PDA

View Full Version : "Cine E Cu Noi" Pe O Compilatie Din Spania

neamtzu
18.01.2005, 16:38:10
B.U.G. Mafia se lanseaza in Spania cu piesa "Cine E Cu Noi"! Cantecul, interpretat de BUG si de Nico, va fi inclus pe compilatia "World Hip Hop". (R.I.A.)

Sursa: Jurnalul national de azi. Nu stiu mai multe.

Gyno
18.01.2005, 18:17:40
da,am vazut asta de azi dimineata pe un alt forum.oare e adevarat?

Mos Craciun_
18.01.2005, 19:01:41
Dapi ar putea face la foarte multe piese... la cat de bine canta B.U.G. Mafia.. inca nu am auzis nimic de aceasta compilatie...

®zv™
18.01.2005, 19:16:12
vrioam sa fac eu un topic dar mi-a luat-i neamtzu inainte

am citit si eu tot in jurnalul chestia asta

a fost si la stiri aseara pe antena 1 dar nu am prins tot

abia acum mi-am dat seama

ce mai tot inainte!!!!!!

NicuDavid
18.01.2005, 19:33:58
.:: Am luat textu' asta de pe apropo.ro ::.

B.U.G. Mafia se lanseaza īn Spania

Trupa B.U.G. Mafia va aparea pe compilaţia “World Hip Hop”, care va fi lansata īn curīnd īn Spania, se arata īntr-un comunicat remis MEDIAFAX.

Cei trei componenţi ai formaţiei, Uzzi, Tataee şi Caddy, sīnt incluşi pe aceasta compilaţie cu piesa "Cine e cu noi?".

Melodia, interpretata de B.U.G. Mafia şi Nico, face parte din albumul "b.u.g. mafia prezinta CASA", lansat īn anul 2002, la casa de discuri Cat Music/Media Services.

B.U.G Mafia a īnregistrat īn 1994 primul album, "Mafia", dupa care au urmat: "Īnc-o zi, īnc-o poveste", "Nascut şi crescut īn Pantelimon", "Deasupra tuturor", " De cartier", "Dupa blocuri","b.u.g. mafia prezinta CASA", "Īntotdeauna pentru totdeauna" şi "Baieţii buni".

VALET
18.01.2005, 23:42:26
yo nu stiu de ca au ales cine e cu noi, sunt piese bune si pe baietzii buni :)

Septican
19.01.2005, 01:49:39
si restu pieselor sunt americane?

Ciumeg
19.01.2005, 11:16:14
Apare numai in Spania Compilatia? Si sub ce label?

Astia care sunteti in Spania cumparati cd-ul si datine si noua mai multe informatii cu privire la Compilatie...daca e adevarata chestia bineinteles :confused2:

drupy'
19.01.2005, 14:28:48
"cine e gunoi" striga ca voi ....shi nu cred ca striga spanioli asemenea lucruri .....hai pa

sisu_liber
19.01.2005, 15:02:44
DRUPY' CE VREI SA ZICI CU ASTA???
io stau in spania si inca nu am auzit nimik si nici nu l-am vazut in magazine de hip-hop
dar sincer sa va spun spanioli sant foarte prostii...si nici nu prea asculta hip-hop doar de la ei din tara si sant foarte naspa...va spun ca inteleg versurile si rimele sant si melodiii frumoase dar nu au inceput de jos ca noi si nici nu au mesaje directe la parlamentarii sau chestii de astea stil (ROMANESTE,JOS CENZURA......)
si hip-hop-ul aici este foarte naspa nuau subiecte ......(altzi care stau in spania sigurat stiu de ce vb) si mai ales ca nu fac reclame la hip-hop si nici in magazinele mariisi nici la emisiuni de muzica la TV nu arata...

