![]() |
|
|
#1 |
|
IrefutabilNews
|
Desi albumul era anuntat prin luna februarie, sau cel putin asa spuneau "zvonurile" prezente la concerte, se pare ca noul material Parazitii a aparut pe piata.
Se numeste "Slalom Printre Cretini" si contine 21 de piese cu invitati pe masura, de la Killa Kela, Raekwon The Chef pana la Mircea Badea si Margineanu. www.irefutabilnews.ro Tracklist: 01. Mesaj pentru Europa 02. Vreau sa va doara 03. Dusmaniti-ma toti 04. Din coltul blocului 05. Slalom printre cretini 06. Cu microfonul deschis feat. Killa Kela & MC Trip 07. Mereu la subiect feat. Shabazz the Disciple 08. La limita penibilului 09. Goana dupa iluzii 10. Total dubios 11. Tu nu contezi 12. De ziua ta 13. Fara resentimente 14. Something to say feat. Raekwon The Chef 15. Concentrati in metropole 16. Unu pentru toti 17. Moartea intreaba de tine feat. Margineanu 18. Needitat 19. Drogurile schimba tot 20. Pabibabum 21. Politicianul roman feat Mircea Badea |
|
|
|
|
|
#2 |
|
oltean nemernic,o jigodie
|
off topic,strabunicutza,ma uimesti
![]() On topic,o idee foarte foarte tare a Parazitilor! de ce? Nu au mediatizat mai deloc albumu`,nimeni nu prea a stiut de el si totutsi iata ca a aparut pe piata! Probabil au vrut sa evite pirateria,de unde si formatul CD'ului,foarte original! Maine o sa `l cumpar...
|
|
|
#3 |
|
Aha Aha Aha
|
il are cineva?
|
|
|
#4 |
|
Cold as Ice
|
IUBESC ACEASTA STRATEGIE DE MARKETING!!!!!!!!!!!!!!!!!
toate respectele mele pentru Parazitii! Ei nu si-au uitat fanii
|
|
|
#5 |
|
Direct din Micalaca
Data înreg: 26.04.2006
Loc: Arad Micalaca
![]() |
Bravo lor !!! Tot respectu' la Parazitii ...
|
|
|
|
#6 |
|
The Big Nobody
Data înreg: 04.03.2007
Loc: Klaussenberg
![]() |
de unde stii ca a aparut?eu am cautat de curiozitate pe odc si nu am gasit nimic...maine o sa verific si io pe undeva
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Cold as Ice
|
a aparut direct in magazine, nu intelegi?
il gasesti in magazinul Muzica, nu pe odc
|
|
|
#8 |
|
The Big Nobody
![]() |
ok...oricum maine ma duc sa caut
hai k dak gasesc dau o bere
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
oltean nemernic,o jigodie
|
Citat:
Magazinele de muzica! Din respect pt initiativa asta,ar trebuia ca toti sa cumparam albumu`!
|
|
|
|
#10 |
|
hiphopblog.ro
|
featu cu mircea badea ma lasa rece.. omu ala e prea prost..
|
|
|
#11 |
|
Cold as Ice
|
ori il confunzi cu mircea radu, ori esti idiot...
|
|
|
#12 | |
|
Bucovinean 100%
|
Citat:
trebuie sa il cumparam chiar daca albumu e slab? daca e un album bun poate o sa il cumpar. trebuie sa ascult....nu pot sa cumpar asa aiurea....daca e de *****? |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
The Big Nobody
![]() |
Citat:
pai poti sa il pastrezi pt colectie
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Cold as Ice
|
Citat:
... parerea mea!nu-l cumparati, economisiti-va banii pentru albumul lui Smaili!!!!!!!
|
|
|
|
#15 |
|
Bucovinean 100%
|
sariti....sariti.
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
The Big Nobody
![]() |
exact...mai bn l-am lasa pe om sa faca ce vrea cu viata lui
bine,hai gata,k nu mai postez offtopic |
|
|
|
|
|
#17 |
|
۬
|
eu sigur nu-l cumpar
![]() am dat bani pe 4 cd-uri deale lor si nici unu nu si-o meritat banii. nu fac economie dar in nici un caz nu-l cumpar nici pe ala lu smiley
|
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Bucovinean 100%
|
Citat:
Iustine o sa-l cumpar de pe DC++....si da fac economii pentru VN2. eu cumpar de la mafia doar....esti multumit???? |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Cold as Ice
|
faci ce vrei... nu te-am obligat sa cumperi albumul, era doar o parere...
|
|
|
#20 | |
|
S.H.A.R.P.
Data înreg: 22.06.2005
![]() |
Citat:
sigur iau albumul cand ajung in Romania
|
|