PDA

View Full Version : Tataee, BUG Mafia: N-avem nevoie de patru milioane de fani, avem nevoie de o sutã de

Peekaboo
24.01.2010, 21:55:52
http://bronews.com/wp-content/gallery/interviu-mafia/mafia15.jpg

Vlad Irimia (cunoscut si ca Tataee sau Mr. Juice), liderul formatiei BUG Mafia, a vorbit pentru HotNews.ro despre viitorul industriei muzicale si despre viitorul trupei, care va lansa doua albume in 2010. “Gratis este solutia. Trebuie data muzica gratis si obtinute venituri in alte moduri”, spune Tataee, care crede ca masurile drastice, precum “legea celor trei lovituri” impotriva pirateriei, nu vor reusi niciodata. “Spiritul uman e facut sa lupte impotriva unor astfel de solutii”. “Casele de discuri sunt intr-un mare impas in momentul de fata. Daca muzica va ajunge sa se dea gratis si artistii isi vor finanta produsele din sponsori, sa zicem, care mai e rolul caselor de discuri?”

Cosmin Navadaru: Fanii s-au aratat destul de nemultumiti de faptul ca ati venit doar cu doua piese noi in toti acesti ani? Va deranjeaza faptul ca publicul nu a apreciat ca ati lucrat mult la reorchestrarea pieselor vechi?

......................

http://bronews.com/hip-hop/tataee-bug-mafia-n-avem-nevoie-de-patru-milioane-de-fani-avem-nevoie-de-o-suta-de-mii/

http://life.hotnews.ro/stiri-showbiz-6838726-interviu-tataee-bug-mafia-avem-nevoie-patru-milioane-fani-avem-nevoie-suta-mii.htm

c-bo
24.01.2010, 22:28:27
si eu sunt de acord cu el :D mai putin la treaba aia fara cd-uri :D vreau si eu material fizic :P chiar daca o sa platesc 50 ron cd-ul :) macar ceva in editie limitata

CadiLLac
24.01.2010, 22:59:43
bun interviul.

93mafia
25.01.2010, 02:12:04
de mult nu am mai citit un interviu asa bun

Vio
25.01.2010, 02:41:12
C.N.: In ultimii ani, tendinta hip-hoperilor este de a aluneca spre o combinatie de hip-hop cu R&B. Veti urma si voi aceasta tendinta?

V.I.: Nu, noi vom merge inapoi. Vom face exact invers. La televizor nu mai intram – punct. La radio nu mai intram – punct. Noi facem exact ce vrem noi sa facem: muzica foarte agresiva, cu mult mesaj. Si nu vom intra in trenduri, dimpotriva.

ar fi ceva...la ce timpuri vin muzica rap are un context foarte favorabil...culmea!

Axel
25.01.2010, 02:48:06
tare interviul, sper la fel de tare sa fie si albumele

Oldskul.Fanatiks
25.01.2010, 07:49:51
si eu sunt de acord cu el :D mai putin la treaba aia fara cd-uri :D vreau si eu material fizic :P chiar daca o sa platesc 50 ron cd-ul :) macar ceva in editie limitata

De acord cu tine! Daca nu va fi asa, imi voi face eu personal albumele :D Coperta completa + Coperta spate + CD! Nu voi lasa ca un album B.U.G. sa apara doar pe net, si sa nu-l am in colectie..

the_one_and_only
25.01.2010, 08:13:09
b u g....

Ruff_Dre
25.01.2010, 11:58:17
daca B.U.G. Mafia are doar 100.000 de fani, noi suntem printre ei
este formatia care nu a dezamagit niciodata

Julia
25.01.2010, 14:03:33
C.N.: In ultimii ani, tendinta hip-hoperilor este de a aluneca spre o combinatie de hip-hop cu R&B. Veti urma si voi aceasta tendinta?