Caddy_xxL
19.01.2005, 16:24:44
Originally posted by drupy'@Jan 19 2005, 03:28 PM
"cine e gunoi" striga ca voi ....shi nu cred ca striga spanioli asemenea lucruri .....hai pa
Tu ce mortii matii te tot bagi in seama,in pizdocul matii de idiot,sa sugi **** la astia care striga"Cine e Cu Noi",muistule

kurupt
19.01.2005, 18:57:07
Mijto .. as vrea sa vad cine mai este pe compilatie ...

NicuDavid
19.01.2005, 19:30:29
Pai i-au pus pe compilatie ca se mai aude pe aici prin discoteci... Cine e din Barēa si mai merge si prin Port la discotecile alea stie ca se aude doar house, manele si Mafia... :-).

Legionaru'
19.01.2005, 21:23:25
Originally posted by neamtzu@Jan 18 2005, 05:38 PM
B.U.G. Mafia se lanseaza in Spania cu piesa "Cine E Cu Noi"! Cantecul, interpretat de BUG si de Nico, va fi inclus pe compilatia "World Hip Hop". (R.I.A.)

Sursa: Jurnalul national de azi. Nu stiu mai multe.
Asta arata ca hh-ul in Romania evolueaza!

sch_7
20.01.2005, 13:22:36
Originally posted by drupy'@Jan 19 2005, 03:28 PM
go fuck yourself!!!!!!!!! ce plm cauti ma kktule aici???? daca tot vrei sa te afirmi atata mai bine ne-ai suge **** la toti de p-aici!!11

Gata cu off topicu... ce sa zic? am auzit si io stirea asta si mi se pare tare... sper sa aiba succes

neamtzu
20.01.2005, 13:29:26
a fost banat. lasati-l in pace :)

®zv™
03.02.2005, 21:15:56
neamtzule,ce se mai aude de compilatie?
pe la noi nu apare?

sisu_liber
03.02.2005, 21:17:50
io....am intrebat paici pe lume dar nu am auzit nimik......... :confused2:

neamtzu
03.02.2005, 21:18:12
NicuDavid e acum in misiune speciala si va relata de la fata locului imediat cum va afla noutati. Asa-i Nicule ? :)

smokey.21
05.02.2005, 21:18:41
misto ca bug mafia apare(sau macar speram sa apara)pe o compilatie din spania.
sper sa se vanda si pe la noi ca ,,, compilatia franceza pe care parazitii au avut melodia exprimare libera nu s-a vandut pe la noi.

NicuDavid
10.02.2005, 14:05:15
Pai nu stiu ce tot zic aia in presa din Romania, da' aici n-a aparut nici o compilatie deocamdata. Oricum Mafia se baga in multe discoteci unde au romanii influente, deci era normal sa auda careva si sa apara pe o compilatie...

®zv™
10.02.2005, 15:25:08
din ceea ce stiu,spaniolii nu au o piata muzicala foarte dezvoltata
cand un artist autohton depaseste un numar de 40.000 de discuri este un record
plus,ca aia nu prea acorda atentie numelor noi decat daca e ceva din strainatate
poate noua ni se pare ceva special,dar nu e ceva care sa fie important pt spanioli,care,dupa cum spuneam nu se prea omoara
o mare realizare era o aparitie in germania sau franta,tari cu hip-hop intr-adevar dezvoltat
drumul continua si cine stie,,,,peste putin timp vom vedea

mala
11.02.2005, 21:47:47
ar fi si cazu sa mai apara cate ceva din hip'hopu rom p'aici.....care o ascultat mafia.....(ma refer la spanioli)... le-o placut....asa ca n'ar fi rau ...orcum inca nu o aparut nimik....daca apare io is prima care isi ia cdu. :yammy1:

NicuDavid
13.02.2005, 00:31:50
Pai hip-hop-u' in Spania e mai slab si intereseaza pe oameni mai putin ca in Franta sau Germania. Da' discuri se vand mult mai mult ca in Romania, nicidecum 40.000... :-)
In Romania daca cineva vinde 200.000 e SUPER SUPER SUCCES, nu? Aici la 300.000 de bucati e ceva MEDIU. Artistii de succes VAND mult.

