View Full Version : "Strazile"
giuri
22.04.2005, 14:31:43
Originally posted by RapMaster@Dec 14 2004, 10:24 PM
Super tare chestia. Serialu' o sa fie chiar pordus de ei?
misto sarialul dar nu aveti si voi un rol ni film? :huh:
misto sarialul dar nu aveti si voi un rol ni film? :huh: [/quote]
Aici nu vorbesti cu cei de la Mafia.Daca vrei sa ii intrebi ceva intra pe Interviu cu Tataee.S-ar putea sa apara si ei in cateva secventa dar nu este sigur.
Originally posted by giuri+Apr 22 2005, 10:31 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(giuri @ Apr 22 2005, 10:31 AM)</div><div class='quotemain'> <!--QuoteBegin-RapMaster@Dec 14 2004, 10:24 PM
misto sarialul dar nu aveti si voi un rol ni film? :huh: [/b][/quote]
doamne cati prosti mai vin p-aici...nu sunt in stare maca sa citeasca normal.....
RapMaster
22.04.2005, 23:46:13
Originally posted by giuri+Apr 22 2005, 12:31 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(giuri @ Apr 22 2005, 12:31 PM)</div><div class='quotemain'> <!--QuoteBegin-RapMaster@Dec 14 2004, 10:24 PM
misto sarialul dar nu aveti si voi un rol ni film? :huh: [/b][/quote]
Cum dracu o gasit asta ce am scris eu in 14 decembrie sa ma citeze?!?!?
piesa da super bine pe reclama facuta la serial pe Pro Tv.Nu cred ca e o melodie mai potrivita pentru serialul asta
spargatorul
23.04.2005, 05:20:51
stie cineva cand apare videoclipul?
RapMaster
23.04.2005, 07:34:44
Originally posted by spargatorul@Apr 23 2005, 03:20 AM
stie cineva cand apare videoclipul?
Eu stiu:va aparea putin mai tarziu.
Eu cred k videoclipul va apare duminica.Adica cand va incepe serialul.Parerea mea.
ba,sunteti prosti?(unii) nu cititi ba ce spune Tataee????? A zis clar ca filmarile au inceput pe 21.04 dar s-au oprit din cauza ploii!!!! deci cum sa apara clipu duminica?????
p.s. avem si un indiciu,se filmeaza afara,pe strazi :)
Uzzijmenarul
23.04.2005, 10:44:38
am uitat unde am citit da intr-un ziar parca sau pe aici ca clipul va fi difuzat de fiecare data la inceputul serialului +ca va aparea melodia si in serial saundtrack.daca e adevarata treaba inseamna ca duminica vom vedea prima data clipul adik maine.ABIA ASTEPT
Iar ai citit PROST!!!! Acolo ai citit ca melodia o sa fie inntotdeauna difuzata ca , coloana sonora la inceputul filmului!!!!! NU videoclipul!!!
CITITI BA CE ZICE TATAEE CA DACA INTRA UNU SA AFLE INFORMATII BUNE DE AICI...NU GASESTE!!!!
kO_kO
23.04.2005, 11:52:42
**** mea...va las pe voi sa va certati in continuare...yo vreau sa spun doua vorbe despre negativul piesei Strazile...TARE RAU !!!
Bine zis Ko Ko.E rupere piesa,si cum zicea si Danny,e deja hit.De sapt viitoare speram sa vedem si clipul,iar dupa 1 mai avem si maxi=single`ul acasa...am asteptat destul..vom fi rasplaaaaaatiti!!!!!!! :mhm:
JAMAICA
25.04.2005, 01:22:09
Originally posted by sisu_liber@Apr 21 2005, 12:14 AM
ba.....ce mo spart asta cu fanii adevaratzi.sant fan ptr. ca-mi place muzica nu sai fac bogatzii,eu cumpar originalu ptr. copertzii poze si CD-ul atat,am toate albumele 2pac de un an si in fiiecare luna cand am banii cumpar originalu ptr ca imi place sal am si original.....daca esty fan nu esti obligat sa cumperi originalu
FANII ADEVARATI ISI IAU ORIGINALU...TU ESTI FAN ADEVARAT 2PAC ...POATE ...DAR CRED CA ESTI PREA SARAC SA ITI IEI SI UN ORIGINAL BUG....NU AM CE DISCUTA CU TINE
sisu_liber
25.04.2005, 02:49:20
1.in primul rand vreau sa itzi urez o mare **** rosca si cu pistrui in ***.punct
2.am 2 CD-uri originale de la B.U.G. ,si daca itzi trecea gandu prin ***** sa citesti celelalte posturi ale mele, vedeai ca de aproape 4 anii nu mai stau in Romania,si nu aveam cum sa cumpar si celelalte.alt punct
3.NU AM CE DISCUTA CU TINE
daca ii asa, de ce ***** mati imi dai replica?