V.I.: Nu, noi vom merge inapoi. Vom face exact invers. La televizor nu mai intram – punct. La radio nu mai intram – punct. Noi facem exact ce vrem noi sa facem: muzica foarte agresiva, cu mult mesaj. Si nu vom intra in trenduri, dimpotriva.

Asta e raspunsul la care ma asteptam si la care speram. Ma bucura foarte mult raspunsul asta. Nu se pliaza, nu se muleaza, se mentin pe pozitii. Nu stau dupa fani, nu stau dupa bani, doar sunt si fac...no matter what happens...

acelasi.david
25.01.2010, 15:34:16
V.I.: Ce urmeaza? :) Am dat autografe pe frunte, pe chelie, pe gat, pe maini, pe piept, pe sani, pe fund, pe picioare. Caddy a dat direct pe… S-au dat autografe in tot felul si in toate pozitiile.

ce tare :))

alexneversaynever
26.01.2010, 01:03:21

Aici cu un CD in format fizic se poate rezolva usor. Practic, poate fi pusa si "coperta" spre download, iar tu poti sa te duci la cineva care are imprimanta buna si CD-Writer cu light-scribe si sa-ti "construiesti" singur CD-ul fizic... operatiune care te costa probabil intre 5 si 10 lei (acuma depinde si unde si pe ce tiparesti... una e pe hartie A4-coala de scris, alta e pe hartie lucioasa... etc).

Problema e alta, si se bate cap-in-cap cu un alt "concept" d'al lui Tataee. Muzica asta gratis, in ce format va fi distribuita? Ca daca e mp3, deja s-a stricat toata combinatia (fie el si la 320kbs). Ce rost a mai avut schimbarea studioului cu unul de sute de mii de euro, daca muzica va fi exclusiv in format mp3? E diferenta enorma intre calitatea .wav-urilor sau a .flac-urilor si a mp3-urilor... pe boxe normale nu e atat de notabila, dar pe sisteme audio ca lumea chiar se simte. Si sunt convins ca toate "fineturile" pe care le vrea Tataee de "migaleste" atata melodiile se aud cum se doreste pe sisteme audio f performante, unde diferenta dintre mp3 si .flac / cd-audio e ca de la cer la pamant. Cam... dezorientant.

O alta idee de vanzare a CD-urilor ar fi tot prin intermediul "sponsorilor"... in sensul ca: cum are Jerry sponsor sucurile alea energizante, la un bax de suc cumparat se poate pune CD-ul in "ambalaj".
Ideea de sponsorizare este buna, se pot intr-ajutora f mult brandurile, insa... ramane problema de mai sus...

c-bo
26.01.2010, 11:08:04
multi ascult muzica la 128kbs si tot nu'si dau seama ca e calitatea slaba :))

oricum probabil vor pune la download formatul cel mai bun calitativ.

PS : e divers sa'mi fac eu cd'uri, dar am sa fac si asta daca numai apar cd'urile :)

kpac
26.01.2010, 12:15:52
Eu cred ca multi asculta muzica la boxele integrate de la laptop ... 0,1 % poate asculta la sistemele acelea performante.
Eu nu cred ca diferenta dintre un mp3 320 kbps si un wav. e chiar de la cer la pamant ... Sau mie imi ruleaza mp3. " Nimic mai presus " cand wav.-ul cu acelasi nume se aude ca " Dupa blocuri "? Asta inseamna de la cer la pamant. Cred ca diferentele intre a asculta un mp3. 320 kpbs si un wav. la un sistem audio decent sunt minore.

Iar despre ideea cu a vinde prin intermediul sponsorilor, la un bax de bautura un CD, nu o inteleg. Ai putea sa detaliezi ?
Adica eu ca ascultator ... nu cumpar CD-ul simplu de pe raft, dar o sa-l cumpar cand o sa i se adauge si costul unui bax de bautura?