VALET
13.02.2005, 01:47:35
totu depinde de populatzia la tzara in cauza...........deci cifrele is direct proportzional asta...............ro are ceva 22 milioane iar spania peste 60............deci NicuDavid are dreptate :jamaica1: :papa2:

®zv™
14.02.2005, 11:15:33
Originally posted by NicuDavid@Feb 12 2005, 10:31 PM
Pai hip-hop-u' in Spania e mai slab si intereseaza pe oameni mai putin ca in Franta sau Germania. Da' discuri se vand mult mai mult ca in Romania, nicidecum 40.000... :-)
In Romania daca cineva vinde 200.000 e SUPER SUPER SUCCES, nu? Aici la 300.000 de bucati e ceva MEDIU. Artistii de succes VAND mult.
eu ma referam la artistii autohtoni........adica spanioli

cand au aparut las ketchup,alea cu asereje au vandut 40 si ceva de mii,record absolut la ei
au avut succes mai mult in afara,nu in spania.....acum cine mai aude de ele...?pulea!

samma
21.03.2005, 15:53:31
DESPRE COMPILATZIE:

PROIECTUL "WORLD HIP HOP" A FOST RESPINS DE CATRE "EL DIABLO"(CEI CARE FINANTZAU DIN PUNCT DE VEDERE $) DIN CAUZA FAPTULUI CA NU LI SAU PARUT UTIL DE MOMENT SI SAU ANUNTZAT A NU FI DISPUSI PT A DUCE LA CAPAT ACEASTA COMPILATZIE. CU TOTZII NEAM PUS MARI SPERANTZE, DAR ACUM DIN PACATE, TOTUL SA DUS DE RAPA....
AR MAI FI O SANSA: AM FOST INFORMATA PERSONAL AICI IN MADRID DE CATRE CASA DE DISCURI "ESTAOCHUNGO" DE FAPTUL CA EI VOR INCERCA SA CAUTE ALTZI "SPONSORI", CARE SA INVESTEASCA 10.000 EURO(2.000 COPIII) PT "WORLD HIP HOP". AR APAREA GRUPURI DIN TOATA LUMEA, PRINTRE CARE CATZIVA DIN SPANIA, AMERICA DE SUD, EEUU SI ROMANIA PRINTRE ALTZII.
ESTE O IDEE FOARTE AMBITZIOASA CEEA CE SA PROPUS CU "WHH" SI ARE SCOPUL DE A UNI HIP-HOPUL DIN TOATA LUMEA, NETZINAND CONT DE GRANITZELE CARE NE DESPART.

PEACE, TOATE CELE BUNE

Mos Craciun_
23.03.2005, 20:55:32
Am vazut cateva compilatii cu melodii straine si romanesti rap... deci Mafia de ce nu ar avea loc.. ;-P

Danny
23.03.2005, 22:10:24
Originally posted by samma@Mar 21 2005, 03:53 PM
EEUU SI ROMANIA PRINTRE ALTZII.

dar TUUUUUUUUUUUU cine esti?

RapMaster
23.03.2005, 22:50:16
Nu stiu daca spaniolii accepta o muzica de genu mafiei.Aia is romantici, visatori nu...gangsteri

OFFTOPIC:Ea ii tipa aia de o bagat linck la site, in loc sa isi puna niste poze.Caca-m-as pe fatza ei.

samma
24.03.2005, 21:42:46
Danny:

WHA YA TALKIN BOUT? UITATE IN PROFILUL MEU SI VEI AFLA CINE SUNT, NU E NEVOIE SA PUI INTREBARI... OFENSIVE.
SURSA OFICIALA MADE IN MADRID, PUNCT.

RapMaster:

Asculta TRES CORONAS, LA ETNNIA, FULL NELSON, MAESTRO,ASILIO38,AKWID, MEXICANO777, LA DUBA, MARY ELLEN,APOLONIA,LA BRUJA,RAH DIGGAH si mai vorbim...A palabras necias, oidos sordos...BITCH PLEASE!