RapMaster
25.04.2005, 09:12:38
Si remixul la Strazile e misto rau.
sisu_liber
25.04.2005, 09:57:36
dar de unde avetzi si rmx-ul deja? :confused2:
LordCaddy
25.04.2005, 10:04:50
E remix cum sar zice pirat.....sisu_liber...cauta-l si u pe dc++ :jamaica1:
Stie cineva cand o sa iasa clipu la "Strazile"?
probabil pana la episodul2 din serial,o sa fie si clipu pe tv
Terrabyte
25.04.2005, 18:47:06
Ar trebuii sa apara azi,eu asha am intzeles. Nu prind TV K-lumea cu tunneru meu ... bine ca prind MTV ( :P ) dar cred ca il va da la greu pe Pro Tv.
Cruela
25.04.2005, 21:30:58
Am auzit la radio piesa.este draguta.
sisu_liber
25.04.2005, 21:42:25
dar totusi piesa e mai dragutza decat tine:P
Pai normal k ea e mai draguta decat piesa k si ea in sine e o "piesa".
SpiCe
27.04.2005, 01:54:33
nice song ...
si filmu e marfa :)
Ce se mai aude de maxi-single????
RapMaster
28.04.2005, 18:05:13
Stim exact ce sti si tu:NIMIC!!!Bag **** ca eu nu mai suport asteptarea asta.In **** mea ca piesa STRAZILE e inregistrata deja, un remix este, mai tre sa bage negativu si inca o piesa pe CD si sa-i dea drumu odata.Mor incet...
Mie imi spui frate.Asteptarea asta te baga in pamant.Sper ca saptamana viitoare sa iasa pe piata.......
parazitu1983
28.04.2005, 19:41:07
pot sa va zic un singur lucru ! acilea la bacau de unde este eu asculta bajetii strazile de rup ! :D
|_MAFIA_|
29.04.2005, 08:14:44
Multi vad si putini stiu ...ce **** mea tot vorbiti atat...stii ce-nseamna viata de cartier ca sa te pronunti asupra "filmelor la bloc" asa cum zici? mai bine gaseste-ti alt site de comentat..
|_MAFIA_|
29.04.2005, 09:34:23
Frate...ce sa spun...melodia e marfa rau de tot..ca si Asalt Raggaefonic...n-am ce spune..va fi misto noul album asta e clar..
adi_50cent
29.04.2005, 09:37:22
Care nou album? E maxi-single.... :tztz:
|_MAFIA_|
29.04.2005, 09:50:44
Si crezi ca Baietii Buni a fost ultimul lor album? :fuckyou1:
sch_7
29.04.2005, 12:44:24
DA a fost ultimul lor album, in se sensul ca nu au mai scos nimic de-atunci... dar noi fanii speram sa mai lanseze si alte albume, si o vor face cu siguranta :D
ba da de ce dureaza atat frate k a trecut si saptamana asta si io n=am vazut nici videoclip nici nimic in magazine?? :blink:
JAMAICA
30.04.2005, 01:01:13
o sa iasa si videoclip si maxisingle foarte curand impreuna cu ceva surprize cred ca poate d-asta se lasa asteptati nu?
parazitu1983
30.04.2005, 14:46:42
Mafia corupe baieţii buni
Baieţii rai de la B.U.G. presteaza cu şi pentru "Baieţii buni" de la Pro TV. Şi ca sa nu se dezica, au facut rost de o recuzita strong. Arme de toate calibrele, caini de lupta şi tot tacamul... Pe unde au defilat toate astea? Prin "locul īn care n-ai cum sa vrei / E posibil s-o dai, e posibil s-o iei". Reporterii ApropoTV au fost la locul faptei: filmarea noului clip BUG.
