele..si bineinteles le askult...;)
Hologram
19.02.2006, 03:28:04
Nas face nimica pentru nici unu dintre ei, pentru ca nu ne cunoastem personal, de ce as face em ceva pentru un strain?!
luana93
19.02.2006, 12:36:23
4 lordcaddy din rap'ul romanesc ascult doar mafia si cateodata bitza.... deci nu aveam de unde sa stiu...ciao!
Nu stiu ce as face sa fiu sincer am ramas fara cuvinte cand eam vazut in Baia-Mare la hotelul Bucurest nam avut cuvinte sai cer un autograf nu stiu.da mear place sa o ard o data cu ori care dintre ei da mear place sa fumez un joint cu uzzy .respect
Mishu`
15.03.2006, 19:05:25
"Sa'i scriu numele corect,fara sa fiu afectat,(-a) de spiritul Y"..;)
R.RimmeR
15.03.2006, 19:27:15
Miha, multzumesc, tocmai vroiam sa`i predau o lectzie de literatura, una mica...celui cate ar mai fuma shi un gioint ;) e Uzzi shi Joint ma ;) scurt, ai 3 azi...
LordCaddy
15.03.2006, 20:10:01
Nu stiu ce as face sa fiu sincer am ramas fara cuvinte cand eam vazut in Baia-Mare la hotelul Bucurest nam avut cuvinte sai cer un autograf nu stiu.da mear place sa o ard o data cu ori care dintre ei da mear place sa fumez un gioint cu uzzy .respect
hahahahahahahha :funny1:
Anca_Loves_Caddillac
15.03.2006, 21:19:09
Looooooooooollll :lol: :huh:
Nu stiu ce asi face, deocamdata nu iam vazut live.Totusi, primul lucru care cred lasi face, asi aprinde o mahoarca si o pasez la uzzi
R.RimmeR
19.03.2006, 14:09:19
Nu shtiu de ce Uzzi e legat mereu in propozitzie de cuvinte ca Joint, mahoarca...shi tot felul de alte deivate...
Sal ma Rimm3r cum meas putea introduce ceva poze si eu .Si de ce tot tinpul Alin (uzzy) sunt un fan mare a lui respect
R.RimmeR
21.03.2006, 00:03:25
Pozele se pun la "poze cu membrii forumului" shi vezi ca undeva mai jos e un buton carezice "administrare atashamente" dai click, apoi te descurci: Choose, alegi pozele anume, apoi "Incarca...." apoi "inchide aceasta fereastra" , intr`un final, "post...." ... Sper ca n`am omis nimic. Bafta!
ptytzu
31.03.2006, 22:30:42
Eram cu Pety cand a cerut autogarf in Baia-Mare.
Frate iti aduci aminte ce momente am trait?"stii, nu stii,erau foatre putini pe atunci cei care stiau din 95".
Eu as vrea sa fiu cu ei la un chef gen "Pantelimonu petrece" dar nu cred ca mai fuck nici ei petreceri de astea.
Da ma imi aduc aminte vremuri de aceelea no sa mai prindem noi ma .no sa uit niciodata sa ai bafta frate bug mafia pe viata
R.RimmeR
13.04.2006, 20:32:36
De ce sa nu prindetzi ma vremuri de`alea ? BUG nu pleaca nicaieri.. ;)
mah Pety lasa ca vor veni vremurile bune numa sa ajunga recolta de anul asta! :D
stiu Rimm3R ca no sa plece bug nicaieri dar suntem noi plecati de mult .ma Ducu(A.I.) ce **** vb ma :))
R.RimmeR
20.04.2006, 16:49:12
Indiferent pe unde eshti, shi indferent ce faci, trupa ta de suflet nu va ieshi niciodata de acolo de unde este foarte bine shi stabil inshurubata. ;)
Nu numai de bug e vorba si de doi frati pe care nu iam vazut de mult si de unul nu mai stiu nimik e si el plecat in Olanda de mult si noi trei eram ca frati mai si sper o data sa ne intalnim si in aceea seara sa fie concert cu bug mafia in BM si alceva nu meas mai dori bafta
Mishu`
20.04.2006, 22:47:38
Io ma duc la Surprize'Surprize..:D Si va reunesc..glumeam,desigur..;)
On-topic..totul se reduce la respect..
Pulan_Pizda_Gata_Fata
21.04.2006, 06:42:49
As merge la panarame cu Uzzi sau i-as da una din pepiniera.
acelasi.david
22.04.2006, 22:34:37
Cred K As Ucide Pe Toata Lumea Din Romania Sa Ramana Doar Cei De La Bug
Anghel
23.04.2006, 20:50:14
Cred K As Ucide Pe Toata Lumea Din Romania Sa Ramana Doar Cei De La Bug
poti incepe cu tine...:lol:
Lasa-l mah...are si el 14 ani.
Omoara pe toti....auzi!! :D :morderas: :morderas: :morderas:
Tu si fanii M. Manson...mda
black3agl3
05.05.2006, 16:28:56
bagamias ****!!!ai vazut gagica aia papushica ??cat tupeu !!!si cum bobby sa il bati pe tataee??chit cal bateau baietii tai da dupa aia....respect mafia
AradAlex
15.05.2006, 16:20:21
Singurul lucru care l-as face pentru unul din membrii B.U.G. Mafia .... ar fi sa le cumpar albumele an de an ... si special pentru tataee : ITI DAU 10 ORE DIN FIECARE ZI A MEA DOAR SA AI TIMP SA LUCREZI LA ALBUME SI SA SCOATETI 2 ALBUME PE AN ... mss respect
Singurul lucru care l-as face pentru unul din membrii B.U.G. Mafia .... ar fi sa le cumpar albumele an de an ... si special pentru tataee : ITI DAU 10 ORE DIN FIECARE ZI A MEA DOAR SA AI TIMP SA LUCREZI LA ALBUME SI SA SCOATETI 2 ALBUME PE AN ... mss respect
da nu iei in calcul ca poate n`apuci sa le asculti albumele :lol: daca le dai 10 ore din fiecare zi a ta...daca n`ai multi ani de trait? :lol:
AradAlex
15.05.2006, 17:04:43
lolz ... pai sa o luam asa matematic , mi-ar ramane 14 ore , nu 24 as trai la fel dar in loc de 24 as avea 14 ... dar fi sigur ca 4 ore sunt asigurate ca le-as asculta albumele ... dar e un pic aiurea spus ... dar am vrut sa zic ca i-as da timp daca as putea :)
bugmafia93.ro