Danny
24.03.2005, 21:53:27
Originally posted by samma@Mar 24 2005, 09:42 PM
Danny:

WHA YA TALKIN BOUT? UITATE IN PROFILUL MEU SI VEI AFLA CINE SUNT, NU E NEVOIE SA PUI INTREBARI... OFENSIVE.

RapMaster:

Asculta TRES CORONAS, LA ETNNIA, FULL NELSON, MAESTRO,ASILIO38,AKWID, MEXICANO777, LA DUBA, MARY ELLEN,APOLONIA,LA BRUJA,RAH DIGGAH si mai vorbim...A palabras necias, oidos sordos...BITCH PLEASE!
samma intrebarea nu era ofensiva...dar postul tau scoate in evidenta ca te crezi un mare star....poate ca acolo te-o cunoaste lumea...aici nu a auzit nici dracu de tine..deci faptul ca si numele tau s-ar putea gasi pe acea compilatie mi se pare total neinteresant!..si inca ceva...nu suntem toti urmaritori de telenovele ca sa ne bagi un site in limba spaniola...daca vrei sa te cunoasca si romanii fa-ti un site in romana...sau fa-ti prezentarea aici...ca nu te doare mana...si ai macar decenta de a injura in limba romana,asta daca o mai stii! ;) take care!

RapMaster
24.03.2005, 22:00:16
Originally posted by samma@Mar 24 2005, 09:42 PM
Danny:

RapMaster:

nu am auzit de nici o trupa din alea insirate de tine.Mai baga niste siteuri aici in care pot gasi informatii de trupele alea ca is f f f f ..."curios".In afara de Mafia si Parazitii,cate trupe din Romania de hip hop mai sti?
Chestia cu Mafia pe o compilatie din Spania nu o cred.

PS O-samma, esti de tot *****u cu posturi pe jumate engleza,jumate spaniola si a treia jumatate tiganeasca de balta de a ta, la care ii zici romana.

Iustin
25.03.2005, 18:26:03
hahahha samma eji belea n-am ce zice !!! daca stau sa ma gandesc cred ca te stiu de undeva .... la polivalenta acum vreo 5-6 ani ai cantat la inchiderea unu spectacol unde au mai cantat andre, l.a. ,costi ionita .... Te-am remarcat prin faptul ca aveai o juma de tona, transpirai ca un porc, si gafaiai nu cantai ... ai avut un mare succes desi sala era goala pe la jumatea melodiei tale .Scuza-ma ca iti zic dar ai fost jalnica ...

**** mea s-ar putea sa ma insel desi am o memorie destul de bunaa ....

in leg. cu acel spectacol la care am fost (shame on me :D) am fost pt caterinca ...

PS: mi-a placut ca aveai conditie fizica foarte buna si puteai sa te feresti de sticlele de apa minerala care erau aruncate pe scena de copii de clasa a 5-a .

Daca isi aminteste cineva de spectacolul acela sa imi dea si mie un msj plz :)

adi_50cent
25.03.2005, 20:29:01
**** mea ba.... andre, costi... Ar fi bine sa ti-l scoti si tu din memorie.

RapMaster
25.03.2005, 23:02:40
DMX_spinner tu ce cautai la concertu ala unde erai "chestiile" alea pe scena?
Ti-ai dus sora de 5 ani, ai fost obligat sa mergi,sau asculti hip hop de sambata trecuta?

Iustin
26.03.2005, 00:27:28
Ba am shi zis ... si la film cand nu este un film calumea sa vezi si te duci cu colegi de la tine din clasa te duci pt caterinca ...
Si daca m-ar fii lasat sa intru in clasa a 7a la concerte cu mafia nu mai umblam aiurea prin sali de tot kkt sa vad ***** care canta de tot kktul

marss
26.03.2005, 01:01:03
OAAAAAAAU CE REALIZARE.

Mafia sar putea sa apara pe o compilatie in spania (unde sau dus toti moldovenii la cules de capsuni) cu o piesa deja veche.