Macar pentru cateva secunde, īnchideţi ochii şi imaginaţi-va urmatorul cadru. Bucureşti. Noapte neagra. A batut demult ora 01.00. Un gang din apropierea Pieţei Romane, pavat de jur-īmprejur cu grafitti "de cartier". Zidurile miros a urina. La caţiva metri, un boschetar se īntoarce pe partea cealalta. Ploua mocaneşte. Cu picuri mici, deşi şi reci. E frig, mult prea frig pentru o noapte de aprilie. Şi e linişte. Se aude clar cum se scurge apa pe frunze.
Ei bine, nici daca ar fi īncercat regizorii Tudor Rau şi Andreea Paduraru n-ar fi reuşit sa transpuna, cu atata acureteţe, un colţ de cartier periferic, īn chiar mijlocul Capitalei... europene, cum altfel!? Dar cu vremea nu te pui! Doar nu era sa mearga totul ca uns. Īn consecinţa, toata "gaşca" care se ocupa de filmarea pentru "Strazile" s-a īncotoşmanat serios şi ţup, ţup, şi-a dat silinţa sa dea cat mai puţin prin balţi - la propriu.
Sa fi fost sau nu frigul de vina, īn orice caz, ai fi putut jura ca īntreaga echipa are excesiv de multa grija sa nu fie auzita nici o vorba, sa nu fie sesizata nici o mişcare. Şi totuşi din cand īn cand, razbate pana la etajul 10: ACTIUNE!
Andreea Paduraru alearga īntr-una, ca un titirez: asta nu trebuie sa stea aşa, aia a ieşit prea mult din cadru etc. Tudor e mult mai relaxat. Se converseaza la telefon, se mai plange de ploaie. Din cand īn cand, īşi lungeşte gatul şi arunca o privire critica.
Sursa: www.apropotv.ro
Uzzijmenarul
30.04.2005, 15:33:31
Mah da ce-i apropo tv un nou post de televiziune ??? cand ieie strazile ??
parazitu1983
30.04.2005, 15:38:54
din cate stiu eu ... e revista .... cu program tv ... dea lu pro .. si ... strazile nush cand iese ..
jacks
12.05.2005, 10:25:30
Am si yo o intrebare:in melodia strazil de zice caddy aici "ca toti baietii buni care/ au ridicat imperii in afaceri ilegale/ ca in strada poti sa te alegi cu......(aici nu inteleg)?
KaDaFI
12.05.2005, 11:40:09
Originally posted by jacks@May 12 2005, 08:25 AM
Am si yo o intrebare:in melodia strazil de zice caddy aici "ca toti baietii buni care/ au ridicat imperii in afaceri ilegale/ ca in strada poti sa te alegi cu.....
....rani letale
CAnd armele zambesc in felinare!
:)
jacks
12.05.2005, 11:42:51
Mersi..intelegeam yo ceva cu rani!!
sisu_liber
12.05.2005, 15:55:29
romaniilor din romania:D......a aparut videoclipul????ca nu stiu nimik :confused2:
Nu a aparut inca.O sa apara saptamana asta dar cel mai sigur saptamana viitoare
io am intrebat azi pe la magazinele de specialitate dak au fost anuntati cand apare Strazile shi toti ridicau din umeri.creka mai dureaza :( nici videoclipu nu a aparut.Scooby tie cine iti spune treburile alea?adika e ceva distribuitor?in cazu asta ar trebui sa shtie zik eu
nu mai am rabdare!!! la noapte parka vad k iar visez k=s la Diverta shi ma uit la Cd in raft :(
MI-A ZIS OMUL DE UNDE IAU EU CD-URI...SI STIE CARE E TREABA,NU CA AR FI HIP-HOPPER,DAR ARE TOATE NOUATILE!
Iustin
14.05.2005, 00:04:58
mah ... si pana la urma cand apare ?????????????????????????