KILLY
26.01.2010, 16:14:12
Cum ar fi sa se vanda CD-ul atunci cand faci plinul la masina...Sau la spalatorie, sau cand platesti taxele la stat ?:confused:

alexneversaynever
26.01.2010, 18:54:42
Iar despre ideea cu a vinde prin intermediul sponsorilor, la un bax de bautura un CD, nu o inteleg. Ai putea sa detaliezi ?
Adica eu ca ascultator ... nu cumpar CD-ul simplu de pe raft, dar o sa-l cumpar cand o sa i se adauge si costul unui bax de bautura?

Aici era doar un exemplu in cazul lui Jerryco... care e sponsorizat de o firma de bauturi energizante (aia cu cainele negru, imi scapa acum numele). Era doar un exemplu de cum s-ar putea intr-ajutora cele doua "nume", nu ideea ca mi-as dori eu sa iau CD-ul cu un bax de suc :)). Na, in cazul asta, la eventualele concerte JerryCo s-ar putea vinde (si) energizante din alea, iar la cumpararea unui produs cu cainele negru... sa se ofere ceva muzica de la JerryCo. La asta m-am referit, si m-am referit cu mentiunea ca "s-ar putea", nu ca "imi doresc eu" ;).

Oricum, chestia asta este ceva nou, cel mai bine Tataee ar putea sa o lamureasca. :)

O-Stil
26.01.2010, 19:45:56
Dark dog se cheama firma.

Si eu sunt de acord cu faptul ca ar trebui sa putem asculta si noi piesele in format wav.Cred ca o sa-i pun aceasta problema lui Vlad pe Twitter.

unu
27.01.2010, 16:26:44
Tot timpu am avut impresia ca casele de discuri numa f*t artistii si ii fura.

c-bo
27.01.2010, 18:55:17
ca cam ai dreptate...

andrei_ptm
27.01.2010, 19:03:15
ca cam ai dreptate...

=))

NewGeneratzion
28.01.2010, 18:37:15
http://tweetphoto.com/9785128

poza facuta de nicalai,retwitterita de catre nane pe twitter.

K. bryant
28.01.2010, 18:54:57
http://tweetphoto.com/9785128

poza facuta de nicalai,retwitterita de catre nane pe twitter.

incredibil de criminala poza AHAHAHAHA :))))))))

tataee, ala mai plinut are o fata :))))

Freddy
28.01.2010, 19:00:03
geniaaaaaaal =)))))))))))))))))))

sharak7
28.01.2010, 19:29:09
super tare:)))))))))

alinyo06
28.01.2010, 20:08:39
Uzzi
http://t2.pixhost.org/thumbs/594/1392652_uzzi.jpg (http://www.pixhost.org/show/594/1392652_uzzi.jpg)
Caddy
http://t2.pixhost.org/thumbs/594/1392653_caddy.jpg (http://www.pixhost.org/show/594/1392653_caddy.jpg)
Tataee
http://t2.pixhost.org/thumbs/594/1392654_tataee.jpg (http://www.pixhost.org/show/594/1392654_tataee.jpg)

zoly
28.01.2010, 20:25:08
ce de poze cu "Mafia" :D

Anca_Loves_Caddillac
28.01.2010, 21:00:36
adevarata faza cu pisicile!=))

c-bo
28.01.2010, 21:08:20
=))))))

cs34mst
28.01.2010, 21:33:30
comic, dar nu prea inteleg daca e gluma sau ce vrea sa fie?

la_vorbitor
28.01.2010, 21:36:15
Daca e facuta de Nicalai tind sa cred ca vrea sa fie ironic :)

deco
28.01.2010, 21:59:56
in felul asta poate ne zice tataee de ce a plecat/l-au dat afara pe swamp din trupa :)))

kittykat
29.01.2010, 21:14:00
funny pozele

dragos_mafia_the_best
30.01.2010, 01:29:40
=)))

2bax
30.01.2010, 12:13:31
Aici cu un CD in format fizic se poate rezolva usor. Practic, poate fi pusa si "coperta" spre download, iar tu poti sa te duci la cineva care are imprimanta buna si CD-Writer cu light-scribe si sa-ti "construiesti" singur CD-ul fizic... operatiune care te costa probabil intre 5 si 10 lei (acuma depinde si unde si pe ce tiparesti... una e pe hartie A4-coala de scris, alta e pe hartie lucioasa... etc).