PARAZITII au dat-o cu REDMAN in Backstage ( unde mai pui ca a aparut si pe la YO si a zis ca parazitii o dau ca afara)

Asta da realizare

:D :D :D :D :D

Iustin
26.03.2005, 01:08:50
Cine a aparut la Yo ????
samma ?

marss
26.03.2005, 01:18:32
Nu mah, REDMAN.
Samma facea reclama la dero pe OTV.

Danny
26.03.2005, 13:14:25
saraca samma nu are sustinatori deloc!pacat ca nu gasesc vre-o melodie cu ea sa vad si eu ce ii poate capul!...dar sincer poza pe care o vad nu imi insipara decat o fata din cele despre care se vorbea la Ce Vor Raperitzele...figuranta!

Despre aparitia lor pe aceea compilatie...Marss faptul ca Parazitii au cantat cu Redman sau ca au aparut pe afara nu inseamna nimic...si mie imi plac Parazitii dar ce face Mafia e una...ce fac Parazitii e alta.Compilatia nu ar fii pentru taranii plecati la cules de capsuni..daca ai citit se numeste World Hip Hop,eu zic ca este o compilatie dedicata europenilor si chiar si o melodie veche pe asa compilatie ajuta!

RapMaster cum ce cauta la concertul ala? eu cand eram mic pana pe la vre-o 17 ani mergeam la toate concertele in aer liber pe care le prindeam...automat prindeai numai nume "celebre" pe scena...dar era distractie...iti zic eu..daca ai cu cine...te distrezi si pe dance..si pe trance..si pe orice altceva! :)

adi_50cent
26.03.2005, 13:26:06
Si daca m-ar fii lasat sa intru in clasa a 7a la concerte cu mafia nu mai umblam aiurea prin sali de tot kkt sa vad ***** care canta de tot kktul
Cand eram in clasa a 7a n-am incercat dar in clasa a 8a am fost la 2 concerte Parazitii. Nu cred ca te oprea nimeni daca mergeai la BUG mafia.
RapMaster cum ce cauta la concertul ala? eu cand eram mic pana pe la vre-o 17 ani mergeam la toate concertele in aer liber pe care le prindeam...automat prindeai numai nume "celebre" pe scena...dar era distractie...iti zic eu..daca ai cu cine...te distrezi si pe dance..si pe trance..si pe orice altceva!
Si eu am fost la concerte de astea in aer liber dar numai sa imi dezghetz muia si sa le-o arat. Si asta la pop sau dance. La manele n-am fost niciodata.

Batranu
26.03.2005, 14:43:01
PT MARSS :

Da-mi voe sa iti spun ca, intrebat care trupa e mai buna dintre MAFIA si PARAZITII..............Redman a spus ca depa parerea lui BUG Mafia este in fata Parazitilor dupa ce a vizionat cateva videoclipuri ale celor 2 trupe.........binenteles ca o sa zici ca versurile parazitilor sunt inteligente si bla bla....
Am observat ca pe toate posturile tale incercesa evidentiezi o inteligenta pe care nu o ai.............nu te mai baga in seama degeaba...
Un sfat : treci pe SNICKERS..........in rest..... :noroc1:

marss
26.03.2005, 15:08:57
VAAAAAAAI, ACESTE CUVINTE NE DOARE.
Bah Batranu, daca Redman a zis ca Mafia da mai bine decat Parazitii de ce nu a cantat cu ei ?
Te agiti prea mult cu Mafia, aia nu sunt in stare nici sa scoata albumul ala o data.

Danny, cum nu inseamna frate nimic ?
Normal ca sunt stiluri total diferite dar e vb de invidie aici pt ca, cu Mafia nu mai canta nimeni.
E alta treaba, Mafia nici nu viseaza sa cante vreun artist strain cu ei.

Batranu
26.03.2005, 15:22:59
A vorbit impresarul artistilor straini care se simt lezati cand numele lor este pus langa cel al trupei BUG Mafia..............HOWGH!!!!
A cantat recunosc ( si mie imi place trupa Paraziti dar imi displace enorm persoa-na ta) dar tot nu a facut nik (cum zicea Danny) sau a scos cumva ceva afara si eu nu am auzit?