Mos Craciun_
14.05.2005, 03:20:44
Am ramas in urma cu stirile.. Cand se aude ca va iesi noul maxi-single pe piatza ?.. ca mii tare lene sa citesc acuma ultimele pagini...
fratilor e clar k mai avem de ashteptat.eu tot visez Strazile de cateva nopti intr=una/!credeam k o sa dea videoclipu` ieri inainte de serial si azi sa fie in magazine..ma impushk.!!
RapMaster
16.05.2005, 11:27:53
Si eu turbez.Las ca o sa vina maxi singleu.Deja stim ce va fi pe el si peste o zi de la aparitia aia va trebui sa mai asteptam cateva luni albumul aniversar
Si eu turbez.Las ca o sa vina maxi singleu.Deja stim ce va fi pe el si peste o zi de la aparitia aia va trebui sa mai asteptam cateva luni albumul aniversar
da.asha e.atunci o sa fie shi mai mare turbare.dak pt maxisingle ashteptam atat stai sa vezi atunci..pai nu shtim exact ce va fi pe el,eu=s curios rau de a2a piesa..nush ce sa cred,ce va fi akolo..de aia mor de nerbadare.:D
a RapMaster da` dak la noi apare zilele astea ,la Cluj in cat timp o sa ajunga??io cred ca tu va trebui sa mai ashtepti vreo 2 zile in plus din pakate :) da` las k o sa alfi de pe aici inainte ce shi cum e pe Cd :D
RapMaster
16.05.2005, 15:12:49
La Cluj intotdeauna apare mai tarziu.Si o sa va aud pe voi vorbind "iooi ce tare ii...ioooi" si io ****.Dureaza pana ia nenea' postashu sacu si bicicleta si trece Carpatii...
haha tare aia cu nea biciklistu` :D
o sa fie nasol pt cei din afara Bucureshtiului sa citeasca pe aici tot felu de posturi despre CD shi ei sa=l ia abia mai tarziu dar nah asta e.
nush dc da` io presimt asha k in a2a piesa o sa faka referiri subtile la toti gushterii kare mananca de *** pe Mafia,da tot asha fara nume.doar "Fara sa dam nume va simtzitzi futu=va`n gura " :)
just-me
16.05.2005, 16:36:52
maine(17.05) apare si clipul si maxi-single-lul :d
sper k nu faci glume ku nervii noshtri :confused5
de unde shtii asta??? ai vazut promo sau ceva??
sloboz
16.05.2005, 19:17:07
o vazut el **** :D, pana nu se stie nimik sigur, nu tot vorbiti aiurea, suntetzi ca niste gaini care vorbesc sa fie vorbit. Lasa-ti baietii sa isi faca treaba !!!
Eu sper ca saptamana asta sa iasa k altfel "crap" :)
DE UNDE STI MA?DACA MINTE EU ZIC CA MERITA DAT AFARA DE PE FORUM.
uzzi_9mm
17.05.2005, 00:07:02
exact asta merita sa nu se joace cu nervi altora ca yo mii vars pe el!!!!!!!!!
just-me n=o arde aiurea k te ardem ce pm./..daka shtii ceva baga aici shi nu ne fierbe k e prost momentu`.
BAD BOY '87
19.05.2005, 17:49:57
De abia ashtept sa apara shi video, pariu k o sa rupa shi video, pakt k nu sa fie difuzat shi pe mtv... Makr sa-l promoveze Tv klumea cum a promovat adevarul gol golutz...
Oricum felicitari celor de pe bt.mafiotzii , care s-au dovedit si de aceasta data eficienti , si-au pus albumul pe site .
am vazut clipul , super tare
cadrele cu mafiotii sunt geniale , si cele cu mario la fel
sisu_liber
21.05.2005, 19:02:05
Oricum felicitari celor de pe bt.mafiotzii , care s-au dovedit si de aceasta data eficienti , si-au pus albumul pe site .
mie nu imi merge sa mi-l cobor de pe mafiotzii
am vazut clipul , super tare
cadrele cu mafiotii sunt geniale , si cele cu mario la fel
A aparut clipul pe Tv??????????????????????????????????????/
Iustin
21.05.2005, 22:50:49
cand pm a aparut ma clipu ... ??? Ca de 2 zile numai pe atomic ma uit si nici urma de videoclip !!!
acum 5min am vazut clipu pe ATOMIC. e BOMBA!!!
acum 5min am vazut clipu pe ATOMIC. e BOMBA!!!