Problema e alta, si se bate cap-in-cap cu un alt "concept" d'al lui Tataee. Muzica asta gratis, in ce format va fi distribuita? Ca daca e mp3, deja s-a stricat toata combinatia (fie el si la 320kbs). Ce rost a mai avut schimbarea studioului cu unul de sute de mii de euro, daca muzica va fi exclusiv in format mp3? E diferenta enorma intre calitatea .wav-urilor sau a .flac-urilor si a mp3-urilor... pe boxe normale nu e atat de notabila, dar pe sisteme audio ca lumea chiar se simte. Si sunt convins ca toate "fineturile" pe care le vrea Tataee de "migaleste" atata melodiile se aud cum se doreste pe sisteme audio f performante, unde diferenta dintre mp3 si .flac / cd-audio e ca de la cer la pamant. Cam... dezorientant.

O alta idee de vanzare a CD-urilor ar fi tot prin intermediul "sponsorilor"... in sensul ca: cum are Jerry sponsor sucurile alea energizante, la un bax de suc cumparat se poate pune CD-ul in "ambalaj".
Ideea de sponsorizare este buna, se pot intr-ajutora f mult brandurile, insa... ramane problema de mai sus...

Vad multe comentarii legate de bautura energizanta Dark Dog...eu fac promotii pentru ei si tin sa subliniez ca Dark Dog este una din cele mai bune bauturi energizante de pe piata de la noi...inainte sa faceti afirmatii ar fi fost cel mai bine sa gustati aceasta bautura energizanta pentru a va convinge de calitatea si energia pe care ti-o da...asa zisele "sucuri energizante" de care tot pomeniti voi mai sus,sunt acele produse ieftine de 2 ron pe care le gasiti prin magazine...sunteti mandrii de gustul de energizant pe care il au aceste energizante la 2 ron(hell....) dar nu si de asemanarea izbitoare cu un suc...parerea mea e sa consumati apa plata decat sa da-ti 2 ron pe un "suc" energizant....cat despre Dark Dog...asta e chiar o bautura energizanta in toata regula...si fie vorba intre noi...au sponsorizat un proiect de bun gust...ca voi sa aveti parte gratis de tot...pacat ca nu apreciati asta...

deco
30.01.2010, 12:34:02
m-am frecat bine la ochi si chiar nu mi-am dat seama unde omu' alexneversaynever nu ar aprecia faptul ca vom avea parte gratis de muzica.. :)

c-bo
30.01.2010, 16:13:46
eu dau si bani pe muzica atata timp cat e facuta bine :) si as da 15 20 25 ron pentru albumu lu jerry pe cd ... dar apreciez si faptul ca dark dog & jerry incearca sa ofere acest material gratis pe net

allexklax
30.01.2010, 21:46:49
Astept albumele, sau albumu' macar in 2010 MAFIA MAFIA MAFIA!

BAD BOY '87
31.01.2010, 10:54:11
Nu stiu de ce va mirati ca nu se "pliaza" pe trend si dupa piata, asta au facut mereu. M-as fi mirat sa ii vad ca se pliaza.
Eu sunt pro cd fizic de la ei, nu sa stau sa il fac eu, nu ca ar fi deranjul mare, dar.. nu mai are farmec... Eu nu am sis ultraperformant, asa ca cd-urile lor le cumpar in dublu exemplar, unul pt colectie, unul pt masina. Si daca trebuie sa il fac eu, ce farmec mai are pt colectie? :(
M-am batut sa le adun, la modul am cautat/negociat/cheltuit pt ce nu aveam, ar fi aiurea acum iau piesele de pe net, moca sau pe bani, nu prea conteaza, iau coperta, un blanc il invart un pic, apar piesele pe el, decupez coperta, le pun in carcasa si am ceva nou la colectie! I mean wtf?! Ar distruge colectionarii. Mai bine cu gsp sau altceva. Eu zic ca au lansat o moda benefica pt toti cei implicati: artistii isi vand marfa, fanii primesc muzica, ziarul se vinde si unor noi clienti, care poate pana atunci nu ar fi cumparat un ziar de sport (eu gen, nu Eugen).