Si apropo am vazut ca pe un alt topic ma sfatuiai sa ascult anonim
1. ascultam anonim si daca nu-mi spuneai tu
2. nu are un stil propriu ....copiaza tot de la parazitii
3. mafia o si artisti fara ca ei sa ajunga sa cante exact ca ei

Cat despre compilatia din Spania ...eu sper sa apara .......poate nu se compara cu cerintele de mare mahar ale lui Snickers dar cred ca ar fi un pas inainte.........

samma
26.03.2005, 20:46:59
Lumea in loc sa se bucure de informatziile oferite, se deranjeaza....asa, deci leor place sa traiasca in beci, in continuare sa o faca...nu e de mirare ca habar nau de muzica si se cred mari stapani ai forumului....

RapMaster
26.03.2005, 20:57:42
Tu samma asa m-am obisnuit aici la mine in beci...mi-e foarte bine aici.nu toti o duc asa bine ca tine.

PS: SA-MA sugi de ****

Iustin
27.03.2005, 01:00:44
... pai e frumos asha ceva ???? Vroiai sa zici sa NE suga de **** !!!

PS: Yo samma daca stai si cu cantatu la fel de prost cum stai cu gramatica inseamna ca e bine ;)
PS2: A apropoooo .... ce **** mea ai pe "cap" in avatarul tau ??? marfa olitza ti-ai tras ... sau asha se poarta in "ghetto madrid" ????

adi_50cent
27.03.2005, 12:09:18
De ce va injositi asa ma? Aia sa va suga de ****??
Tu samma, nu meriti sa ma sugi de ****. Oricum nici nu este posibil acest lucru pt. ca **** mea va muri sigur daca te vei apropia de ea.

Danny
27.03.2005, 12:18:28
ati dat-o in diverse...

Samma dupa cum iti spuneam nu stiu spaniola..asa ca daca vrei sa cuceresti romania baga un site care sa fie in engleza macar...nu ma lua cu escobar cocobar ca imi prind urechile pe acolo!
numai stricati toate topicurile cu certuri...asa ca sa fiti si voi in cunostinta de cauza...si Tataee se uita la topicul asta...halal impresie lasati...!...daca veti sa ii spuneti ceva sammei faceti-o si voi mai cizelat...ca **** in gura cuiva si-o baga oricine!

Samma iti multmuesc ptr informatiile de pana acum..dar las-o mai usor cu impresiile de mare artist....nu ai decat sa te superi..e optiunea ta..insa vezi ca nu iti faci "fani" prin prestatia de pana acum!

samma
27.03.2005, 23:26:44
HAHAHHAHA CE MAM SPERIAT!!!CU MENTALITATEA ASTA DE BALTA CARE O AU UNII DINTRE CEI PREZENTI, NORMAL CA II ZGARIE LA URECHI...NARE NIMIC, NU O SA MAI DERANJEZ...ORICUM NU E NEVOIE SA DAU INFORMATZII INUTILE UNOR INUTILI...PA :papa2:

Iustin
28.03.2005, 01:31:10
Hai du-te tare :papa2:

neamtzu
28.03.2005, 13:55:08
BA, voi vedeti TITLUL TOPICULUI ? Il vedeti da ? Va place ce ati ajuns sa discutati pe subiectu asta ? Vreti cu orice pret sa va sanctionez ? Io n-am nici o problema, chiar imi face placere...

Mos Craciun_
11.04.2005, 21:33:18
Nu se mai aude nimica de compilatie ?.. parca pe vremea asta trebuia sa iasa... sau iara s-au bagat ziaristii in seama... ziaristii astia castiga bani pentru orice.. si daca scriu in ziare: "..maine pe aleea Florilor in amurgul apusului de dimineatza cand apare luna intre orele 13-12 dimineatza inainte de apusul soarelui rasarind dimineatza dupa pranz se va face o noua... blabla"