Sa-mi bag **** in el calculator ca de cand il am nu ma mai uit la Tv.Numai cu ochii in asta stau.
http://www.fanclub.ro/p/dir/fanclub_portal/galerie/muzica_romaneasca/videoclipuri/bug_mafia_strazile/
cam in juma de ora o sa il puteti lua de pe torrent
Caddillac
22.05.2005, 01:07:32
multumim:)
it's on :)
imaginea e cam najpa, dar asta e momentan
Iustin
22.05.2005, 01:34:50
auzi poti sa imi spui si mie cum yau videoclipul .. imi apar vreo 10 poze ... Yo nu pre folosesc torenturi si daia ... Plzzz
R.RimmeR
22.05.2005, 12:41:05
Am vazut aseara in 20 de minute, de 3 ori videoclipu.... intr`adevar e super bomba... e atomica :) imi place ca e simplu, shi e pe strada
RapGoddess
11.11.2005, 01:12:06
Superba melodia... vara asta care a trecut, am fost in Romania si am bunghit videoclipul melodiei la tv :D (am melodia in background pe myspace) :P sunt cam innebunita dupa "Strazile"... nu ma intrebatzi dc... lol
Mirel_ciorditorul
13.11.2005, 23:35:50
lol am citit intr-o revista ca melodia strazile este ce-a mai difuzata melodie a anului 2005.dupa atatea luni de la lansare este pe locul 1 in tv klumea si difuzata pe posturile tv si radio destul de des.......deci cred ca e ce-a mai buna melodia a anului
mai s-ar putea sa ai dreptate....e clar in top 5 al anului 2005,si mai ales ca nu a fost lansata vara,cand apar pseudo-hiturile estivale...sa mai vedem acum,ca urmeaza hit-urile de iarna....
Caddillac
14.11.2005, 01:50:43
mai s-ar putea sa ai dreptate....e clar in top 5 al anului 2005,si mai ales ca nu a fost lansata vara,cand apar pseudo-hiturile estivale...sa mai vedem acum,ca urmeaza hit-urile de iarna....
alea de pe "Viata Nostra"? :)
Mirel_ciorditorul
14.11.2005, 12:54:58
uite azi am vazut-o de 3 ori la tv in vreo 4 ore si am ascultat-o de 2 ori la radio.si daca te uiti in top tv klumea morandi a iesit care a fost lansata parca oadata cu strazile si mafia e pe primu loc.
alea de pe "Viata Nostra"? :)
dar tu ce credeai? :)
Lady_R
14.11.2005, 15:31:25
Si mie imi place mult strazile,prietenul meu practic m-a fortzat fizic sa cumpar cdul din magazinl-am asculat mult,e dragut
bine ti-a facut!cumparati originalul!
Tot timpul am cumparat in original ce tine de Mafia, stiu ca merita...
R.RimmeR
23.11.2005, 22:25:25
Te respectzi intai pe tine oricum, cumparand albume originale, oricine ar canta pe CD`u.
Salajean
31.01.2006, 19:43:29
daca nu era coloana sonora laBaieti Buni nu avea asa succes.plus ca piesa aia a doua de pe maxisingle e o incercare de CANDY SHOP.nu suna rau da oricum e un Candy Shop mai prost.si mai ziceti de LA FAMILIA ca se inspira.stati calmi mah ;) uitati`va la idolii vostri mai intai.
Mirel_ciorditorul
01.02.2006, 00:04:35
wa mai dute-n ***** matii cu sisu si puya.tot ne futi atata l cap.marsh in gatu matii de prost obsedatule.....daca nu-ti place mafia nu asculta si nu posta de-am pulea
Shady83
01.02.2006, 00:28:56
daca nu era coloana sonora laBaieti Buni nu avea asa succes.plus ca piesa aia a doua de pe maxisingle e o incercare de CANDY SHOP.nu suna rau da oricum e un Candy Shop mai prost.si mai ziceti de LA FAMILIA ca se inspira.stati calmi mah ;) uitati`va la idolii vostri mai intai.