Si, a baut cineva Dark Dog? Bine ca nu e red :)) Cine a baut, e rugat sa faca o comparatie cu Red Bull si Burn, Shark nu imi place, way to sweet! Si restul nu sunt de incredere, Hell, Take off sau mai stiu eu ce.
Promit sa il incerc cand o sa dau de el. Brrrrr, urata emblema. Dar tot il incerc:)

unu
02.02.2010, 23:09:17
Nu mi se pare o idee buna sa nu mai apari la tv.

Axel
02.02.2010, 23:30:08
parerea mea e ca pe ei nu ii mai intereseaza acum sa apara la tv, radio. au un nr de fani care ii respecta pt munca pe care o fac si acum incearca sa multumesaca nr acesta de fani pe care il au

BAD BOY '87
03.02.2010, 18:52:19
Dar prin aparitii tv/radio, ai acces la potentiali fani. Poate anumiti oameni nu au apreciat Mafia la inceput, li s-a parut o muzica vulgara, violenta, etc. Acum ii vade la tv sau ii aude la radio din intamplare (albume e clar ca nu a cumparat) si constata ca si-au schimbat, mai mult sau mai putin, stilul, ca nu mai sunt asa de violenti si vulgari (e un exemplu), si poadevine fan.

player77
03.02.2010, 21:08:24
In general ca sa apari la tv trebuie sa o arzi gen puya, guess who etc., Tataee a zis clar ca or sa faca piese cu simt ei mai bine si cum vor in niciun caz cum se cere la tv/radio. Eu cred ca urmatoarele hituri B.u.g. ce vor iesi o sa aiba destul succes pe net si inevitabil o sa intre si pe tv/radio.

unu
04.02.2010, 01:49:34
mama nu cauta pe net dupa b.u.g. mafia.

O-Stil
04.02.2010, 02:03:55
In schimb se uita la Kiss Tv asteptand cu nerabdare clipul "Cu talpile arse"!

BAD BOY '87
04.02.2010, 10:05:25
:))))))

Mama chiar asculta cd-ul VN2, ba mai si fredoneaza cate un refren, bineinteles ca peste Hoteluri sar, deobicei, ii plac mai mult melodiile Zi de zi si Nimic mai presus, in mod special si ii mai plac si Cine e cu noi, O lume nebuna, nebuna de tot, La vorbitor, si inevitabil Poveste fara sfarsit. Vb f serios :)
Daca n-are permis si merge destul cu mine...
Si totusi, nu pot sa spun ca e fana :))

zoly
04.02.2010, 10:33:11
:))))))

Mama chiar asculta cd-ul VN2, ba mai si fredoneaza cate un refren, bineinteles ca peste Hoteluri sar, deobicei, ii plac mai mult melodiile Zi de zi si Nimic mai presus, in mod special si ii mai plac si Cine e cu noi, O lume nebuna, nebuna de tot, La vorbitor, si inevitabil Poveste fara sfarsit. Vb f serios :)
Daca n-are permis si merge destul cu mine...
Si totusi, nu pot sa spun ca e fana :))

ce frumos...:) :D

unu
05.02.2010, 13:05:23
In schimb se uita la Kiss Tv asteptand cu nerabdare clipul "Cu talpile arse"!

NU imi place ca vorbesti peste mine. Daca ai tu alte idei spune-le da nu te baga peste mine. E usor sa critici idei da sa vii cu ele mai greu.
Deaia nu o mai postat nici Tataee pe forum din cauza la certurile voastre.