Ba du-te ma de-aici cu Candy Shopu tau. Unde draq seamana Hai cu mine cu Candy Shop? Si inca o chestie: Hai cu mine rupe la orice chef si in discoteci!
Pa!
Salajean
01.02.2006, 19:50:29
Ba du-te ma de-aici cu Candy Shopu tau. Unde draq seamana Hai cu mine cu Candy Shop? Si inca o chestie: Hai cu mine rupe la orice chef si in discoteci!
Pa!
frate n`am zis ca e praf.da tot un candy shop vrea sa fie da mai nereusit :lol: ia vezi tu pe sud stil piese mai tari ;)
Salajean
01.02.2006, 19:52:57
au vrut shi ei sa faca un felde 50Cent cu olivia si au luat`o pe aia sa faca pe olivia :lol:
Shady83
01.02.2006, 23:06:55
Esti praf ma!
Sniff_d
04.02.2006, 11:41:32
Am o inregistrare cu Mafia "Strazile" de la o prestatzie live. Mario e un dezastru!!!!!!! Uzzi si Tataee au cantat la refren pt k Mario era pa nicaieri... (bine...avea ochii cam mici.... whatever) :)
nasty-one
10.02.2006, 14:20:52
frate 1 la mana e normal sa se inspire toti artistii din ceva ce ***** ca asta e muzica asta e creatia...oricum orice ai face tot te inspiri de undeva indiferent ca e de la vreo formatie sau daca e de cand te stergeai la *** pe buda sa fim seriosi.nu mai ziceti ca domne ala s-a inspirat ala nu,nu frate toti se inspira pt ca asta e viatza.si pana mea a te inspira nu inseamna a COPIA inseamna a lua un lucru si a-l face asa cum vrei tu,cum iti place tie in ***** ce e asa mare crima? uitati-va in kkt la toti artistii smecheri ca e imposibil sa nu gasesti vreo bucata de negativ sau vreo idee de melodie,vers etc care sa nu semene.mai lasati-o balta cu ala copiaza ala nu frate ca asa e peste tot nu numa la noi.cateodata ma uit pe forumu asta si nu imi vine sa cred cat de multi au pastaie in loc de creieri si cap in loc sa le ploo in gat in **** mea.THINK PEOPLE,THINK! fuck...
nasty-one
10.02.2006, 14:22:00
pardon au cap sa nu le ploo in gat :P
Anghel
10.02.2006, 17:08:03
nasty-one calmeaza-te,trage aer adanc in plaman...ca faci infarct in **** mea si e pacat de tine...ia-te de gat cu tot forumul,Xena ce esti...fi rea...
nasty-one
11.02.2006, 20:57:19
ce mah nu e adevarat ?pune mana si documenteaza-te si nu mai comenta aiurea fara nici o baza.vii tu sa te dai smecher ca imi zic sa ma potolesc... si apropo...vezi ca se scrie INFRACT nu balacarelile tale mai invatza limba romana ca nu prea le ai...si 2 la mana este un FORUM deci inseamna opinii si diferenta de opinii asa ca scuteste-ma de criticile astea intutile si vezi-ti de posturile tale ca eu sunt fata mare si ma descurc.
scuze de off-topic.
IMPUSCA-TE!!!Crede-ma ca e mai bine, nu are rost sa te chinui in halu asta
ce mah nu e adevarat ?pune mana si documenteaza-te si nu mai comenta aiurea fara nici o baza.vii tu sa te dai smecher ca imi zic sa ma potolesc... si apropo...vezi ca se scrie INFRACT nu balacarelile tale mai invatza limba romana ca nu prea le ai...si 2 la mana este un FORUM deci inseamna opinii si diferenta de opinii asa ca scuteste-ma de criticile astea intutile si vezi-ti de posturile tale ca eu sunt fata mare si ma descurc.
scuze de off-topic.
hahahahaah infract nu...si ii mai dai lectii de limba romana...de-aia e forum,ca oamenii sa vb liber,dar macar in lb romana
bugmafia93.ro